Ходите ли на лостове да се набирате
Модератор: Общи модератори
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Е при мен, не е така///peter написа:.. са само се заяждам по форумите..

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
St.Dilov написа:Е при мен, не е така///peter написа:.. са само се заяждам по форумите..Аз се забавлявам "Искрено & Лично", а отговора горе-долу бива
Това бе иронично напсано от мен, иначе след като е горе долу ще се радвам да ме допълниш

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
аз редовно си ходя на фитнес, но не гоня някакви олимпийски резултати, а просто за да се чувствам добре 

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
Ако те допълня, някой ще му хареса и може да реши да пробва///peter написа: иначе след като е горе долу ще се радвам да ме допълниш

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
колегата Петър мното точно каза кво ше се случи при комбинация на кленбутерол с ефедрин ще ти се разтропа сърцето или в по дългосрочен план те очакват инфаркти на 30 и неколко години а протеина си е най-важното нещо и ако при неговия прием нямаш ефект значи проблема е в твойта тренировка програма хранит режим или възтановяване надявам се да съм бил полезен
Re: -
White 1913 Power написа:колегата Петър мното точно каза кво ше се случи при комбинация на кленбутерол с ефедрин ще ти се разтропа сърцето или в по дългосрочен план те очакват инфаркти на 30 и неколко години а протеина си е най-важното нещо и ако при неговия прием нямаш ефект значи проблема е в твойта тренировка програма хранит режим или възтановяване надявам се да съм бил полезен
Колега май хранителния режим е от 80 % най важен

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
St.Dilov написа:Гледам сте навътре в нещата и да попитам,само ако можеКомбинация от Ефедрин и Кленбутерол, какво точно да очаквам
Ей ама верно бая глупости - от ефедрин и клембутерол , най-много да ти гръмне сърцерто

Креатина или по-точно креатин фосфата е амино киселина , на която се използва "фосфатната опашка" от химинчната формула , тя спомага за преобразуването на АДФ (аденозин Ди фосфат) до АТФ (аденозин Три фосфат )

Протеина е хубаво да се комбинира със въглехидрати (креатина също) защото въглехидратите повишават инсулина , които подпомага усвояването на аминокиселините от протеина . Протеина се състои от аминокислени , а аминокиселини наричат най-често , хидролизираните аминокиселини в сводбодна форма - усвояват се много лесно , но имат подпомагащо действие - демек не качваш кила от тях , пряко.
Протеина си е основното , а този който не качва от него , да се консултира със някой фитнес инструктор

Ааа и да - мускула е 80% вода , така че водната задръжка понякога се тълкува грешно - има вода задържана във мускула - това си е мускул и вода задържана във междумускулни пространства,под кожата и тн - това е изпикавката .
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
Колега темата беше Ходите ли на лостове да се набирате и понеже отиде към химията(незнайно защо), зададох въпрос на който много добре знам отговора и ако беше прочел следващите ми мнения щеше да видишacho.rs написа:Ей ама верно бая глупости - от ефедрин и клембутерол , най-много да ти гръмне сърцертоИ двете се използват като стимулатори на нервната система , като и двете се използват и като лекарства .

Последна промяна St.Dilov на 18 Май 2009, 15:41, променена общо 1 път
///peter написа: Искам да ти кажа, че в пуешкото месо (едно от най-чистите меса) се съдържат 3 (три) грама протеин на 100грама месо! Сам си прави изводите.
Повече не мисля да разводнявам темата
T'ва беше голяма глупост, братчето ми, видях, че си си коригирал мнението, ама късно

А АчоРС, както винаги, толкова глупости е написал в супер компетентното си мнение, че до един момент ми стана смешно, после ми се доплака обаче ...

Черешката на тортата-> креатин фосфат - аминокиселина !
Последна промяна eraziel на 18 Май 2009, 18:22, променена общо 2 пъти
In Ban We Trust!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абсолутно, 20- 25% ще да е протеина в пуешката мръвка.
Аз лично налитам на свинско, разни бели меса и педерастки диети с оризец, картофи и филенца много ги мразим
Аз лично налитам на свинско, разни бели меса и педерастки диети с оризец, картофи и филенца много ги мразим