Моля ви за помощ
Модератор: Общи модератори
pavlin_e30 написа:добре де, за състоянието му никой ли няма да каже
Операцията е минала успешно, още е в болницата, под наблюдение, до два дни ще бъде изписан, трудно говори, всмисъл, шене, защото има някакво възпаление на гърлото. Доста е отпаднал, заради цялото това неядене и системи. Сега като се прибере вкъщи го очаква бавен и труден възстановителен процес. По някое време ще се разпише и във форума, но не се знае кога. Все пак не му се дава нито телевизия, нито компютри, дори и телефон. Вредят му в момента. Доколкото разбрах е свалил към 20кг за целия период от катастрофата досега. Това знам, това казвам, ако има нещо, брат му ще ни съобщи, макар, че като го гледам и него в момента, хич не му е до форум, но ще се разпише.

Това е последния ъпдейт на мнението на МадВаньо от 2 страница, там където постоянно подновяваше инфото за събраните средства
MadVanio написа:21.11.2007г
Благодаря ви отново момчета събрахме нужните средства ,отново доказахме че сме способни да си помогнем един на друг в нужда,Брата го изписват в петък жив и здрав се надяваме скоро пак да ни радва с "Всичко по 6".не знам какво друго да напиша в момента по какъв начин да ви благодаря на всички ви.Пазете се на пътя всички сме равни .
- Новини
-
Момчета и момичета, сумата е събрана
Нито за момент не съм се съмнявал, че ще успеем да се справим за толкова кратко време.
Просто нямам думи да изразя колко много съм горд, че съм част от това общество, пълно с хора с големи сърца... хора, които намериха начин да помогнат на един от нас, изпаднал в беда...

Нито за момент не съм се съмнявал, че ще успеем да се справим за толкова кратко време.
Просто нямам думи да изразя колко много съм горд, че съм част от това общество, пълно с хора с големи сърца... хора, които намериха начин да помогнат на един от нас, изпаднал в беда...

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО

Въпреки това, че вече сумата е събрана, има хора, които ми се обаждат и искат да помогнат и го правят. Просто искам ад кажа едно голямо ЕВАЛА на всички, които се включиха, на всички, които помогнаха и продължават да го правят. Показахме, че когато трябва сме заедно и сме силни. На всичкикоито помогнаха искам ад кажа, че могат да разчитат на този форум във всяко едно отношение, дано само ако ми се наложи помощ, тя да е в добра светлина, а не в трудни и лоши моменти. Благодаря ви отново 

- Гост
-
аз май останах последният ,който не успя да се включи...!закъснях!
искам да похваля и хората,които се заеха с организацията по събирането на парите,защото и това си е голям дерт...! има толкова технически трудности и проблеми ,които в суматохата убягват ,но са нужни и някой трябва да ги свърши,така че евала и на вас ,момчета! без вас нещата също нямаше да се получат! дано се налага скоро да събираме за количка за некое бебе или за нещо по-приятно ,а на колегата пожелания за скорошно напълно оздравяване...

искам да похваля и хората,които се заеха с организацията по събирането на парите,защото и това си е голям дерт...! има толкова технически трудности и проблеми ,които в суматохата убягват ,но са нужни и някой трябва да ги свърши,така че евала и на вас ,момчета! без вас нещата също нямаше да се получат! дано се налага скоро да събираме за количка за некое бебе или за нещо по-приятно ,а на колегата пожелания за скорошно напълно оздравяване...
- Гост
-
sonny написа:SKISA написа:дано се налага скоро да събираме за количка за некое бебе или за нещо по-приятно ,а на колегата пожелания за скорошно напълно оздравяване...
До Март, треа събера и количка и креватче и още 1000 неща![]()
Просто не успях да стигна до теб. Благодаря ти за готовността
имам два магазина за бебешорски стоки-ше уредим отстъпки за памперси и храни...! а така и не разбрах в коя болница е колегата! шефа на пирогов ми е добър приятел-може нещо там да натиснем...
SKISA написа:sonny написа:SKISA написа:дано се налага скоро да събираме за количка за некое бебе или за нещо по-приятно ,а на колегата пожелания за скорошно напълно оздравяване...
До Март, треа събера и количка и креватче и още 1000 неща![]()
Просто не успях да стигна до теб. Благодаря ти за готовността
имам два магазина за бебешорски стоки-ше уредим отстъпки за памперси и храни...! а така и не разбрах в коя болница е колегата! шефа на пирогов ми е добър приятел-може нещо там да натиснем...
Баш в Пирогроб е

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
да вземе се направи някакъв фонд,да внасяме,кой кога си иска и може, и тези пари да се използват за нещо полезно,наложащо....
дали може да стане или е в сферата на фантастиката..
дали може да стане или е в сферата на фантастиката..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ето това е ,всичко свърши благополучно направо нямам думи от радост
Едно голямо евала на всички отзовали се ,както и на тази персона,който в последните няколко дена ми звънеше за да ми дава всичко до 6000 лв за да се свърши всичко това веднъж завинаги по-бързо
Георги Пенчев

Едно голямо евала на всички отзовали се ,както и на тази персона,който в последните няколко дена ми звънеше за да ми дава всичко до 6000 лв за да се свърши всичко това веднъж завинаги по-бързо

Георги Пенчев