АТАКА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против действията на АТАКА

ЗА
107
54%
Против
92
46%

Общо гласове : 199
ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: АТАКА?

Мнение от Сондьора » 24 Май 2011, 22:49

ms написа:да не те отчайвам ама единство между българите няма да си жив да видиш... и децата ти няма да са, и внуците ти едва ли ще доживеят... единство търси някъде извън границите на тая територия дето обитаваме...

И там няма...
То и тема за 24 Май няма...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 24 Май 2011, 22:53

Не сте прави колеги, единство има, ама не в големите градове, ми по малките селца. Лично съм се убедил
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Май 2011, 22:54

забелязах, че няма тема за 24 май... ама аз нали съм турколюб не върви да я пускам ;) къде ли отидоха всички БЪЛГАРИ псували тук турците- нали тая азбука ни е голямата гордост :roll:

Kroki написа:Не сте прави колеги, единство има, ама не в големите градове, ми по малките селца. Лично съм се убедил

дааа... ама там много рядко се делят на такива и онакива- там хората са просто ХОРА...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 24 Май 2011, 23:06

Дааа става интересно,некои/сещайте се кои/ са топили в посолството че са заедно с ДПС.

Във Вашингтон са жертва на дезинформация по отношение на "Атака", така Сидеров отговори на въпрос защо хората от американското посолство в София си мислят, че партията му е в симбиоза с електората на ДПС, както бе написала предишната посланичка на САЩ в дипломатическа грама.

Сидеров заяви, че е търсил контакт с американския посланик за да обясни, че "тези данни, сводки, подхвърляния, които получават, не отговарят на истината".

По думите му, неговите политически опоненти са подхвърлили на американския посланик грешна информация, но това е вредно за Вашингтон, където получават грешна и изкривена картина за света.
Последна промяна bavarec на 24 Май 2011, 23:20, променена общо 2 пъти

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 24 Май 2011, 23:15

Не бе те Англичаните са по-готини като идват и се бият на ляво и надясно, та дори убиват...Почвечето се позовавате на думи на бабите и дядовците си...

Аватар

Мнение от ms » 24 Май 2011, 23:22

е на к'во да се позовават деца на по 20-22г.- на лични впечатления ли :?:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 24 Май 2011, 23:24

ms написа:да не те отчайвам ама единство между българите няма да си жив да видиш... и децата ти няма да са, и внуците ти едва ли ще доживеят... единство търси някъде извън границите на тая територия дето обитаваме...

За съжаление и извън границите не вярвам да види.

Този гняв y българина е породен по-скоро от безсилие и глупост, ако щеш от омразата, насочена към нас, а не от това, че срещу себе си имаме човек с различна вяра, националност или цвят на кожата. Ако в България имаше поне една нормална патриотична партия, която да защитава националните ни интереси, днес нямаше да си говорим нито за Волен, нито за Доган...Атака са панаирджии, те дори в национализма много издишат.
Странно, но на Балканите се мразим един друг повече, отколкото да обичаме свободата си.., като това далеч не се отнася само за българите..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Май 2011, 23:28

Аз пък не разбрах , какво са направили Атака и те ли са започнали боя и предлагам да изчакаме да се изясни всичко.
Аз съм против гонения на религиозна основа , но и против тва из столицата ни да ехтят подобни звуци (молитви на турски) - все пак доста сме се били , за да не сме част от фанатизирания арабски свят.
ПС: ясно е че всичко е предизборно :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 24 Май 2011, 23:30

krystal написа:Този гняв y българина е породен по-скоро от безсилие и глупост, ако щеш от омразата, насочена към нас, а не от това, че срещу себе си имаме човек с различна вяра, националност или цвят на кожата.
Странно, но на Балканите се мразим един друг повече, отколкото да обичаме свободата си.., като това далеч не се отнася само за българите..

:clap: :clap: :clap:

Аз само ще добавя и съсипията на която беше подложена държавата през последните 65г.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 24 Май 2011, 23:34

acho.rs написа:Аз пък не разбрах , какво са направили Атака и те ли са започнали боя ...

Не са запонали те.
След като 2 членове на Атака са тръгнали да поставят тонколони на покрива на тоалетната/за да НАДзвучат джамииските/ и са били нападнати от молещите се.Оттук натам вече е ясно.

Аватар

Мнение от ms » 24 Май 2011, 23:44

krystal написа:... Ако в България имаше поне една нормална патриотична партия, която да защитава националните ни интереси..

ако някой ден доживея да видя такава партия с кеф ще гласувам за тях, и като гледам много народ ще гласува за такава партия... но в момента наистина имаме едни палячовци дето са решили, че сред народа има достатъчно овце които да излъже с празни лозунги... лошото е, че добре са си написали домашното и са в парламента Болен и компания :roll:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: е30 324 д e46 330d 2002
Мечтае да кара: М е30

Мнение от bumer_d » 25 Май 2011, 18:10

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 25 Май 2011, 21:59

bumer_d написа:http://skandalno.net/%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D0%BB%D1%83%D0%BF%D0%B0/%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BB-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0-%D1%81-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5-20693 :shock: :shock:

абе те и за бате бойко се бяха опитали да направят някви записи :mhihi: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 27 Май 2011, 1:50

krystal написа:

За съжаление и извън границите не вярвам да види.

Този гняв y българина е породен по-скоро от безсилие и глупост, ако щеш от омразата, насочена към нас, а не от това, че срещу себе си имаме човек с различна вяра, националност или цвят на кожата. Ако в България имаше поне една нормална патриотична партия, която да защитава националните ни интереси, днес нямаше да си говорим нито за Волен, нито за Доган...Атака са панаирджии, те дори в национализма много издишат.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:,Дано повече хора прочетат тази твоя мисъл :|, Толкова е озлобен народа!!!.Онези си правят квот щат , а ние се трепем, тоз циганин, другия турчин , последния българин, или обратното. Тука във тази държава която пребивавам , ако искат да ми вярват, има националност от целия свят. Но самото иправление угажда на всички, които са законни! :winky:, и това ще отмине ;) .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 27 Май 2011, 9:39

В много държави/в Германия доскора палеха общежития/ има националисти политици,националистически партии, които са "нужни" на местните жители за изпълнение на някои задачи свързани с контрола на населението,емиграцията,свободията, в някои дори има и терористични такива (ирландия ,испания и др.). Така че Волен не е изключение от правилото а нещо напълно "нормално" на политическата сцена.Даже ако се вгледаме на запад,няма държава без крайно десни формации.Ако гражданите го проумеят това и не се подават на провокацийте,му ефектът му ще е незначителен и както на всички е ясно няма държава с напълно националистическо управление.Така че Волен не е "открил топлата вода",но ние нали сме малко по на изток и за много наши сънародници тва е нещо невиждано и чудовищно.

Предишна

Назад към Извън Темата