Бебе в колата
Модератор: Общи модератори
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: Бебе в колата
климатика ми е ясен питам за някакви уреди или приспособления,които са нужни за детето на плажа
изключвам разните там кремове и памперси.
имаше някви половинчати палатки които спират вятъра ако детето наня на плажа.полезни ли са
имаше някви половинчати палатки които спират вятъра ако детето наня на плажа.полезни ли са

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
MORSKIa написа:А вие като идвате към морето пазете бебоците и ги следете какво слагат в устата, къде пипат...и миналата, а явно и тази година ще е бум на стомашните проблеми. Та пригответе си в багажите и съответните прахчета и нещо против висока температура (сиропчета, свещички...)
ДА не си развалите почивката, защото е много неприятно и по-добре да не го изпитвате нито вие нито децата
Ето го най-полезния съвет. Като се замисля не се сещам за някой познат с малко дете, който е отишъл на море и детето не е пипнало някакъв вирус. Говорим за българското Черноморие. В Гърция моя синковец редовно пийваше морска вода, щото искал да я опита, как ли не се рови из пясъка, дори мисля, че хапна малко от него и не му стана нищо цяла седмица, даже се върна здрав. Тук като иде и на втория ден е почнал да повръща.

- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
dimodi написа:MORSKIa написа:А вие като идвате към морето пазете бебоците и ги следете какво слагат в устата, къде пипат...и миналата, а явно и тази година ще е бум на стомашните проблеми. Та пригответе си в багажите и съответните прахчета и нещо против висока температура (сиропчета, свещички...)
ДА не си развалите почивката, защото е много неприятно и по-добре да не го изпитвате нито вие нито децата
Ето го най-полезния съвет. Като се замисля не се сещам за някой познат с малко дете, който е отишъл на море и детето не е пипнало някакъв вирус. Говорим за българското Черноморие. В Гърция моя синковец редовно пийваше морска вода, щото искал да я опита, как ли не се рови из пясъка, дори мисля, че хапна малко от него и не му стана нищо цяла седмица, даже се върна здрав. Тук като иде и на втория ден е почнал да повръща.
Еми давам го, защото всяка година са ми пред очите такива...
А да я чакаш тая отпуска, да планираш как ше си изкараш яко и накрая да стигнеш до лекари, повръщания, ревове ........ а е масово повярвайте, пазете се!
И наистина си изкарайте яко и децата и те да са доволни
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
B U L L I написа:имаше някви половинчати палатки които спират вятъра ако детето наня на плажа.полезни ли са
Не става ли 200 градуса в тая палатка? Ако е на сянка и го завиеш с някакво памучно одеално няма какво да му стане от вятър и ми се струва по-добре, отколкото да диша всичките отрови, които отделя тая синтетика като я напече слънцето.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Бебе в колата
bum_bum написа:B U L L I написа:имаше някви половинчати палатки които спират вятъра ако детето наня на плажа.полезни ли са
Не става ли 200 градуса в тая палатка? Ако е на сянка и го завиеш с някакво памучно одеално няма какво да му стане от вятър и ми се струва по-добре, отколкото да диша всичките отрови, които отделя тая синтетика като я напече слънцето.
Ами не точно,с 50 upf са..ние сме с такава..мокро тяло около морето,задуха ли - кофти комбинация ако е бебе ...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
dimodi написа:MORSKIa написа:А вие като идвате към морето пазете бебоците и ги следете какво слагат в устата, къде пипат...и миналата, а явно и тази година ще е бум на стомашните проблеми. Та пригответе си в багажите и съответните прахчета и нещо против висока температура (сиропчета, свещички...)

B U L L I написа:климатика ми е ясен питам за някакви уреди или приспособления,които са нужни за детето на плажа
Честно казано, да заведеш малко дете на български плаж е сериозна авантюра... Навсякъде по южното Черноморие фекалните води се леят в морето и водата е силно замърсена, плажът също, но това си е ваше решение. Що се отнася до найлоновите полу-палатки, не ти трябва, вътре се напича жестоко - по-добре с един чаршаф, опънат на две пръчки, ще направиш по-ефективен заслон. А най-добре да вземете дрешки от някаква ефирна материя, с които да го обличате.
Never mistake motion for action...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Leon написа:Честно казано, да заведеш малко дете на български плаж е сериозна авантюра... Навсякъде по южното Черноморие фекалните води се леят в морето и водата е силно замърсена, плажът също, но това си е ваше решение.
+1
2-ра поредна година ходим в Гърция и колко и да е жалко да го кажа, не виждам вече причина да ходя у нас на море особенно с дете ...
даже ме е яд, че дълго време се опъвахме, че у нас си е по-добре, плажовете, пясъка бла бла, гърците били мързели, скъпо било ...
По-големи мърлячи и мързели от нас все повече установявам, че няма ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
K_Ilkov написа:Leon написа:Честно казано, да заведеш малко дете на български плаж е сериозна авантюра... Навсякъде по южното Черноморие фекалните води се леят в морето и водата е силно замърсена, плажът също, но това си е ваше решение.
+1
2-ра поредна година ходим в Гърция и колко и да е жалко да го кажа, не виждам вече причина да ходя у нас на море особенно с дете ...
даже ме е яд, че дълго време се опъвахме, че у нас си е по-добре, плажовете, пясъка бла бла, гърците били мързели, скъпо било ...
По-големи мърлячи и мързели от нас все повече установявам, че няма ...
А най-якото е, че за да са част от гръцките плажове гръцки, са изтрепани немалко потенциални "мърлячи и мързели", като дори първият в Европа концлагер са им спретнали, за да не допуснат бъдещите Ганьовци да цапат бъдещите гръцки плажове.
Ей, като българския нихилизъм няма равен просто. Как не ти омръзва, не знам, това е неизчерпаемо

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ъъъ тотален офф-топик си, но ако искаш ми обясни, кое не ми омръзва?
Може и един бърз урок по история да ми дадеш като ми обясниш кога Халкидики е било Българска територия?
Щото аз от там имам впечатления примерно ...
А, че сме мърлячи е факт ... има своите причини, не малко външни, но е факт! Сори!
Дълго време се опитвах да оправдавам това и онова, но това, което е неизчерпаемо както каза е далавераджийството и андрешковщината у нас ...
Може и един бърз урок по история да ми дадеш като ми обясниш кога Халкидики е било Българска територия?
А, че сме мърлячи е факт ... има своите причини, не малко външни, но е факт! Сори!
Дълго време се опитвах да оправдавам това и онова, но това, което е неизчерпаемо както каза е далавераджийството и андрешковщината у нас ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Спорът за история и политика приключва сега. Когато мастите хотелиери и техните покровители политици построят пречиствателни станции вместо нови бетонни мастодонти, спрат да унищожават природата и не ме хранят с най-долнопробните заместители на шунка и сирене в 4* хотел - ще си водя детето на нашето море. Съжалявам, но всичко, което им се случва си го причиниха сами т.нар. хотелиери и туроператори - няма никакъв нихилизъм тук. Като започнете всички да карате Грейт Уол, а не БМВ тогава ще ме наричате нихилист като избягвам помийната яма, в която се опитват да ме набутат по патриотични причини.
По темата - ако ще водите дете на българското море, изберете северното Черноморие - има чудесни места за почивка и разходка. Все още.
По темата - ако ще водите дете на българското море, изберете северното Черноморие - има чудесни места за почивка и разходка. Все още.
Never mistake motion for action...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Leon написа: Съжалявам, но всичко, което им се случва си го причиниха сами т.нар. хотелиери и туроператори - няма никакъв нихилизъм тук.
Постът ми не е към теб - твоето не е нихилизъм, ти правиш мотивиран избор.
Факт е, че посочените от теб правят свинщина, както е факт, че други държатели на къмпинги например, се стараят да са на другия полюс.
K_Ilkov написа:Ъъъ тотален офф-топик си, но ако искаш ми обясни, кое не ми омръзва?
Нихилизмът не ти омръзва.
Цяла Беломорска Тракия е по същество българска, като българските и жители са изселвани и избивани системно от 1913 насам.
От островите Самотраки и Тасос са били последно с българска администрация.
Няма нужда да се оправдава нищо, има всякакви примери, но ти си патологичен нихилист. Това е, което е факт. Аз при мърлячи не ходя и нямам наблюдения. Теб щом те влече - обикаляй по далавераджии, андрешковци и мърлячи.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
_galio_ написа:...
може и да си прав ... също така понякога си мисля, че съм и мазохист ... Всичко е въпрос на вкус в крайна сметка ...
Спирам! По-голям разбирател си от мен, пък и патриот, оптимист и късметлия тоже

...
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
И аз като татко зачетох темата, че и на мен ми предстои пътуване до морето за сега по северното черноморие.
Проблемите по горе за чистота май са ни в манталитета и упадъка в традициите и възпитанието ни.
Понеже съм рибар и рано пролетта ходих в Гърция за риба на Струма и р. Ангиста ми направи много лошо впечатление, как ние българите сме успели да "осерем" и там бреговете на реките... Навсякъде се виждат изхвърлени кутии от бг. цигари, вафли, кроасани, кутии от червей и пакети от захранки...
Гледам сума ти шофьори докато карат и си хвърлят боклуците през прозорците.. дори и мои приятели, на които няма как да не им направя забележка... Обществото ни е пред тотален срив... Нормално и хотелите ни и обслужването да са ни на такова ниво....
Проблемите по горе за чистота май са ни в манталитета и упадъка в традициите и възпитанието ни.
Понеже съм рибар и рано пролетта ходих в Гърция за риба на Струма и р. Ангиста ми направи много лошо впечатление, как ние българите сме успели да "осерем" и там бреговете на реките... Навсякъде се виждат изхвърлени кутии от бг. цигари, вафли, кроасани, кутии от червей и пакети от захранки...
Гледам сума ти шофьори докато карат и си хвърлят боклуците през прозорците.. дори и мои приятели, на които няма как да не им направя забележка... Обществото ни е пред тотален срив... Нормално и хотелите ни и обслужването да са ни на такова ниво....
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
spower написа:И аз като татко зачетох темата, че и на мен ми предстои пътуване до морето за сега по северното черноморие.
срив срив, не може в гърция лайнарката да минава през ден, а тук на 50 м във водата.
аз като морски не ми се стъпва на нашето черноморие, смятайте

не знам колко са ви големи децата, ама на моите им слагахме някаква ваксина, която не се покриваше от касата и беше на 2 приема, и нямаме проблеми засега с морската вода. струваше около 200-300 лв!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Айде конкретно.
Водя я малката от 9 месечна на море. Българското море. Южното /нааканото/. Първо не е наакано и второ си е добре. Верно, у Гърция е по-убаво, нема спор. Ся по темата.
Да кажа само, че нито сме боледували, нито нещо е станало особено.
Бебе - докъм 1 годинка. На плаж се ходи или много рано сабале докъм 10 или следобед. Ние ходехме към 5-6 следобяд до 7-7,30 (Супер е щото плажа е празен). Като първите няколко дни не сме стояли повече от час.
Задължително е да е с шапка и некво боди. Голото мазано с фактор 50 се едно ква марка крем. Палатки носех 2, не съм ползвал ни една на 100%. Най много да седи малко на входа, но не и вътре. Във водата може да се влиза , но за 2-3 минути, не повече. И 1-2 пъти на ден. Носиш си вода, кърпи, дрехи за преобличане, памперси и това е.Само имаш готовност да тръгнеш за веднага ако се претопли примерно. Въпреки, че е бебешок, не са чак толко "чупливи". Ние ходехме с колата, така че не сме се влачили от точка А до точка Б пеш.
2-3 годинки - Вече мое сме голички, може да се влиза във водата за повечко, но без да се прекалява. Ние влизахме най вече с лодката (детска) и по малко с надуваема жилекта или направо си, останалото време на сенка под чадъра и ако е на слънце с дреха задължително. Шапката си остава задължителна. Вече си ходиме както си му е ред. Към 9 на плажа до обяд. Пак с колата.
4 годинки сме ся - освен дет съм зел голема лодка (и пояс)да плуваме заедно другото си е като преди. Плажа е пак с кола. Малко уточнение. Аз ходя само на едно място на море и плажа, на който ходя ми е на 13 км. Та затва с кола де. стояли сме и на басейн, ма е..м ти морето дет съм отишъл и да стоя на басейна.
Ако има нещо друго-питайте.
Водя я малката от 9 месечна на море. Българското море. Южното /нааканото/. Първо не е наакано и второ си е добре. Верно, у Гърция е по-убаво, нема спор. Ся по темата.
Да кажа само, че нито сме боледували, нито нещо е станало особено.
Бебе - докъм 1 годинка. На плаж се ходи или много рано сабале докъм 10 или следобед. Ние ходехме към 5-6 следобяд до 7-7,30 (Супер е щото плажа е празен). Като първите няколко дни не сме стояли повече от час.
Задължително е да е с шапка и некво боди. Голото мазано с фактор 50 се едно ква марка крем. Палатки носех 2, не съм ползвал ни една на 100%. Най много да седи малко на входа, но не и вътре. Във водата може да се влиза , но за 2-3 минути, не повече. И 1-2 пъти на ден. Носиш си вода, кърпи, дрехи за преобличане, памперси и това е.Само имаш готовност да тръгнеш за веднага ако се претопли примерно. Въпреки, че е бебешок, не са чак толко "чупливи". Ние ходехме с колата, така че не сме се влачили от точка А до точка Б пеш.
2-3 годинки - Вече мое сме голички, може да се влиза във водата за повечко, но без да се прекалява. Ние влизахме най вече с лодката (детска) и по малко с надуваема жилекта или направо си, останалото време на сенка под чадъра и ако е на слънце с дреха задължително. Шапката си остава задължителна. Вече си ходиме както си му е ред. Към 9 на плажа до обяд. Пак с колата.
4 годинки сме ся - освен дет съм зел голема лодка (и пояс)да плуваме заедно другото си е като преди. Плажа е пак с кола. Малко уточнение. Аз ходя само на едно място на море и плажа, на който ходя ми е на 13 км. Та затва с кола де. стояли сме и на басейн, ма е..м ти морето дет съм отишъл и да стоя на басейна.
Ако има нещо друго-питайте.
Хм,хм...