Как да се оттървя от един пес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Фев 2009, 17:17

Сондьора написа:Трето кучетата апат хората, които ги е страх!

П.П. И познават някак си кофтито хора :roll: !!
Е дай само смели Рамбовци да излизат на улицата..,жените и децата и по-плашливите мъже да стоят у тях си,за да им е споко на кучетата... :evil: А за това дето познавали кофтито хора-дай да ги използваме в съда,вместо детектор на лъжата,доказателства,ала -бала-като го лае кучето-начи е кофти човек и у кауша,а :help: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 (M43B19)

Мнение от xenolith » 25 Фев 2009, 17:25

Колега, кажи аз как да се оттърва от котката, която цяла зима ми "обича" колата и се катери по капака й, защото там й е топличко. И все по моята! :(

Бях я измил по-миналата седмица и на втория ден като тръгнах да се качвам що да видя... пътечка по капака... :mhihi: Ама кво да правя, сърце не ми дава да я блъсна с колата, а няколко пъти набивам спирачка пред нея. Проста животника, но с душичка. Че и не бяга... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Фев 2009, 17:26

Сондьора написа:Escape , тебе верно ли те е апал песа?

Първо от куче не бягай никога..Второ клякаш, и на 100% ше избяга пумияра!...Трето кучетата апат хората, които ги е страх!

saleen написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=44313 На любителите на улични четириноги-да препомня една случка, която не е единствена .....

И за кво даваш за пример тва, а в севлиево домашните немски овчарки дето разкъсаха едно дете....., нема нужда да праиш такива сравнения!!!

Давам го за пример, защото бяха улични мастии, а не домашни.Обаче по стара българска :censored: традиция като стане белата и има пострадал човек, дете и пр. почват едни филми кой е виновен.Търсят отговорност от кмета, той казва, че кучетата са на частни стопани, те пък казват-не са наши-кмета да отговаря за бездомните псета защо са навън и т.н. и т.н. и естествено виновни НЯМА :!:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 25 Фев 2009, 17:27

blackrider написа:Ццц,колеги ЗАСРАМЕТЕ СЕ! Реагирате по най-просташкият начин. А именно да отнемете 1 живот! Било то и кучешки ! Има си закони ,спазвайте ги! В ЕВРОПА сме ей! Има ,за тези които незнаят фирма "ЕКОРАВНОВЕСИЕ" ,звъните там и те се заемат с проблема!
Нямах нерви и време да чета на всички постовете но 90% са от сорта "сложи кърфици и му дай малко хляб" :shock:
Вие жал нямате ли? Домашни животни не гледате ли ? Аз имам 2 котки и куче-голям красавец излезе -което осинових от изолатора в с.Сеславци. На горкото му оставаха 3 дни и щяха да го усмъртят с лопати! Гордея се с тази си постъпка и ако имах възможност бих помогнал и на още някое животинче! Не вярвах ,че има толкова жестокост и ТУК в така обичаният ни ФОРУМ !
А на онези които ще кажат: "Да ама еди кое си куче ме е хапало" АЗ ще отговоря: НИКОЕ ЖИВОТНО НЕ НАПАДА БЕЗ ДА БЪДЕ ПРЕДИЗВИКАНО!!!! ТАЗИ МУ РЕАКЦИЯ Е ЗАЩИТНА!!!!
Тотално си промених мнението за някои хора от ТУК !
:!: :shock:
Ето и снимка на хубавеца ,които гледам от 3г. СПАСЕН от ИЗОЛАТОРА:
Изображение

Да ,аз също се разочаровах от "колегите" тук,повече няма да посещавам форуми различни от форуми с техническа насоченост в този сайт,очевидно е че повечето "колеги" са един вид безкруполни хулигани(културно казано),или са същите от които се възмущаваме на улицата какви били идиоти,как карали пияни,избили маса народ и тн.
Просто едно е ясно,днес ги дразни кучето на улицата,утре съседа,после пешеходеца дето тъй нагло пресичана пешеходната пътека(мамка му,има даже наглоста да ми минава пред колата),и после ...после с автомата и "to kill all" да избием всички :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Фев 2009, 17:28

xenolith написа:Колега, кажи аз как да се оттърва от котката, която цяла зима ми "обича" колата и се катери по капака й, защото там й е топличко. И все по моята! :(

Бях я измил по-миналата седмица и на втория ден като тръгнах да се качвам що да видя... пътечка по капака... :mhihi: Ама кво да правя, сърце не ми дава да я блъсна с колата, а няколко пъти набивам спирачка пред нея. Проста животника, но с душичка. Че и не бяга... :)

Радвай се, може да е на късмет :D
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Фев 2009, 17:29

Bogat-Beden написа:

Е дай само смели Рамбовци да излизат на улицата..,жените и децата и по-плашливите мъже да стоят у тях си,за да им е споко на кучетата... :evil: А за това дето познавали кофтито хора-дай да ги използваме в съда,вместо детектор на лъжата,доказателства,ала -бала-като го лае кучето-начи е кофти човек и у кауша,а :help: :mhihi:

Смисъла беше да не си показваш страха....
За кофтиото хора си е факт!!! Не ства въпрос за дворно псе дето си лае просто на все!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 25 Фев 2009, 17:31

Едно време у нашия град виетнамците решаваха проблема с бездомните кучета :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 25 Фев 2009, 17:35

clubzendo написа:повече няма да посещавам форуми различни от форуми с техническа насоченост в този сайт

:clap: тая тема е по-сополива и от на милен цветков шоуто.
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 25 Фев 2009, 17:39

eekset написа:
clubzendo написа:повече няма да посещавам форуми различни от форуми с техническа насоченост в този сайт

тоя пък кой е?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Фев 2009, 17:42

Сондьора написа:
Bogat-Beden написа:

Смисъла беше да не си показваш страха....
За кофтиото хора си е факт!!! Не ства въпрос за дворно псе дето си лае просто на все!
Ама въобще не трябва да се стига до там да се страхуваш от каквито и да е кучета -домашни или не! :idea: :!:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 25 Фев 2009, 17:45

clubzendo написа:
eekset написа:

тоя пък кой е?

един от здравомислещите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 25 Фев 2009, 17:46

clubzendo написа:тоя пък кой е?

спамя си насам-натам...
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 25 Фев 2009, 17:53

eekset написа:
clubzendo написа:тоя пък кой е?

спамя си насам-натам...

спамъъррррр :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Фев 2009, 17:56

КУНИ написа:Едно време у нашия град виетнамците решаваха проблема с бездомните кучета :D

каде па в Павликени има виетнамци бре :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 25 Фев 2009, 18:02

СПАМ-ъри, мирише ми на "катанец" Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата