FUN: вицове, картинки, линкове, текстове и т.н./архив/
Модератор: Общи модератори
- Dundiu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
Slavi_m написа:Седя си болен вкъщи и се чудя какво да правя...
И ВИЖТЕ КАКВО НАМЕРИХ СЛУЧАЙНОТОЗИ ПАРКИНГ ДА ВИ Е ПОЗНАТ
А БАСЕЙНА
![]()
![]()
http://www.sladur.com/tools/cgi-bin/pic3.php?ID=110357
ПС Става въпрос за 4тата снимка!Благодаря за подсказването
Това не е ли Света Гора

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
много бъркаш, това е нашата стая с на Слави_м по време на миналогодишния събор в Велико Търново и Горна Оряховица
Ебати съвпъдъка

Ебати съвпъдъка

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dundiu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: IS
vicho написа:много бъркаш, това е нашата стая с на Слави_м по време на миналогодишния събор в Велико Търново и Горна Оряховица
Ебати съвпъдъка![]()
![]()
Тей де къде ви беше стаята ? защото Света Гора се намира точно до Велико Търново предполагам знаеш

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- Гост
-
Две мутри отиват в Ню Йорк и решат да се качат на двуетажен автобус.Едната мутра седнала на 1-ят етаж,а другата мутра се качила на втория.По едно-време този дето се качил на втория етаж,слиза долу целия пребледнял.Другият го пита:
-Кво става браточка?Що се върна?
А другия с треперещ глас отговорил:
-Ти луд ли си брато?Как ще се возя горе,то там няма шофьор!!!
Разговор между баща и син:
- Тате, трябва да правя специално проучване за нашето училище. Мога ли да ти задам един въпрос ?
- Разбира се сине. Кажи ?
- Какво е политик ?
- Ами сине, как да ти кажа ... Нека да вземем да пример нашата къща. Аз нося парите - един вид, аз все едно съм "Ръководство"-то. Майка ти казва к`во да правим с парите - значи тя ще е "Правителството". Ние се грижим за теб и твоите нужди, така че нека ти си "Народа". Прислужницата ще я наречем "Работническа класа", а твоят по-малък брат - "Бъдещето". Разбра ли ме?
- ъ-ъ-ъ, нещо не схванах много добре. Нека да помисля ...
През ноща момчето се събужда от плача на по-малкото братче и отива да види какво става. Видял, че малкия се наакал здраво, решил да каже на родителите си. Когато влязъл в тяхната стая намерил само майка си, спяща непробудно на седмото небе. Решил да се обади на прислужницата. Почукал няколко пъти на вратата, но никой не се обадил. Тогава погледнал през ключалката и видял баща си и прислужницата заедно в леглото.
На следващата сутрин:
- Тате, мисля че разрбрах какво са политиците.
- Браво, сине! Обясни ми с твои думи, какво точно си разбрал.
- Ами докато "Ръководството" се ебава с "Работническата класа", "Правителството" - спи, "Народът" никой не го поглежда, а "Бъдещето" е цялото в лайна.
Един човек,който все не му вървяло един ден спечелил от тотото сума,която никой не бил печелил през последните 10 години.Човека се чудил какво да прави с тях и отишъл в една фирма за недвижими имоти и обяснил всичко.Питал ги какво да ги прави тези пари.Жената от агенцията му казала:
-Виж сега,тука имаме едни места,дето сега никой не ги купува,ама до 2-3 месеца всички баровци и мутри ще се избият за тях.Купи си една къща,направи я кукла.После направи един супермаркет,ама всичко що ти дойде в главата да има.Всички баровци ще идват от тебе да пазарят и големи пари ще правиш.
Направил човека каквото му казала жената,ама персонал няма.Пак отишъл при нея,разказал и тя му казала:
-Ето ти този списък.Това са най-добрите продавачи в околността.Ама този първият-Манчо Николов е най-добрият.
Обадил се човека на Манчо Николов и след няколко дни Манчо започнал работа,заедно с другите от списъка.Обаче милионера забелязал,че от всички най-голям оборот прави Манчо.Той работил на щанда за риболовни принадлежности и един ден шефа му се скрил там да види как го прави този оборот Манчо.По-едно време слуша как Манчо се пазари с един баровец:
-Имаш ли такъми?
-Имам ,ама вземи от тези.Може да са малко по-скъпи,обаче си струва.
-Ами въдица?Искам въдица 2 метра.
-Ква въдица 2 метра,кви 5 лева бе?А виж каква е хубава тая,6 метровата.Взимаш я!Ами имаш ли с кво да отидеш да ловиш?
-Имам една надуваема лодка.
-Абе ква надуваема лодка бе?Я си вземи тая моторница!Ами имаш ли с кво да отидеш до реката бе?
-Имам джип!
-Абе мани го твоя джип!Я виж тоз какъв е хубав,ще го вземеш заедно с караваната да имаш къде да спиш!
Манчо написал една огромна сума на баровеца,оня си платил без проблеми и си тръгнал.Шефа му излязъл и го разцелувал:
-Какво направи бе Манчо,като започна от такъмите,та чак до джипа и караваната я докара!
Манчо го погледнал и казал:
-А той дойде и ми искаше превръзки,че жена му била в цикъл и аз му викам:"Виж сега жена ти цяла седмица няа да ти пусне,кво ше прайш,що не вземемш да отидеш за риба?"
Двама борци на лов. Пред тях внезапно изскача коза и притичва към храстите. Единият стреля, но не улучва. Другият не прави нищо.
- Защо не стреля, бе?
- Ами откъде да знам, може да е питомна козата?
- Абе тъпак в гората всичко е диво.
След малко вторият вдига пушката и стреля. Откъм храстите се чува вик и падане на тяло.
- Какво удари?
- Някаква дива бабичка.

