България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Повечето жени имат много грешна престава за агресията, просто защото никога не са я изпитвали. Не знаят дето се вика определен поглед в селския бар до какво води
Камо ли псувня или нещо друго.
(изключвам жените пострадали от агресията на партньори и близки).
В тоя ред на мисли псуват, раздават пръсти и свиркат здраво. Жена ми е същата - раздава клаксони постоянно.

В тоя ред на мисли псуват, раздават пръсти и свиркат здраво. Жена ми е същата - раздава клаксони постоянно.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Не е много по темата ама що за идиот тря си да вържеш така животното и да го возиш от кой знае къде.Карах 10 минути след тоя ,кучето не можеше да си намери място,трепереше като лист от страх.Толко ли няма място в кабината 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
TheDriver написа:В тоя ред на мисли псуват, раздават пръсти и свиркат здраво. Жена ми е същата - раздава клаксони постоянно.
и аз имах една такава, псува, крещи и налита на бой
от възпитанието е

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Ивайло Димов написа:Не е много по темата ама що за идиот тря си да вържеш така животното и да го возиш от кой знае къде.Карах 10 минути след тоя ,кучето не можеше да си намери място,трепереше като лист от страх.Толко ли няма място в кабината
Скандална кретения!

Аз щях да звънна да го питам. Башкъ надпис с телефонен номер има отзад.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Някой мангал ще е този с пътната помощ, нагоре из Шумен и Разград много се навъдиха. Директно на 112 такъв идиот. Май са трима в кабината и пак има място за едно куче.
Съседите не си играят:
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/19654972
Не е лошо да се насърчава така градския транспорт, но си мисля, че и евтина карта върши работа за да я ползва почти всеки и да остават някакви пари, иначе сметката е ясно пак кой я плаща.

Съседите не си играят:
Не е лошо да се насърчава така градския транспорт, но си мисля, че и евтина карта върши работа за да я ползва почти всеки и да остават някакви пари, иначе сметката е ясно пак кой я плаща.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
TheDriver написа:Повечето жени имат много грешна престава за агресията, просто защото никога не са я изпитвали. Не знаят дето се вика определен поглед в селския бар до какво водиКамо ли псувня или нещо друго.
Много е вярно това, масово жените проявяват вербална и дори физическа агресия с презумпцията, че са жени и не може да ги пипнеш. Как да им обясниш, че ще попаднат на някой дето не се съобразя с разликата в половете и ще яде шамари. И другия вариант, заради нейното поведение ако сме заедно аз ще трябва да си изям боя някъде щото няма как да не я защитя...

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
АПИ с 10% вина за изгорелия македонски автобус на Струма
https://fakti.bg/bulgaria/940267-sadat- ... -am-struma
https://fakti.bg/bulgaria/940267-sadat- ... -am-struma
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Top Gun Maverick написа:Съседите не си играят:
Там нещата са много зле с трафика. Белград е колкото София, ама без метро

Предистория:
Коментар 1 с мение за шамарите:
Коментар 2 с мение за изпитаната агресия:
Коментар 3 за това, че можеш да биеш ако не е жена:
И превъртяхме коментарите, отново предисторията:
Разбрах, че вие и синовете ви сте бити и си знаете за агресията, сега сте мирни, а жените ви трябва да бъдат пребити за да знаят и те.
После се чудим защо сме на първо място по пребити/нарязани жени.
И за това:
Бъдете разумни на пъту, такива саморазправи и побойща са селски истории, ако някой ти свирне, явно има защо, размисли и продължи, само някой луд ще показва среден пръст без причина (или жена от описаните от вас).
Top Gun Maverick написа:...
Нали? Тази сутрин гледам един познат... селски бек най-общо казано. Спира от мен на кръстовището и след като чух клаксон го гледам как видя, че жена зад него му свирна(в огледалото гледаше внимателно като ястреб когато види мишка)и слиза вече, имаше жена до него на седалката, на около 40 или малко отдолу е тоя, висок, но хърбав и като излезе и като разпери едни таралежи все едно Карлос Насар е счупил световните рекорди току що(поне два пъти ги е счупил)и вика "ко ма, ко искаш ма".
![]()
Жената една лелка на 60, дребна, гледа го и нищо не каза, тоя се качи в някакъв которник с френски номера и тръгна. За какво му бипна, сигурно нещо се моташе или е спирал както му падне, нямам идея, но реакцията беше топ.
Коментар 1 с мение за шамарите:
Е.Димитров написа:...
Защото е комплексар и видял жена с някаква обикновена кола и хайде да се прави на мъж.
Ама ако беше някоя жена с някаква G класа , щеше и цветя да и поднесе.
Не му е пълнил някой главата с шамари.
По този повод си спомням за един подобен случай, на някакъв, дето така скочил на някаква жена, ама само се заканил като този.
Да, ама жената решава да вика милиция и поукрасява случката.
На въпросният доста му стана "неприятно" в последствие.
Коментар 2 с мение за изпитаната агресия:
TheDriver написа:Повечето жени имат много грешна престава за агресията, просто защото никога не са я изпитвали. Не знаят дето се вика определен поглед в селския бар до какво водиКамо ли псувня или нещо друго.
Коментар 3 за това, че можеш да биеш ако не е жена:
b_u_b_o написа:...
Много е вярно това, масово жените проявяват вербална и дори физическа агресия с презумпцията, че са жени и не може да ги пипнеш. Как да им обясниш, че ще попаднат на някой дето не се съобразя с разликата в половете и ще яде шамари. И другия вариант, заради нейното поведение ако сме заедно аз ще трябва да си изям боя някъде щото няма как да не я защитя...
И превъртяхме коментарите, отново предисторията:
Top Gun Maverick написа:...
Нали? Тази сутрин гледам един познат... селски бек най-общо казано. Спира от мен на кръстовището и след като чух клаксон го гледам как видя, че жена зад него му свирна(в огледалото гледаше внимателно като ястреб когато види мишка)и слиза вече, имаше жена до него на седалката, на около 40 или малко отдолу е тоя, висок, но хърбав и като излезе и като разпери едни таралежи все едно Карлос Насар е счупил световните рекорди току що(поне два пъти ги е счупил)и вика "ко ма, ко искаш ма".
![]()
Жената една лелка на 60, дребна, гледа го и нищо не каза, тоя се качи в някакъв которник с френски номера и тръгна. За какво му бипна, сигурно нещо се моташе или е спирал както му падне, нямам идея, но реакцията беше топ.
Разбрах, че вие и синовете ви сте бити и си знаете за агресията, сега сте мирни, а жените ви трябва да бъдат пребити за да знаят и те.
После се чудим защо сме на първо място по пребити/нарязани жени.
И за това:
Да знаете, че нямате право да пипнете никого, не само жени, има равенство на половете, в белия свят сме вече, но вие си знаете, че и батката може да срещне по-голяма батка и за това се репчат на по-слобо изглеждащите, а някои вече превъртат, носят оръжие или просто дават газ и блъскат. От една страна има хора на по 34 години отраснали в демокрация, от друга от 2009г насам яко политика и връзкарство в МВР структурите. Не само жените и мъжете, и децата знаят какво и как да правят в такива ситуации, задържането за 24 часа вече се прави без прокурорска заповед.b_u_b_o написа:...
Бъдете разумни на пъту, такива саморазправи и побойща са селски истории, ако някой ти свирне, явно има защо, размисли и продължи, само някой луд ще показва среден пръст без причина (или жена от описаните от вас).
- vicho
- старши ентусиаст
-
TNT написа:Там нещата са много зле с трафика. Белград е колкото София, ама без метроСпоред мен е отчаян опит да свалят хората от колите.
на население - да, ама на площ наполовина
свинска история
центъра сакаче е 90-те на витошка

- TNT
- младши ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
gromovich написа:https://www.focus-news.net/novini/regioni/Tragediyata-krai-Plovdiv-e-golyama-Dvama-zaginali-i-chetirima-raneni-mladezhi-2398294
Поредният случай с вчера взел книжка и се качил на БМВ, купено от тати. Не знам чия е вината, ама силно клоня към трибуквената марка.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... iv-2404745
Причината за катастрофата според източници на "Блиц" е това, че на предната седалка до водача е пътувала 16-годишната му приятелка от село Ръжево Конаре.
По време на движението двамата се скарали. Момичето започнало да удря гаджето си по главата и дръпнало рязко волана. Шофьорът изгубил управление, навлязъл в насрещната лента и БМВ-то се е забило челно в автомобила срещу него.

- vicho
- старши ентусиаст
-
заради тия сирийци хора са останали без баща/майка (дядо и баба)
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Аз вече в София през седмицата при много голямо изключение сядам за волана. Събота и неделя излизам рано и гледам до към 10.30 часа докато спят поровете и същите дето после правят задръстванията да съм си свършил работата с колата и да съм се прибрал. Писна ми от неадекватковци, от дрогирани, от несъбудили се, недоспали, неебавки и всякакви такива участници в движение.
Ето го един пресен пример и пак с БМВ
www.blitz.bg/katastrofi/zasukana-madama ... 60313.html
Ето го един пресен пример и пак с БМВ
www.blitz.bg/katastrofi/zasukana-madama ... 60313.html
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Това, че е с кола от тази марка вече не означава нищо! Масовка за всякакви и всеки, на който му допадне ...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!