Ако изборите бяха днес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ако изборите бяха днес

ГЕРБ
66
32%
БСП
23
11%
ДПС
2
1%
Синята Коалиция
17
8%
РЗС
4
2%
Атака
20
10%
Друга партия
13
6%
Няма да гласувам
64
31%

Общо гласове : 209
старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Ако изборите бяха днес

Мнение от Е.Димитров » 07 Апр 2011, 9:46

Elesar74 написа:Колега Е.Димитров. Отново говориш неясно и обобщаващо. В България става дума за паметници, изградени на база на историческа лъжа. Никой не говори за Батак, Шипка и т.н. Говоря точно за тези, изградени след 1945 г., под давлението на наложения комунистически строй от СССР в България. Говоря за една историческа лъжа. Ма честно, мен костници, паметници и т.н не ме интресуват, но такива, които са символ на една дебелашка лъжа, такива, които са символ на заробването на България и бих казал, унижаването на България за цели 45 г., такива нямат място в съвременна България. Тези паметници не са повод за гордост, а за унижение. Те първо не кореспондират с истината, после с историята и трето, са откровенна манипулация за обикновенните хора. Освободените от СССР държави в миналото, днес са в ролята на равноправни партньори на Русия, а ние сме поставени на колене, в зависимост, като слуги. С какво искаме да живеем ние като народ днес, с истината или с лъжата? Понеже в България има много лъжи, добре е да започнат да се премахват една по една. Вижда се обаче, че дотолкова сме се срастнали и сме свикнали да живеем с тези лъжи, че всяко посягане към тях, е едва ли не светотатство. Но да не се отклоняваме от темата.

Aбре колега,ти слушал ли си какво означава "история",това са факти станали и некой не станали ама маниполирани,няма значение,паметниците са история,това са каменни или от друг материал създадени исторически свидетели,тези паметници,независимо на кого,са история,както са история пирамиди,разни катедрали дето е вилняла светата инквизиция и тн...Ама нали се искаме да бутаме,нищо не вдигаме и съграждаме,ама бутаме...
И само да кажа че ония шемет светославчо,тоя може да се каже че не е добре човека,но няма никаква разлика с който и да е надъхан активис независимо от коя партия,всички така звучат...

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 07 Апр 2011, 10:01

Не съм чак толкова доволен от ГЕРБ, то на българина тва му е по рождение да е сърдит, но ми хареса какво направиха с Бургас, тва дето оня дебел червен кмет не направи за 3(ТРИ) мандата. Като ходите на море лятото погледнете. Не съм удрял картер вече втора година (да не чуе господ), не съм хвърлял гума също от тогава. Доволен съм, че няма коалиция с ДПС, не помня от кога. Изгоряха доста "бизнесмени", които с години само цоцаха държавата, набараха ме и мен, че не съм си регистрирал колата в съвета :banghead: , и аз ги намразих, няма да гласувам за тях :mhihi:
Без да разбирам от политика и икономика ми се струва, че се мъчат нещо, друг е въпроса колко се получава и колко им пречат, но да се изправи оня насран, червен юнак Серго и да ми говори, еееее тва вече не мога го изтрая, баси мижатурката, че и ръкомаха разпалено :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 07 Апр 2011, 10:13

Vra4anin написа:...Истината е, че не бих си губил времето да гласувам или ако ще ида до урните, бих задраскал всички, така че да не е за никой. На последните изроди гласувах за ГЕРБ, сега не бих направил тази грешка. Или съм мрънкяло или е съвпадение или е самата истина, но от както тия дойдоха преди почти 2 години, всичко е по-зле, по-бедно и по-мизерно отпреди. В никакъв аспект не е по-добре - нито в лично мой, нито държавата или нещо като цяло за България да се е подобрило.

:yes: На същото мнение съм,колега.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 323i / 97'

Мнение от Drum » 07 Апр 2011, 10:20

ДСБ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 07 Апр 2011, 11:18

.Истината е, че не бих си губил времето да гласувам или ако ще ида до урните, бих задраскал всички, така че да не е за никой. На последните изроди гласувах за ГЕРБ, сега не бих направил тази грешка. Или съм мрънкяло или е съвпадение или е самата истина, но от както тия дойдоха преди почти 2 години, всичко е по-зле, по-бедно и по-мизерно отпреди. В никакъв аспект не е по-добре - нито в лично мой, нито държавата или нещо като цяло за България да се е подобрило.

