Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Mad Max.
- Потребител
-
- Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
- Мечтае да кара: Alpine White E90 335i
Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит
seimo написа:Старата е36ца 2 години я карах като мисля че не са ме спирали нито един път с нея. Друг познат с е36 го спират де що го видят ,но неговата е със спортни гърнета шарени джанти ,окачване ала бала явно има значение как изглежда колата не е само до марката
Със сигурност има значение. Като се прибирах от морето, от отбивката за някво село излезе "тунинг" е36 купе (м паркет, джанти, гърне и тн) и кара пред мен, и имаше камион с цистерна отзад и двамата почваме да го изпреварваме. Всичко си беше в правилника, линията беше прекъсната, бяхме със 100-110 и точно пред камиона ни удариха палката и на двете коли. Полицая каза на мене и на оня да слезем и вика "Ние сега тука ще гледаме кое бмв върви повече ли, какви са тия гонки? Ако радара гледаше към вас и на двамата щяха да ви литнат книжките." Пълна проверка, аз си имах всичко де. Кви книжки ще литнат при 100км в час нз. Ама ей така автоматично щот сме с бмв и зарад "тунера" ни спряха, сигурно се е чувал от 5км. Това ми е първия път в който ме спират полицаи изобщо де, ма колкото да уплашат жена ми да си помисли че ще се прибираме с рейса

- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Аз пък се радвам , щото с тия пилежи от ефира на новинарските емисии джигитите понамаляха доста...
Да- колата ми на 5-6000 оборота се чува от 5 километра
Да- отличавам се и всички ме гледат лошо, чакайки да направя някоя простотия
Да- ако изляза след 11 вечерта събирам поне 2 мундщука за дрегера докато се прибера.
Да- получавам обиди всеки ден , и от полицаи и от пешеходци
Ама на всичко това гледам с усмивка.Даже като подмина патрул някъде ,ако имам време се връщам да мина покрай тях 2-3 пъти докато ме спрат, щото се чувствам игнориран.
Иначе рекорда ми е лятото Слънчев Бряг- Равда 6 пъти за 2 часа.
Снощи си спирам най-спокойно на паркинга на МЕТРО в Бургас ,влизам вътре да хвърля малко пари за масата.На излизане гледам един тъжен охранител тропащ с крак в снега и записващ номера ми. Като ме видя човечеца с двете торби ,едвам издържащи на напъна, една ехидна усмивчица напълни премръзналото му личице.Фенерчето му , което не беше спряло да премигва 2 нощи на джигитите се изпълни с енергия и почна да мига радостно... Човечеца се засили към мен със най-сочните псувни които бях чувал. Та натоварих си покупките на задната седалка (няма място в багажника от баскасата) и реших да чуя какво го мъчи.
-"Цяла вечер чакам да хвана някое от вас, пишлеменца.Ей сега гледай патрулката как идва , ей сега ще видиш какво ще ти се случи"
Та дойде патрула, обясниха ми кое-как и защо показах им фактурата и покупките и си тръгнаха.
На охранителя му пожелах приятна вечер и бавно, на страни , в прекъсвач се изнесох от паркинга.
Както казва Джорджано - Настроението е на шест!
Тази година още не са ме спирали, та може да е спокойно останалите 360 дни
Да- ако изляза след 11 вечерта събирам поне 2 мундщука за дрегера докато се прибера.
Ама на всичко това гледам с усмивка.Даже като подмина патрул някъде ,ако имам време се връщам да мина покрай тях 2-3 пъти докато ме спрат, щото се чувствам игнориран.
Снощи си спирам най-спокойно на паркинга на МЕТРО в Бургас ,влизам вътре да хвърля малко пари за масата.На излизане гледам един тъжен охранител тропащ с крак в снега и записващ номера ми. Като ме видя човечеца с двете торби ,едвам издържащи на напъна, една ехидна усмивчица напълни премръзналото му личице.Фенерчето му , което не беше спряло да премигва 2 нощи на джигитите се изпълни с енергия и почна да мига радостно... Човечеца се засили към мен със най-сочните псувни които бях чувал. Та натоварих си покупките на задната седалка (няма място в багажника от баскасата) и реших да чуя какво го мъчи.
-"Цяла вечер чакам да хвана някое от вас, пишлеменца.Ей сега гледай патрулката как идва , ей сега ще видиш какво ще ти се случи"
Та дойде патрула, обясниха ми кое-как и защо показах им фактурата и покупките и си тръгнаха.
На охранителя му пожелах приятна вечер и бавно, на страни , в прекъсвач се изнесох от паркинга.

- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
FuRoRR написа:Аз пък се радвам , щото с тия пилежи от ефира на новинарските емисии джигитите понамаляха доста...
Тоя пост ме кара да рева от смях!

Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?
Мен пък веднъж не са ме спирали, може би щото не карам на прекъсвач, нито на халогени, когато няма нужда, странно... Пък и лошо не съм забелязал да ме гледат, освен колеги с други бмв-та, те и пибиткат да се бЕгаме де, ама явно медиите са виновни и за това. Според мен просто има колеги с много напомпани автомобили, които се карат изключително градско и оттам напира желанието да се изявяват на всеки булевард, не че и аз не им се връзвам със скромните ми 163 коня, от келешлък, а не трябва...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Murd3rWorship написа:FuRoRR написа:на страни , в прекъсвач се изнесох от паркинга.
като нормални хора...
май е излишно да коментираме дали "нормалните хора" биха си тръгнали така ...
От друга страна ... да цитираш Джорджано говори доста

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
K_Ilkov написа:Murd3rWorship написа:FuRoRR написа:на страни , в прекъсвач се изнесох от паркинга.
като нормални хора...
Аз мисля, че колегата се еб@ва.
Абе не знам кой кого настройва....
Поредният случай...че и спортно филтърче сложил,дали не се е правил на състеател ?
http://www.blitz.bg/news/article/385229
Поредният случай...че и спортно филтърче сложил,дали не се е правил на състеател ?
http://www.blitz.bg/news/article/385229
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
DaGa написа:Поредният случай...че и спортно филтърче сложил,дали не се е правил на състеател ?
Кажи честно?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Дизела направо си е скъсал купето от повер. 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
А не бе никой никого не настройва.
"Млад шофьор с култовото БМВ 5-а серия катастрофира"
Че има диванета има, но култовото бмв говори доста за начина, по който искат да се чете написаното.
"Млад шофьор с култовото БМВ 5-а серия катастрофира"
Че има диванета има, но култовото бмв говори доста за начина, по който искат да се чете написаното.
- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Точно е такива статийки започващи със "Млад шофьор с култовото БМВ 5 серия..." или "Пиян шофьор с БМВ.." /сякаш само БМВистите карат пияни и не казвам, че е редно - напротив!/ или пък "БМВ помете..." , "БМВ удари..." сякаш другите марки не съществуват бе... Вчера видях Ево 9 или 10 /не ги разбирам тия японските../ БЕЗ ПРЕДНИЦА качено на пътна помощ! Къде е статията в Блиц - Млиц там другите... БМВ-тата правели "смъртоносен дрифт", а Мерцедесите - не. Хич. На 30.12.2015г. един юнак с едно АМГ Цедка комби така му раздваше, че ми напълни душата - тва в Плевен в централната част... Като за последно!
А мнението на колегата FuRoRR ми направи деня!

А мнението на колегата FuRoRR ми направи деня!

Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
K_Ilkov написа:Murd3rWorship написа:FuRoRR написа:на страни , в прекъсвач се изнесох от паркинга.
като нормални хора...
Нормалните хора не започват диалог с "Пишлеменце недоклатено..." .
От друга страна повечето нормални хора във форума нямаше да имат моето търпение, и нямаше да позволят на охранителя да им седи на 10 см от лицето и да им плюе докато ги псува. Най-малкото ако беше попаднал на някоя форумна/бургаска батка нямаше да дочака патрулката.
А и ... тва с пекъсвача беше за по-ефектен финал на историята,така че може да не го вземаш под внимание.

И все пак както биха се изразили от ефира на някоя телевизия съм извършил почти смъртоносен дрифтинг и съм застрашил живота на човечеца с фенерчето ,така че съм готов да си изтърпя шестте години затвор.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
FuRoRR написа:От друга страна повечето нормални хора във форума нямаше да имат моето търпение, и нямаше да позволят на охранителя да им седи на 10 см от лицето и да им плюе докато ги псува.
смя-тай, че 90% от мъжете ще смажат от бой (ако могат) всеки който ги плюе

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
.... и не е култовата 5-а серия, а 3-а, да не се самозабравяме.