новото робство

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 28 Ное 2007, 18:25

Волен Сидеров :bowdown:
:bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 28 Ное 2007, 20:19

Ivailo_Litsov написа:аз няма какво да добявя повече,просто погледнете подписа ми!!!
и бих искал да кажа на пебълс когато дйде да живее в България тогава да дава мнения!

виж пич .....застреляй се с два куршума в главата!!!

Поздрави от Благоевград, щат Охайо

Пъ.Съ Подписа ти вони, лунатик!!!!!!!!!!
:evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Ное 2007, 20:58

PeBaLs написа:Пъ.Съ Подписа ти вони, лунатик!!!!!!!!!!

Така да коментираме подписа му....
Първият клип е расистки? Вероятно нямаш нищо на против, фатме от Истанбул да дойде да си даде мнениицето кой да ти е премиер нали? Наистина, расист гаден :mhihi:
Вторият, напълно нормално е една партия в България да говори на турски на предизборен БЪЛГАРСКИ митинг, нали?
Трети клип...... напълно нормално Български министър, в България, да говори на "Майчин" турски.......

Наистина, колко нагло от страна на Ivailo_Litsov , как може да не е етнически толерантен ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 28 Ное 2007, 21:32

Не бих имал нищо против турците ако си седяха мирно и тихо.Знаете ли,че по родопските села няма село без поне две джамии,учи се шибания турски,те се приемат за турци,гледат на българите като към рая,всички кметове са турци и управляват в полза на турското етническо население,собсидират се от турция,знаят да говорят пишат и четат по-добре на турски отколкото на БЪЛГАРСКИ и въобще са си създали една малка турция ....
мама им де..... на шибаните турци :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 28 Ное 2007, 21:59

Абе к'во са ни виновни турците, че ние не гласуваме и ги оставяме да си правят к'вото искат, а? Турция по-голям интерес ли има от българското правителство да налива пари в Родопите? Въобще не ги виня хората, при положение, че в България им е по-добре и по-леко да живеят като турци. Защо да не го правят, при положение, че прасетата не се сещат за тях и по избори вече ... Никой не ни е виновен, нито турци, нито цигани, виновни сме си ние, че сме п*ткински народ и гражданско общество е просто дефиниция в учебниците ...

Ако някой се почуствал обиден от горе-написаното, моля да ме извини ...
In Ban We Trust!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Ное 2007, 22:16

А ти колега гласуващ,4увал ли си за разликата между пряка и представителна демокрация или какво е зна4ението на твоя или моя изборен глас...гласуваш за който и да е и после той без да те пита се коалира винаги с ДПС без да те пита и така...А ина4е ти си гласувай и вярвай в гражданското общество,добре зву4и като концепция :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от ///martin » 28 Ное 2007, 22:28

Знаете ли кое е най-лошото на турците? Че почти всяко второ старо БМВ, внесено от Германия е било карано от турчин, а те не ги жалят машините. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 28 Ное 2007, 22:30

///peter написа:
PeBaLs написа:Пъ.Съ Подписа ти вони, лунатик!!!!!!!!!!

Така да коментираме подписа му....
Първият клип е расистки? Вероятно нямаш нищо на против, фатме от Истанбул да дойде да си даде мнениицето кой да ти е премиер нали? Наистина, расист гаден :mhihi:
Вторият, напълно нормално е една партия в България да говори на турски на предизборен БЪЛГАРСКИ митинг, нали?
Трети клип...... напълно нормално Български министър, в България, да говори на "Майчин" турски.......

Наистина, колко нагло от страна на Ivailo_Litsov , как може да не е етнически толерантен ;)

Моите уважения Петьо.
Само дето аз не съм чел подписа му.
И нямам намерение, ама хич - да го чета за да коментирам.
Тея стари и разложени теи отде ги вадите да ги зомбирате....

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 28 Ное 2007, 22:31

:evil: :evil: :evil: По-добре да не казвам нищо ....
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 29 Ное 2007, 2:00

Извинявам се предварително за това че се включвам в тази дръта тема... Но не се сдържах като начетох 1000простотии на хора които претендират за нещо... С този си пост не искам никого от форума да засегна а да изразя личното си мнение мисля че ще е интересно на по-интелигентната част от форума... Мерси предварително...

