Сблъсък-тема за гражданите и селяните

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Юни 2009, 0:03

[steeN] написа: и какво общо има това с темата...
Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 18 Юни 2009, 0:08

За да разберете как се чувстваме хората родом от София ви давам един пример- ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАК ВЪВ ВАШАТА КЪЩА(АПАРТАМЕНТ) СЕ ЗАСЕЛЯТ ВСИЧКИ ХОРА ОТ УЛИЦАТА, НА КОЯТО ЖИВЕЕТЕ. КОЛКО ЩЕ ВИ Е ГОТИНО И ПРЕТЪПКАНО. На всичкото отгоре ще се държат нагло и ще убиждат дома ви! Сред тези хора сигурно има и много свестни, но простотията на един ще заличава доброто впечатление от 10. Искам да кажа 4 неща преди да бъда напсуван:
1. Не мразя хората, който не са родом от София. Не ми приятно, че заради тях пътувам с часове из София и София е все по-мръстна. Но живеем в свободна страна и те могат да правят каквото си искат!
2. Голяма част от придошлите носат икономическа полза за града ни.
3. Тези хора не са втора категория или нещо подобно.
4. Всеки софиянец има човешкото право да се гневи на хората заселващи се в неговия град щом това прави живота му по-тежък!
36436
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 18 Юни 2009, 0:25

И още много като тях правеха същото, раждаха се на село, навирваха нос и си търсеха късмета в града, задушавайки местните, внасяйки своя бит в ежедневието на градския индивид

Колега, историята ми допадна, завършващите думи също, но точно това отиде малко отвъд пределите - особено за студентите - какво ще кажеш за студент от Бургас, дошъл тук заради престижа и преподаването като хората на специалност в даден университет. Обучение, което после освен в главата му, ще стои и в дипломата - я, завършил в хххх- мани ги тези, не е подготвен, завършил в София - може и да стане нещо :idea:

Или да се бутат в местните ВУЗ-ове, в специалности които не са за тях или се преподават лошо, за да не товарят горкия софийски жител с присъствието си. И после защо кадрите са неподготвени и страната тъне назад в просперитета си :help:

И по същата линия - защо ли бягат навън младите абитуриенти да учат в чуждите университети, нима не им се стои в България, където са семейства, познати, обичаи, традиции, хубавото Черно море и огромния Балкан с многото си хижи, полянки и цветя?

Можеш да изкараш човека от селото, но не и селото от човека - тази поговорка не важи за всички, осъзнайте го бе хора.

От един пришълец ;) ;)

П.с. Това, че градът е най-голям не прави хората в него най-големите граждани в страната :P
П.с.2 Обяснете ми как човек, плащащ си всички сметки, разноски и данъци, използващ само градския транспорт Ви пречи, моля ви искрено
п.с..3 Бургас бе подбран случайно, да няма обърквания
Последна промяна GTS на 18 Юни 2009, 0:30, променена общо 1 път
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от vanci88 » 18 Юни 2009, 0:27

данъците в София ли ги плащаш? ;)
36436
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 18 Юни 2009, 0:31

плащам наем => такса смет, и прочие глупости да ;)
+ това, реална собственост почти нямам, но това е друга тема ;)
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 18 Юни 2009, 0:35

язе викам да се сборимЕ ИзображениеИзображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от vanci88 » 18 Юни 2009, 0:36

GTS написа:плащам наем => такса смет, и прочие глупости да ;)

похвално колега ..... аз просто искам да помоля да се погледне и от нашата страна..... то се наслушахме, че нямало работа,образование и т. н. в другите градове ..... влезте в нашето положение, както и ние трябва да се поставим на ваше място. 8)
36436
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Юни 2009, 0:42

GTS написа:плащам наем => такса смет, и прочие глупости да ;)
Плащаш наем да,защото живееш в апартамента и го износваш,ако си пич и не му ебеш майката за 1 година аз съм на кяр ако ли не тези наеми аз ги вада давам още толкова за да го оправа за да дойде следващия :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 18 Юни 2009, 0:51

Аз ПА ше ви кажЕМ,че като влизах студентче,ако нЕмаше Славянски и Нов Български(първия вече го няма),местните нямаше да се доредат до ВУЗ,дори и у НСА-то има изпити :mhihi: И тези дето се бЕха урЕдили да влезнат у ВУЗ-а,преди и най-вече по време на сесия далновидно се ориентираха до някой новодошъл да препишат,че да оправдаят разходите пред мама и тате :mhihi: Айде,в един цирк играем,знаемЕ си номерата ;)
Последна промяна Bogat-Beden на 18 Юни 2009, 0:55, променена общо 1 път

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Юни 2009, 0:54

Bogat-Beden написа:Аз ПА ше ви кажЕМ,че като влизах студентче,ако нЕмаше Славянски и Нов Български(първия вече го няма),местните нямаше да се доредат до ВУЗ,дори и у НСА-то има изпити :mhihi: И тези дето се бЕха урЕдили да влезнат у ВУЗ-а,преди сесия далновидно се ориентираха до някой новодошъл да препишат,че да оправдаят разходите пред мама и тате :mhihi: Айде,в един цирк играем,знаемЕ си номерата ;)
Е и това и ние си го знаеме и кво от това,вие сте учили ние сме се наливали по дискотеките.
Което няма и нищо общо със темата де :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 18 Юни 2009, 1:20

Скот, то ти безплатно ли си даваш апартаментите? Ако е така - идвам и си водя и приятели!...Какво ми говориш ти за амортизация - ми като не ти е изгодно - слагай бели чаршафи на мебелите и заключвай вовеки веков! :) Ама си е друго да цоцаш по 6-700 лева от селяните, а? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ай сиктир и малоумната тема! :D
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 18 Юни 2009, 1:25

да кат си даваш газът под наем така е

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Юни 2009, 1:35

Аз гъза под наем не си давам
А за колко си давам апартаментите под наем,да прав си друго си е да прибереш 600-700 лева,ама като ми дойде селянчето от Филибето,дето умишлено ми руши имуществото,не ми е гот да знаете,защото аз го посрещам като човек и очаквам същото от него,но не той ме мрази защото аз имам апартамент в София и той даже и пари ми дава,а аз нямам нищо против него и от къде е излазил не ми дреме
А накрая ме завлича с един наем и 400-500 лева сметки,докато се опитва да се изнесе инкогнито,аз го хващам и му пръсвам главичката проста и го лишавам от имуществото му :)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 18 Юни 2009, 1:53

Scott написа:,аз го хващам и му пръсвам главичката проста и го лишавам от имуществото му :)
спирам да пиша,стана страшно Изображение

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Юни 2009, 1:55

Bogat-Beden написа:
Scott написа:,аз го хващам и му пръсвам главичката проста и го лишавам от имуществото му :)
спирам да пиша,стана страшно Изображение
ти ще направиш същото повярвай ми,просто не си изпадал в такава ситоация
А аз съм ял дървото не един път само защото съм добър човек и вярвам на честната им дума

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата