Добре получили се снимки на БМВта
Модератор: Общи модератори
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
err0r написа:Приканвам ви да си запазите фотосесиите, защото има изненада за любителите на фотоапарата и статива
До мен изтече още преди седмици информацията, нямам търпение да го видя с очите си как ще изглежда и тн и тн.Ще се качва яко

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
err0r написа:Не го хвали, че щ му сенапукат петичките...
Приканвам ви да си запазите фотосесиите, защото има изненада за любителите на фотоапарата и статива
нема страшно ке си напрайм нови ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
_BoBI_ написа:err0r написа:Приканвам ви да си запазите фотосесиите, защото има изненада за любителите на фотоапарата и статива
До мен изтече още преди седмици информацията, нямам търпение да го видя с очите си как ще изглежда и тн и тн.Ще се качва яко
ама и ще се трие яко

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
_BoBI_ написа:err0r написа:Приканвам ви да си запазите фотосесиите, защото има изненада за любителите на фотоапарата и статива
ако качваш като тия снимки горе,по-добре нищо не качвай

Tux0 Ca !

- _BoBI_
- ентусиаст
-
LeX написа:ама и ще се трие якокаквото не е качествено
Да бе ясно ми е, че пак вътрешни хора ще станат модератори и аз ще съм в немилост защото не се подмазвам на никой ама такъв е живота нещата, трябва да се казват в очите в крайна сметка

А за това какво е качествено и какво не е много обширна тема и да не я подхващаме пак, че започна да ми омразва.
Като стане това за което говорим, че ще е изненада ще пускам снимки пък, като не ви харесват ги триите и готово не ми пречи живи и здрави да сте

Аз не искам да взимам призи за най-готините снимки а просто да снимам и да си правя кефа защото ми е като хоби

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
_BoBI_ написа:LeX написа:ама и ще се трие якокаквото не е качествено
Да бе ясно ми е, че пак вътрешни хора ще станат модератори и аз ще съм в немилост защото не се подмазвам на никой ама такъв е живота нещата, трябва да се казват в очите в крайна сметка![]()
А за това какво е качествено и какво не е много обширна тема и да не я подхващаме пак, че започна да ми омразва.
Като стане това за което говорим, че ще е изненада ще пускам снимки пък, като не ви харесват ги триите и готово не ми пречи живи и здрави да сте
Аз не искам да взимам призи за най-готините снимки а просто да снимам и да си правя кефа защото ми е като хоби
кви вътрешни хора бе,от 3мата админи на живо съм говорил само 2 пъти с Асен и то на събора 2005,така че за кви вътрешни хора говориш се.Да си се сетил да си дал идеята и да си помогнал тва е.баси.
Нека модераторите да изтрият цялата помия дето изписахме,защото не затова беше темата
Tux0 Ca !

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
_BoBI_ написа:
Да бе ясно ми е, че пак вътрешни хора ще станат модератори и аз ще съм в немилост защото не се подмазвам на никой ама такъв е живота нещата, трябва да се казват в очите в крайна сметка![]()
Не знам кога си виждал вътрешни хора да са модератори където и да било...на всякъде мод-овете са хора избрани по това как си вършат работата...а на новия под форум модератори ще са тези които са дали и са осъществили идеята...Така че не се опитвай да подмяташ някакви приказки за вътрешни хора и т.н. просто щото си чул че е модерно да се създават интриги...а всъщност нищо не знаеш и не си разбрал...
И не се казва Призи,а призове или на български-награди

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
- _BoBI_
- ентусиаст
-
DrivinGGoD написа:на всякъде мод-овете са хора избрани по това как си вършат работата...
1 Добре казваш, че хората са избирани за модове въз основа на това как си вършат работата, е коя работа те преди да са модове са били обикновенни потребители как ще разбереш, че даден човек не е добар за мод като не е бил мод.

2 Колко от модовете са ти приятели Сашо

В това няма нищо лошо всеки може да си е приятел с който си поиска разбирасе, но е някак странно и изглежда ацки непрозрачно начина по който се избират.На мен ми се струва, че модове стават приятелите и киселата компанияи и прочие е как пък 90% от киселяците са модове или скрити модове там как се казваше Power Mod или нещо таков.Направете го така, че да изглежда отворено за всички кадърни а не за тези който са подбрани.Нека да избират хората или нещо такова...Може да не съм прав, но ти гарантирам, че така изглежда отстрани, че нещата са нагласявани а не се избират както каза ти "хора избрани по това как си вършат работата..."
Сещам се за едно 10 човека в момента който са съгласни с мен ОТ ЧАСТИ за основното, но не искат да пишат защото не искат да се карат с никой и не искат да се занимават с глупости.На хората им изглежда така както и на мен, че подбрана група е с превилегии защото са стари приятели.Пак Давам решение - направете нещата колкото се може по-прозрачни обяснете за скритите форуми, защо има скрити форуми, за какво служат кой хора могат да влязат и тн.Трябва да се обяснява всичко.
Това трябва да стане в отделна тема заразбирасе, подберете какво искате да се знае, но го направете качествено такаче да няма "заблудени" като мен

Не искам да се карам с никой просто казвам каквото мисля, моля не ме нападайте за това.Всеки има право на мнение все пак и без да ми се обиждате

И съжалявам за

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
_BoBI_ написа:DrivinGGoD написа:на всякъде мод-овете са хора избрани по това как си вършат работата...
1 Добре казваш, че хората са избирани за модове въз основа на това как си вършат работата, е коя работа те преди да са модове са били обикновенни потребители как ще разбереш, че даден човек не е добар за мод като не е бил мод.![]()
2 Колко от модовете са ти приятели Сашо![]()
![]()
В това няма нищо лошо всеки може да си е приятел с който си поиска разбирасе, но е някак странно и изглежда ацки непрозрачно начина по който се избират.На мен ми се струва, че модове стават приятелите и киселата компанияи и прочие е как пък 90% от киселяците са модове или скрити модове там как се казваше Power Mod или нещо таков.Направете го така, че да изглежда отворено за всички кадърни а не за тези който са подбрани.Нека да избират хората или нещо такова...Може да не съм прав, но ти гарантирам, че така изглежда отстрани, че нещата са нагласявани а не се избират както каза ти "хора избрани по това как си вършат работата..."
Сещам се за едно 10 човека в момента който са съгласни с мен ОТ ЧАСТИ за основното, но не искат да пишат защото не искат да се карат с никой и не искат да се занимават с глупости.На хората им изглежда така както и на мен, че подбрана група е с превилегии защото са стари приятели.Пак Давам решение - направете нещата колкото се може по-прозрачни обяснете за скритите форуми, защо има скрити форуми, за какво служат кой хора могат да влязат и тн.Трябва да се обяснява всичко.
Това трябва да стане в отделна тема заразбирасе, подберете какво искате да се знае, но го направете качествено такаче да няма "заблудени" като мен![]()
Не искам да се карам с никой просто казвам каквото мисля, моля не ме нападайте за това.Всеки има право на мнение все пак и без да ми се обиждате![]()
И съжалявам за
Оооххх....в какво се забърках...
Първо не си ти този който ще коментира кои са ми приятели и кои не...За да ми стане някой приятел трябва да спечели уважението ми и тези които са ми такива имат моето уважение,както и аз тяхното,знам че мога да разчитам на тях и те на мен...независимо дали ги мислиш за кисели или за сладки...Точно заради такива впечатления създадени от човешка завист и клюки сме стигнали до тук...
А като искаш да си имаш и ти приятели ми намери си...недей да гледаш чуждите приятелства...аз имам приятели защото се познавам с всички и съм си създал някакъв образ в хората който ми е позволил да стана нещо сред всички тези хора...да си заслужа уважение...направи го и ти...
Ти си някой си,дошъл тук по някаква си причина 2.5 години след мен и недей да си мислиш че си видял и знаеш всичко само защото за 3 години имаш толкова мнения...Първо бъди член известно време...помогни с нещо на клуба и администраторите и тогава говори кое е прозрачно и кое не...Форума е на клуба,администраторите също се избират от него,а модераторите от администраторите...Така че ако искаш прозрачност направи нещо...кои си ти че да ти казваш кое как става...ти си просто един потребител от многото...Искаш ти да избираш админи и мод-ове ли?е как ще стане...модовете са починени на админите и те имат право да ги избират както намерят за добре...
Скритите форуми са за хора доказали се на общността...повярвай ми...те не са правили каквото и да е за клуба само за да ВИДЯТ тези така бленувани от теб СКРИТИ ФОРУМИ...те са го правили дори без да влизат във форума,направили са го за клуба и общността...когато ти и хората,които мислят останалите които са от години в клуба и форума за киселяци и т.н.,спрете да мислите простотии а решите вместо само да критикувате и да плюете,кое колко било тъмно и "шуробаджанашко" и решите наистина да не сте прости УСЕРИ и да свършите нещо полезно тогава ще можете да се ползвате от каквато и да било привилегия във форума и клуба...да тогава ще си прекарвате живота във форума,ще си пускате разни работи и ще сте в неведение какво правят "КИСЕЛИТЕ"...
А и още нещо...моля те базирай си мнението за хората по собствени преценки и впечатления...не слушай какво се говори от масата...защото така ставаш овца...и аз имам мнение за много хора...но никога не съм се влиял за него от това какво говорят хората за него...а и още по-малко съм тръгнал да говоря за някого какъв е и защо е само заради това което съм чул...приеми го като съвет...защото нещата често не са такива каквито си мислят хората...пък те да си мислят каквото искат...пак казвам аз съм направил своя избор и той не ме е подвел до сега...

- _BoBI_
- ентусиаст
-
Аз приключих, и съм тук за да слагам снимки тая тема е за това не искам повече да ставам причина за нейното усиране, казах каквото имаше друго, ако има ще е на ЛС
Прав си за много неща найстина има и за такива за който не съм съгласен, но това е друга тема.Всичко трябва да си има мярка.

Прав си за много неща найстина има и за такива за който не съм съгласен, но това е друга тема.Всичко трябва да си има мярка.

- _BoBI_
- ентусиаст
-