Ходите ли на лостове да се набирате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 16 Май 2009, 15:04

Аз си взех Вибратон , ама за изшкембени като мен, нема шанс :)
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 16 Май 2009, 20:43

///peter написа:.. са само се заяждам по форумите..
Е при мен, не е така ;) Аз се забавлявам "Искрено & Лично", а отговора горе-долу бива :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Май 2009, 20:51

St.Dilov написа:
///peter написа:.. са само се заяждам по форумите..
Е при мен, не е така ;) Аз се забавлявам "Искрено & Лично", а отговора горе-долу бива :D

Това бе иронично напсано от мен, иначе след като е горе долу ще се радвам да ме допълниш :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 16 Май 2009, 20:53

аз редовно си ходя на фитнес, но не гоня някакви олимпийски резултати, а просто за да се чувствам добре :D
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от St.Dilov » 16 Май 2009, 21:01

///peter написа: иначе след като е горе долу ще се радвам да ме допълниш :yes:
Ако те допълня, някой ще му хареса и може да реши да пробва ;) Хубавото в случая е, че не се отказваш :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 16 Май 2009, 22:04

Аз имам лост вкъщи (мъжа го ползва) и засега само мога да вися :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 17 Май 2009, 1:09

абе как от най-чистите упражнения като лостове и лицеви опори минахме на добавки и стероиди :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 17 Май 2009, 22:45

колегата Петър мното точно каза кво ше се случи при комбинация на кленбутерол с ефедрин ще ти се разтропа сърцето или в по дългосрочен план те очакват инфаркти на 30 и неколко години а протеина си е най-важното нещо и ако при неговия прием нямаш ефект значи проблема е в твойта тренировка програма хранит режим или възтановяване надявам се да съм бил полезен

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: -

Мнение от mislead » 18 Май 2009, 0:58

White 1913 Power написа:колегата Петър мното точно каза кво ше се случи при комбинация на кленбутерол с ефедрин ще ти се разтропа сърцето или в по дългосрочен план те очакват инфаркти на 30 и неколко години а протеина си е най-важното нещо и ако при неговия прием нямаш ефект значи проблема е в твойта тренировка програма хранит режим или възтановяване надявам се да съм бил полезен

Колега май хранителния режим е от 80 % най важен :) иначе ако тренираме без хубавата храна ще друпнем назад , тез лостове и изобщо всякви тренировки ще олабим положението :)) :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 18 Май 2009, 9:24

Вечер като е по-хладничко
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Май 2009, 15:04

St.Dilov написа:Гледам сте навътре в нещата и да попитам,само ако може ;) Комбинация от Ефедрин и Кленбутерол, какво точно да очаквам :roll:

Ей ама верно бая глупости - от ефедрин и клембутерол , най-много да ти гръмне сърцерто ;) И двете се използват като стимулатори на нервната система , като и двете се използват и като лекарства . Ефедрин има във някой сиропи за кашлица ... Да питаш какво ще стане ако ги комбинираш е все да питаш - какво ще стане ако изпия 7-8 кафета :idea:
Креатина или по-точно креатин фосфата е амино киселина , на която се използва "фосфатната опашка" от химинчната формула , тя спомага за преобразуването на АДФ (аденозин Ди фосфат) до АТФ (аденозин Три фосфат ) :idea: АТФ за незапознатите е нещо като бензина на организма . Когато АТФ отделя енергия , той се разпада на АДФ , след това на АДФ му трябва малко фосфат и става АТФ - тва е . Понеже всичко е цикъл на организма му трябват около 200 грама креатин монохидрат два пъти годишно , разделен на приеми - там зарежданя и ала бала , на етикета си пише . Възможно е да задържиш вода от креатина , но не повече от 2-3 кила максимум .
Протеина е хубаво да се комбинира със въглехидрати (креатина също) защото въглехидратите повишават инсулина , които подпомага усвояването на аминокиселините от протеина . Протеина се състои от аминокислени , а аминокиселини наричат най-често , хидролизираните аминокиселини в сводбодна форма - усвояват се много лесно , но имат подпомагащо действие - демек не качваш кила от тях , пряко.
Протеина си е основното , а този който не качва от него , да се консултира със някой фитнес инструктор ;)
Ааа и да - мускула е 80% вода , така че водната задръжка понякога се тълкува грешно - има вода задържана във мускула - това си е мускул и вода задържана във междумускулни пространства,под кожата и тн - това е изпикавката .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от St.Dilov » 18 Май 2009, 15:33

acho.rs написа:Ей ама верно бая глупости - от ефедрин и клембутерол , най-много да ти гръмне сърцерто ;) И двете се използват като стимулатори на нервната система , като и двете се използват и като лекарства .
Колега темата беше Ходите ли на лостове да се набирате и понеже отиде към химията(незнайно защо), зададох въпрос на който много добре знам отговора и ако беше прочел следващите ми мнения щеше да видиш :idea: Още при първият въпрос за протеин и хр. добавки резултата беше ясен за мен ;) Ето за ефедрин http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E ... 070323212/ и ето за клембутерол http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E ... 070814427/ :roll:
Последна промяна St.Dilov на 18 Май 2009, 15:41, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Май 2009, 15:37

Аз не ходя...... щото си монтирах в нас такъв :mhihi:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Май 2009, 18:05

///peter написа: Искам да ти кажа, че в пуешкото месо (едно от най-чистите меса) се съдържат 3 (три) грама протеин на 100грама месо! Сам си прави изводите.
Повече не мисля да разводнявам темата ;)

T'ва беше голяма глупост, братчето ми, видях, че си си коригирал мнението, ама късно :mhihi:

А АчоРС, както винаги, толкова глупости е написал в супер компетентното си мнение, че до един момент ми стана смешно, после ми се доплака обаче ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Черешката на тортата-> креатин фосфат - аминокиселина !
Последна промяна eraziel на 18 Май 2009, 18:22, променена общо 2 пъти
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Май 2009, 18:13

Абсолутно, 20- 25% ще да е протеина в пуешката мръвка.
Аз лично налитам на свинско, разни бели меса и педерастки диети с оризец, картофи и филенца много ги мразим :mrgreen:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата