Дронове и други летящи и пълзящи гадини...
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Дронове и други летящи и пълзящи гадини...
Тази екстра е нож с две остриета…един мой дрон така се самоуби, забивайки се в дърво (не клоните, а стъблото). Въпреки, че всички парктроници му бяха включени изобщо не отрази какво има около него
От тогава летя доста по-внимателно и много рядко го изтървам от поглед

От тогава летя доста по-внимателно и много рядко го изтървам от поглед
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Погледнах 1-2 ревюта на Mini 4 Pro, където има тази функция ама нещо не ми хареса как се справя, а е г/д 3 пъти по-скъп от Mini 4K, та май няма голяма ползва при бюджетните дронове. 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Тея датчици е важно да се знае, че работят на определено разстояние, тип 5-10 метра. Ако дрона го засилиш дори на нормален режим, дето лети с 15-20 метра/секунда, то няма време за реакция да спре и да не се размаже. Те са по-скоро за бавни маневри, където искаш да се фокусираш върху кадъра а не какво има около теб. Аз един дрон така преди време го бях размазал във фасадата на една сграда - датчика просто ме извести с оранжево/червения цвят на дисплея да разбера какво е станало и защо съм загубил сигнал
Според мен си вземи чисто ново DJI каквото можеш да си позволиш и задължително си купи Care Refresh. Така можеш да го блъскаш спокойно от 2 до 4 пъти
Ето аз сега например имам Neo и Avata 2 и на двете имам care refresh. Neo-то вече мяза на войнишко канче от блъскане (това ми е "тренировъчния" дрон) ама докато лети няма да го сменя. Лепил съм го, рязал съм разни неща от корпуса и т.н. но още лети без проблеми. Като спихне тотално - 19 евро смяна и газ наново.
П.С. Може и 2-ра ръка, но гледай да е със закупен вече (и неизползван) care refresh.

Според мен си вземи чисто ново DJI каквото можеш да си позволиш и задължително си купи Care Refresh. Така можеш да го блъскаш спокойно от 2 до 4 пъти

П.С. Може и 2-ра ръка, но гледай да е със закупен вече (и неизползван) care refresh.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Тия парктроници са си та*ак работа! Моят съвет е изобщо да не опирате до тях и да им разчитате да реагират. Винаги летете в зрителното си поле