Как да се оттървя от един пес
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е дай само смели Рамбовци да излизат на улицата..,жените и децата и по-плашливите мъже да стоят у тях си,за да им е споко на кучетата...Сондьора написа:Трето кучетата апат хората, които ги е страх!
П.П. И познават някак си кофтито хора!!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- xenolith
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 (M43B19)
Колега, кажи аз как да се оттърва от котката, която цяла зима ми "обича" колата и се катери по капака й, защото там й е топличко. И все по моята!
Бях я измил по-миналата седмица и на втория ден като тръгнах да се качвам що да видя... пътечка по капака...
Ама кво да правя, сърце не ми дава да я блъсна с колата, а няколко пъти набивам спирачка пред нея. Проста животника, но с душичка. Че и не бяга... 

Бях я измил по-миналата седмица и на втория ден като тръгнах да се качвам що да видя... пътечка по капака...

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Сондьора написа:Escape , тебе верно ли те е апал песа?
Първо от куче не бягай никога..Второ клякаш, и на 100% ше избяга пумияра!...Трето кучетата апат хората, които ги е страх!
saleen написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=44313 На любителите на улични четириноги-да препомня една случка, която не е единствена .....
И за кво даваш за пример тва, а в севлиево домашните немски овчарки дето разкъсаха едно дете....., нема нужда да праиш такива сравнения!!!
Давам го за пример, защото бяха улични мастии, а не домашни.Обаче по стара българска

Никой не мое ма връне на селу!
blackrider написа:Ццц,колеги ЗАСРАМЕТЕ СЕ! Реагирате по най-просташкият начин. А именно да отнемете 1 живот! Било то и кучешки ! Има си закони ,спазвайте ги! В ЕВРОПА сме ей! Има ,за тези които незнаят фирма "ЕКОРАВНОВЕСИЕ" ,звъните там и те се заемат с проблема!
Нямах нерви и време да чета на всички постовете но 90% са от сорта "сложи кърфици и му дай малко хляб"![]()
Вие жал нямате ли? Домашни животни не гледате ли ? Аз имам 2 котки и куче-голям красавец излезе -което осинових от изолатора в с.Сеславци. На горкото му оставаха 3 дни и щяха да го усмъртят с лопати! Гордея се с тази си постъпка и ако имах възможност бих помогнал и на още някое животинче! Не вярвах ,че има толкова жестокост и ТУК в така обичаният ни ФОРУМ !
А на онези които ще кажат: "Да ама еди кое си куче ме е хапало" АЗ ще отговоря: НИКОЕ ЖИВОТНО НЕ НАПАДА БЕЗ ДА БЪДЕ ПРЕДИЗВИКАНО!!!! ТАЗИ МУ РЕАКЦИЯ Е ЗАЩИТНА!!!!
Тотално си промених мнението за някои хора от ТУК !
![]()
Ето и снимка на хубавеца ,които гледам от 3г. СПАСЕН от ИЗОЛАТОРА:
Да ,аз също се разочаровах от "колегите" тук,повече няма да посещавам форуми различни от форуми с техническа насоченост в този сайт,очевидно е че повечето "колеги" са един вид безкруполни хулигани(културно казано),или са същите от които се възмущаваме на улицата какви били идиоти,как карали пияни,избили маса народ и тн.
Просто едно е ясно,днес ги дразни кучето на улицата,утре съседа,после пешеходеца дето тъй нагло пресичана пешеходната пътека(мамка му,има даже наглоста да ми минава пред колата),и после ...после с автомата и "to kill all" да избием всички

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
xenolith написа:Колега, кажи аз как да се оттърва от котката, която цяла зима ми "обича" колата и се катери по капака й, защото там й е топличко. И все по моята!![]()
Бях я измил по-миналата седмица и на втория ден като тръгнах да се качвам що да видя... пътечка по капака...Ама кво да правя, сърце не ми дава да я блъсна с колата, а няколко пъти набивам спирачка пред нея. Проста животника, но с душичка. Че и не бяга...
Радвай се, може да е на късмет

Никой не мое ма връне на селу!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Bogat-Beden написа:Е дай само смели Рамбовци да излизат на улицата..,жените и децата и по-плашливите мъже да стоят у тях си,за да им е споко на кучетата...Сондьора написа:Трето кучетата апат хората, които ги е страх!
А за това дето познавали кофтито хора-дай да ги използваме в съда,вместо детектор на лъжата,доказателства,ала -бала-като го лае кучето-начи е кофти човек и у кауша,а
![]()
Смисъла беше да не си показваш страха....
За кофтиото хора си е факт!!! Не ства въпрос за дворно псе дето си лае просто на все!
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
clubzendo написа:повече няма да посещавам форуми различни от форуми с техническа насоченост в този сайт

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ама въобще не трябва да се стига до там да се страхуваш от каквито и да е кучета -домашни или не!Сондьора написа:Bogat-Beden написа:Е дай само смели Рамбовци да излизат на улицата..,жените и децата и по-плашливите мъже да стоят у тях си,за да им е споко на кучетата...Сондьора написа:Трето кучетата апат хората, които ги е страх!
А за това дето познавали кофтито хора-дай да ги използваме в съда,вместо детектор на лъжата,доказателства,ала -бала-като го лае кучето-начи е кофти човек и у кауша,а
![]()
Смисъла беше да не си показваш страха....
За кофтиото хора си е факт!!! Не ства въпрос за дворно псе дето си лае просто на все!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
clubzendo написа:eekset написа:clubzendo написа:повече няма да посещавам форуми различни от форуми с техническа насоченост в този сайттая тема е по-сополива и от на милен цветков шоуто.
тоя пък кой е?
един от здравомислещите
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
КУНИ написа:Едно време у нашия град виетнамците решаваха проблема с бездомните кучета
каде па в Павликени има виетнамци бре

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9