Защо така господин депутат?
Модератор: Общи модератори
Re: Защо така господин депутат?
Механджията написа:...
Съвсем вярно.

Само веднъж съм имал близка среща с тези индивиди - на Околовръстното преди няколко години ме изхвърлиха в банкета, защото две от колите от ескорта караха в насрещното.
Добре, че имаше само банкет, а не и канавка или друго препятствие...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ryapoff написа:А ти да си видял загинал при катастрофа, причинена от кола на НСО? Аз бих се паникьосал повече, ако два турски ТИР-а се изпреварват срещу мен и знам, че няма да могат да си довършат маневрата. Че няма лесна работа го знаем, но повечето от тези момчета могат да бъдат частни охранители и да печелят повече. Имат потенциал. В белите страни казвате - ми в САЩ как е? Ако не отбиеш на конвой дали няма леекинко да те накарат? Ама там и на полицая да се изрепчиш, ще ядеш мнного бой(това лекия вариант). Тука през седмица тема, как някой теглил една майна на полицая и си заминал, после много от тези хора искат да живеят в нормална държава. Няма да е толкова лесно, Ганьо.
http://www.afera.bg/index.php?option=co ... 3&Itemid=9
http://dnes.dir.bg/2009/08/15/news4927376.html
http://frognews.bg/news_13637/Gard_ot_N ... a_Trakiia/
Елементарна справка с гугъл
Преди години,от 1993 до 2001 година возех разни "отговорни Другари",часна работа,не бех държавен служител,винаги сме били по 3 автомобила,никога не сме се правили на "бабаити" и винаги сме пристигали точно и на време за където сме тръгвали,в актива си имам само 1 катастрофа и то със личната си кола
Bogat-Beden написа:министри в най-развити и богати държави ходят на работа с трамвай и колело...-какво повече да се коментира...
Буахахахахахахаха!

Министъра нали за тва са го сложили - да губи половин ден да се бута с бабките в трамвая вместо да решава през това време важни държавни дела

Но ако трябва да бъдем сериозни - смятам, че дават добър пример на обикновените хора когато се качват веднъж-дваж годишнона колело и агитират за екология

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Ryapoff написа:Колеги, някой от вас си нямат идея за какво говорят, но обсъждат темата, колкото да са в играта. Служителите от НСО били селянчета, който за друго не стават - ми иди ти и им дай пример бе? Ама по-лесно е от разстояние. А дали е лесно да си първа кола в ескорта и да знаешм че ако не разчистиш пътя, може да ти се освободи работното място? Или викате - да си чакат чинно. Ми не може - когато има някакво извънредно събитие(депутати често ходят при катастрофи) или нещо важно, за което трябва да се бърза - настъпваш и не ти пука за колите. Важен е предмета, който ескортираш, бил той 100 кила злато или депутатски гъз. Били некултурни - това са едни от най-внимателните шофьори. Ако някой ден се качите в първа ескортираща кола, тогава коментирайте държанието на служителите. Забелязвам, че във форума има няколко потребителя, компетентни по абсолютно всяка тема.
Извънредна ситуация

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не знам дали по-големите си спомнят предаването Ку -Ку бяха накарали депутатските шафьори да пеят уж "О ,каро/алайна..."

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
как можа ...ditko1 написа:какви са изпитие за постъпване във НСО ?

След цялата тази тема от 10 страници

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
на БМВ-та поне проблеми няма да правя, само на бързи голфове
Интересно ми е какви са тестовете за влизане.

Интересно ми е какви са тестовете за влизане.
Е.Димитров написа:Ryapoff написа:А ти да си видял загинал при катастрофа, причинена от кола на НСО? Аз бих се паникьосал повече, ако два турски ТИР-а се изпреварват срещу мен и знам, че няма да могат да си довършат маневрата. Че няма лесна работа го знаем, но повечето от тези момчета могат да бъдат частни охранители и да печелят повече. Имат потенциал. В белите страни казвате - ми в САЩ как е? Ако не отбиеш на конвой дали няма леекинко да те накарат? Ама там и на полицая да се изрепчиш, ще ядеш мнного бой(това лекия вариант). Тука през седмица тема, как някой теглил една майна на полицая и си заминал, после много от тези хора искат да живеят в нормална държава. Няма да е толкова лесно, Ганьо.
Преди години,от 1993 до 2001 година возех разни "отговорни Другари",часна работа,не бех държавен служител,винаги сме били по 3 автомобила,никога не сме се правили на "бабаити" и винаги сме пристигали точно и на време за където сме тръгвали,в актива си имам само 1 катастрофа и то със личната си кола
Абсолютно прав е Е.Димитров, добрата охрана е незабележима и избягва всякакви конфликтни ситуации, а не ги създава...
И какво толкова им е трудно на НСО, все едно за обектите им има някакви сериозни заплахи.
Тези типчета са супер елементарни за провокация, ако някой иска да прави атентат един човек ше им размаха среден пръст да слезнат да се правят на бабаити и някой от засада без никакви усилия ще ги изпозастреля като пилци ...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
enigma написа:Е.Димитров написа:Ryapoff написа:А ти да си видял загинал при катастрофа, причинена от кола на НСО? Аз бих се паникьосал повече, ако два турски ТИР-а се изпреварват срещу мен и знам, че няма да могат да си довършат маневрата. Че няма лесна работа го знаем, но повечето от тези момчета могат да бъдат частни охранители и да печелят повече. Имат потенциал. В белите страни казвате - ми в САЩ как е? Ако не отбиеш на конвой дали няма леекинко да те накарат? Ама там и на полицая да се изрепчиш, ще ядеш мнного бой(това лекия вариант). Тука през седмица тема, как някой теглил една майна на полицая и си заминал, после много от тези хора искат да живеят в нормална държава. Няма да е толкова лесно, Ганьо.
Абсолютно прав е Е.Димитров, добрата охрана е незабележима и избягва всякакви конфликтни ситуации, а не ги създава...
И какво толкова им е трудно на НСО, все едно за обектите им има някакви сериозни заплахи.
Тези типчета са супер елементарни за провокация, ако някой иска да прави атентат един човек ше им размаха среден пръст да слезнат да се правят на бабаити и някой от засада без никакви усилия ще ги изпозастреля като пилци ...
Верно,не бях се сещал,на тея като им размахаш среден пръст ойде охраната

- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Тия НСО може и да са малоумници, не знам, нямам наблюдения, както и нямам наблюдения върху въпросната ситуация, в която е бил колегата, но я си представете следното.
Карате с около 160-170 км/ч на магистралата и на няколко стотин метра пред вас (при скорост над 100 км/ч няколко стотин метра са доста малко) някой решава със 120 км/ч без да гледа в огледалата да изпреварва ТИР който кара със 100 км/ч, съответно вие го настигате доста бързо при разликата в скоростта която той явно не е преценил, рязко намалявате зад него, а той решава че вместо да се прибере може да изпревари още една кола, и после още една и все така си кара със 120 км/ч, то така може и 50 км да минеме. За мен е меко казано изнервящо.
Не че който кара със 160-180 км/ч е много прав но има коли и коли, за едни тази скорост е много за други е нищо. За мен това е проява на нетолерантност на пътя да се включа в лявата лента със 120-130 км/ч без да гледам в огледала или ако погледна да не мога да преценя скоростта на настигащия ме и да съм спокоен само защото ограничението на маигистрала е 130. Колко от вас карат със 130 по магистралата?
Карате с около 160-170 км/ч на магистралата и на няколко стотин метра пред вас (при скорост над 100 км/ч няколко стотин метра са доста малко) някой решава със 120 км/ч без да гледа в огледалата да изпреварва ТИР който кара със 100 км/ч, съответно вие го настигате доста бързо при разликата в скоростта която той явно не е преценил, рязко намалявате зад него, а той решава че вместо да се прибере може да изпревари още една кола, и после още една и все така си кара със 120 км/ч, то така може и 50 км да минеме. За мен е меко казано изнервящо.
Не че който кара със 160-180 км/ч е много прав но има коли и коли, за едни тази скорост е много за други е нищо. За мен това е проява на нетолерантност на пътя да се включа в лявата лента със 120-130 км/ч без да гледам в огледала или ако погледна да не мога да преценя скоростта на настигащия ме и да съм спокоен само защото ограничението на маигистрала е 130. Колко от вас карат със 130 по магистралата?
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ко рече ти?
Че да карам в рамките на максималната позволена скорост е нетолерантно спрямо някой, който кара с 40- 50км над ограничението?

- ivo098
- младши ентусиаст
-
Да за мене е нетолерантно да парадираш с ограниченията като извинение да се пречкаш по пътя.
Аз като карам със 180 км/ч примерно и поршето ми светне отзад със 230 км/ч какво трябва да си кажа
"не стига че карам с 50 км/ч над ограничението пък тоя ми светка да се дръпна, я да си стоя в ляво тоя да си гледа работата"
Ами не по-скоро не, при първа възможност се прибирам и го пускам да ме подмине, всеки си има глава на раменете и си преценява с колко да кара, аз съм длъжен да не създавам опасности като го карам да намалява рязко заради мене.
П.С.
Ти никога ли не си карал с над 130 км/ч, ама честно?
Аз като карам със 180 км/ч примерно и поршето ми светне отзад със 230 км/ч какво трябва да си кажа
"не стига че карам с 50 км/ч над ограничението пък тоя ми светка да се дръпна, я да си стоя в ляво тоя да си гледа работата"
Ами не по-скоро не, при първа възможност се прибирам и го пускам да ме подмине, всеки си има глава на раменете и си преценява с колко да кара, аз съм длъжен да не създавам опасности като го карам да намалява рязко заради мене.
П.С.
Ти никога ли не си карал с над 130 км/ч, ама честно?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Някъде да прочете, че парадирам с ограничението и карам с толкова само и само да се пречкам? Не намалих защото трябваше да се завра между тира и баничарката като разстоянието там беше малко, скоростта- относително висока, тъмно, с много силен вятър и дъжд и това съм го казал, ако прочетеш по-внимателно цялата тема.
Карал съм с над 130, но ако някой реши, че му се кара с ограничението карам след него и то не на сантиметри, а поне на 20- тина метра с ляв мигач и чакам да направи път. До сега освен някой турчин от преминаващите гаст арбайтери не е имало случай да кара само в лявата лента, докато съм зад него.
Ако някой реши да кара с ограничението и има да изпреварва 10 коли- жив и здрав, нямам основания да недоволствам, че не се е заврял някъде между тях за да ме пусне.
п.с. едно от предимствата да имаш възможността да караш 100- тина и 250+ коня кола е, че с времето сприраш да си мислиш, че си най-бързия на пътя и си хванал бога за шлифера като си се качил на нещо малко по-бързо от обичайното
Карал съм с над 130, но ако някой реши, че му се кара с ограничението карам след него и то не на сантиметри, а поне на 20- тина метра с ляв мигач и чакам да направи път. До сега освен някой турчин от преминаващите гаст арбайтери не е имало случай да кара само в лявата лента, докато съм зад него.
Ако някой реши да кара с ограничението и има да изпреварва 10 коли- жив и здрав, нямам основания да недоволствам, че не се е заврял някъде между тях за да ме пусне.
п.с. едно от предимствата да имаш възможността да караш 100- тина и 250+ коня кола е, че с времето сприраш да си мислиш, че си най-бързия на пътя и си хванал бога за шлифера като си се качил на нещо малко по-бързо от обичайното

- ivo098
- младши ентусиаст
-
Прав си, ти си бил там аз не, не знам как е било точно. Просто описах на мен какво ми се е случвало. Апелирам за малко повече гледане в огледалата на магистралата.
Конете нямат значение, аз ако със 120 к.с. поддържам 180 км/ч, а този пред мен с 250 к.с. кара със 130 км/ч мисля че е редно да го изпреваря, а не да се изнервяме един друг
Конете нямат значение, аз ако със 120 к.с. поддържам 180 км/ч, а този пред мен с 250 к.с. кара със 130 км/ч мисля че е редно да го изпреваря, а не да се изнервяме един друг