Мнение за Алфа Ромео 147 2,0
Модератор: Общи модератори
Re: Мнение за Алфа Ромео 147 2,0
rosendaal написа:Взимай смело бе ,мен.
Ти ако слушаш форума, ако не караш поне М3 компресор,не чукаш поне две манекенки на Виктория Сикретс /и то едновременно/,нямаш часовник-водомер на цената на панелка в Люлин и не си нацепен батка с ММА умения значи си обикновен гей.![]()
Нищо че в трите най-масови подфорума всичките коли струват сигурно колкото тези в F-подфорума /ако въобще има наистина такива притежатели там/.
То в темата за сервизите си проличаха някой работи.
Аз не че слушам форума, питам просто някой патил да каже какво да погледна и очаквам

Live it like you Love it
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Няма какво да ги мислиш при стара кола.Разбирам да си ни споделил оферти за лизинг от 2-3 различни марки и да търсиш съвет,че там наистина си е мислене и чудене.
Карай каквото ти е на сърце и по джоб.Че от робуване на марки тук съм се начел на какви ли не простотии за да излезе евтино.
Ако вярваш на повечето писано по форуми като хвалби-нали се вижда достатъчно е един да повлече крак и други да почнат да си признават неволите по старите коруби които се карат масово.
Не е срамно да караш стара и различна от БМВ кола,тъжно е да правиш точно обратното дори да не можеш да си го позволиш.
Карай каквото ти е на сърце и по джоб.Че от робуване на марки тук съм се начел на какви ли не простотии за да излезе евтино.
Ако вярваш на повечето писано по форуми като хвалби-нали се вижда достатъчно е един да повлече крак и други да почнат да си признават неволите по старите коруби които се карат масово.
Не е срамно да караш стара и различна от БМВ кола,тъжно е да правиш точно обратното дори да не можеш да си го позволиш.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Те 90% от частите на Алфа Ромео са Бош...както и на Лада Калина инжекцията и електрониката е БОШ!
Доколкото помня италианските най-трошливи Ауто Билд определи Фиат 500...на 30 000 км. му блокира двигателят! И фиат панда 2008г. беше много зле в дългия тест на 100 000 км. с много дефекти и повреди.
Алфа Ромео е на задоволително качество - но със скъпи части.
Като цяло при търсене на стара кола над 8г. и над 250 000 км. реални - не може да се очаква нищо добро...
първите месеци са само наливане на каца с пари за спешни ремонти при всички марки и модели.
Запазените коли не си ги дава никой.
Доколкото помня италианските най-трошливи Ауто Билд определи Фиат 500...на 30 000 км. му блокира двигателят! И фиат панда 2008г. беше много зле в дългия тест на 100 000 км. с много дефекти и повреди.
Като цяло при търсене на стара кола над 8г. и над 250 000 км. реални - не може да се очаква нищо добро...
първите месеци са само наливане на каца с пари за спешни ремонти при всички марки и модели.
Запазените коли не си ги дава никой.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Аз пак да напиша, че напълно подкрепям тезата, че трябва да си идиот, за да преебеш jtd. Това го казвам на база 3 алфи, на които им се слага масло "някво", карат се на прекъсвач 20 секунди след като са запалени, а 2 от тях се карат и с тираджийска нафта. Та алфите може и да си имат много кусури, ама специално 1.9 и 2.4jtd не са сред тях.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Я разясни какво е "тираджийска нафта" явно нов тип гориво от марс или?! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Мнение за Алфа Ромео 147 2,0
Крадена нафта... какво да е хаха.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Демирев написа:...
...
Не са скъпи. Не се различават кой знае колко от тези на БМВ, Ауди и т.н. коли, които се водят в премиум сегмента.
Ако очакваш нещо евтино, то купи си Фиат, Опел и т.н.
п.п. И за Пандата ме кефи мнението. Общо взето това е най-безпроблемния и здрав модел на Фиат. Ама хе на, от форуми може да научиш хиляди легенди.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
JTD написа:Демирев написа:...
...
Не са скъпи. Не се различават кой знае колко от тези на БМВ, Ауди и т.н. коли, които се водят в премиум сегмента.
Ако очакваш нещо евтино, то купи си Фиат, Опел и т.н.
п.п. И за Пандата ме кефи мнението. Общо взето това е най-безпроблемния и здрав модел на Фиат. Ама хе на, от форуми може да научиш хиляди легенди.
Пич престани да възхваляваш това боклучаво подобие на автомобил защото доста преди теб някой е открил топлата вода,пресен пример от скоро наш познат си купи алфа мисля че 166 (не ги разбирам) двг-то е 2.4 jtd и според него била с чип и наистина вървеше доста приятно за алфа обаче кефа много бързо се превърна в ходене по-мъките,то не бяха да датчици,клапани и т.н,и накрая човека не издържа и я продаде за без пари а вкара доста пари и най-важното нерви....

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
boksioraE39 написа:Я разясни какво е "тираджийска нафта" явно нов тип гориво от марс или?!
Добре, дори и да приемем, че разлика в нафтата на омв и бай гошо няма, освен в цената, останалите неща които изброих не ти ли се струват достатъчни да вземат акъла на една кола, която и без това тука се описва като пълен боклук? А е факт, че и трите алфи си вървят без да създават грижи.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Алфата е много готина до момента в който не я притежаваш
Бегай с тия макаронски просототии, толко съм се нагледал че няма повече... Не че БМВ няма кенефи, ама ония са 99% пълен минус, к'во да играя

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Самият факт, че алфи като 156, 166, с едни от най-големите им мотори, струват колкото примерно фиеста и корса от тези години, говори сам по себе си. Не съм имал алфа. Преди 2-3 години се бях наточил на 145/6 (ниски цени, стабилни коне), но всички хора около мен, просто бяха готови да ме пречукат, ако го направя
Иначе си признавам, че много от алфите ме грабват на външен вид и някой ден определено бих си взех някоя "бегачка" да видим що е то - мит или реалност
А за толкова стари коли наистина няма какво толкова да се мисли. Ако ти харесва, караш я при някой познат майстор или взимаш с теб някой познат, който разбира и ако излезнат само "дребни" неща за правене я взимай. Защото неща за правене винаги има. Затова съм си казал, че кола от автокъща никога!

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
barty написа:Аз ги заглеждам 159 JTD ама а да видимеда не скоча в някоя Е34
Ми за тия пари или 2003та алфа или 1990та БМВ

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Boyadjiev написа:barty написа:Аз ги заглеждам 159 JTD ама а да видимеда не скоча в някоя Е34
Ми за тия пари или 2003та алфа или 1990та БМВ

Италианските фенове май обърнаха темата на обратно.От 2.0 тс със хвърчащите биели отидохме на JTD.Te са здрави наистина,но вие го изкарахте вечния мотор.Абе пичове много насериозно ги вземате нещата,недейте така.