+1

Много мразя оправдания. Маскари и ПР до безобразие.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Апр 2011, 11:38

Пичове... няколко европейски държави обявяват банкрут заради кризата и т.н., вие се жалвате, че било станало по-зле... не ви разбирам, честно... явно само ние е трябвало да сме по-добре... недосегаеми трябва да сме...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Апр 2011, 11:45

Mollov написа:Пичове... няколко европейски държави обявяват банкрут заради кризата и т.н., вие се жалвате, че било станало по-зле... не ви разбирам, честно... явно само ние е трябвало да сме по-добре... недосегаеми трябва да сме...

Mного ми се иска и ние да обявим банкрут при средна заплата хиляда и петстотин евро

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 07 Апр 2011, 15:54

Той банкрута е достигнат, това че не го обявяват е друг въпрос.
Днес говорих с 2-ма бивши колеги, като и 2-мата напускат това лято България 4 евър. 23годишни с висше чао щото 1 год не могат да си намерят работа.
Както и да е, стискаме зъби и праиме аецо-ве и магистрали.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Апр 2011, 17:24

Е.Димитров написа:Mного ми се иска и ние да обявим банкрут при средна заплата хиляда и петстотин евро

Аз с друга идея го казах... цял свят се гърчи (малко или много), ама ние трябва да сме във възход... трябва всичко да ни е оправено вече или да личи, че яко се оправя... а тук дори когато другите са били добре, ние не сме били толкова добре... и се чудя що маса хора не признават факта, че защото тия преди ГЕРБ дето са грабили и срали, сега не го ядем И заради това..

Тоя Станишев е такова безочливо и лъжливо копеленце, че не знам как толкова много хора са гласували, че ще гласуват за БСП ако сега имаше избори.. тоя толкова сра и маза, наред с Доган, ама по Доган плюят, ама Станишев разбираш ли... той е друга бира... той нали... еб@си.

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 07 Апр 2011, 17:42

Mollov написа:... и се чудя що маса хора не признават факта, че защото тия преди ГЕРБ дето са грабили и срали, сега не го ядем И заради това..

Ако ГЕРП са счели, че имат много лошо наследство, можеха да НЕ управляват :yes: Не сме ги карали против волята им ;) Щом са приели тази задача, не може да се оправдават с "наследството" :roll:

Mollov написа:
Аз с друга идея го казах... цял свят се гърчи (малко или много), ама ние трябва да сме във възход... .

Кой се "гърчи" :banghead: Българин да говори за "гърчене" е все едно сомалиец да говори за "гладуване" :conf: Я по сериозно!

Mollov написа:
Тоя Станишев е такова безочливо и лъжливо копеленце, че не знам как толкова много хора са гласували, че ще гласуват за БСП ако сега имаше избори.. тоя толкова сра и маза, наред с Доган, ама по Доган плюят, ама Станишев разбираш ли... той е друга бира... той нали... еб@си.

Ми след БОКО-тиквата, не Серго, ами Доган ми се струва компетентен :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 07 Апр 2011, 18:02

Mollov написа:Пичове... няколко европейски държави обявяват банкрут заради кризата и т.н., вие се жалвате, че било станало по-зле... не ви разбирам, честно... явно само ние е трябвало да сме по-добре... недосегаеми трябва да сме...

Ами честно казано ако сравниме нещата от преди няколко години наистина сме във възход.Сега въпреки кризата се прави нещо,а не е както преди,само лапане и пак лапане.
А и какво сте пропищяли,който си се е доказал в това което прави за него няма криза :idea: Голям процент от българите са си свикнали цял живот и 2-те ръце в гъзЬ и да им пада от небето....еми това свърши :mhihi: Който е компетентен и се старае ще папа,а който не е ще папа...

ПС Подигравате се на ББ за простите изказвания,а защо?Човека си казва нещата 1 към 1 на разбираем за всички език вместо да Ви лъже в очите с термини които 80% от населението не знаят и гледат тъпо в телевизора :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Апр 2011, 19:23

Vra4aninq , много реалистично и точно описваш нещата,

но има една подробност, която ти убягва заради възрастта.

Това време е рай спрямо "онова" време.

п.п. За цялото общество говоря не за отделния индивид.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Апр 2011, 19:34

Mollov написа:... и се чудя що маса хора не признават факта, че защото тия преди ГЕРБ дето са грабили и срали, сега не го ядем И заради това..

.....

ми аз признавам! за тва ,че червени номенклатурчици грабиха 45г сега за тва го ядеме и за тва и при костов го ядохме ,и при царя ,и при станишката , и при бойко...! след като преди бойко са крали ,преди демокрацията не са ли!? преди бойко са крали примерно 15г ,преди демокрацията 45!!!! ето оправдание защо не сме се оправили! само че мене оправдание не ме топли ,а реални мерки. и като гледам мерките на бойко имам лошото чувство ,че и след него ще викат:"оная мутра краде и с гъза си - са искате ние да го опраиме!!!!"

(bubsa) написа:.....
А и какво сте пропищяли,който си се е доказал в това което прави за него няма криза :idea: Голям процент от българите са си свикнали цял живот и 2-те ръце в гъзЬ и да им пада от небето....еми това свърши :mhihi: Който е компетентен и се старае ще папа,а който не е ще .......

а тука си се объркал ,ма много! и аз се бех объркАл и така мислех, ма сега лично проверих от първо лице кво се случва. няма бизнес и няма работа. наистина няма. не е да си абсолютно некадърен или необразован-просто няма! и ти го казвам от първо лице...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 07 Апр 2011, 23:04

Не искам да припоням очевидното, но не е зле да се направи. Спомнете си какво завари Иван Костов и какво завари Бойко Борисов. Първият вдигна държавата от кота 0 за една-две години, два пъти в годината се правеше преиндексация на пенсиите и т.н. всеки може сам да провери какво е било. А втория, не спира да мънка за предишното правителство, как били грабили и крали, а днес продължава това, което му оставиха в наследство-АЕЦ Белене. Днес слушах онзи, шефа на НЕК, как каза че имало дълги преговори и те постигнали споразумение. Дълги преговори. Да ви питам, някой разрба ли нещо за тия преговори, нещо изтече ли в официалните медии? С изключение на няколко интеренет сайта, къде се изказа подозрение, че се водят такива преговори, нищо. Това, на какво ви прилича и последвалия цирк? Разбират се нещо на тъмно, по най-важния проект за България, накрая разиграват един водевил за през зрителите и войводата заявява, че забранява да се говори политически за АЕЦ Белене. Той забранявал. И аз млъквам.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 07 Апр 2011, 23:47

Elesar74 написа:Не искам да припоням очевидното, но не е зле да се направи. Спомнете си какво завари Иван Костов и какво завари Бойко Борисов. Първият вдигна държавата от кота 0 за една-две години, два пъти в годината се правеше преиндексация на пенсиите и т.н. всеки може сам да провери какво е било. А втория, не спира да мънка за предишното правителство, как били грабили и крали, а днес продължава това, което му оставиха в наследство-АЕЦ Белене. Днес слушах онзи, шефа на НЕК, как каза че имало дълги преговори и те постигнали споразумение. Дълги преговори. Да ви питам, някой разрба ли нещо за тия преговори, нещо изтече ли в официалните медии? С изключение на няколко интеренет сайта, къде се изказа подозрение, че се водят такива преговори, нищо. Това, на какво ви прилича и последвалия цирк? Разбират се нещо на тъмно, по най-важния проект за България, накрая разиграват един водевил за през зрителите и войводата заявява, че забранява да се говори политически за АЕЦ Белене. Той забранявал. И аз млъквам.

Брей тоя Костов май имаш икона с неговия лик. Как няма да я вдигне държавата - разпродаваха се обекти на които само желязото ако го върнеш на вторични, ще вземеш повече пари от за колкото се продава целия обект. А впрочем, ако мислиш ,че твоя син идол не е тропал на вратата на БКП, се лъжеш. Има и някой положителни неща които немогат да му се отрекат.

По темата: Керванът си върви , кучетата си лаят.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата