NBA

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: NBA

Мнение от barabqga » 28 Ное 2012, 14:52

като се върне Неш дано им тръгне повече играта и на другите

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 03 Дек 2012, 10:57

Наистина няма толко смешен отбор като Лейкърс :ranting: Загубата от Орландо го доказва и то падат с 10 разлика като домакин! :mhihi: :mhihi: Никва защита...трудно ми е да повярвам кво са случва ама..и с тоя треньор нищо добро не ги чака вече съм убеден
Толко смешен Лейкърс не помня от години..
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325is Motorsport International LE
Мечтае да кара: m50b32 :)
Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter

Мнение от Ю.Г. » 04 Дек 2012, 17:05

ryan83 написа:Наистина няма толко смешен отбор като Лейкърс :ranting: Загубата от Орландо го доказва и то падат с 10 разлика като домакин! :mhihi: :mhihi: Никва защита...трудно ми е да повярвам кво са случва ама..и с тоя треньор нищо добро не ги чака вече съм убеден
Толко смешен Лейкърс не помня от години..

Толкова страхотни играчи на едно място събрани (Коби , Дуайт , Неш , Мета , Антуан Джеймисън) и с такъв лош старт :banghead:
А да кажеш , че не могат да играят защита , еми и Коби и Дуайт и Мета са ЗВЕРСКИ защитници. Това явно ни показва само колко е важен подходящ и добър треньор , дори и за отбор пълен със звезди от такъв ранг.
Плачат направо за Фил , ако питате мен :bowdown:
That Which Does Not Kill Me , Makes Me Stronger!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 04 Дек 2012, 19:42

Нищо фатално не е. Те да се класират за плейофите и да свикнат новите играчи с останалите и ще се оправят.
По-зле е целия сезон да си номер 1 и на плейофите да се наакаш.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 04 Дек 2012, 20:04

С тази игра определено ще стигнат до плей-офите,но със същата тая определено ще се наакат още в първата серия :mhihi:
Коби тръгна с голямата балтия,казал че ще им рита задниците на всичките особено на дървото Гасол :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 04 Дек 2012, 20:06

Някъде четох, че искат да трейдват Газол...
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 04 Дек 2012, 23:02

Ми аз четох за Гасол че играел с няква контузия на крака и по точно в момента за мене нищо не играе :mhihi: сигурно затва..е за мене си е перфектен играч ама в момента няма никва ефективност. За Хауърд просто гледах мача с Орландо и те нарочно го фаулираха щот от фала е трагичен просто..същата работа кат Шак едно време с разликата че Шак яко мачкаше и доминираше и точно си мислех че Хауърд подобно на него ще мачка ама..нито има в защита няква доминация нит в нападение.. просто в момента Лейкърс са си трагични тва е :banghead:
Пък за мене Артест (бившия) че ся с тва име ма дразни си играе мн добре. Вкарва тройки, в нападение е супер ма в защита щом падат значи е длъжник.
Джеймисън не е постоянен също, просто от пейката играчите им нищо не играят. Няма ги Ламар Одъм и Шанън Браун, Джордан Фармар, Саша Вуячич ...
И най-трагичното е Коби да вкара 40 точки и пак да паднат :banghead: то така ако продалжават да са излагат нищо чудно да викнат стария Фил.
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 05 Дек 2012, 0:01

Той Фил е искал да коучва само на хоум мачовете на Лейкърс, явно човека си гледа семейството, все пак е постигнал всичко.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 05 Дек 2012, 9:28

Коби 39 точки , накрая можеха i да бият ама малко и късмет трябва

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 05 Дек 2012, 12:06

Баси Леброн трипъл снощи и Маями падат от кой? От Вашингтон :mhihi: :mhihi: ко да говорим..те смешници ше си го получат на реванша :banghead: Леброна изпусна 2 стрелби накрая и решаваше мача ако беше вкарал :banghead:
Маями ставаха със 7 поредни ако снощи бяха били..нищо те ся имат домакински къдет нямат загуба и им следва мач реванш с Никс :smoke:

Познайте в петък Лейкърс с кой имат мач, с Оклахомааа YES. Оклахома имат 6 поредни просто ще ги издухат :mhihi:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 11 Дек 2012, 22:55

Гледам си Маями - Атланта от снощи и ми направи впечатление че рекламираха BMW, коет мисля че виждам за пръв път в мач на Маями иначе все си рекламират техните американски коли :mhihi: още една причина да си обичам повече отбора..Леброна пак ги изкърти :mhihi:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 12 Дек 2012, 8:55

и Коби пак им показа как се прави с 42 точки и Лейкърс пак загубиха ...

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 12 Дек 2012, 12:59

barabqga написа:и Коби пак им показа как се прави с 42 точки и Лейкърс пак загубиха ...

Коби Браянт вече е тотално разочарован..все пак е 5 пъти шампион и с още куп рекорди. Тоя отбор на Лейкърс е мега зле просто...Лейкърс са с 1-9 когат Коби вкарва 30 и повече вече стават 1-10 :mhihi: Неш са очаква да са върне след 2 седмици баси..искам да гледам шоутайм вече. Тва да баднат от Кливлънд снощи и аз не съм го очаквал ма с оглед на пеставянето им досега не е изненада. Сега ще ги видим в следващия мач с Никс на Мело очаквам Лейкърс пак да паднат :mhihi: то няма такав смях имат вече с 4 загуби повече отколкото победи..после Лейкърс ако паднат и във Вашингтон вече незнам трагедията ще е пълна :mhihi:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 12 Дек 2012, 14:45

ryan83 написа:
barabqga написа:и Коби пак им показа как се прави с 42 точки и Лейкърс пак загубиха ...

Коби Браянт вече е тотално разочарован..все пак е 5 пъти шампион и с още куп рекорди. Тоя отбор на Лейкърс е мега зле просто...Лейкърс са с 1-9 когат Коби вкарва 30 и повече вече стават 1-10 :mhihi: Неш са очаква да са върне след 2 седмици баси..искам да гледам шоутайм вече. Тва да баднат от Кливлънд снощи и аз не съм го очаквал ма с оглед на пеставянето им досега не е изненада. Сега ще ги видим в следващия мач с Никс на Мело очаквам Лейкърс пак да паднат :mhihi: то няма такав смях имат вече с 4 загуби повече отколкото победи..после Лейкърс ако паднат и във Вашингтон вече незнам трагедията ще е пълна :mhihi:

то на пук Лейкърс ще вземат да бият Никс :mhihi: , а кой ще вкара повече Мело или Коби

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 15 Дек 2012, 19:01

barabqga написа:
ryan83 написа:

то на пук Лейкърс ще вземат да бият Никс :mhihi: , а кой ще вкара повече Мело или Коби

Никс биха мн ясно :smoke: Те тоя сезон играят много здраво. Мело вкара 30 - Коби 31 ама Лейкърс са вече 1-11 когато Коби вкарва 30 или повече :kuku: снощи има точно 30 ма поне биха най-слабите в лигата..Мело обаче вкара 30 за 23 минути само шот са контузи баси и Лейкърс пак неможаха да са възползват :mhihi: сигурно щеше да вкара над 40..

Да видим в дербито на запад Оклахома срещу Спърс кой ще бие. Оклахома напраха вече 10 поредни а СА са със 2 загуби.
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата