Formula 1 сезон 2016

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Formula 1 сезон 2016

Мнение от Dirty M5 driveR » 24 Юли 2016, 16:12

Емиии... И аз исках да го накажат, но не се получи. На фона на това наказаха Бътън, че го предупредиха за евентуална повреда в спирачките... Абсурд след абсурд в съвременната Формула 1 и аз не мисля, че скоро ще се намери "златната среда", както се изрази Момчил. Иначе коментаторите могат единствено да залъжат някой негледал състезанието, че е било много интересно. :mhihi: Освен старта и няколкото момента между Райконен и Верстапен това си беше състезание за приспиване. Явно ще стискаме палци за дъжд, че да се получи нещо повече. Аз започвам да гледам шампионата само заради интригата между пилотите като личности. Твърде жалко...

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 24 Юли 2016, 16:41

За пореден път слушаме Фетел как се офлянква, че някой не го бил пуснал, докато Люис показа директно как се прави :mhihi: :mhihi: Скука беше състезанието, добре че е Макси да завърже някой двубой :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 24 Юли 2016, 19:52

Тоя пъпчивец Макс си плаче за наказание! Хем насран хем голям!
Няма право на втора маневра. :evil: А това дето критикуваше Кими по радиото беше върховна наглост! :banghead:
Състезанието горе-долу ставаше и не беше скука според мен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 24 Юли 2016, 20:22

Тея от ФИА са по неадекватни от БФС . Доказаха ,че толерират Мерцедес в не един случай , а сега и това което направи Макс и пак нищо . Докараха формула 1 до най-лошите й години . Ако не завали дъжд или не се удари някой друго интересно не се случва . Догодина да ги оставят само Мерцедес и РедБул да се състезават , другите отбори явно не ги броят за нищо .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 24 Юли 2016, 22:32

bmw maniqk ivo bmw написа:Тоя пъпчивец Макс си плаче за наказание! Хем насран хем голям!
Няма право на втора маневра. :evil: А това дето критикуваше Кими по радиото беше върховна наглост! :banghead:
Състезанието горе-долу ставаше и не беше скука според мен.

Лайното е голямо и по-голямо ще става. В началото се жалваше, че карал като баба зад Рикиардо. Самочувствие до небето има и ми се струва, че ще е новия галеник на ФИА за в бъдеще.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 26 Юли 2016, 18:38

Кога в Унгария без дъжд е било интересно? Ф1 в момента (ако изключим някои неща), е интересна, бързо забравихте когато беше като един влак, както тръгнат така завършват, никакви изпреварвания.

пс:а колкото за Мерцедес, 90% от сезоните един отбор е доминирал!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 26 Юли 2016, 20:08

Да де, ама... Аз с моя скромен 10 годишен опит като наблюдател почвам да гледам състезанията почти само заради личната интрига между пилотите. Да - Редбул доминираха 4 години, но в голяма част от времето Ферари се бореха релно за титлата. Рено бяха много силни по времето на Алонсо шампион, но Шумахер с Ферари се бореше докрай. Кими спечели титлата си в последното състезание 2007ма, Хамилтън и той през 2008. Сега обсурдите на ФИА опорочават спорта и той става все по-мако атрактивен, което му е цел номер едно всъщност. Коментаторите може да ни убеждават как всяко състезание е супер интересно, как Алонсо запалил Испания по спорта и прочие и прочие... Но в края на сезона вече сме се отегчили от еднообразие и липса на справедливост в не малка част.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Юли 2016, 15:00

Уайтинг на два пъти поискал разследване на Верстапен, стюардите отказали да разгледат случая. :kuku:

http://clubs1.bg/news/u-v--39057
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 28 Юли 2016, 12:58

Еми нормално да не го накажат, първата маневра на дясно е защитна, после нормално да завие наляво - нали завоя е натам, да кара направо в мантинелите ли... :kuku: :kuku: Ако беше обратно - 1-ва защитна наляво, 2-ра надясно и после наляво пак - това е нарушение.

От Ферари нормално да се натягат за наказание, ама на всеки неутрален му е пределно ясно че такова в тоя случей няма.

На наще коментатори съм спрял да им обръщам внимание отдавна - такова бърщолевене на едни и същи глупости и в турските сериали няма. Едно време качваха на "sky" записите в замундата, там коментаторите са на съвсем друго ниво.

Много ви е лесно да критикувате ФИА като привържаници на този или онзи, гледайте реално на нещата и ще видите че в 99% от случеите са прави, все пак грешки стават абсолютно на всякаде.

Като изключим средните 20-тина обиколки, състезанието беше повече от интересно, май забравихте 5 години Шумахер като тръгваше първи и финишираше първи, без дори да си губи позицията при влизането в бокса, 20 секудни разлика между първия и втория бяха нищо.
Tires are evil - destroy them all ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 30 Юли 2016, 13:47

От това състезание комуникацията между отбор и пилот пак позволява всякаква информация... А уж идеята беше пилота да разчита повече на себе си и усета си, за да проведе състезанието в своя полза.

Потребител
Аватар

Мнение от alozavar » 31 Юли 2016, 16:48

Тъжен старт за Розберг и после :wave: Не мога да разбера как все на него му блокира я волана, я спирачките в някой завой и все така се случва, че блокира някой извън пистата :lol: Тоя път сам си е виновен, а и па тия го държаха в бокса още 3-4сек отгоре, което беше :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 31 Юли 2016, 16:56

Ще се потвърди за пореден път факта, че Розберг е силно надценен пилот. Не знам какви претенции има към случката. За мен всякакъв коментар би бил нелеп. Иначе състезанието не беше лошо, имаше интересни изпреварвания и борби. Хареса ми много представянето на Редбул, както и на Бътън. Ферари... ще трябва рано или късно да признаят, че нивото им пада и за никаква титла не могат да се борят. Моя поглед започва да търси все по-усилено следващия сезон, когато малко или много всички ще почнат на чисто и може да станем свидетели на интересни обрати в разпределението на силите.

Потребител
Аватар

Мнение от alozavar » 31 Юли 2016, 17:16

Хамилтън ако вземе следващите 2 състезания, сезонът е чао, факт. Като стана дума за следващия, имате ли представа какви точно промени ще има по болидите? По-широки гуми и крила, а двигатели? :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 31 Юли 2016, 17:19

От доста време си служи с мръсни номерца и истински се радвах когато сам се прецака в Австрия, но мисля че тук макар и силно нечестна и мръсна маневрата не беше извън правилата.Доста нескопосано го изпълни, но като цяло си е хитро и сме го виждали в доста по-рафинирана форма и преди.Той горкият тръгна да завива, сети се че може да блокира по този начин, за да не му направи "switchback" Макс и след това си продължи по инерция право напред.Поне някаква по-широка линия да беше описал.Но иначе правилата не го забраняват.По-скоро го наказаха, за да престане с тия номера и за да не се превръщат подобни маневри в практика която сериозно би навредила на изпреварванията.Което пък води до парадокса, че подобни наказания ще охладят ентусиазма на пилотите за смели маневри или както го каза Деймън Хил днес - "Why bother doing this, when they'll get me penalized?"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 31 Юли 2016, 20:23

Всяко състезание е с негови си правила и закони. Както беше забранена комуникацията, сега не е, както наказваха за излизане изън пистата до преди 2 седмици, сега не е. Всеки път се правят промени и се чудят какво глупсост да измислят, но реланоста показва, все по-малък интерес и все по-скучни състезания.

Наскоро давах интервю на Алонсо и каза някои истини.
Като много мачове завършват 0 на 0 и са скучни, защо не слагат по двама вратари или да изменят метрите от където се бият дузпи?
Лошото е, че не виждам светлина и с всяка година, става все по-зле, въпреки постоянните промени на правилата.

Бритни мега зле днес, а още по-зле са Ферари, да се радват, че няма да станат 4-ти до края. Горките подиум трудно ще хванат до края, ама титли сънуваха, та още веднъж предвиждането на Алонсо за тях, ще се окаже вярно.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата