За форумните сервизи и още нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: За форумните сервизи и още нещо

Мнение от bum_bum » 25 Дек 2013, 18:13

РАШО-АУТО написа:
bum_bum написа:Давайте го без обиди, ако искате темата да просъществува и да се разбере в крайна сметка кой крив, кой прав. :mhihi:

АЗ ЗАЯВЯВАМ ПРЕД ТЕБ КАТО МОДЕРАТОР ВЪВ ФОРУМА,ЧЕ ПОРАДИ НЕПОСТОЯННО ПРИСЪСТВИЕ ОТ МОЯ СТРАНА В СЕТВИЗА МИ СА СТАНАЛИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ОТ СТРАНА НА ПЕРСОНАЛЪТ МИ И ЗА ТОВА ХОРАТА КОИТО СА МИ ПОДРОНИЛИ АВТОРИТЕТА И ИМЕТО МИ СА БИЛИ ОТСТРАНЕНИ.КАЗВАМ ГО ПРЕД ТЕБ И ПРЕД ВСИЧКИ КОЛЕГИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ НЕДОВОЛНИ,ЧЕ ЩЕ БУЪДАТ КОМПЕНСИРАНИ АКО МИ СЕ ОБАДЯТ И МИНАТ ПРЕЗ СЕРВИЗА МИ.
НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ БУМИАР И НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ОТМЯТАЛ ОТ ДУМАТА СИ.
0896188888 / 0899868888
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

Аз нямам претенции към теб, защото си имам някакво мнение и не съм ти бил никога клиент съответно нямам никакви преки впечатления за качеството на предлаганите в сервиза услуги.

Апела ми е към всички участници в дискусиите да не се употребяват обиди тъй като ще бъда принуден да заключа темата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 25 Дек 2013, 18:31

Тамън почнаха да излизат наяве кирливите ризи и ще се слага ключ. Иначе наистина не е хубаво да се ръсят обиди: заприличваме на всичко друго но не и на БМВ форум :roll:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 25 Дек 2013, 18:48

b00st написа:Изчетох ти доводите и въпроса на sambeto беше доста правилен, извинявай, че ти го казвам ама все повече недоволни ще имаш с тоя начин на мислене. Първо "твоите тъпанари" не ги е наел сульо и пульо, ами точно ти. Да си миеш ръцете с тях по тоя повод е нескопосано. Второ уж си решил сервиза ти е само за BMW, пък излиза, че и аудита правиш и други коли, демек заблуждаваш хората с реклама на специализиран сервиз, на всичкито отгоре си се изцепил, че иначе щяло да бъде некоректно. Искаш ли да ти кажа веднага кво значи специализиран сервиз за BMW, човека който единствено се занимава с колата ми (също е от форума впрочем) карам му една мазда къде приятел ще купува да и замери компресията само, неискаше да я погледне даже, къде се знаем от 6 години и ми вика обърни се към колегите ми (съседния сервиз), а момчето идваше от 250км насам за да я погледне някой преди да я вземе! Ето това е как се върши работа с принципи, твойто "специализирано" е бошлаф явно.

Да, Колето с друга марка автомобили не се занимава, ако ще да си брат му и да си с Бентли :mhihi: Това е "специализиран сервиз".
И тъй като колите в семейството само при него се карат, а той с други не се занимава - щем не щем караме само БМВ-та - съдба :mhihi: Тъй като семейството ни нарастна и Е46-цата ни малее, гледаме разни 5-ци, и аз споделям на жена ми, че А6-цата комби (ако е куатро само :mhihi: ) повече ми харесва от Е60-ката. А тя пита "ама къде ще го подържаме това Ауди"? И аз се замислих, и й викам "абе не е лоша Е60-ката" :mhihi:
Ако четеш Коле - весели празници и наздраве от Мишел и от мен :bchug: Жив и здрав, че като чета тази тема... :mhihi: Малко лирично отклонение, но на празник като днешния и в тема като тази си струва да поздравиш дългогодишния си майстор - надявам се модераторите не се разсърдят за отклонението от темата :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 25 Дек 2013, 18:55