Искам да кажа като за начало зада не се чуди някой аз имам турски произход ( майка ми е туркиня - родена в България ) ... Тоест етнически грозната дума съм мелез ( българо-турчин )... От което естествено не се срамувам поради простата причина че никой не си избира родителите..
1. За мене г-н мразения Доган е НАЙ-ВЕЛИКИЯ политик който България последните сигурно около 60 години... Не съм му привърженик не гласувам за него ( ДПС ) ... Просто му се възхищавам как с малцинство управлява държавата... Кажете ми кой от всичките ни нещастни мизерни дебели политици успя да направи нещо за народа - НИКОЙ... Напълниха си джобовете господата и си хванаха пътя... А Доган какво прави... Получава пари от Турция естествено със сигурност заделя голяма част от тях за себе си , и прави нещо хората които гласуват за него.. Евала че го прави...( един друг който прави подобно нещо е кмета на Хасково примерно ) ...
2. Според мене не е правилно да има в БНТ К1 новини на турски език... Няма новини на Български в Турция и тука не трябва да има... 3. Писането върху официални табели на Турски е защо да го няма бе... На табелата на града ви не пише ли на Английски ( Примерно София и отдолу Sofia )... И кво сега ще ни завземат американците... Много умно... Да си пишат на никой не бъркат важното е задължително отгоре да пише на Български език ( който си е официален език за страната )...
4. Изучаване на турски език в училищата в такива райони ... Ами ОК...Да изучават... Да изучават Турски език ама като втори език...И това да се направи във вид на паралелки... И тука ли Доган е виновен... Ми до колкото знам министъра на Образованието и културата е Българин...Къде му са очите...Там де нищо не грее.. По добре да си лапа комисионните от печатници които ше печатат учебници и това е... Ама патриот иначе...
5. За тоя паметник който се строи върху тракийско гробище..Еми подигравка... Простотия до няма и къде.... Ама така е мисля че министъра на Благоустройството и Развитието е Българин пак... Е къде е той... Ми лапа комисионни...Дреме му че Доган го прави на 2ст... Както се казва - " Надупи се , много ясно че ще те е.на"...Простотия...
6. Българо-Мохамеданите ( така наречените ПОМАЦИ )... Еми това е прост народ предимно... Живеят на село и каквото им се каже това е ... Изповядвал ислям и е турчин...Еми не е така... Много ясно.. Това е Българин , чийто прадеди са приели поробителската вяра... Етнически е българин, по вяра е мюсулманин...Но това е прост човек да видяхте някой интелигентен човек да хванат да питат... НЕ!
7. Искам само да кажа че просто не турците трябва да ни бъркат в гъза цял живот а мангалите... Защото аз не съм чул някой турчин да го дават по телевизията да краде и да е мръсно пред тях... Но ще ви кажа какво стана миналата седмица... Викам си линейка аз защото получавам бъбречна криза... И 1час след като приеха обаждането ми звънят и ми казват няма да дойдем щото не е спешно.. Това става в 5-6часа сутринта... Отивам сутринта в поликлиниката спешния център... И жентата докторката ми разправя.. Еми така са имат 20 линейки за цяла София - 10 стоят в циганските квартали...Нямат осигуровки и така... Еми да му е..а майката вече с извинение... Аз работя плащам си осигуровките за да го хранят мангала, който ще ме краде, ще мърси, ще му плащаме тока и водата и всичко, ще им строят жилища нови... Е тва държава ли е ми кажете....
8. Помаците неможете да ги вините поради простата причина че не товарят обществото.. Мога да ви кажа че огромна част от работниците по строежите са или помаци или турци... Някой друг мангал да носи материали...Значи могат хората да работят...А бай магал неможе... Че дори се противят като да не чистят улиците... Е..ал съм ги да мрът от глад... Никви помощи..
9. Телевизия СКАТ е най-малоумната телевизия в света за мене... Това е телевизия насаждаща етническа нетърпимост и провокация към насилие... Еми ок ... Тръгваме колим се с турците и всички там де що се коли.. И какво най-накрая остават мангалите... Скоро именно те ще са доминиращите в България... Честито няма да се казва булгаристан ( там както искаха да го изкарат ) а ще се казва мангасария... Няма лошо...
10. За хората които ще тръгнат да се нахвърлят върху мене искам да дам едно пояснение... Самоопределям се като Българин ( знам и турски и български идеално ) живея в България ( и обичам България ) и съм Атеист ( за тъпите това е невярващ в религия )... Чел съм и Библията и Корана от интерес просто... Влизал съм в Католическа църква, Православна църква, в Джамия ... Чисто и просто от интерес.. Никой не може да ме накара да вярвам в Православна религия и в Коран поради простата причина че религията е създадена да се управлява прост народ... Няма никой да ме накара да целуна кръста и да ме пръска някъв намазан поп с чешмяна вода... Поради простата причина че е нехигиенично... Преди мене ако го е целунал примерно човек с жълтеница, кучешка тения и мн. други... Не искам да се заразя...За обрязването ( щото някои тука доста прости хора ще скокнат да реват като ненормални резан - на сапун ) не си правете труда нашите са ми дали избора да се обрежа или не... И не съм се...Казвам се с използваното в българия гръцко име Александър и никога съм нямал турско име...
11. 200 години сме били под Гръцко робство... Мразим ли ги гърците.. нееееее само турците... Колко от територията ни беше до скоро по Гръцко владеене.. Около 70% от претендираните от нас територии с Българско население... Ама ние си мразим турците щото те ни са трън... А че нашата войска се връща садистично окорьовяна от Гръцкия цар??? Това не е съдизъм нали... Разберете го хора такива са били времената тогава така са правили...Ако и нашите царе са били на тяхното място и ние сме щели да направим така...

Както и да е ... Със здраве на всички... Не се сърдете за това което съм писал.. Това си е моето виждане...

И къде я видях тая тема ве писах половин час :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 29 Ное 2007, 2:17

SaSo написа:... Искам да кажа като за начало зада не се чуди някой аз имам турски произход ( майка ми е туркиня - родена в България ) ... Тоест етнически грозната дума съм мелез ( българо-турчин )... От което естествено не се срамувам поради простата причина че никой не си избира родителите...
... Самоопределям се като Българин ( знам и турски и български идеално ) живея в България ( и обичам България ) и съм Атеист ( за тъпите това е невярващ в религия )... Чел съм и Библията и Корана от интерес просто... Влизал съм в Католическа църква, Православна църква, в Джамия ...

Колега, това което си написал "Самоопределям се като Българин" говори достатъчно за това какъв си, а и по-мое мнение нямаш причина да се срамуваш нито от баща си нито от майка си (нищо че не си ги избирал) защото това което казваш не си го научил на улицата а си го научил от тях.

За мен изповядането на каквато и да е религия (ако не проповядва насилие и нетърпимост към другите) е право и свобода, останалото е слободия и спекулация с тази свобода и точно от там идват проблемите....
Доста хора, (за съжаление безнаказано) се заиграват с тази тема и слугуват на чужди интереси, повечето от глупост или неграмотност, а други съвсем съзнателно и въобще не безплатно ....
Излишно е да го премълчаваме и да си зариваме главите в пясъка като щрауса, а задниците да са ни вирнати за всички около нас.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Ное 2007, 10:29

Сасо, кефиш ме, никой тук не говори нищо за обикновените хора! Поне не аз де...
Както каза сам, не трябва да има новини, и то в райони близо до Турция където могат да си хващат такива...
не трябва да има изучаване на турски като първи език...
не трябва и да има табели на турски, ще ти кажа каква е разликата с английския, а именно той е най-разпространения език в света и е нормално да има на английски..
не трябва да се приема на работа в тези райони, само ако знаеш турски и си гласувал за дпс ;)
има и още и още...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Ное 2007, 10:52

///peter написа:Сасо, кефиш ме, никой тук не говори нищо за обикновените хора! Поне не аз де...
Както каза сам, не трябва да има новини, и то в райони близо до Турция където могат да си хващат такива...
не трябва и да има табели на турски, ще ти кажа каква е разликата с английския, а именно той е най-разпространения език в света и е нормално да има на английски..
не трябва да се приема на работа в тези райони, само ако знаеш турски и си гласувал за дпс ;)
има и още и още...

В смисъл, да сме американски роби, по - хубуу.
Ми ние сме, Петко, само да ти кажа някои неща.
Заради тях си жертвахме парите в Ирак и парите в Либия. Без да говорим, че за Либия има съмнение какво точно се случи.
Заради тях догодина 20% от БВП ще е за военни цели! 20% от парите на нещастната ни държавица. Само за сравнение: САЩ правят малко повече от ПОЛОВИНАТА годишен световен бюджет за армия. ТОй възлиза при тях най - много на 4% от БВП. Ние ще сме тотални, световни рекордьори!
С тея пари ние ше одиме на мисии. На американски мисии, Афганистан, Ливан, Ирак, Вероятно Иран, Либия, а скоро и други страни!

Нашите любими съюзници ни натиснаха да си изрежем ракетите и да си ликвидираме АЕЦ.
Добре, ама защо?
Кви бяха тези ракети?
Те ставаха само за едно: Отбранителни срещу Турция! Срещу турските военни бази бяха насочени.
Ха?!?!?
АЕЦ? АЕЦ изнасяше електроенергия. За Турция. Турция беше зависима енергийно от България. Сега България внася и изпълнява план "за преодоляване на енергийната си зависимост". МУХАХА.

Викаш на хамерикански да има.
А проумяваш ли всъщност, че американците искат една силна държава на балканския полуостров.
ТУРЦИЯ.
Където са им базите. Тя контролира балканите, те контролират нея. Нас ни премахнаха като заплаха за базите. Американското слугинство е и вероятната причина Турция да не я искат в ЕС следващите 20 години, като ЕС вече се оформя като втори световен блок и лично според мен разривът може да дойде доста преди Тюркасъ да я приемат в ЕС. Защото иначе причините са глупости, не била развита, нямало човешки права... Хубуу, че в Испания и Великобритания ги има.
И ти викаш: на америкаски - по - добре.
Не, на турски по - добре брато. Повече общи неща имаме с комшиите, повече ще се погодим с тях.
Като режеш разсейката, се почва от главното туморно тяло. Ако режеш само разсейката, просто нанасяш дълбоки рани в и без това болен организъм.
Главното Туморно тяло е отвъд океана. Режи.
Турция е по - силна от България и я притиска реално от когато главното туморно тяло си простря пипалата над нея. Преди това определено не беше по - силна.
Хубуу, че махнахте комунизма.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Ное 2007, 11:02

D3BEP написа:
///peter написа:Сасо, кефиш ме, никой тук не говори нищо за обикновените хора! Поне не аз де...
има и още и още...

В смисъл, да сме американски роби, по - хубуу.
Ми ние сме, Петко, само да ти кажа някои неща.
Заради тях си жертвахме парите в Ирак и парите в Либия. Без да говорим, че за Либия има съмнение какво точно се случи.
Заради тях догодина 20% от БВП ще е за военни цели! 20% от парите на нещастната ни държавица. Само за сравнение: САЩ правят малко повече от ПОЛОВИНАТА годишен световен бюджет за армия. ТОй възлиза при тях най - много на 4% от БВП. Ние ще сме тотални, световни рекордьори!
С тея пари ние ше одиме на мисии. На американски мисии, Афганистан, Ливан, Ирак, Вероятно Иран, Либия, а скоро и други страни!

Нашите любими съюзници ни натиснаха да си изрежем ракетите и да си ликвидираме АЕЦ.
Добре, ама защо?
Кви бяха тези ракети?
Те ставаха само за едно: Отбранителни срещу Турция! Срещу турските военни бази бяха насочени.
Ха?!?!?
АЕЦ? АЕЦ изнасяше електроенергия. За Турция. Турция беше зависима енергийно от България. Сега България внася и изпълнява план "за преодоляване на енергийната си зависимост". МУХАХА.

Викаш на хамерикански да има.
А проумяваш ли всъщност, че американците искат една силна държава на балканския полуостров.
ТУРЦИЯ.
Където са им базите. Тя контролира балканите, те контролират нея. Това е и вероятната причина да не я искат в ЕС, който вече се оформя като втори световен блок. Защото иначе причините са глупости, не била развита, нямало човешки права... Хубуу, че в Испания и Великобритания ги има.
И ти викаш: на америкаски - по - добре.
Не, на турски по - добре брато. Повече общи неща имаме с комшиите, повече ще се погодим с тях.
Като режеш разсейката, се почва от главното туморно тяло. Ако режеш само разсейката, просто нанасяш дълбоки рани в и без това болен организъм.
Главното Туморно тяло е отвъд океана. Режи.
Турция е по - силна от България и я притиска реално от когато главното туморно тяло си простря пипалата над нея. Преди това определено не беше по - силна.
Хубуу, че махнахте комунизма.

Дзвер, никъде не съм казал че е по-добре да симпатизираме на америка...
Казах, че е по-добре да пише на английски отколкото на турски, и дадох пример, където и да отидеш (в цивилизацията) и като кажеш "Hi, how are you" ще те разберат...
Ракетите който спомена, са нападателни не отбранителни, могат да носят и ядрен заряд, поразяват цели на 400км. Това, че те са нарязани е + повярвай, а който си мисли, че само тези са в арсенала на България... това е добре, нека повече така мислят :mhihi:
Производството им е края на 70стте години, имаш ли на идея как се поддържат и колко пари отиват само за тях? :roll:
Ядрената електроцентрала, мисля не разбра защо я закриха, в последствие се разбра, че подобно нещо не е искано от ЕС, просто някой премиери, решиха че ще се вземе "малка" комисионна ако се построи нова, като се даде на "търг"
С встъпването на власт на Ердоган отношенията на САЩ и Турция се охладиха, именно за това нямаше турска армия в Ирак, не защото са съседи или проблема с кюрдите :roll:
И повярвай, днешния свят е свят на интереси, по-добре да нападаме с агресор, отколкото сами или на страната на шушумигите...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Ное 2007, 11:38

Аве брат,
Играеш ми с понятия, дето....
Какво значи "ракетата е отбранителна, а не нападателна" :mhihi:
А нашия сектор на отбраната отбранителен или нападателен е?
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ядрената бомба отбранителна ли е? Дали? Що тогава министерството на отбраната в САЩ се занимава с нея.
Няма оръжие, дето по същността си да не елиминира цели, т.е. да е нападателно. Идеята да се каже, че нещо е "отбранително" има предвид, че то е приготвено за ответен удар срещу определена агресия. Че няма да бъде използвано първо.
Или ти приемаш само противовъздушните ракети за отбранителни?
Логиката ти куца. Нашите ракети имаха обхват няколко близки до нашата граница турски военни бази и нищо друго. Т.е. те бяха срещу ВОЕННИ ЦЕЛИ, пряко насочени срещу България. Не бяха използвани в мирно време. Не виждам защо при проявена агресия да свалиш самолет на противника да е отбрана, а да поразиш база е нападение.

И кви ми ги ориказваш :) Полезно било да ги порежем.
Не ми говори сега смешките от вестниците за "скъпата им поддръжка".
Не ми говори....
Два поста по горе аз ти говоря, че България ще прави разходи за отбрана, достойни да си купи и поддържа орбитална станция с лазерни оръдия, ти ме забавляваш че 10 ракети не можем да поддържаме :) А ракетите против градушка що ги нарязаха? И те ли бяха скъпи за поддръжка или гълтаха много барут за изстрелване :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Имаш някаква много грешна представа за нещата и относно АЕЦ. Комисионна било, нямало нищо общо. Комисионна е начинът, не причината.
Причината е това което ти казах.
Да отидем по - далеч в простите разсъждения.
България изнасяше ток за Турция. Развали централата, до няколко години ще вдигне нова.
Бравос.
А през това време как ги виждаш турците? На тъмно? Режим на тока докато благоволим да пуснеме Белене?
Разбира се че не. Ще вземат ток отдругаде.
Ние ще вдигнем централата. Хубуу. А как ще си вземем турския пазар?
Верен отговор: никак. Свърши. Да ни е честита новата централа. Ще имаме много свежа полза от нея. В "преодоляване на енергийната зависимост".

Американците имат няколко форми на империализъм.
Едната е езиков. Големият му бум дойде от компютрите. Но вече е навсякъде.
Като знаеш езика, вече си лесен. Пускат ти в интернет предимно англоезична литература и те възпитават както си искат. Прост и прилаган метод.
Империализмът им си личи даже в развращаването на културните ценности. Древни, оцеляли хилядолетия названия изведнъж стават "английски", че американците не могат да се счупят да ги кажат. Найки е Нике, Ъркюлей ше е Херакъл и всичко останало. Вече требва по два термина за всичко. Един световен и един американски.
Та и защо всичко да не ни е написано на американски? Аз предлагам втори официален език да стане, по - бързо ше на асимилират от турците. Ще сме едно напред, само да се пречупим.

.... А в този ред на мисли. Замислял ли си се, защо ЕС толкова здраво се съпротивлява ПРОТИВ приемането на английския за официален език на общносттта? Защо сайтовете на големите френски, немски и даже испански фирми твърде често нямаха превод на английски? Въпреки, че така губят пазар. Трябва да си има някаква причина?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата