Pulev - Chisora КРАЙ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Re: Pulev - Chisora КРАЙ!

Мнение от horhef » 09 Май 2016, 8:38

Интересни коментари. Преди мача Чисора щял да измете под с нашия а сега бил посредствен боксьор или пък бил уреден мача. Да нашия си е селянче ама в бокса е на доста високо ниво. В момента сигурно има 2-3 който са по-добри от него. Хейтърството май е национален спорт и там сме световна сила :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 09 Май 2016, 10:28

horhef написа:Интересни коментари. Преди мача Чисора щял да измете под с нашия а сега бил посредствен боксьор или пък бил уреден мача. Да нашия си е селянче ама в бокса е на доста високо ниво. В момента сигурно има 2-3 който са по-добри от него. Хейтърството май е национален спорт и там сме световна сила :D

На високо ниво е заради нивото на Бокса като цяло и лобитата , които контролират и определят парчетата от Пая...

Мачът беше доста скучен , ако не играеше българин нямаше и да го гледам.... Не че съм боксов експерт , но Пулев нито блести с няква жестока техника, нито има удар да накаутира , нито има добра защита , единсвеното което не може да му се отрече ,е че носи на бой :mhihi: и дяни :D

ТОва обаче не ми пречи да се радвам като победи и макар и голям цирк е добре , че сме на Световната Карта :yes:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 09 Май 2016, 11:31

xerial написа:
horhef написа:Интересни коментари. Преди мача Чисора щял да измете под с нашия а сега бил посредствен боксьор или пък бил уреден мача. Да нашия си е селянче ама в бокса е на доста високо ниво. В момента сигурно има 2-3 който са по-добри от него. Хейтърството май е национален спорт и там сме световна сила :D

На високо ниво е заради нивото на Бокса като цяло и лобитата , които контролират и определят парчетата от Пая...

Мачът беше доста скучен , ако не играеше българин нямаше и да го гледам.... Не че съм боксов експерт , но Пулев нито блести с няква жестока техника, нито има удар да накаутира , нито има добра защита , единсвеното което не може да му се отрече ,е че носи на бой :mhihi: и дяни :D

ТОва обаче не ми пречи да се радвам като победи и макар и голям цирк е добре , че сме на Световната Карта :yes:

Е нивото е доста слабо ама дай като е такова да го оплюваме........... А това, че носи на бой е само негов плюс ( Негрото носи много повече) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 09 Май 2016, 20:43

Аз съм в шок от коментарите... Те говорят много за психологията ни обаче... Както ще да е. Аз имам само един въпрос към всички хейтъри: Изкарали ли сте поне един рунд на спаринг с конкурентен опонент през живота си, че да плюете така?
3 минути са цяла вечност. Една атака от твоя страна може да ти вземе всичките сили, но тва са 20-25 сек., а после? Предстоят дъъъъъъъълги две минути и половина. Ударите в ръкавиците буквално гърмят в главата ти. Държиш ръцете горе и след секунди усещаш ъперкът в трупа... Ако те уцели където трябва буквално цялото ти тяло блокира... Сваляш ръцете и бам дясно кроше и вече всичко се върти... Не знаете кво е... Пред телевизора е много лесно с бирата!!!
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 09 Май 2016, 21:03

Stahlblau написа:Изкарали ли сте поне един рунд на спаринг с конкурентен опонент през живота си, че да плюете така?

Eфффф, като почнете всички с това...ти играл ли си 90 мин. професионален футбол, че коментираш? Карал ли си Ф1 болид, че коментираш, играл ли си главна роля в сериал/филм, че коментираш? И т.н. и т.н. Не, нали? Ама коментираш нали. Професионалистите критици да не би да са били професионалисти и в областта, която коментират? Мнозинството са просто добри драскачи с голяма публика.
Какъв ви е толкова зора на всички Ковра защитници да ни убедите малкото "хейтъри", че паляка ни е баси и звездата и едва ли не трябва да му лижем гъза на шишака? Просто изказваме мнение. Да, не сте длъжни да го харесате или споделяте, но нямате и право да го оспорвате. Free will, freedom of speech, а-у, ако ви говори изобщо нещо.
Неверници, неродолюбци, предатели, тва онова. Е що? Щото не се хващаме за палците пред всевишния шишак, дето се бие като 16 годишна тийнейджърка. Аре по-сериозно пилийс :mhihi: Гришо и Пиронкова 2. Направиха няколко мача къде на магия къде на късмет, спечелиха по 1-2 купи от най-долния възможен клас и....тва беше :mhihi: Сега падат от хора, дето са с по 50 позиции по-надолу от тях в класацията :mhihi: Хич да не е Гришо би по 1 път Федерер и Джокович, па и тениса и да не му се отдава коврите поне ги чува :mhihi: Андрейската Ковра и това не му се отдава :mhihi: Ни на ринга направи или е направил нещо впечатляващо, ни извън :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 09 Май 2016, 21:16

И мен страшно мноооого ме дразни като почнат глупавите изказвания от рода на това дали сме се били 3 минути с някой на ринга или дали сме правили еди какво си и като не сме значи нищо не разбираме и нямаме право на мнение, а трябва да пеем песни във възхвала на някой си. А най-много от всичко ме дразни, че като не харесваме някой си който се състезава за БГ значи сме родоотстъпници и педали и всякакви лоши хора. Как пък не. Свободна воля както каза колегата мадафака. Баси комунизма. Вие още малко и ще ни разтреляте задето не се преклонихме пред шампиона. И какво значи "хейтим"? Някой така не се ли малко позамисля, че има защо да не му се кефим? А всички тия малоумници във фейса като ти прочетат някой негативен коментар срещу кобри, коври и тем подобни анимационни герои на нашето време и веднага те обявяват за професор, много разбиращ, дървен философ и се започва с обидите. Защото няма какво да кажат. Толкова им е багажа. Винаги е било модерно да си със стадото и да се блее дружно. Ако някоя овца има собствено мнение, тя става черна и т.н. Абе кауза пердута цялата работа. Уж сега е демокрация и всеки можел да си прави каквото си иска, да мисли и говори каквото си иска и да подкрепя каквото си иска, а реално пак си е комунизъм. Щото като не си на мнението на блеещото стадо и веднага ставаш черен.

Пийс май нигас
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 09 Май 2016, 21:45

Просто омаловажавате чуждия труд. Това не ме кефи. Аз съм го тренирал тоя спорт и съм никому неизвестен, но знам кво е да плюеш парчета зъби с кръв и какво е като станеш на следващия ден да те боли всичко от вчерашния спаринг. Всеки гледа на повърхността. Не вижда какво стои зад даден резултат... Като бием зле, като падаме още по-зле... Странна логика, но е факт. Във форума аз лично съм коментирал само Формула 1 и да, не съм карал болид, защото това е практически невъзможно както и на всеки един от нас (почти), но тва тук е друго. Поне за мен. Дразня се щото всеки вика че бокса е елементарен спорт за тъпанари. Запишете се, потренирайте и пишете пак. Не е толкова невъзможно колкото да караш Ф1...
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 09 Май 2016, 23:39

Хейта към Тайсън в златните му години е бил милиард пъти по голям от този към Кубрат (не че може да ги сравним по нещо) така че е нормално едни да го харесват а други не. :)
Проблема е че сме малка държава в която спорта като цяло е на мускули и трябва поне малко да се покаже уважение,защото ние в профи бокса като цяло сме под средното ниво.
За 13-профи мача,10 от който извън България ще кажа че нивото е много високо и класата не се определя от държавата, просто навън хората играят и най-лошото е че не показват кой знае каква техника а ни мачкат със издръжливост,уважавайте това че има някой с трибагреника за който говорят големите боксьори без значение как...
Време разделно е.. :/
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Май 2016, 8:01

Иначе, евала им на американците, уважават си победителите, уважават си ценностите и може да ги наречете "роботи", ама са доста на пред.
Има една приказка "По-добре грозна победа, от колкото красива загуба"
:bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Май 2016, 8:44

Никой не му омаловажава труда на Пулев, напротив. Трудна професия е бокса и винаги си взима своето. Това момче след 20 години ще бере горчивите плодове на професията си, затова сега заслужава да се радва на сладките. На мен бокса ми е слабост, почти цял живот съм с него. Затова съм малко максималист, когато става дума за качествен бокс и не мога да приема, когато болшинството не спира да ти навира в очите нещо, което не е така. От друга страна не разбирам повода за националната ни гордост свързана с факта, че нашия оня ден би. Каква национална гордост? КОй разбра по света този факт? А и който го е разбрал едва ли е толкова впечатлен. От това ме боли. Фюри каза - не съм впечатлен. Тайсън от мача с Кличко каза - не съм впечатлен. Никой не е впечатлен от нашето момче. Освен бг манговците в Хамбург и Андреа във Фейсбук. Ама толкова си можем. И не, не сме средно ниво в профи бокса, ами сме малко над дъното и то благодарение на 5-6 боксьорчета, които са с положителен рейтинг. Затова ми е кофти. Щото дори, когато имаме шанса да се покажем пред света, защото срещите на Пулев на такъв подиум наистина са огромен шанс, се показваме като "не-впечатляващи".
Много има за писане, но няма смисъл.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 10 Май 2016, 9:07

E34 написа: Фюри каза - не съм впечатлен. Тайсън от мача с Кличко каза - не съм впечатлен. Никой не е впечатлен от нашето момче. Освен бг манговците в Хамбург и Андреа във Фейсбук.

:yes: и другите мега патриоти във фейсбук и те са хипер впечатлени и омаяни от обаятелната и брутална победа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 10 Май 2016, 9:16

Stahlblau написа:Просто омаловажавате чуждия труд. Това не ме кефи. Аз съм го тренирал тоя спорт и съм никому неизвестен, но знам кво е да плюеш парчета зъби с кръв и какво е като станеш на следващия ден да те боли всичко от вчерашния спаринг. Всеки гледа на повърхността. ...

Понеже имаш някъв опит - дай пример с какво блести Пулев като боксьор? Че освен нещата, които бях казал по горе (че дяни на бой ) друго не знам да има...?

На мен винаги ми е мн забавно на кантара ..... КОбрата се съблича :shock: и си викаш - ква подготвка кви 5 лв , кви 20год на ринга .... за мен е далече от каквото и да е спортна форма (освен тва че тича в Парка по 10км и дяни 12 Рунда с опонент ,който има по слаба подготовка от него).

Повтарям се , но да аз лично се радвам , че той спечели защото е Българин , но няма да си крива душата и да се самозалъгвам колко е велик спортист , а пък какъв човек бил.... тука тоя въпрос не искам да го подхващам , че такива като него , Чукове и разни други като тях ги изкарват най големите спортсмени и професионалисти , а в миналото са вършели далече по тъмни неща....
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Май 2016, 10:08

Аз не знам някой тук да е казал, че бокса е елементарен спорт за тъпанари. Ако наистина е казано то значи въпросния човек е пълен тъпанар.

Колкото до Кубрат погледнете старата тема за Кличко. Преди да кажа, че ще падне лошо колкото и да ми се иска да бие никой не го и продумваше. Дори и тогава се казваше ама то може, става, бокс е, има шанс и т.н. Само след минута и десет секунди се видя колко може като си седна на гъза.

В тази тема Кубрат имаше огромна подкрепа. Защо я няма сега? Погледнете реакцията на Поветкин като падна и изявлението на пресконференцията. Излезе и си каза- по-слаб съм и за това изгубих. Мислех, че може да бия но не ми се получи. Изгубих заслужено. После реакцията на Фюри след победата над Кличко. Каза- тук седи един голям шампион и искам да му благодаря. Поведение на спортсмени и мъже.

Нашия тулуп какво направи? Те били мафия, той самотния мохикан който се бори с мафиотите. Можел да го бие и продължавал напред, щото Кличко победил понеже големи пари седяли зад него. Щях донякъде да го оправдая, ако беше издържал 12 рунда и изгубил по точки ама при положение че го свали 4 пъти за 5 рунда и го направи бимбаец в главата каква мафия и какви пари? Да не говорим, че след мача имаше изказвания, че Кличко бил гей :shock:

Нашия просто си живее с навика, който си има от България, където никой не може да му излезе нито на ринга, нито на улицата. Изведнъж попада в света на големите където е никой и уважението и признанието трябва да се заслужат и явно не успява да се справи с новата ситуация. Докато беше аматьор тук имаше един от Ямбол, не го помня как се казваше. Той казва- бия се до финала и като се падна с Кубрат направо отивам и си купувам билет за влака преди срещата. Е, сори на професионалния ринг явно не е така. Там никой няма да избяга, защото ти си Кубрат от България.

В професионалния бокс явно има две лиги в момента- сериозните и палячовците. Едните си играят мачовете и демонстрират уважение към останалите спортисти. Други като Чисора, Бригс и за съжаление Кубрат се ползват за шоу- вадят пластмасови хойове, плюят се и се бият по кантарите, снимат клипчета по заведенията и всевъзможни подобни простотии характерни повече за кеча, а не за професионалния бокс.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Май 2016, 11:35

Напоследък виждам много, адски много омраза към Пулев и Григор и не мога да си обясня защо така? Дори и да не ти харесва някоя личност или спортист в случая, тва не означава, че не трябва като един нормален Българин да се радваш на успеха му. Нормално е човек да се радва. Изобщо знаете ли къде се намирате вие и хората които коментирате? Единия е в топ 5 а другия в топ 30 в света в спортове където конкуренцията е убийствена. Някои от боксьорите които тук се спрягат за 100%тови фаворити при евентуален мач с кобрата са играли с по-слаби противници от него. Как си вадим такива изводи не ми стана ясно. :lol:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Май 2016, 12:17

Оставам с впечатлението, че никой не чете какво се пише в темата :conf:
Не видях някой да казва: Не се радвам, че Кубрат спечели!
Просто хайпнатите фенове не дават достатъчно добри доводи на хейтърите, та да си променят мнението. А пък в същото време не приемат доводите на отсрещната страна и си знаят само: щом не припадаш по Кубрат си хейтър
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата