Audi ли са новите Mercedes и къде се намира BMW в тройката?
Модератор: Общи модератори
Re: Audi ли са новите Mercedes и къде се намира BMW в тройката?
Скъпо, много гори и е много луксозно
От първа ръка, пичките вече се подмокрят като чуят за Инфинити... направо е новата фикс идея. Кайените не са модерни вече 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
liloff написа:Добре, изводът е ясен засега.
X3 vs. Q5 е почти наравно.
Какви други модели трябва да добавим?
Aз лично бих добавил разрушителя на семейния бюджет: Infinity EX37.
Трудно ми е да повярвам, че бих си взел такава кола за евридейка, особено с такъв "малък" мотор, но и тя влиза в този сегмент
Bavarcho, това според мен не са коли за къра, мисля че и според производителя не са. Това са едри градски колички, с които можеш да отидеш на планина зимата напр. и да натъпчеш покупките.
Аз лично не се кефя на комбита, но тези малки джип-чета ме радват и бих предпочел такова пред комби версия на кола.
Говорим в реалния живот и в белия свят, където на теория е ОК да имаме две прилично нови коли с половинката.
Какво ще кажеш за този кадилак? Екстри и размери почти като на Х5 3000сс с директна инжекция -цена 40 и няколко хиляди $ със всички екстри и 4х4 със елетронно ЛСД на задните.

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
///peter написа:eraziel написа:Наравно във форума на БМВ)
Я си помисли какъв резултат би имала същата анкета във форума на ауди ...
Като приемем, че конете с капаците и тук и там са равно количество ...
А въпросното инфинити е много безмислена кола за мене, плащаш като за джип, подържаш като за джип, караш ... ЕХ37
Колега, кое му е кофтито на инфинитито?
Сигурно нищо му няма, но според мене в тоя клас (мини съв/сав)този тип двигатели се слагат по-скоро за имидж, отколкото поради реален интерес от страна на клиентите. Някой да си купи X3 35d, 30i, едва ли, просто щото ако парите не са фактор би си купил Х5, според мен... Та от там изхождам аз. А и ми е много корейско т'ва инфинити на външен вид. Не съм много запознат с техническата страна, ама нещо ми подсказва, че ако се запозная едва ли ще остана очарован... И те така те ...
Нищо в него няма, което да ме накара да го предпочета (не, че съм тръгнал да броя 100к за кола и скоро ще ми се случи де)...
Последна промяна eraziel на 26 Яну 2010, 21:45, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Е инфинити, малко и то е в страни от европа 
Ами не знам, инфинити хич не ми се вижда в габарита на Х3, пожелавам ти да се случи скоро да даваш тези 100 бона за кола. ЗАпознай се с инфинитито и ти гарантирам че ще ти хареса

eraziel написа:///peter написа:eraziel написа:Наравно във форума на БМВ)
Я си помисли какъв резултат би имала същата анкета във форума на ауди ...
Като приемем, че конете с капаците и тук и там са равно количество ...
А въпросното инфинити е много безмислена кола за мене, плащаш като за джип, подържаш като за джип, караш ... ЕХ37
Колега, кое му е кофтито на инфинитито?
Сигурно нищо му няма, но според мене в тоя клас (мини съв/сав)този тип двигатели се слагат по-скоро за имидж, отколкото поради реален интерес от страна на клиентите. Някой да си купи X3 35d, едва ли, просто щото ако парите не са фактор би си купил Х5, според мен... Та от там изхождам аз. А и ми е много корейско т'ва инфинити на външен вид. Не съм много запознат с техническата страна, ама нещо ми подсказва, че ако се запозная едва ли ще остана очарован... И те така те ...
Нищо в него няма, което да ме накара да го предпочета (не, че съм тръгнал да броя 100к за кола и скоро ще ми се случи де)...
Ами не знам, инфинити хич не ми се вижда в габарита на Х3, пожелавам ти да се случи скоро да даваш тези 100 бона за кола. ЗАпознай се с инфинитито и ти гарантирам че ще ти хареса

Infinity се предлагат от скоро официално и в България, Cadillac ги представят София Ауто и този модел, който си посочил не е на пазара все още 
Ако не се предлагаха, нямаше изобщо да го включа.
Но мисълта, че не можете да ударите лесно 100х.лв. в България крайна цена за която и да е от тежи джипки, голяма заблуда.
Малкото джипче Infinity EX37 e точно в габаритите на тези 3те, които съм посочил в анкетата.
FX e голямото прасе
Колега, ако искаш запознай се с тази марка, току виж престане да ти изглежда корейска

Ако не се предлагаха, нямаше изобщо да го включа.
Но мисълта, че не можете да ударите лесно 100х.лв. в България крайна цена за която и да е от тежи джипки, голяма заблуда.
Малкото джипче Infinity EX37 e точно в габаритите на тези 3те, които съм посочил в анкетата.
FX e голямото прасе

Колега, ако искаш запознай се с тази марка, току виж престане да ти изглежда корейска

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
liloff написа:Е нали пишат, че X3 отдолу е Е46... Не ми е в представите за офроуд машина
Koлкото Х3-то е офроуд, толкова и ГЛК-то и Кю5.
Абе, мисля си... като казвате прилича на Q7, но за бедняци. Що така? Дали ако не можеш да си вземеш големия батко се насочваш към малкия, за да си в играта... т.е. малките SUV-чета като ментета на големите ли трябва да се приемат?
то може да е е46 отдоло но все пак взе награда

Хахахаха, чакайте с'а да се разберем, аз не съм казал, че ми изглежда корейска марката, а че на въпросното возило екстериорния дизайн ми бие към Корея
За инфинити като производител не бих си позволил да кажа нещо лошо, но т'ва не значи, че трябва да въздишам по всичко произведено от тях, нали
И никого не съм ангажирал с мнението си.
А що обърнахте темата на подмокряне на пички не знам, анкетата не е кое возило би водило до най-разнообразен полов живот, нали така

И никого не съм ангажирал с мнението си.
А що обърнахте темата на подмокряне на пички не знам, анкетата не е кое возило би водило до най-разнообразен полов живот, нали така

In Ban We Trust!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Че ако не е за това, за какво да си купувам нова кола? 

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Според мен това е по-добрият избор от горните предложения:

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
liloff написа: От първа ръка, пичките вече се подмокрят като чуят за Инфинити...
К'во ли ще правят като го видят ?

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bella написа:liloff написа: От първа ръка, пичките вече се подмокрят като чуят за Инфинити...
К'во ли ще правят като го видят ?
Ами сигурно ще свършват

Ами ако се и качат вътре не ми се мисли...
'Б@х тия Infinity-та, модерна работа...