Честити зони за паркиране в София
Модератор: Общи модератори
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Re: Честити зони за паркиране в София
аз съм за!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
eraziel написа:///peter написа:eraziel написа:Къде я видя тая грешка, която съм поправил... А това, че няма паркинги, не дава на никого право да спира където намери за добре ...
![]()
а къде да спре? може би в младост или в дървеница...
'Ми аре секи си спира където намери за доборе и му е удобно... Направо да дигат цялата държава и да кацаме някъде из Африка?
Ще си спира като общината не мисли

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
N.Mihaylovski написа:spower написа:Да и всички ще гласуват за него щот са прости ора,да може и тои да пооткрадне.
колегата по горе го каза спрете да мрънкате навсякъде е така па тука нема да е щот сме специални.
Скоти, повярвай ми, че никъде не е така.....а, че сме прости - прости сме спор няма, ама сме прости за това, че плюем мутрите, а си избрахме именно такъв главорез да ни управлява

Оня ден се прибрах от Мадрид. В центъра на този многомилионен европейски град повечето паркинги (а те не са малко) са БЕЗПЛАТНИ, има и такива на някой възлови места (летища, гари...), където само първия половин час е безплатен, а след това се плаща по 1.5 цента на минута престой (3 стотинки), значи за час и половина плащаш по-малко от 1,80лв (при средна работна заплата от 2500лв):!: и не те одрусват за всеки започанл час с нови 3, 4 лева както е в България.
Скоти, ти влизал ли си на летище София в паркинга - 3лв на час, ако стоиш един час и една минута - 6лв, два часа и една минута 9лв.... (при средна заплата по малко от 500лв)...усещаш ли разликата

В Испания пишат по вестниците, че в България се упражнява ГЕНОЦИД върху народа и хората там се питат как е възможно обществото да мълчи....ами възможно е, защото сме балъци и то неповторими балъци

И действително на човек му се свива сърцето като се върне от иситнаската Европа и си види кочината в която живее...кочината която сами си спретнахме. Е няма как да ми се живее тук още повече след като съм видял целия свят и съм видял, че като тук никъде няма. Допреди 5 години аз бях истински патриот, не давах за БГ лоша дума да се каже....сега вече бих се изнизал първи и в най-скоро време ще го направя, защото с тоя народ България никога няма да се оправи

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
gazzzar написа:N.Mihaylovski написа:spower написа:Да и всички ще гласуват за него щот са прости ора,да може и тои да пооткрадне.
колегата по горе го каза спрете да мрънкате навсякъде е така па тука нема да е щот сме специални.
Скоти, повярвай ми, че никъде не е така.....а, че сме прости - прости сме спор няма, ама сме прости за това, че плюем мутрите, а си избрахме именно такъв главорез да ни управлява![]()
Оня ден се прибрах от Мадрид. В центъра на този многомилионен европейски град повечето паркинги (а те не са малко) са БЕЗПЛАТНИ, има и такива на някой възлови места (летища, гари...), където само първия половин час е безплатен, а след това се плаща по 1.5 цента на минута престой (3 стотинки), значи за час и половина плащаш по-малко от 1,80лв (при средна работна заплата от 2500лв):!: и не те одрусват за всеки започанл час с нови 3, 4 лева както е в България.
Скоти, ти влизал ли си на летище София в паркинга - 3лв на час, ако стоиш един час и една минута - 6лв, два часа и една минута 9лв.... (при средна заплата по малко от 500лв)...усещаш ли разликатаНие сме държавата на абсурдите и наистина сме глупави ние, а не управляващите ни - щом има балъци ще има и тарикати...просто казано!
В Испания пишат по вестниците, че в България се упражнява ГЕНОЦИД върху народа и хората там се питат как е възможно обществото да мълчи....ами възможно е, защото сме балъци и то неповторими балъци![]()
И действително на човек му се свива сърцето като се върне от иситнаската Европа и си види кочината в която живее...кочината която сами си спретнахме. Е няма как да ми се живее тук още повече след като съм видял целия свят и съм видял, че като тук никъде няма. Допреди 5 години аз бях истински патриот, не давах за БГ лоша дума да се каже....сега вече бих се изнизал първи и в най-скоро време ще го направя, защото с тоя народ България никога няма да се оправи
Да за летището е доста тъпо,за това хода с такси,че е по евтино

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3