-Кво става браточка?Що се върна?
А другия с треперещ глас отговорил:
-Ти луд ли си брато?Как ще се возя горе,то там няма шофьор!!!
Разговор между баща и син:
- Тате, трябва да правя специално проучване за нашето училище. Мога ли да ти задам един въпрос ?
- Разбира се сине. Кажи ?
- Какво е политик ?
- Ами сине, как да ти кажа ... Нека да вземем да пример нашата къща. Аз нося парите - един вид, аз все едно съм "Ръководство"-то. Майка ти казва к`во да правим с парите - значи тя ще е "Правителството". Ние се грижим за теб и твоите нужди, така че нека ти си "Народа". Прислужницата ще я наречем "Работническа класа", а твоят по-малък брат - "Бъдещето". Разбра ли ме?
- ъ-ъ-ъ, нещо не схванах много добре. Нека да помисля ...
През ноща момчето се събужда от плача на по-малкото братче и отива да види какво става. Видял, че малкия се наакал здраво, решил да каже на родителите си. Когато влязъл в тяхната стая намерил само майка си, спяща непробудно на седмото небе. Решил да се обади на прислужницата. Почукал няколко пъти на вратата, но никой не се обадил. Тогава погледнал през ключалката и видял баща си и прислужницата заедно в леглото.
На следващата сутрин:
- Тате, мисля че разрбрах какво са политиците.
- Браво, сине! Обясни ми с твои думи, какво точно си разбрал.
- Ами докато "Ръководството" се ебава с "Работническата класа", "Правителството" - спи, "Народът" никой не го поглежда, а "Бъдещето" е цялото в лайна.
Един човек,който все не му вървяло един ден спечелил от тотото сума,която никой не бил печелил през последните 10 години.Човека се чудил какво да прави с тях и отишъл в една фирма за недвижими имоти и обяснил всичко.Питал ги какво да ги прави тези пари.Жената от агенцията му казала:
-Виж сега,тука имаме едни места,дето сега никой не ги купува,ама до 2-3 месеца всички баровци и мутри ще се избият за тях.Купи си една къща,направи я кукла.После направи един супермаркет,ама всичко що ти дойде в главата да има.Всички баровци ще идват от тебе да пазарят и големи пари ще правиш.
Направил човека каквото му казала жената,ама персонал няма.Пак отишъл при нея,разказал и тя му казала:
-Ето ти този списък.Това са най-добрите продавачи в околността.Ама този първият-Манчо Николов е най-добрият.
Обадил се човека на Манчо Николов и след няколко дни Манчо започнал работа,заедно с другите от списъка.Обаче милионера забелязал,че от всички най-голям оборот прави Манчо.Той работил на щанда за риболовни принадлежности и един ден шефа му се скрил там да види как го прави този оборот Манчо.По-едно време слуша как Манчо се пазари с един баровец:
-Имаш ли такъми?
-Имам ,ама вземи от тези.Може да са малко по-скъпи,обаче си струва.
-Ами въдица?Искам въдица 2 метра.
-Ква въдица 2 метра,кви 5 лева бе?А виж каква е хубава тая,6 метровата.Взимаш я!Ами имаш ли с кво да отидеш да ловиш?
-Имам една надуваема лодка.
-Абе ква надуваема лодка бе?Я си вземи тая моторница!Ами имаш ли с кво да отидеш до реката бе?
-Имам джип!
-Абе мани го твоя джип!Я виж тоз какъв е хубав,ще го вземеш заедно с караваната да имаш къде да спиш!
Манчо написал една огромна сума на баровеца,оня си платил без проблеми и си тръгнал.Шефа му излязъл и го разцелувал:
-Какво направи бе Манчо,като започна от такъмите,та чак до джипа и караваната я докара!
Манчо го погледнал и казал:
-А той дойде и ми искаше превръзки,че жена му била в цикъл и аз му викам:"Виж сега жена ти цяла седмица няа да ти пусне,кво ше прайш,що не вземемш да отидеш за риба?"
Двама борци на лов. Пред тях внезапно изскача коза и притичва към храстите. Единият стреля, но не улучва. Другият не прави нищо.
- Защо не стреля, бе?
- Ами откъде да знам, може да е питомна козата?
- Абе тъпак в гората всичко е диво.
След малко вторият вдига пушката и стреля. Откъм храстите се чува вик и падане на тяло.
- Какво удари?
- Някаква дива бабичка.

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d

E няма такъв идиот

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36

кърти мрака

така става когато жена зареже някой който е без особени шансове за друга, че и за капак слуша чалга