дома в големия град или извън него?
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: дома в големия град или извън него?
Верно са по-зле. То и ние сме си виновни де. Аз отидох при бояджия да ми прави тунинг и после се чудя, що главата и блока са ми щета 

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
както казва Kroki малко по назад в темата ''къщата си е къща'' от както съм се родил си живея в къща и небих я заменил за най скъпия луксозен и голям апартамент в тая ш*бана софия
къщата не е голяма 80кв/м е на етаж,има два етажа,3 тавански стаи и 3 във мазето има външна изолация пвц дограма и парно,имам си гараж (за сега ламаринен ама само за сега ) имам си малка тухлена постройка за работилница готин навес с камина (мраза думата барбекю) двора не е голям ама си има всичко необходимо-лозница,плодни дръвчета,тревичка градинка със зеленчуци,градинска люлка,малко басеинче
никакви проблеми от съседи,музика и скара до зори
...и разни други,( даже кучето си има 2 колиби
) ... пък нека някой ми обеснява колко е хубаво в някаква кутия (апартамент) бил той дори 300кв/м лукс,айде нема нужда като влезеш в банята и чуваш съседа от горе дето разцепва тоалетната чиния от снощния боб и печена тиква дето е ял,или бабката от долния етаж дето пържи някакви рибки и кюфтета във кухничката тип остъклен балкон и вмирисва цялото пране на жената дето е проснала,или малките наркоманчета дето трошат пощенските кутии и препикават стълбите,гадната входна врата дето почти никога не се затвара,има-нама стълбиштно осветление,да плащам за парно което не ползвам
,или колкото ми пусне тец-а толко да ми е топло,или да плащам и за топла вода когато пак тец-а реши че ще ми пусне,или лятото на 4-ия етаж да няма вода камо ли на 10-ия,или да поканиш приятели на гости с преспиване и парти до по късно вечерта
,да си излезеш на терасата и някой да те целне с торбичката с боклук или в наи добрия случаи фас от цигара
и неми се изброяват още сумати работи,а и кога пък толкова много свикнахте немога да разбера със метро,кауфланд,била,лидъл,техномаркет,технополис,практикер,бриколаж и разни никому ненужни молове,като до преди няколко години ги нямаше тия неща(баба ви само във лидъл е пазарувала,а дядо ви в практикер)
пък са изгледали нашите родители та и нас самите ..... 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
bum_bum написа:Де да знам, мен на двете къщи са ми работили едно 40 човека. Един мисли с гъза си, друг с кур@ си, трети не знам с кво ама за толкова време не се видя един да мисли с главата си.
Иначе всеки претендира и се смее на работата на предния и след себе си оставя същото лайно.
Замазката на едната баня примерно съм я правил 3 пъти и съм я платил 4ами.. не казвам, че е селско, просто не разбирам кому е нужна толкова голяма къща
Казвам ти веднага- 1-ви етаж- голям гараж и голяма дневна с кухня и кендзеф.
2-ри етаж- 3 спални, мокро и баня.
3-ти етаж- фитнес![]()
На въпроса как- преди 18 години излязох от казармата на 4-ти км с една чантичка и се записах студент. Имам 2 магистратури от СУ и една бакалавърска от НБУ за която даже ме е срам и не съм ходил да си взема дипломката![]()
Няма мама, тати, дядо комунист и т.н. Само РАБОТА.
Четвъртия е таванско при мен,поне засега

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
bum_bum написа:Верно са по-зле. То и ние сме си виновни де. Аз отидох при бояджия да ми прави тунинг и после се чудя, що главата и блока са ми щета
ми не знам ,аз и за колите съм така
карам си я на сервиз, те си поемат отговорността след това
вярно, не съм правил тунинги и карам сравнително нова кола, но предполагам, че щях да имам същия подход и ако беше по-стара
No bling at the Ring
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Това майстор е мръсна дума... толкова съм се нагледал, че не ми се говори... мога книга да напиша, за баща ми да не говорим, дето преди да ми дойде акъла е направил няколко семейни апартамента и е бил строителен надзор на няколко блока и къщи... след това да не говорим за последния ни апартамент и сегашната къща... а той и продължава
Има кадърни, но са единици и колкото и да си ги познаваш и да си работил с тях трябва да им висиш на главата иначе нищо не става като хората - един пример - правиха ми банята в къщата много читави майстори, дето уж са "наши хора", като изпълнение нямам забележки, изглеждаше чудесно, фуги, чупки, конфигурация точно както съм им я начертал, ама на 3тата година ми паднаха плочките от едната декоративна стеничка, щото глупаците сложили гипсокартона така, че не е запечатан и влагата му е** мамата... Та целия елемент наново трябва да се прави
За колите е същото - там обаче знам предостатъчно и до сега за единични операции (когато нямам инструмент и условия) ми се е налагало да ползвам някой и то все приятели дето знам, че са мноооого добри и работят все едно собствената си кола... и пак съм бил част от процеса

Има кадърни, но са единици и колкото и да си ги познаваш и да си работил с тях трябва да им висиш на главата иначе нищо не става като хората - един пример - правиха ми банята в къщата много читави майстори, дето уж са "наши хора", като изпълнение нямам забележки, изглеждаше чудесно, фуги, чупки, конфигурация точно както съм им я начертал, ама на 3тата година ми паднаха плочките от едната декоративна стеничка, щото глупаците сложили гипсокартона така, че не е запечатан и влагата му е** мамата... Та целия елемент наново трябва да се прави

За колите е същото - там обаче знам предостатъчно и до сега за единични операции (когато нямам инструмент и условия) ми се е налагало да ползвам някой и то все приятели дето знам, че са мноооого добри и работят все едно собствената си кола... и пак съм бил част от процеса

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Извън, ама колкото се може ПО-извън... с работа онлайн и пътувания извън града 

Много като тебе вече плакаха ...
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Това е моя идеал за къща в планината където бих живял... до рекичка или езерце... нека е далеч от града и да ми е гадно... и повече от 50км бих пътувал до работа... абстрахирайте се от размерите, идеята ми е в изпълнението, архитектурата, решенията...
Едни такива 150-200 квадрата с голям гараж и мога да не излизам въобще от нас...

Едни такива 150-200 квадрата с голям гараж и мога да не излизам въобще от нас...

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е тая първата снимка е разкошна, направо мечта
Дори съм го и сънувал това много пъти, че живея в къща на брега на река 

Никой не мое ма връне на селу!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
А това, къщата да ти е до река е толкова вредно леле 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
нека е вредно, през *** ми е- купи ми една къща до реката и аз с отвращение ще живея там 

точно тази река на тази снимка мисля, че е изкуствена 
като гледам как е нагласено всичко по нея...

като гледам как е нагласено всичко по нея...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Направо ей така да е рекичката 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
ms написа:нека е вредно, през *** ми е- купи ми една къща до реката и аз с отвращение ще живея там
да, говориш го сега, а после..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Мощно вътре в центъра
Къщата извън София също е хубаво да си я има, но тя е за ваканция, събота, неделя.
Къща в Драгалевци или Симеоново- най-обичам сутрин като има задръстване от къщата до светофара на околовръстното
Това беше преди, в скоро време не съм го проверявал, ама нямам и желание.

Къща в Драгалевци или Симеоново- най-обичам сутрин като има задръстване от къщата до светофара на околовръстното

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!