Според мен са излишни тези километрични постове,обяснения и взаимни обвинения.Най-добре е кратко и ясно някой да напише точно кое не му харесва в ремонта,и да отиде при Рашо и да му бъде оправено това което не е направено като хората,след което същия този човек просто да сподели какво е станало и дали наистина Рашо е оправил въпросния проблем и така.Аз съм посещавал този сервиз само ВЕДНЪЖ,когато сервиза беше на първа българска армия и след безплатен преглед на ходова част,ми изкараха цялата предница изпотрошена,биалетки носачи шарнири,всичко по техни думи беше за смяна,при което много се усъмних и имах късмета да попадна на колега от форума с платена обява тук не искам да споменавам имена и да правя реклама но колегата zb00st по горе е споменал въпросния колега който и на мен ми отказа да смени дисковете на баща ми на работния бус VW transporter...,та въпрсония колега ми поддържа колата и до този момент и нямам никакви проблеми с него всичко е коректно и ремонтите по автомобила са извършени винаги прецизно и съм доволен,та...при въпросния колега когато отидох за първи път,той огледа ходовата част обаче резултата доста се разминаваше с колегите от на Рашо сервиза,та за смяна имах само една биалетка и един шарнир...чак ми направиха проформа в на Рашо сервиза за над 1400 лв :mhihi: Не хвърлям никакви обвинения конкретно към Рашо,защото той спомена че е имал проблеми с персонала,но просто аз споделям какъв е бил единствения ми контакт с въпросния сервиз.

Сега към Рашо : Наистина трябва да затегнеш контрола много над служителите си защото както сам каза,когато си в чужбина тези хора явно си правят каквото им е кеф,което после рефлектира върху теб и репутацията си,за това най-доброто което може да направиш е просто да обърнеш внимание на всеки един от колегите които са недоволни и да направиш така,че да променят мнението си за теб от последния ремонт в ТВОЯ сервиз.И за да не кажеш и на мен,че не съм посещавал сервиза :

Изображение
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 25 Дек 2013, 21:28

това че сервиза бил само за БМВ и няма да пипа друга кола особенно за описаните неща ми направи коледата по весела паднах под елхата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
това че карам само с гуми Мишелин означава че кат на жената задната САВА спадне няма да я помпам щото е прокажена :mhihi:
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 25 Дек 2013, 22:07

малко офф
да не си мислят някои,че оторизираните сервизи са нещо неземно и там цари пълен професионализъм.а това да можешда си позволиш да не смениш едни дискове на бус от което да спечелиш лесни и бързи пари е похвално
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 25 Дек 2013, 22:39

РАШО-АУТО написа:
bum_bum написа:Давайте го без обиди, ако искате темата да просъществува и да се разбере в крайна сметка кой крив, кой прав. :mhihi:

АЗ ЗАЯВЯВАМ ПРЕД ТЕБ КАТО МОДЕРАТОР ВЪВ ФОРУМА,ЧЕ ПОРАДИ НЕПОСТОЯННО ПРИСЪСТВИЕ ОТ МОЯ СТРАНА В СЕТВИЗА МИ СА СТАНАЛИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ОТ СТРАНА НА ПЕРСОНАЛЪТ МИ И ЗА ТОВА ХОРАТА КОИТО СА МИ ПОДРОНИЛИ АВТОРИТЕТА И ИМЕТО МИ СА БИЛИ ОТСТРАНЕНИ.КАЗВАМ ГО ПРЕД ТЕБ И ПРЕД ВСИЧКИ КОЛЕГИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ НЕДОВОЛНИ,ЧЕ ЩЕ БУЪДАТ КОМПЕНСИРАНИ АКО МИ СЕ ОБАДЯТ И МИНАТ ПРЕЗ СЕРВИЗА МИ.
0896188888 / 0899868888
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

Рашо,Рашо...като имаш бизнес си отговорен ТИ...или си стой в СЕТВИЗА или ставай работник....дано да ремонтираш по-добре,отколкото пишеш...
Може ли да се пише с големи букви..... ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 25 Дек 2013, 22:43

То с големи и неграмотно :wink:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 25 Дек 2013, 23:16

Няма как според мене да не знаеш какво става в собствения ти сервиз Рашо.Бил си отсъствал много,не си знаел кой какво сменя,как го сменя,с какви части го сменя и т.н.
Колегите са прави,за това си отговорен само ти.И понеже прочетох тук там за твоя сервиз как се диагностицират за смяна неща които в действителност са здрави....възможно ли е да има следните указания :
Сменяйте колкото се може повече,хем повече пари ще правим,хем ще пласирам повече части от моргите ми ?
Не мисли че ей така наливам масло в огъня.....просто ми е писнало от "майстори" и мошеници !!!
Тука се изказаха хора,които ги знам от доста време и им имам доверие....а ти не казваш нещо съществено с което да заслужиш моето доверие.Пишеш ми с главни букви,ядосан си,припрян си,лесно се палиш и нахвърляш с обиди,обвиняваш свойте работници които ти си пуснал да работят по колите.....
Надявам се да изчистиш името си и поне малко да си прав....
Весели празници ти желая най искрено !

Изпратено от HTC ONE

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 26 Дек 2013, 0:28

РАШО-АУТО написа:АЗ ЗАЯВЯВАМ ПРЕД ТЕБ КАТО МОДЕРАТОР ВЪВ ФОРУМА,ЧЕ ПОРАДИ НЕПОСТОЯННО ПРИСЪСТВИЕ ОТ МОЯ СТРАНА В СЕТВИЗА МИ СА СТАНАЛИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ОТ СТРАНА НА ПЕРСОНАЛЪТ МИ И ЗА ТОВА ХОРАТА КОИТО СА МИ ПОДРОНИЛИ АВТОРИТЕТА И ИМЕТО МИ СА БИЛИ ОТСТРАНЕНИ.КАЗВАМ ГО ПРЕД ТЕБ И ПРЕД ВСИЧКИ КОЛЕГИ КОИТО СА ОСТАНАЛИ НЕДОВОЛНИ,ЧЕ ЩЕ БУЪДАТ КОМПЕНСИРАНИ АКО МИ СЕ ОБАДЯТ И МИНАТ ПРЕЗ СЕРВИЗА МИ.
0896188888 / 0899868888
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

Що се правите на неразбрали не мога да разбера?Всеки,който е ползвал наемни работници знае,че винаги има риск хората да те издънят!!Когато стане издънка вследствие на немарливо отношение от страна на наемния работник шефът му е длъжен да покрие вредите,причинени на клиента!!Шефът ви написа,че е готов да компенсира недоволните....какво повече,харакири ли да си направи??
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 26 Дек 2013, 1:46

Рашо,не мога да разбера,защо се обясняваш изобщо :shock:Няма угодия на подобни. Честно казано е по-добре да нямаш такива клиенти,като 5-мата мрънкащи тук!!!Неграмотния технически клиент му трябва само да отиде в друг сервиз и да му кажат "лелееее кой ти е причинил това на колата" и е готов :mhihi:
Това е като при фризьорите като отидеш и се почва,как видиш ли предишния те е окепазил...ама борба за клиентела!
А на колегата максимилян ще му кажа да продължава да ходи по сервизи в които му сменят само по 1 шарнир, накрайник или биалетка :clap:

Аз не защитавам никой,въпреки,че с Рашо сме израснали от деца,но просто се уливате!Защо се мишите по 1 година след като сте останали недоволни?!?Как да ви вярвам и защо?!?Не искали да му падат на нивото-ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!Аз и от брат ми да остана недоволен от свършена работа не оставям така нещата :idea:
И пак ви казвам,че всеки "майстор" като му отиде нов клиент се чувства длъжен да оплюе предишния за да се изкара най-велик и да ви впечатли и при такива като вас явно се получава :dummy:
Айде със здраве и весели празници и се стегнете малко ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 26 Дек 2013, 3:52

Само да вметна, че ако всички недоволни се бяхте оплакали навреме на ШЕФА на сервиза, а не във форума (както правят женските полови органи), Рашо е щял да си даде сметка какво се случва и да оправи нещата овреме.Как се за майсторите си траете, а като отидете на кръчма и ви надпишат сметката веднага пищите.Как в магазина като си купите нещо развалено веднага плашите с данъчни, КЗП, и т.н.?Що като сте недоволни не отидете да се оплачете, а ми цинкяте във форума.Ясно е, че всички които се изкараха прецакани, са от хората дето посещават сервизи само по 1 път, щото никъде не им изнася, ама е много грозно да твърдите, че сте големи и уж умни хора, и да пускате теми във форум за любители на дадената марка.

П.П.- НЕ работя в сервиза на Рашо, даже не се и познаваме лично.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 26 Дек 2013, 10:54

Гледам , че след всяко мнение си рекламира сервиза , че който е дошъл е останал доволен от отношение и цена и т.н. Два или три пъти съм го питал за цена за част от моргата му и е давал цени с 50-60лв по-високи от всички други , които съм попитал . В единия случай минах през "сервиза" му за да видя тази част , която ми трябва и той през цялото време си говореше по телефона , никакво внимание от негова страна , а служителите му не знаеха къде е тази част по колата даже . За какво отношение , за какви цени ми говориш . Този малък допир до теб ми е достатъчен , за да си направя извод за себе си , дали да си закарам там колата или не . Даже и за болт и гайка не бих отишъл , няма значение с персонал ли ще се оправдаваш , с това че имаш много работа или със световната икономическа криза . От няколко дни се чудя дали изобщо да пиша , но ми писна да ти чета постовете просто . Във Фейсбук съм блокирал всякакви твои публикации за части на "супер" цени , за съжаление във форума няма такава опция , доколкото знам .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Дек 2013, 12:06

Има- върху потребителското име и "добави враг" :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 26 Дек 2013, 12:56

bum_bum написа:Има- върху потребителското име и "добави враг" :mhihi: