Предлагам ПРОТЕСТ !!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330cd
Мечтае да кара: zonda

Мнение от Stili » 19 Май 2008, 13:44

Аз мога да кажа че протеста на тираджийте вече е факт и явно тука в форума е пълно с ебати идиотите за да не им пука от подигравката която си правят с обикновенните хора!Неможе в българия да е пълно с хора който работят за 150лв. на месец най-малкото цената на горивата за такава!Незнам кво ми обяснявате за германия и незнам си каде ама май много филми сте гледали а??Айде обяснете тогава като е така защо в америка не е проблем за абсолютно никой да има кола и да си я кара пре спокойно а и неговоря и за бедните а и за супер бедните хора???Айде поне това с очите си сам го видял!А тука ми обяснявате че е нормално да плащаме такива цени и да взимаме такива заплати АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ??????Как ще е нормално да гледаш булшинството как се скапва от работа за да води "нормален живот" а в същото време по улиците е пълно със скъпи СКЪПИ коли ??Постоянно се строят хотели заведения казина банки ..... никой ненаправи един завод ако ще и за химикалки да е ебахти!!!!Аз за последен път пиша тука в тая скапана тема сега не е нужно да се организира нищо то вече е направено и мисля че най-малкото което всички можем да направим е да отидем и просто да подкерип тираджийте а не да гледаме отстрани като нещастници и да се надяваме че ше успеят нещо да направят!!!Отделно ако някой каже или там тия хора дето организират съборите примерно може да поставиме и дупките по пътищата под въпрос тогава вече може да се говори наистина!!
Много съжалявам ако съм убидил някой но просто това е моето мнение силно се надявах че всички ще са съгласни защото според мен не е нормално да не са!!!Който иска нека просто да подкрепи хората който просто го направиха а не си истриха отпе4атъците от клавиетурите!!!Аз лично в вторник (утре) сам в софия и отивам на протеста а ако се съгласите да предложиме да се заговори на тоя протест и за таксите и за пътищата.....евала !!! нека да се обединим поне веднъж и да покажем че не сме животни в клетки пък ако ще и да неспечелим!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: му се E39
Мечтае да кара: Е39

Мнение от ALiGaToR » 19 Май 2008, 15:23

Stili написа:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Напълно съгласен съм с колегата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 19 Май 2008, 15:28

Stili бате, не си прав те тираджиите протестират ма за техните си права да им връщат 4аст от акциза.нас това не ни бърка.общото искане е за по добра пътна инфрастуктура,ина4е по вси4ки други искания се разминаваме

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 19 Май 2008, 16:23

добре де колеги само ше се пише по форумите или ще се организира протест ако изчакаме още малко може да вдигнат горивата над 3 лева и тогава вече незнам какво ще правим защото ако стане това цените на всички други продукти ще се вдигнат и ще изпопукаме од глад :help: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 19 Май 2008, 17:53

напълно подкрепям темата!
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 19 Май 2008, 20:04

Вижте колеги на мен да ви кажа ми стана ясно че е малко вероятно да се постигне ефект като намаляне цената на горивата щото нали ни обясни не един и двама от какво се състой цената там и незнам си какво още!Просто ако може да опитаме знам ли да не я вдигат повече или поне на етапи да е и да се помисли и за заплатите и така нататък и да не се вдига например на отделни професий заплатата(като учители лекари таксиметрови и т.н.) ами примерно минималната заплата направо!Както и да е да не си говориме за нередностите в БГ защото са много все още!
Аз мисля че трябва например организатора на съборите там и такива разни или някой който има представа и желание да оведоми ли какво точно се прави незнам който трябва че ще протестираме срещу
1 Състоянието на пътищата в бг
2 Високите (и много видове) данъци!(винетка пътен данък+акциза за след 160к.с./това изобщо пък незнам може ли да се премахне неможе ли/) или поне ако ги плащаме нали .... да има за какво
3 Цените на горивата(ние дори и да непостигнем някакъв ефект според мен е важно да се спомене като проблем защото то наистина си е проблем за мен и предполагам за много хора!!!Не е нормално цените на почти всичко да изравняват с европа а заплатите ...мани мани
4 Заплатите на хората на същия принцип като и горивата трябва да се споменат!!!
Надявам се да го направиме като екип и да го направиме сега защото момента е идеален според мен докато стачкуват и другите защото според мен ще има по голям ефект!:) :) :) Направете ако трябва набързо едно преброяване или незнам си какво и да видим примерно колко човека са готови да протестират и така!
Ако някой мисли нещо друго нека да добави или да ме поправи за да имаме точни и ясни цели зарад които да излезем на пътя да протестираме и да започваме примерно от края на седмицата или по рано ако може!!! Ебати есето каде написах а :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 19 Май 2008, 21:15

аз мисля че отговорните лица в тоя форум (админи , модератори и тем подобни шефове) трябва да предложат най-накрая нещо като организация защото ЖЕЛАЕЩИ ИМА, ЛИДЕРИ НЯМА!!

и в крайна сметка има отговорници по градове може да се стачкува не само в София но и всеки голям град
мисля, че след 10 страници вече почваме да се излагаме :uups:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 19 Май 2008, 21:30

да определено е време да предложат нещо тия хора! :dummy:

ентусиаст
Аватар

Мнение от \MITETO\ DSB » 19 Май 2008, 21:30

да колега много си прав само си дрънкаме ченетата и никои нищо не прави :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 19 Май 2008, 21:31

Протестирайте но няма да има ефект защото това не зависи от правителството! Кой мислете че ги прави такива цените еми Чичо ви Буш! За какво мислите че се намърдаха в Ирак Хамериканците :mhihi: :mhihi:
Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 19 Май 2008, 21:35, променена общо 3 пъти
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 19 Май 2008, 21:33

:mhihi: ами от кога тогава колега ??? от пенсионерите???? :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от \MITETO\ DSB » 19 Май 2008, 21:39

ми незнам трябва някои да предприеме нещо че сме обречени на гибел :help: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 20 Май 2008, 15:41

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1200629

я по разбиращите да разяснят кво ще рече това ...че няма да се повишават горивата или че само си измиха ръцете :help:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 20 Май 2008, 18:14

ми те си ги дигнаха вече до исканото от "Европата" равнище за няколко години напред за какво да ги дигат повече :twisted:
по-добре от сега да лапат на големия акциз, отколкото след 2 години
мамичката им нещастна с какви очи ги приказват тия глупости

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Май 2008, 19:04

ineedmoney написа:http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1200629

я по разбиращите да разяснят кво ще рече това ...че няма да се повишават горивата или че само си измиха ръцете :help:

Означава, че през следващите две години като се вдигат горивата вината ще е на Лукойл и на бензиностанциите(в лош случай и на световната икономика), а не на правителството :mhihi:
Черно на бяло, това означава.

PS. Разбира се това означава това, ако догодина е същото правителство. Друго правителство може и да не е съгласно.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата