За "хубавите" номера.
Модератор: Общи модератори
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Re: За "хубавите" номера.
randity написа:А каква е играта за квадратен преден номер ? Заплаща ли се допълнително и колко ?
Има си коли за които попринцип е предвиден квадратен номер ( предимно джипки и японци )
По темата : Бих платил за номер само ако може да е с букви
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
AngelG написа:randity написа:А каква е играта за квадратен преден номер ? Заплаща ли се допълнително и колко ?
Има си коли за които попринцип е предвиден квадратен номер ( предимно джипки и японци )
Да, това ясно, но ако не е предвидена колата за квадратен номер, а искам колко тре'а да се метна ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
- Комбина
- Потребител
-
- Кара: W164/453
Цената е същата. Квадратен е обаче само единия от чифта, другия е нормален.
Ако човек иска такъв задължително го споменава по време на оформлението на документите в КАТ.
Ако човек иска такъв задължително го споменава по време на оформлението на документите в КАТ.
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Аз хейтващите темата да кажа - моите номера са 6959 и к'во ся големия гъзар (селски комплексар) ли съм ???? Нищо че си плащам повече от по-наредените числа , просто си помня номера а не гледам тъпо като повечето колеги като ме питат за него по разните институции . Имам приятелки (руси) които са ги викали по високоговорителите в магазина за да си преместят колата ....ама нали някой трябва да си помни номера.....

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Хъъъъ.... и аз съм бил "коплексар"

Кефи ме номера....що пък да не си го купя

Кефи ме номера....що пък да не си го купя

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
Не, че се заяждам ама според мен трябва да си малоумен, за да не запомниш 4 цифри.. Иначе номерата на колите ми до сега са били :
0324 - Opel Vectra
2505- Единствения номер, който си го поръчах, защото тази кола ми беше на сърце от самото начало и исках да ми е рожденния ден e36
L878SHK - Toyota Supra - така купена в България карана с генерално пълномощно 2 месеца, след което беше продадена
0239 - Сегашната ми кола е39.
0324 - Opel Vectra
2505- Единствения номер, който си го поръчах, защото тази кола ми беше на сърце от самото начало и исках да ми е рожденния ден e36
L878SHK - Toyota Supra - така купена в България карана с генерално пълномощно 2 месеца, след което беше продадена

Според мен е безмислено, докато не може както в други държави да пишеш текст с нещо закачливо, е безмислено пари на вятъра, а и това си е чисто мутренски комплекси от ония години.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Denischo написа:Не, че се заяждам ама според мен трябва да си малоумен, за да не запомниш 4 цифри.. Иначе номерата на колите ми до сега са били :
0324 - Opel Vectra
Не дей така бе пич,аз не си помня номерата ,не че не съм член на "Менса",ама чак малоумен не съм,помня само на една ,понеже по случайност беше годината и месеца в който съм се родил...
За някой хубав номер са поредни числа,за други хубав номер са толкова разнородни числа,че никой да не може да ги запомни,особено милиционер

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е.Димитров написа:само на една ,понеже по случайност беше годината и месеца в който съм се родил...
За някой хубав номер са поредни числа,за други хубав номер са толкова разнородни числа,че никой да не може да ги запомни,особено милиционер
Милиционери вече няма а полицаите си имат биг брадър

Тва с разбърканите трудно запомнящи се цифри ми звучи като желание на сериен убиец с мания да остане инкогнито.Ами боядисвайте ги и в хамелеон да не се запоня и цвета на колата тогава .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
И аз не се заяждам разбира се , но моята работа е в IT сектора ,а в тоя сектор малоумни по-рядко се срещат като цяло, но се работи изключително много с числа , много по-лесно ми е да дам едни 50 лева и да си освободя малко памет в главата повярвай ми за други по-важни неща.... Практика в целия свят е да се избират номерата , тоест явно има някакъв смисъл в това. Разбира се в повечето случаи е безплатно , но тук както за всичко се плаща, а Българина не обича да плаща и за това реве нека си го кажем в прав текст
Кажете ми една държава в която няма практика да си избираш номер и да се спре тоя спор !

Кажете ми една държава в която няма практика да си избираш номер и да се спре тоя спор !

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
didodi написа:И аз не се заяждам разбира се , но моята работа е в IT сектора ,а в тоя сектор малоумни по-рядко се срещат като цяло, но се работи изключително много с числа , много по-лесно ми е да дам едни 50 лева и да си освободя малко памет в главата повярвай ми за други по-важни неща.... Практика в целия свят е да се избират номерата , тоест явно има някакъв смисъл в това. Разбира се в повечето случаи е безплатно , но тук както за всичко се плаща, а Българина не обича да плаща и за това реве нека си го кажем в прав текст![]()
Швейцария!
Иначе интересно,в ИТ сектора повече се работи с ...команди,в числа смята компютъра

Няма лошо в хубавите еднакви числа,даже бих си сложил нещо от рода на 1001 или 0110 (разбирате за какво говоря),просто опонирах конкретно че много хора (те сега питах колегата който е също сис админ дали си помни номера на колата и отговора му беше отрицателен) не си помнят номерата
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Е вчера тъкмо обеснявам на майка ми, това за молбата до шефа на КАТ за номера 0204 и как смятам да пререгистрирам колата, и се почна едно мрънкане, какво толкова искаме с баща ми да има такъв номер. Ето, тя не вижда смисъл като нас.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Kroki написа:Е вчера тъкмо обеснявам на майка ми, това за молбата до шефа на КАТ за номера 0204 и как смятам да пререгистрирам колата, и се почна едно мрънкане, какво толкова искаме с баща ми да има такъв номер. Ето, тя не вижда смисъл като нас.
А смисъл с тези конкретни числа има ли?
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Във Франция също не може да се избира номер и на мен естествено ми се падна смотан номер , който така и не успях да запомня...даже куриоз - пътувам през Унгария и спирам на шел за винетка , но не си взех талона с мен и продавача на касата пита за номера и понеже бях спрял далеч , викам си ще се напъна да се сетя и му давам едни цифри и букви . Наближавам колата и гледам номера и нищо общо с винетката
Връщам се до пича , да се опитам да я сменя , но той казва: ако беше объркал само една цифра имам право на корекция , но две цифри са много ! Съответно ми се вдигнаха нервите и минах Унгария без (фалшива) винетка !
Така че съм За " хубавите" номера !

Връщам се до пича , да се опитам да я сменя , но той казва: ако беше объркал само една цифра имам право на корекция , но две цифри са много ! Съответно ми се вдигнаха нервите и минах Унгария без (фалшива) винетка !
Така че съм За " хубавите" номера !