Предлагам ПРОТЕСТ !!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330cd
- Мечтае да кара: zonda
Аз мога да кажа че протеста на тираджийте вече е факт и явно тука в форума е пълно с ебати идиотите за да не им пука от подигравката която си правят с обикновенните хора!Неможе в българия да е пълно с хора който работят за 150лв. на месец най-малкото цената на горивата за такава!Незнам кво ми обяснявате за германия и незнам си каде ама май много филми сте гледали а??Айде обяснете тогава като е така защо в америка не е проблем за абсолютно никой да има кола и да си я кара пре спокойно а и неговоря и за бедните а и за супер бедните хора???Айде поне това с очите си сам го видял!А тука ми обяснявате че е нормално да плащаме такива цени и да взимаме такива заплати АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ??????Как ще е нормално да гледаш булшинството как се скапва от работа за да води "нормален живот" а в същото време по улиците е пълно със скъпи СКЪПИ коли ??Постоянно се строят хотели заведения казина банки ..... никой ненаправи един завод ако ще и за химикалки да е ебахти!!!!Аз за последен път пиша тука в тая скапана тема сега не е нужно да се организира нищо то вече е направено и мисля че най-малкото което всички можем да направим е да отидем и просто да подкерип тираджийте а не да гледаме отстрани като нещастници и да се надяваме че ше успеят нещо да направят!!!Отделно ако някой каже или там тия хора дето организират съборите примерно може да поставиме и дупките по пътищата под въпрос тогава вече може да се говори наистина!!
Много съжалявам ако съм убидил някой но просто това е моето мнение силно се надявах че всички ще са съгласни защото според мен не е нормално да не са!!!Който иска нека просто да подкрепи хората който просто го направиха а не си истриха отпе4атъците от клавиетурите!!!Аз лично в вторник (утре) сам в софия и отивам на протеста а ако се съгласите да предложиме да се заговори на тоя протест и за таксите и за пътищата.....евала !!! нека да се обединим поне веднъж и да покажем че не сме животни в клетки пък ако ще и да неспечелим!!!
Много съжалявам ако съм убидил някой но просто това е моето мнение силно се надявах че всички ще са съгласни защото според мен не е нормално да не са!!!Който иска нека просто да подкрепи хората който просто го направиха а не си истриха отпе4атъците от клавиетурите!!!Аз лично в вторник (утре) сам в софия и отивам на протеста а ако се съгласите да предложиме да се заговори на тоя протест и за таксите и за пътищата.....евала !!! нека да се обединим поне веднъж и да покажем че не сме животни в клетки пък ако ще и да неспечелим!!!
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
- pandev22
- младши ентусиаст
-
Stili бате, не си прав те тираджиите протестират ма за техните си права да им връщат 4аст от акциза.нас това не ни бърка.общото искане е за по добра пътна инфрастуктура,ина4е по вси4ки други искания се разминаваме
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
добре де колеги само ше се пише по форумите или ще се организира протест ако изчакаме още малко може да вдигнат горивата над 3 лева и тогава вече незнам какво ще правим защото ако стане това цените на всички други продукти ще се вдигнат и ще изпопукаме од глад

- Stili
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330cd
- Мечтае да кара: zonda
Вижте колеги на мен да ви кажа ми стана ясно че е малко вероятно да се постигне ефект като намаляне цената на горивата щото нали ни обясни не един и двама от какво се състой цената там и незнам си какво още!Просто ако може да опитаме знам ли да не я вдигат повече или поне на етапи да е и да се помисли и за заплатите и така нататък и да не се вдига например на отделни професий заплатата(като учители лекари таксиметрови и т.н.) ами примерно минималната заплата направо!Както и да е да не си говориме за нередностите в БГ защото са много все още!
Аз мисля че трябва например организатора на съборите там и такива разни или някой който има представа и желание да оведоми ли какво точно се прави незнам който трябва че ще протестираме срещу
1 Състоянието на пътищата в бг
2 Високите (и много видове) данъци!(винетка пътен данък+акциза за след 160к.с./това изобщо пък незнам може ли да се премахне неможе ли/) или поне ако ги плащаме нали .... да има за какво
3 Цените на горивата(ние дори и да непостигнем някакъв ефект според мен е важно да се спомене като проблем защото то наистина си е проблем за мен и предполагам за много хора!!!Не е нормално цените на почти всичко да изравняват с европа а заплатите ...мани мани
4 Заплатите на хората на същия принцип като и горивата трябва да се споменат!!!
Надявам се да го направиме като екип и да го направиме сега защото момента е идеален според мен докато стачкуват и другите защото според мен ще има по голям ефект!:)
Направете ако трябва набързо едно преброяване или незнам си какво и да видим примерно колко човека са готови да протестират и така!
Ако някой мисли нещо друго нека да добави или да ме поправи за да имаме точни и ясни цели зарад които да излезем на пътя да протестираме и да започваме примерно от края на седмицата или по рано ако може!!! Ебати есето каде написах а
Аз мисля че трябва например организатора на съборите там и такива разни или някой който има представа и желание да оведоми ли какво точно се прави незнам който трябва че ще протестираме срещу
1 Състоянието на пътищата в бг
2 Високите (и много видове) данъци!(винетка пътен данък+акциза за след 160к.с./това изобщо пък незнам може ли да се премахне неможе ли/) или поне ако ги плащаме нали .... да има за какво
3 Цените на горивата(ние дори и да непостигнем някакъв ефект според мен е важно да се спомене като проблем защото то наистина си е проблем за мен и предполагам за много хора!!!Не е нормално цените на почти всичко да изравняват с европа а заплатите ...мани мани
4 Заплатите на хората на същия принцип като и горивата трябва да се споменат!!!
Надявам се да го направиме като екип и да го направиме сега защото момента е идеален според мен докато стачкуват и другите защото според мен ще има по голям ефект!:)

Ако някой мисли нещо друго нека да добави или да ме поправи за да имаме точни и ясни цели зарад които да излезем на пътя да протестираме и да започваме примерно от края на седмицата или по рано ако може!!! Ебати есето каде написах а

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
аз мисля че отговорните лица в тоя форум (админи , модератори и тем подобни шефове) трябва да предложат най-накрая нещо като организация защото ЖЕЛАЕЩИ ИМА, ЛИДЕРИ НЯМА!!
и в крайна сметка има отговорници по градове може да се стачкува не само в София но и всеки голям град
мисля, че след 10 страници вече почваме да се излагаме
и в крайна сметка има отговорници по градове може да се стачкува не само в София но и всеки голям град
мисля, че след 10 страници вече почваме да се излагаме

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Протестирайте но няма да има ефект защото това не зависи от правителството! Кой мислете че ги прави такива цените еми Чичо ви Буш! За какво мислите че се намърдаха в Ирак Хамериканците

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 19 Май 2008, 21:35, променена общо 3 пъти

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1200629
я по разбиращите да разяснят кво ще рече това ...че няма да се повишават горивата или че само си измиха ръцете
я по разбиращите да разяснят кво ще рече това ...че няма да се повишават горивата или че само си измиха ръцете

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ineedmoney написа:http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1200629
Означава, че през следващите две години като се вдигат горивата вината ще е на Лукойл и на бензиностанциите(в лош случай и на световната икономика), а не на правителството

Черно на бяло, това означава.
PS. Разбира се това означава това, ако догодина е същото правителство. Друго правителство може и да не е съгласно.