За GT-R и R8! (Audi с предизвикателните реклами).

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Re: За GT-R и R8! (Audi с предизвикателните реклами).

Мнение от ivan83 » 21 Фев 2010, 23:09

Аз немога да разбера защо всички подценяват М6 :!:
Темата и без това се измества в движение :lol: , та и аз да помогна малко като намеся в дискусията и нашата марка
за мен М6 си е суперкар отвсякаде със страхотен двигател :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Audi продължава с предизвикателните реклами към BMW. Става в

Мнение от cobrata_m3 » 21 Фев 2010, 23:31

:mhihi:
BMW_RIDER написа:
ms написа:
BMW_RIDER написа:
ms написа:Не е вярно, че е просто по-бърз и по-евтин от Р8... ГТ-Р е УБИЙСТВЕНО ПО-БЪРЗ и няма кола с близка цена до неговата (разбирай + 20к €) дето да е по-бърза май :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ZR1, viper ACR, дори и по евтиния Z06 с ДОБЪР шофйор не му отстъпва в повечето случай.

Може би- не споря... Но вероятно се има в предвид като ускорение, силно се съмнявам американска кола да е равностойна на писта, а ГТ-Р правен за там...

Еми поне на ринга, ЗР1 и Вайпъра са по бързи от ГТ-Р, но прав си той не е единствената писта. Иначе сташно способна кола няма спор.

то на ринга и цсл-а е по бърз от р8 много коли по бързи и ефтини станаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Фев 2010, 2:47

cobrata_m3 написа::mhihi:
BMW_RIDER написа:
ms написа:
BMW_RIDER написа:
ms написа:Не е вярно, че е просто по-бърз и по-евтин от Р8... ГТ-Р е УБИЙСТВЕНО ПО-БЪРЗ и няма кола с близка цена до неговата (разбирай + 20к €) дето да е по-бърза май :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ZR1, viper ACR, дори и по евтиния Z06 с ДОБЪР шофйор не му отстъпва в повечето случай.

Може би- не споря... Но вероятно се има в предвид като ускорение, силно се съмнявам американска кола да е равностойна на писта, а ГТ-Р правен за там...

Еми поне на ринга, ЗР1 и Вайпъра са по бързи от ГТ-Р, но прав си той не е единствената писта. Иначе сташно способна кола няма спор.

то на ринга и цсл-а е по бърз от р8 много коли по бързи и ефтини станаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само да вметна , че времетно на Е46 ЦСЛ със семи сликове :idea: и избушени ламарини е 7,52 а Р8 е на 7,45 - за справка - М3 Е92 е 8,05 а М6 което грам не е в класа е със 8,09 . Така излиза , че Р8 с със време на Галардо Суперлегера , което заслужава уважение .
Корвет ЗР1 в Европа е към 130 000 евро , та не е по-евтин и Вайпър АЦР ме съвмнява да е по-евтин тук . Както и да е - в ръцете на обикновен плебей Р8 е по-бързо и от ЗР1 и от Вайпър АЦР :mhihi: Порше ГТ3 е горе-долу на цената на Аудито , но там пък хептем трябва да си пилот , за да го изстискаш ...
Продължава ли темата - Р8 е пълно лайно , защото е Ауди , а не БМВ :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 22 Фев 2010, 3:54

За 90% от хората, които могат да си позволят да закупят автомобил на стойност ~100 000евро, GTR-а си остава просто "Nissan" за тях. Те нито се интересуват от спортните му качества, нито се интересуват от времената които дава, където и да било. Било то в Европа, било то в Азия.
Хора които обръщат внимание на това, с каква марка обувки ще се обуят. Каква марка часовник ще сложат. Каква марка кола ще карат.
Това са хората по света, които могат реално да инвестират 100 000 в закупуването на автомобил.

Е, според Вас, такъв човек ще отиде ли с Nissan на бизнес среща, дори и GTR...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Фев 2010, 8:37

абе, големи сте бизнесмени - те хората ходат на бизнес срещи с ламборджинита и р8ци :mhihi: тва само тук го има

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 22 Фев 2010, 11:48

Първо да кажа - много яка тема! :mhihi:

За Audi R8 неведнъж съм казвал, ще го кажа пак - много добър автомобил, но... да се сравнява с Ferrari, Lambo, Zonda и пр. просто е безумие според мен.
Съгласен съм, че е може би най-комфортният и удобен "суперспортист", ама това за мен са взаимно изключващи се понятия.
Ако искам да ми е удобно и комфортно, ще си взема лимузина. Ако искам суперспортист, е... Audi R8 няма да си взема. :mhihi:

Ако не си знам парите, ще имам И Audi R8, това е вън от всякакво съмнение, но това вече е друга тема. :)

А, споменах ли, че R8 е най-грозният суперспортист на света? :mhihi:
Лично мнение де, знам, че на доста хора им харесва. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 22 Фев 2010, 12:22

Fear написа:Ако не си знам парите, ще имам И Audi R8, това е вън от всякакво съмнение, но това вече е друга тема. :)

А, споменах ли, че R8 е най-грозният суперспортист на света? :mhihi:
Лично мнение де, знам, че на доста хора им харесва. :)

Ми аз лично ако не си знам парите също ще имам R8... само и единствено заради външния вид. :)
Реално погледнато единствено дизайна и цената го правят нещо "по-така", а второто отпада по презумпция с това условие твоето. Иначе технически е сравнимо с Gallardo, ама... е Ауди... Същата ситуация като с GT-R, че и по-зле. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 22 Фев 2010, 13:11

Че какво му е на GT-R-а, освен че е Nissan? :mhihi:
Както знаеш, аз много-много не робувам на марки, стига "нещото" да е добро и не на последно място, да ме кефи. 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 22 Фев 2010, 13:33

Темата иначе отиде.... в интересна посока.
Р8 нито е бърз супер-кар, нито е супер красив спортист (за мен лично фераритата и ламборгинитата са по-красиви)....
Така че не му останаха много козове на алдито. Лично аз не бих си го купил - ако искам някаква имиджова спортна кола ще се ориентирам към тези с кончето отпред.
Ако искам супер бърза пистова кола - гт-р е добро решение или парите за гт-ра инвестирани в Е30 купе 8)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 22 Фев 2010, 13:52

kriso85 написа:Темата иначе отиде.... в интересна посока.
Р8 нито е бърз супер-кар, нито е супер красив спортист (за мен лично фераритата и ламборгинитата са по-красиви)....
Така че не му останаха много козове на алдито. Лично аз не бих си го купил - ако искам някаква имиджова спортна кола ще се ориентирам към тези с кончето отпред.
Ако искам супер бърза пистова кола - гт-р е добро решение или парите за гт-ра инвестирани в Е30 купе 8)

разликата обаче между кончето и чеитирте кръга е в разхода ...
но , ако ще е гарга , да е рошава ...
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Фев 2010, 14:46

kriso85 написа:Темата иначе отиде.... в интересна посока.

Ей да му се не види , как пък не било бързо - 0-200 за 12,8-12,9 според тест , не от производителя , обиколка на ринга за 7,45 и викаш , не е бързо :mhihi: Вярно , че е въпрос на вкус - но виждал ли си тая кола вечер ? А чувал ли си я - 10 цилиндъра на 9000 оборота ?
Защо ли си мисля , че плюете дизайна , щот е Ауди ?
ако искам някаква имиджова спортна кола

- а ако искаше имиджов седан , щеше да си вземеш Мерцедес , ама имиджа не е всичко , нали ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 22 Фев 2010, 18:28

acho.rs написа:Ей да му се не види , как пък не било бързо - 0-200 за 12,8-12,9 според тест , не от производителя , обиколка на ринга за 7,45 и викаш , не е бързо :mhihi: Вярно , че е въпрос на вкус - но виждал ли си тая кола вечер ? А чувал ли си я - 10 цилиндъра на 9000 оборота ?
Защо ли си мисля , че плюете дизайна , щот е Ауди ?

Мен лично не ме впечатлява толкова звука от 10 цилиндъра на незнам си колко оборота, поне както съм го чувал от М5 и М6. Даже звука на р8 V8 по ми харесва. Иначе ,че е красива така е, но както писах вече нищо друго спецялно. Порше ъпгрейднаха турбото, Макларън сега като пуснат новата си кола, американци и джепенци ги обсъдихме, и Р8 пак остава някакси посредствена.

ако искам някаква имиджова спортна кола

Да ферари определено е имиджова, но цената и подръжката му са по силите на малко хора, около цената на аудито, че и вобще мисля, че едно от най-имиджовите неща при спортните автомобили е Порше 911
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318тдс комби

Мнение от mgate » 22 Фев 2010, 18:43

Колеги нека да погледнем под какпака на Макларъна и да коментират след това някои хора дали БМВ могат да правят двигателиhttp://www.myfreesoft.net/wordpress/?p=22 :wave: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 22 Фев 2010, 19:10

стига с тая Р8-ца вече, кво се опитват некои хора да я искарат супер кола и да я сравняват с ферари и ламбо :kuku: .Та тя по нищо неможе да се сравнява с тях, а с колите които може да се равни поне като цена, като ГТ-Р и 911 е по слаба във всяко отношение.Отгоре на всичко е и с по голям двигател от тези конкуренти, по висок разход, даже и по скъпа като базова цена, да не говорим за традиции и имидж при производството на спортни суперколи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 22 Фев 2010, 20:42

acho.rs написа:
cobrata_m3 написа::mhihi:
BMW_RIDER написа:
ms написа:
BMW_RIDER написа:

Само да вметна , че времетно на Е46 ЦСЛ със семи сликове :idea: и избушени ламарини е 7,52 а Р8 е на 7,45 - за справка - М3 Е92 е 8,05 а М6 което грам не е в класа е със 8,09 . Така излиза , че Р8 с със време на Галардо Суперлегера , което заслужава уважение .
Корвет ЗР1 в Европа е към 130 000 евро , та не е по-евтин и Вайпър АЦР ме съвмнява да е по-евтин тук . Както и да е - в ръцете на обикновен плебей Р8 е по-бързо и от ЗР1 и от Вайпър АЦР :mhihi: Порше ГТ3 е горе-долу на цената на Аудито , но там пък хептем трябва да си пилот , за да го изстискаш ...
Продължава ли темата - Р8 е пълно лайно , защото е Ауди , а не БМВ :mhihi:

кое р8 дава туй време ,а и кат си тръгнал да вмяташ да вметна и аз цсл-а си излиза така заводски той не е супер кар с средно разполойен двигател с 50 цилиндъра и 70000 кубика а си е упгрейднато м3 да не говорим колко е стар и факта че дава време по бързо от супер коли(вкл р8 :mhihi: ) е достоен за уважение това е инженерна мисъл 360 коня в съвсем нормално купе дето ако го види някой дет си няма хабер 6е каже един авер има същото 136 коня дизел е :mhihi: :mhihi: :mhihi: заради туи стига я фали таз коледна елха :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата