NBA
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: NBA
Наистина няма толко смешен отбор като Лейкърс
Загубата от Орландо го доказва и то падат с 10 разлика като домакин!
Никва защита...трудно ми е да повярвам кво са случва ама..и с тоя треньор нищо добро не ги чака вече съм убеден
Толко смешен Лейкърс не помня от години..

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
ryan83 написа:Наистина няма толко смешен отбор като ЛейкърсЗагубата от Орландо го доказва и то падат с 10 разлика като домакин!
![]()
Никва защита...трудно ми е да повярвам кво са случва ама..и с тоя треньор нищо добро не ги чака вече съм убеден
Толкова страхотни играчи на едно място събрани (Коби , Дуайт , Неш , Мета , Антуан Джеймисън) и с такъв лош старт

А да кажеш , че не могат да играят защита , еми и Коби и Дуайт и Мета са ЗВЕРСКИ защитници. Това явно ни показва само колко е важен подходящ и добър треньор , дори и за отбор пълен със звезди от такъв ранг.
Плачат направо за Фил , ако питате мен

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Нищо фатално не е. Те да се класират за плейофите и да свикнат новите играчи с останалите и ще се оправят.
По-зле е целия сезон да си номер 1 и на плейофите да се наакаш.
По-зле е целия сезон да си номер 1 и на плейофите да се наакаш.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
С тази игра определено ще стигнат до плей-офите,но със същата тая определено ще се наакат още в първата серия
Коби тръгна с голямата балтия,казал че ще им рита задниците на всичките особено на дървото Гасол

Коби тръгна с голямата балтия,казал че ще им рита задниците на всичките особено на дървото Гасол

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
Някъде четох, че искат да трейдват Газол...

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Ми аз четох за Гасол че играел с няква контузия на крака и по точно в момента за мене нищо не играе
сигурно затва..е за мене си е перфектен играч ама в момента няма никва ефективност. За Хауърд просто гледах мача с Орландо и те нарочно го фаулираха щот от фала е трагичен просто..същата работа кат Шак едно време с разликата че Шак яко мачкаше и доминираше и точно си мислех че Хауърд подобно на него ще мачка ама..нито има в защита няква доминация нит в нападение.. просто в момента Лейкърс са си трагични тва е 
Пък за мене Артест (бившия) че ся с тва име ма дразни си играе мн добре. Вкарва тройки, в нападение е супер ма в защита щом падат значи е длъжник.
Джеймисън не е постоянен също, просто от пейката играчите им нищо не играят. Няма ги Ламар Одъм и Шанън Браун, Джордан Фармар, Саша Вуячич ...
И най-трагичното е Коби да вкара 40 точки и пак да паднат
то така ако продалжават да са излагат нищо чудно да викнат стария Фил.

Пък за мене Артест (бившия) че ся с тва име ма дразни си играе мн добре. Вкарва тройки, в нападение е супер ма в защита щом падат значи е длъжник.
Джеймисън не е постоянен също, просто от пейката играчите им нищо не играят. Няма ги Ламар Одъм и Шанън Браун, Джордан Фармар, Саша Вуячич ...
И най-трагичното е Коби да вкара 40 точки и пак да паднат

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
Той Фил е искал да коучва само на хоум мачовете на Лейкърс, явно човека си гледа семейството, все пак е постигнал всичко.

- ryan83
- gangstera
-
Баси Леброн трипъл снощи и Маями падат от кой? От Вашингтон
ко да говорим..те смешници ше си го получат на реванша
Леброна изпусна 2 стрелби накрая и решаваше мача ако беше вкарал
Маями ставаха със 7 поредни ако снощи бяха били..нищо те ся имат домакински къдет нямат загуба и им следва мач реванш с Никс
Познайте в петък Лейкърс с кой имат мач, с Оклахомааа YES. Оклахома имат 6 поредни просто ще ги издухат

Маями ставаха със 7 поредни ако снощи бяха били..нищо те ся имат домакински къдет нямат загуба и им следва мач реванш с Никс

Познайте в петък Лейкърс с кой имат мач, с Оклахомааа YES. Оклахома имат 6 поредни просто ще ги издухат

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
Гледам си Маями - Атланта от снощи и ми направи впечатление че рекламираха BMW, коет мисля че виждам за пръв път в мач на Маями иначе все си рекламират техните американски коли
още една причина да си обичам повече отбора..Леброна пак ги изкърти 

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
barabqga написа:и Коби пак им показа как се прави с 42 точки и Лейкърс пак загубиха ...
Коби Браянт вече е тотално разочарован..все пак е 5 пъти шампион и с още куп рекорди. Тоя отбор на Лейкърс е мега зле просто...Лейкърс са с 1-9 когат Коби вкарва 30 и повече вече стават 1-10

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
ryan83 написа:barabqga написа:и Коби пак им показа как се прави с 42 точки и Лейкърс пак загубиха ...
Коби Браянт вече е тотално разочарован..все пак е 5 пъти шампион и с още куп рекорди. Тоя отбор на Лейкърс е мега зле просто...Лейкърс са с 1-9 когат Коби вкарва 30 и повече вече стават 1-10Неш са очаква да са върне след 2 седмици баси..искам да гледам шоутайм вече. Тва да баднат от Кливлънд снощи и аз не съм го очаквал ма с оглед на пеставянето им досега не е изненада. Сега ще ги видим в следващия мач с Никс на Мело очаквам Лейкърс пак да паднат
то няма такав смях имат вече с 4 загуби повече отколкото победи..после Лейкърс ако паднат и във Вашингтон вече незнам трагедията ще е пълна
то на пук Лейкърс ще вземат да бият Никс

- ryan83
- gangstera
-
barabqga написа:ryan83 написа:barabqga написа:и Коби пак им показа как се прави с 42 точки и Лейкърс пак загубиха ...
Коби Браянт вече е тотално разочарован..все пак е 5 пъти шампион и с още куп рекорди. Тоя отбор на Лейкърс е мега зле просто...Лейкърс са с 1-9 когат Коби вкарва 30 и повече вече стават 1-10Неш са очаква да са върне след 2 седмици баси..искам да гледам шоутайм вече. Тва да баднат от Кливлънд снощи и аз не съм го очаквал ма с оглед на пеставянето им досега не е изненада. Сега ще ги видим в следващия мач с Никс на Мело очаквам Лейкърс пак да паднат
то няма такав смях имат вече с 4 загуби повече отколкото победи..после Лейкърс ако паднат и във Вашингтон вече незнам трагедията ще е пълна
то на пук Лейкърс ще вземат да бият Никс, а кой ще вкара повече Мело или Коби
Никс биха мн ясно

Да видим в дербито на запад Оклахома срещу Спърс кой ще бие. Оклахома напраха вече 10 поредни а СА са със 2 загуби.
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко