Алтернативни нaчини за ароматизиране на колите си.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Алтернативни нaчини за ароматизиране на колите си.

Мнение от steeN » 30 Май 2013, 2:29

Е кой говори за маркуч пък ти. Сигурен съм, че има машини от рода на тези за пране на мокети... нещо такова си представях. Изобщо не знаех, че има и друг вариант.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 30 Май 2013, 20:39

cod-cdbp написа:
skipper написа:Най-ефективно е пране на салона , пръскане на стелките с по-скъп парфюм и наръсване с ванилия около седалките .

Каква ванилия конкретно. Адреси на магазини също. :roll:
Досега съм намирал ароматизатори с дъх на ванилия, и 99% ме отвръщаваха. Затова и питам.

Обикновена ванилия по 2-3 стотинки от магазина , но не я отваряш а я оставаш така в пакетчето. Иначе ето и екстракт от ванилия ( да не стане реклама на сайта само , ако искате преманете линка http://www.aromashouse.com/index.php?pa ... &Itemid=88 ). А за прането в една автомивка я имаше тази услуга 80 лв. ми скочи , но свалиха целия салон и сега е като нов. :lalala:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 16 Юли 2013, 9:42

Projektzwo написа:
zigo написа:а някой да знае къде мога да намеря ароматизатори на WUNDER-BAUM ?

бензиностанции "Петрол"

От доста време са ги махнали от веригата, на една автомивка ги има ама не целия набор, а аз конкретно търся ванилия, помагайте че тая ванилия страшно ме зариби :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 16 Юли 2013, 12:08

http://www.senax.bg/eshop/product/800/a ... nilia.html :yes: :yes: :yes: :yes:
Има и нормален такъв на размери !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 18 Сеп 2013, 14:21

Web-Ambicar.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Сеп 2013, 23:52

Доволен ли си ? Аз взех 4 борчета на Ареон и ги сложих във вратите.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 19 Сеп 2013, 0:04

Kroki написа:Доволен ли си ? ........

от скоро го имам и за сега е ок. Според мен най-доброто е че се хаби само като караш.
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 03 Дек 2013, 14:46

Искам да изкажа задоволството си от един ароматизатор, който не намирам никъде. Купих колата с него преди 3 седмици и още понамирисва приятно. Мисля, че е Aeron Organic Bubble Gum, но не мирише натрапчиво силно като този който представлява шишенцето с дървената капачка висяща на огледалото за обратно виждане. Представлява една малка бяло/розова кутийка с розова капачка, а самия ароматизатор не е гел, а са 3 парченца някакъв странен материал наподобяващ нещо средно между пресована слама/дърво/гъба :mhihi: Имам 3 такива парченца в задния пепелник и консервичката под подлакътника. Много приятно и леко мирише, но не мога да намеря същия :( Ходих до кауфланд с надеждата да намеря там, но имат разлика в опаковките и не посмях да пробвам. Ще го снимам днеска или утре да видите какво представлява и някой ако го е срещал нека да сподели къде.

EDIT: След съвсем малко търсене стигнах до правилната марка. Била е Aroma а не Aeron. Ето за този тип ароматизатори става въпрос http://mtm-industries.eu/en/products/ca ... ganic.html
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 03 Дек 2013, 15:07

По ОМВ-тата ги продават на по 9лв/бр. Същите ги има и в МЕТРО на по 3.50 кутийката :lol: И са много добри, аз от около година и половина ги ползвам :yes: Пробвай с аромат на лимон - аз я свързвам с типичната миризма на BMW :)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Дек 2013, 17:00

Темата е за алтернативни ароматизатори. Алтернативно е с билки, есенциални масла и т.н. Какво алтернативно има в ароматизатор от Метро? :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 03 Дек 2013, 17:09

Че е органичен :mhihi: Не смятах, че е проблем щом по-напред са обсъждали борчета :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Дек 2013, 17:19

Не ми е проблем, просто не виждам нищо алтернативно :mhihi:

На тия с дъвката "органик" им е целулозата уж което е абсолютно все едно дали е органик или не. Миризмата е същата химия като на всики останали.

Истински органик ароматизатори продават в Балев Био Маркет и Зоя ама са към 5 кинта и миришат има-няма 10 дни. :banghead:

Аз понастоящем ползвам есенциални масла от сандалово дърво, пачули и портокал. Мирише уникално.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 03 Дек 2013, 18:18

Аз взех едни от Бойка дето бяха останали, слагат се в запалаката и миришат, лошото при мен е че, тя работи постоянно и трябва да го пипам се.. Ама мирише там.. Метода на бум_бум ми харесва!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 03 Дек 2013, 22:41

bum_bum написа:Не ми е проблем, просто не виждам нищо алтернативно :mhihi:

На тия с дъвката "органик" им е целулозата уж което е абсолютно все едно дали е органик или не. Миризмата е същата химия като на всики останали.

Истински органик ароматизатори продават в Балев Био Маркет и Зоя ама са към 5 кинта и миришат има-няма 10 дни. :banghead:

Аз понастоящем ползвам есенциални масла от сандалово дърво, пачули и портокал. Мирише уникално.

Ако споделиш от къде ги взимаш и къде ги ръсиш ? Мерси предварително :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 03 Дек 2013, 23:13

И аз се интересувам от този метод.Не получавам алергии,но не ми харесва нито един аромат от тия,които се предлагат.Искам аромат,подобен на парфюм.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата