Циганска наглост, 30 мангала искат да превземат дискотека

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Авг 2009, 17:54

flame написа:
koko29 написа:
flame написа:
koko29 написа:Искаш да кажеш, че 30 "праведни" циганина са се домъкнали в заведението, за да купонясват и не са правили поразии - хапнали са, пийнали и точно когато ще си тръгват полицията е нахлула без причина и е помляла всичко - т.е. те са извършили престъплението????

Еееее, ма толкова е елементарно - колегата изказва недоволство не от това, че полицаите са провели акцията, а че са я провели не както трябва. И че покрай сухото е изгоряло и мокрото - налагали са с палки и хора, които не са участвали в скандала.

И аз съм съгласен с него - можеха да изкарат един мегафон или да вземе някой микрофона на диджея и да поканят културно всички да напуснат заведението. Който е цивилизован гражданин ще си излезе. Който оказва съпротива на полицията и отказва да напусне - ми предупредили са ги най-културно! ;)

Това са глупости. Не е нужно да предупреждават когото и да е.

Начи влизат и бият наред?! Деца, бременни жени, кой не разбрал - няма значение, важното е мангалите да го отнесат, кво значение имат невинните?! :kuku:
А ако си бил ти вътре и са те помляли от бой, защото не си разбрал да се изнесеш овреме? Пак ли така ще разсъждаваш?

Баси и баталната сцена нарисува,в некаква дискотека-деца,бременни и монахини :mhihi:

Стига бре,колега,все некакви батализми рисуваш,какво ше правят бременни жени у дискотека,освен ако не искат да родат от "прекрасната атмосфера " там,па за деца,има деца,ама като се прибере син и майка му да го попита у тех "кого търсите" ,мислим че повече няма да ходи на такива места.
Абе требе да се знае,мангализаторите нямат работа по заведения,а там където одат мангали-не виждам защо белите хора не си тръгват,аз не бих стоял на една географска еденица с мангасар,да ми диша въздуха и да ми вони-аре нема нужда

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Авг 2009, 18:23

koko29 написа:Аз имам самочувствието на трезво-мислещ човек и ако съм бил вътре и видя мангалите в действие, щях да се изнеса преди полицията да дойде.

Ми ако не си ги видял? Ми ако си бил тоалетната през това време? Ми ако е нямало възможност да се изнесеш, дори да си искал? Това са все трезви въпроси и на теб оставям трезвите отговори.

koko29 написа:А ако ти си бил навън и твой колега го пребиват вътре пак ли ще им се молиш?

Че кой говори за молене?! Казват 2 пъти по мегафона/микрофона и след това влизат. Който е искал да е излязъл.

koko29 написа:Тъпата държава не може да защити полицията.

Боже, боже... Секви ругатни бях чувал по адрес на държавата, ама това беше нещо напълно ново!! Аз мислех, че полицията пази сигурността в държавата, а не обратното, ама... :shock: :mhihi:

koko29 написа:П.С. Спомни си нахлуването на руските барети в Дома на културата в Москва.

Много добре го помня! И много правилно действаха тогава! Ама малко много смешно ми се струва да правиш сравнение между двете събития, най-вече с оглед техните мащаби! Ако в плевенската дискотека имаше 300 мангали, въоръжени с ножове и автомати и с пластичен ескплозив около телата си - тогава вече директното нахлуване без предупреждение може би щеше да е целесъобразно! :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Авг 2009, 18:41

flame написа:
koko29 написа:Аз имам самочувствието на трезво-мислещ човек и ако съм бил вътре и видя мангалите в действие, щях да се изнеса преди полицията да дойде.

Ми ако не си ги видял? Ми ако си бил тоалетната през това време? Ми ако е нямало възможност да се изнесеш, дори да си искал? Това са все трезви въпроси и на теб оставям трезвите отговори.

Все за 30мин в който са се събирали, би следвало да си се изпишкал, да си хвърлил един поглед над това какви хора има около теб и тн.

flame написа:
koko29 написа:А ако ти си бил навън и твой колега го пребиват вътре пак ли ще им се молиш?

Че кой говори за молене?! Казват 2 пъти по мегафона/микрофона и след това влизат. Който е искал да е излязъл.

Ще стане както на протеста пред парламента "никой няма да чуе". Все пак си в дискотека............

flame написа:

Боже, боже... Секви ругатни бях чувал по адрес на държавата, ама това беше нещо напълно ново!! Аз мислех, че полицията пази сигурността в държавата, а не обратното, ама... :shock: :mhihi:

Ами след като държавата в лицето на съдебната власт, не защитава, напротив санкционира нормални действия на полицията... как се очаква те да я пазят от някой?

flame написа:
koko29 написа:П.С. Спомни си нахлуването на руските барети в Дома на културата в Москва.

Много добре го помня! И много правилно действаха тогава! Ама малко много смешно ми се струва да правиш сравнение между двете събития, най-вече с оглед техните мащаби! Ако в плевенската дискотека имаше 300 мангали, въоръжени с ножове и автомати и с пластичен ескплозив около телата си - тогава вече директното нахлуване без предупреждение може би щеше да е целесъобразно! :idea:

Извинявай кое бе правилно на "щурма" в Норт Ост?
Използването на опасен невропаралитичен газ ли? Или загиналите близо 200 човека, поради факта, че нямало "анти дот" под ръка? По безумно твърдение не бях чувал... Моля те голям човек си...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 05 Авг 2009, 18:47

якоооо :) единия от полицаите е кръстник на жена ми :) ако знае каква люта ракиика съм му отделил като се прибера да го почерпя за хубавата работа :have one: :bchug: :yammy:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 05 Авг 2009, 19:05

spacepl написа:якоооо :) единия от полицаите е кръстник на жена ми :) ако знае каква люта ракиика съм му отделил като се прибера да го почерпя за хубавата работа :have one: :bchug: :yammy:

И от мен го почерпи.Смел мъж е
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 05 Авг 2009, 19:17

Аз приключвам темата. Колега flame, отстрани винаги е лесно да се дават съвети. Още по-лесно е да критикуваш заповедта на човек, който е издал същата, за да помогне на колегите си, за да арестуват размирниците и за да предотвратят по-големи последствия. Пожелавам някой ден да изпаднеш в ситуация в която от решението ти зависи човешки живот. Сигурен съм, че ще вземеш правилното решение. Айде със здраве.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 05 Авг 2009, 19:20

Не знам защо мислите, че има бити полицаи и са рискували живота си за нещо.... Аз щях ли да стоя ако до мен лежаха полицаи и хвърчаха бутилки и пепелници ? Айде спрете малко да четете вестници, а те може да пропишат и истински неща.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Авг 2009, 19:42

hard2kill написа:Не знам защо мислите, че има бити полицаи и са рискували живота си за нещо.... Аз щях ли да стоя ако до мен лежаха полицаи и хвърчаха бутилки и пепелници ? Айде спрете малко да четете вестници, а те може да пропишат и истински неща.

Ами аз заради много други батални сцени, м-ду полиция и представители на мургавата общност, на които съм ставал свидетел, мога да твърдя, че полицайте са си свършили работата, и то ДОБРЕ! А опозиция винаги ще има-нека да е интересен живота все пак. Това е от мен по темата.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Авг 2009, 19:47

///peter написа:
flame написа:

Все за 30мин в който са се събирали, би следвало да си се изпишкал, да си хвърлил един поглед над това какви хора има около теб и тн.

Пък е можело да не мога да изляза щото свирепи цигани да били на изхода. Примерно. Или поради други причини ;)

///peter написа:
flame написа:

Ще стане както на протеста пред парламента "никой няма да чуе". Все пак си в дискотека............

Именно - в дискотека, където гърми музика и хората са на градус, а не в девически манастир, където се чува шума на тревичките ;) И в дискотеката ако дъжея обяви нящо по микрофоня едва ли ще има някой, който да не чуе ;)

///peter написа:
flame написа:

Ами след като държавата в лицето на съдебната власт, не защитава, напротив санкционира нормални действия на полицията... как се очаква те да я пазят от някой?

Никой полицай не беше санкциониран ;) И то при положение, че малко попрекалиха ;) И то при положение, че Хелзинкския комитет вдигна шум. ;) Ти ся кво - държавата да вземе да дава орден Стара планина на всеки полицай, набил циганин?:mhihi:

///peter написа:
flame написа:

Извинявай кое бе правилно на "щурма" в Норт Ост?
Използването на опасен невропаралитичен газ ли? Или загиналите близо 200 човека, поради факта, че нямало "анти дот" под ръка? По безумно твърдение не бях чувал... Моля те голям човек си...

Без щурм всички мирни граждани щяха да дадат фира ;) Случайно да не си съгласен с това, а? Че са прости и не са взели антидот - това е друг въпрос. От тактическа гледна точка самото нахлуване беше правилно - а как точно е осъществено е друг въпрос ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Авг 2009, 20:00

хахаха, понякога просто ти се чудя как си вярваш на тези неща....
Значи дай да видим - имаш на входа група амигоси, ок не можеш да излезеш и кротиш в ъгъла да не те ошамарят.
Идват полицаите, минават през амигосите, галантно... "прощавайте само да се разминем", спират музиката и сежант DJ IvanoFF: "Всички ръцете горееееееееееее, моля да напуснете дискотекатаааа". Ма никой не го чува и DJ ИваноФФ, решава, че ще извика яките си колеги... Излиза от диското, за да не го ошамарят, пак по същия начин, нали моли да се разминат с амигосите на входа/изхода.
Верно, не се бях сетил за това.... прав си...

Много си прав и за НОРТ ОСТ, тактическата част според теб е само убиването на похитителите нали? И за това са действали много правилно! :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Авг 2009, 20:15

някав мангал пък нападнал 2-ма полицаи с Коса :shock:

тия Роми нещо са си повярвали ми се струва! :evil: :evil: :evil:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Авг 2009, 20:15

hard2kill написа:Не знам защо мислите, че има бити полицаи и са рискували живота си за нещо.... Аз щях ли да стоя ако до мен лежаха полицаи и хвърчаха бутилки и пепелници ? Айде спрете малко да четете вестници, а те може да пропишат и истински неща.

Изплюй камъчето най-накрая .Стига недомлъвки .

А на всички циганозащитници им пожелавам близка среща ... и да пишете после ....ако можете .

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 05 Авг 2009, 20:40

http://www.youtube.com/watch?v=B7nXMH3ts5k
нямаме ли нещо от сорта на тези момчета :twisted:,да ги пуснеме малко в гетата :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Авг 2009, 21:12

Колега flame ,не знам на колко години си но нямаш и най малката представа как се действа при такава ситуация.Във всички полицейски сили в целия свят се изучава ПТ /полицейска тактика/и при всичките начина за действие при такава ситуация е един.Ще ти го обясна по най простия начин.Ако влезат и започнат да ги молят като кумове да напуснат заведението голяма част от хората ще го приемат като страх от тяхна страна и повечето ще са самооверени в себе си и шанса да посегне някой е голяма.Но ако влезат с гръм и трясък заповядва се на висок глас и се исползва физическа сила за овладяване на положението няма да има и един който да си помисли за неподчинение.Ако положението не премине под контрол за няколко секунди после може да стане страшно и в такива случаи се стига до най лошото използвоне на оръжие.Отстрани всичко е лесно,но при такава ситуация адреналина ти е в небето и мозъка ти работи на пълни обороти с мисълта да останеш жив и здрав.Всеки е смел,особено пред компа,но съм виждал мъже канари да се изпускат в панталоните при арест.
Ето ти малко видео да видиш как е в демократичните държави които ги давате за пример.

http://nothingtoxic.com/media/117195054 ... ht_on_Tape

http://nothingtoxic.com/media/124511227 ... iple_Times

А тука точен пример като играе тоягата как се подчинява.

http://nothingtoxic.com/media/117005270 ... n_Beatdown
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Авг 2009, 21:50

От полицейщина всеки си мисли, че разбира, всеки дава акъли и критикува. Чудя се, щом сме народ от гении, защо изобщо се обаждат в полицията, че то явно 1000 пъти по- добре ще се справите самички, ако се съди по мненията на някои (да не ги цитирам, те си знаят).
Аз като тъп лаик си отварям закончето за МВР и 9-те точки за случаите на използване на физическа сила и първата гласи- "Противодействие или отказ да се изпълни законово разпореждане"
Ако някой е изял пердаха нека ги съди щом смята, че е бит несправедливо, ама да се ангажират ЯВНО-антибългарски организации, за да се направи черен живота на полицаи, които са си свършили черната работа е меко казано долно (сещам се за един полицай, който беше разпънат на кръст, защото видите ли, не е хуманно да застреляш душевно-болен, който е скочил да те коли с брадва...) :kuku:
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата