Черноморска тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Черноморска тема

Мнение от Borymeckata » 11 Юли 2019, 6:59

E34 написа:Ае тигри, като ви чета все едно съм на среща в пенсионерски клуб бе! Млад човек ходи на море да си отеВе, отпие и да счупи простомера за една седмица! Какви хотели какви ресторанти бе, да не сте отишли там да ядете и да спите бе?! Аз едно време ...

:yes: :yes: :yes:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Юли 2019, 7:27

streetz написа:Да не забравяме и мечките в района :D

Аз мечки не съм срещал, но веднъж се събудих в 4 сутринта от тежък животински дъх във врата, като ни деляха 10 см и плата на палатката :shock:
Взех ножа (после като се замислих, ако беше мечка, така щях да и противодействам, че...), излязох от палатката и какво да видя - цяло стадо коне си пасяха между палатките :mhihi:

E34 написа:Ае тигри, като ви чета все едно съм на среща в пенсионерски клуб бе! Млад човек ходи на море да си отеВе, отпие и да счупи простомера за една седмица! Какви хотели какви ресторанти бе, да не сте отишли там да ядете и да спите бе?! Аз едно време ...

Ама къде ги тия млади? Тук сме се събрали само чичаци 30+ с чавета, даже някои внуци вече имат :mhihi:
Това дето си го описал става като си на 20. После с жена и две деца няма как... Затова и се търсят дестинации дето да ги няма тия в удебеленото.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Черноморска тема

Мнение от Venelin1111 » 11 Юли 2019, 7:53

Вярно бе сега се сещам , че в Поморие бяхме втора и трета възраст , 20-25 г нямаше ...Явно са на Слънчака младите? И в Созопол предимно чужденци , но лъвчета нямаше.

Sent from my iPhoneX using Tapatalk
Няма вече BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 11 Юли 2019, 12:26

Созопол последните година-две се задвижи много.
Отвориха вече няколко приятни бара, за съжаление миналата година, когато ходих там, Симеонов точно затваряше една от най-големите дискотеки.
А на 5 минути от там ти е градина, което си е мини какао бийч. 1 седмица живях там без храна, само на твърдо гориво. Има уникални барове точно за младите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Мнение от Venelin1111 » 11 Юли 2019, 12:45

E34 написа:Ае тигри, като ви чета все едно съм на среща в пенсионерски клуб бе! Млад човек ходи на море да си отеВе, отпие и да счупи простомера за една седмица! Какви хотели какви ресторанти бе, да не сте отишли там да ядете и да спите бе?! Аз едно време примерно спях предимно на плажа, щото нямаше време и не бях в състояние да стигна до квартирата особено към 6—7 сутринта. Та наспиш се докъм дванайсе един, таман напече изядеш неква странджанка с две три бири, прибереш се изкъпеш се и то станало пет шест часа и айде пак навънка и доде се усетиш си пак заспал на плажа! Вие бахти принцесите, ма обслужването не им харесвало, ма хотела немал хеликоптерна площадка, ма суфлето разбираш ли било много препечено! За млади непретенциозни и свободни хора нашето море си е перфе, няма такова другаде! За чичаци дебелаци с големите претенции и подрастващи парвенюта свят широк. За съжаление вече съм в категорията на чичак дебелак и дъна само Испания за по месец два, тук такива плажове съм набарал дето и Малибу бледнее, а Гърция е като бледна роднина ма не мога да се въргалям вече като едно време даге ко ма разбирате правилно.

https://youtu.be/P9Hbm1gp1ns

Sent from my iPhoneX using Tapatalk
Няма вече BMW

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 11 Юли 2019, 15:27

Шестима загинали и десетки ранени при бурята вчера в Северна Гърция...
https://btvnovinite.bg/svetut/shestima- ... rcija.html

монетата винаги има 2 страни...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 11 Юли 2019, 15:38

То и лани имаше и какво ? Колите бяха в морето. По-лани пък Пелопонес ги удари страшна буря.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 11 Юли 2019, 15:44

Е па де да знам, отиваш на море и умираш... Не ми изглежда като незначително проблемче, некоя кисела сервитьорка и студено кебапче ми се видят по-малка беда.
Иначе и аз ходя точно на Халкидики, баси.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 11 Юли 2019, 15:50

Отиваш на море и те блъска некой дето кара в насрещното в бг...не е ли същото? От такива работи къде и да си спасение няма. Пък ако ти е писано да паднеш от 7-я етаж нема се удавиш :))
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 11 Юли 2019, 15:57

Предупрежденията на синоптиците и тея червени, оранжеви и т.н. кодеве не си ги издават за красота хората. Редно е щом отиваш на почивка да погледнеш какво ще е времето през целия ти престой, а не да си изпъниш караваната на плажа и да се чудиш що ти я отнесло вятъра .. Където и да отидеш няма гаранция, че ще те сполети нещо подобно но пък в цивилизованите места имаш опции бол как да процедираш при някакви такива изванредни ситуации.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 11 Юли 2019, 15:58

pampo написа:Е па де да знам, отиваш на море и умираш... Не ми изглежда като незначително проблемче, некоя кисела сервитьорка и студено кебапче ми се видят по-малка беда.
Иначе и аз ходя точно на Халкидики, баси.

Най-добре стой вкъщи.
Има бая умрели докато ходят и се връщат до море-то с коли, от 700+ годишно у нас.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Юли 2019, 9:15

Ето защо от 10 години не стъпваме по Черноморието - https://www.facebook.com/deebulgaria/videos/2795043303857538/
Няма и да стъпим - селяндури мислещи се за мутри, чалга, никакво отношение и повече бетон от в Люлин - ЛАЙНОМОРИЕ!!!!!!!!
Това било управителя, а атакуваните от него са група жени с деца от Израел, които са резервиали стаи, но като пристигнали,
се оказало, че в този хотел няма места и ще ги карат в друг........... Това никога не ми се е случвало някъде по света.......
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Юли 2019, 9:46

То и тука само турист може да ритне камериерка в главата и да си отиде все едно е ритнал куче . Не само лайноморието а цялата тая държава е скапана дестинация за нормални хора .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Юли 2019, 10:11

Jordana написа:То и тука само турист може да ритне камериерка в главата и да си отиде все едно е ритнал куче . Не само лайноморието а цялата тая държава е скапана дестинация за нормални хора .

Скапана е, защото няма правосъдие! Нека да го тикнат няколко години в затвора, и селяндура-каратист,
и ония, дето рита камериерката, да го напънат анално, да видим дали ще прави пак така...

Да не говорим за такива като ония, дето 30 години карал без книжка и не спира на полицаите.
В нормална държава щяха да му разкажат играта, а тук - медийна звезда. Преди години имах някаква надежда, но вече НЕ...

P.S. С такива министри на правосъдието, няма как да стане. Тая държава ще става все по-зле...

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 12 Юли 2019, 10:37

zAcK написа: които са резервиали стаи, но като пристигнали,
се оказало, че в този хотел няма места и ще ги карат в друг........... Това никога не ми се е случвало някъде по света.......

На мен ми се е случвало в Турция, в Хилтън. Имах резервация в 4 звездния Хемптън, като пристигнах нямаше места и ме настаниха в съседния 5 звезден Хилтън. Нямах нищо против :mhihi:

А тоя селянин заслужава сериозно еб@не...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата