.
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Тютюнопушене на обществени места
а бе иди запали една цигара и ше ти мине....!
кой беше емил димитров,че съм забраил чии копита съм бил цалувал!? тва не е ли певеца-тоя от соца!?
кой беше емил димитров,че съм забраил чии копита съм бил цалувал!? тва не е ли певеца-тоя от соца!?
Е.Димитров написа:...сладкото пък нанася огромни щети на здравето-затлъстяване и диабет...що не го забранят???.абе какво обяснявам,2 пъти ме цитираш и 2 та пъти ти обяснявам какво имам в предвид-заеби
И аз това викам - заеби. Викаш, сладко=диабет, а? ОК.
Аз като нагъвам шоколад, ти ли затлъстяваш, ти ли получаваш диабет бре Димитров?

Ама като ти пушиш, на мен ми е трудно да дишам. Схващаш ли "малката" разлика?
Я да видя, сега какво ще измислиш.

- SKISA
-
-
ако пуша в ресторанта за пушачи на дондуков 5 ,как точно ше те отровя тебе в ресторанта на дондуков 21?!?!?
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Няма !
Нали точно това се опитаха някои хора да обяснят.Не искат да ви забранят да пушите изобщо, а просто когато около вас има такива които не пушат
Нали точно това се опитаха някои хора да обяснят.Не искат да ви забранят да пушите изобщо, а просто когато около вас има такива които не пушат

- SKISA
-
-
ми начи просто ше си ходиме в различни ресторанти и кафенета....и няма да ви тровиме ,и вие няма да виете като линейки пъ в наще ресторанти.
Аз съм пушил 6 години по 1.5 кутия на ден, като в последната 1 година обмислях да ги откажа и сега наскоро вече сериозно се замислих... и вече 2 седмици не съм пушил!
Това е толкова глупав и прост навик че НЯМА на къде, да защитаваш правото си да пушиш е може би най-смешното в цялата тема! Това само показва колко много хора са слаби и зависими от нещо.. само при мисълта че нямало да могат да пушат 1-2 часа и вече скачат с факти и теории.. форда на пешо колко грама хвърля, ама марица изток и те там... таковата, ама вятърнатра енергия ама това, ама онова.
Аз гледам да не се изкавам много "твърдо" понеже и аз до скоро съм правил това което сега не удобрявам, разберете че никои не ви ЗАБРАНЯВА да пушите, а само ви ОГРАНИЧАВА от към местата където можете - това не е нарушаване на правата или личната ви свобода.
Скиса виж сега, ти хубаво си прав ама чакай да ти дам един друг пример... все едно да не можеш да си паркираш НИКЪДЕ колата, освен на паркинг за БМВ-та ?
Това трябва да се реши от държавата със солени глоби, иначе няма да стане.. ще чакам аз, някой да не запали цигара защото видиш ли на мен ми пречело и той горкия взел че се трогнал и не запали в близкия 1 час ???
Това е толкова глупав и прост навик че НЯМА на къде, да защитаваш правото си да пушиш е може би най-смешното в цялата тема! Това само показва колко много хора са слаби и зависими от нещо.. само при мисълта че нямало да могат да пушат 1-2 часа и вече скачат с факти и теории.. форда на пешо колко грама хвърля, ама марица изток и те там... таковата, ама вятърнатра енергия ама това, ама онова.

Аз гледам да не се изкавам много "твърдо" понеже и аз до скоро съм правил това което сега не удобрявам, разберете че никои не ви ЗАБРАНЯВА да пушите, а само ви ОГРАНИЧАВА от към местата където можете - това не е нарушаване на правата или личната ви свобода.
Скиса виж сега, ти хубаво си прав ама чакай да ти дам един друг пример... все едно да не можеш да си паркираш НИКЪДЕ колата, освен на паркинг за БМВ-та ?
Това трябва да се реши от държавата със солени глоби, иначе няма да стане.. ще чакам аз, някой да не запали цигара защото видиш ли на мен ми пречело и той горкия взел че се трогнал и не запали в близкия 1 час ???
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Cobb написа:Няма !
И докато няма отделни заведения и салони к'во предлагаш да правя .Може би да се изтъпаня на вратата на заведението и първо да питам и да преброя колко пушат и колко не за да знам к'во да правя

Не мислите ли ,че тая тема се изчерпа вече и циклим на едно и също

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

SKISA написа:ми начи просто ше си ходиме в различни ресторанти и кафенета....и няма да ви тровиме ,и вие няма да виете като линейки пъ в наще ресторанти.
Баш.

Bella написа:И докато няма отделни заведения и салони к'во предлагаш да правя .Може би да се изтъпаня на вратата на заведението и първо да питам и да преброя колко пушат и колко не за да знам к'во да правя![]()
Просто ще направиш това, което ми обеща преди няколко страници.

Т.е., ще попиташ: "Мога ли да си запаля цигара?", а аз на свой ред ще кажа: "Разбира се".

Само че, я преброй реалните ситуации, в които този диалог би се получил.

Затова и е необходима забраната, също както са необходими и ограниченията на скоростта - защо е пълно с малоумници, които не могат да преценят кое е добре за тях и околните и трябва държавата да се намесва.

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Bella написа:Cobb написа:Няма !
И докато няма отделни заведения и салони к'во предлагаш да правя .Може би да се изтъпаня на вратата на заведението и първо да питам и да преброя колко пушат и колко не за да знам к'во да правя![]()
Не мислите ли ,че тая тема се изчерпа вече и циклим на едно и също
Точно за това забраната трябва да влезе Юн(л)и месец

Мислим

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Освен това аз НЕ ЗАщИТАВАМ ПУШЕНЕТО,аз защитавам личното си право и ограничаването на личната ми свобода.
Освен това винаги питам,дори и в моята кола,дали ще преча ако запаля цигара
м/у пуша не повече от 8-10 цигари на ден
Освен това винаги питам,дори и в моята кола,дали ще преча ако запаля цигара
м/у пуша не повече от 8-10 цигари на ден
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Fear написа: Просто ще направиш това, което ми обеща преди няколко страници.
Аз съм обещала на теб ,не на цяла София

Cobb написа:
Точно за това забраната трябва да влезе Юн(л)и месецДа могат собствениците да го измислят
Мислим

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Е.Димитров написа:Projektzwo написа:SKISA написа:Projektzwo написа:тоа с малката пишка и с големите комплекси да спре да пише глупости, че се излага, а пък като е толкова можещ и знаещ, нека да драсне 1-2 плюса в полза на тютюна...
ти да не я мери с уста ,та знаеш на кой колко му е!?!? я полека с "доказателствата" по темата.....
некой май се издаде, аз говорех за колегата Е.Димитров принципно, че се изтъква почти във всяка тема...
Да бе ,верно пита колега скица,защо се интересуваш от моята пишка???аз не съм гей,няма да ти харесам,опитай в джемини...
Не мога да разбера някой индивиди,защо не се изказват по темата,какво се опитват да изтъкнат,че са нек'ви титани на мисълта,ама засенчени,не си интересен,пък и с подобни коментари за човек когото си нямал щастието да познаваш на какво основание си даваш мнението,просто викам да поспреш малко,а ако имаш мнение ПО ТЕМАТА или го сподели или по някакъв начин направи така че аз да споделя и евентуално да приема твоята теза..просто сега те моля за последно най-учтиво да подминаваш моите мнения ако по някакъв начин разтройват твоята крехка душевност,не съм и,ал за цел да те разтройвам както и който и да е колега в този форум.Всичките ми мнения са продиктувани от лични преживявания и наблюдения.
Извинявам се за Офф топика
Ше си права к'вото си искам бе, ти ли ше ми казваш какви тези да ти вадя на тебе, ти като пишеш във всяка 2-ра тема за прословутия ти макарон, да не би да си он-топик, тука специално извади 173 теории и всичките по темата, а? К'во ми се правиш на бохем немога да те разбера...
- SKISA
-
-
кротнете се ,че ще локнат темата и нема къде да обсъдиме за лулите и пурите...!!!
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
Много ми е чудно дали мнозинството пушачи които се изказват в тая тема, пушат пред децата си?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
Helix написа:Много ми е чудно дали мнозинството пушачи които се изказват в тая тема, пушат пред децата си?
Всъщност аз в къщи пуша само на едно място-кухнята..и то доста рядко,но е много важно да се знае че темата е за ограничаване на права,не за ползите и загубите от пушенето,всеки знае че да се пуши не е здравословно,въобще не става въпрос за здравословния момент,става въпрос за лишаване от дребните пороци които ни носят някакво удоблетворение...и най-вероятно притапяване на сетивата към големите и съществени въпроси касаещи обществото ни