Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
къж ве...
И да кажа, че камерата на туй нещо п30 про е брутална

И да кажа, че камерата на туй нещо п30 про е брутална

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз след преструктуриране на разходите си реших да изчакам за 1+ 7
. Ще изчакам месец-два да се разпродадат първите бройки с "детски болести" и скачам в тигана

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Don_Diego написа:Аз след преструктуриране на разходите си реших да изчакам за 1+ 7. Ще изчакам месец-два да се разпродадат първите бройки с "детски болести" и скачам в тигана
Добре си решил

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Venelin1111 написа:А да си купиш iPhone ,пробва ли ?
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Ти пробвай да си качиш YouTube Vanced, за да нямаш реклами и да може да си play-ваш на заключен тел., много ги разбирате с тия айфони ама мен просто не ми вършат работа, това което ти казвам дори да искаш да платиш не можеш, защото няма YouTube Premium за България.
А това си е липса на функционалност. Има още доста липса на фукнционалности.
Nickelback написа:Don_Diego написа:Аз след преструктуриране на разходите си реших да изчакам за 1+ 7. Ще изчакам месец-два да се разпродадат първите бройки с "детски болести" и скачам в тигана
Добре си решилИ така направих преди години и направо взех 1+ 5 и не съжалвам грам
Брутално стабилен и "мазен" телефон! Цифром и словом 0/"НУЛА" проблеми за периода, а вече е преминал през няколко major ъпдейта на Андроида и е все същия чук както го взех
Вярвам, че и седмицата ще е на подобно ниво
И аз съм с 1+5Т, вече година и половина от както е излезнал и съм супер доволен, също никви проблеми и работи мазно като айфоните от които идвам, преди т'ва пробвах самсунг за кратко, но нищо общо с работата на iPhone, а OnePlus-a доста се приближава по мазна работа.
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
DigitalExile написа:Venelin1111 написа:А да си купиш iPhone ,пробва ли ?
Ти пробвай да си качиш YouTube Vanced, за да нямаш реклами и да може да си play-ваш на заключен тел., много ги разбирате с тия айфони ама мен просто не ми вършат работа, това което ти казвам дори да искаш да платиш не можеш, защото няма YouTube Premium за България.
Тогава много крашове и ресети...робот , какво да очаква човек. Знам , че феновете на роботите се дразните когато Ви се каже истината , но така е.
Няма вече BMW
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
А това може ли го айфоната?

Сега сериозно, Iphone са добра платформа за отатък океана. За нашите ширини и манталитет смятам, че Android е по-добрата платформа.
Крайно доволен съм от новият бюджетен Galaxy A50.

Сега сериозно, Iphone са добра платформа за отатък океана. За нашите ширини и манталитет смятам, че Android е по-добрата платформа.

Крайно доволен съм от новият бюджетен Galaxy A50.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Крашове, ресет и подобни е имало някога. Сега има ако си купиш тел за 50$. Старото леново изкара 2 години без рестарт. При това е стар тел. И, да Андроида е много по функционален и удобен..Имам и двете ОС, имам наблюдения.
Хм,хм...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Venelin1111 написа:DigitalExile написа:Venelin1111 написа:А да си купиш iPhone ,пробва ли ?
Тогава много крашове и ресети...робот , какво да очаква човек. Знам , че феновете на роботите се дразните когато Ви се каже истината , но така е.
Всъщност може, казва се Cercube и го инсталираш през Safari без JB. Android-а е супер за нашите ширини, където всеки е научен да краде app-ве

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Dextuar написа:...Android-а е супер за нашите ширини, където всеки е научен да краде app-ве
Мен па ми требе да си вържа стандартен USB-to-UART плъгендплей конвертор към тела, та да си дебъгвам разни хардуери. Ше мое ли ифонфен бойовете да ми кажат как да се случи?

Жабетата да си знаят гьола викат старите 'ора, та айде нема нужда да ни разяснявате кое, какво и що

PS: BRB, отивам да крАдна аппове

Лето две и седемнаесто.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Nickelback написа:Dextuar написа:...Android-а е супер за нашите ширини, където всеки е научен да краде app-ве
Мен па ми требе да си вържа стандартен USB-to-UART плъгендплей конвертор към тела, та да си дебъгвам разни хардуери. Ше мое ли ифонфен бойовете да ми кажат как да се случи?И други работи ше питам, ама после, да не се сдухате много
![]()
Жабетата да си знаят гьола викат старите 'ора, та айде нема нужда да ни разяснявате кое, какво и що![]()
Ти може да искаш да ползваш телефона и за френска любов, т'ва са си лично твои потребности, които 99% от пишещите в тая тема нЕмат, така че по-спокойно

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Dextuar написа:Nickelback написа:Dextuar написа:...Android-а е супер за нашите ширини, където всеки е научен да краде app-ве
Мен па ми требе да си вържа стандартен USB-to-UART плъгендплей конвертор към тела, та да си дебъгвам разни хардуери. Ше мое ли ифонфен бойовете да ми кажат как да се случи?И други работи ше питам, ама после, да не се сдухате много
![]()
Жабетата да си знаят гьола викат старите 'ора, та айде нема нужда да ни разяснявате кое, какво и що![]()
Ти може да искаш да ползваш телефона и за френска любов, т'ва са си лично твои потребности, които 99% от пишещите в тая тема нЕмат, така че по-спокойноАз ги имам и 2-те, и да, с андроид се краде софт в пъти по-лесно отколкото с iOS, ако па ще и да не ми требе да закачам USB-to-UART плъгендплей конвертор, за да го знам
Аз само казвам да си знаете гьола, щото гьола ви е с размерите на... леген

Иначе 'ич ми не дреме за крадненето, крАдни си там к'вото те влече

Лето две и седемнаесто.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Не исках са “цапам” темата , но за обикновен юзър iPhone е супер / който не иска непрестанно нещо да ръчка по телефона/ . От началото на ерата Андроид - до момента съм ползвал само ТОП модели с тази операционна система - а сменям апарата на точно година . За пръв път миналата година “изневерих” с iPhone . Е не може да се отрече - системата е много оптимизирана . Правена си е точно за модела . Това , че андроида не крашвал ... да бъдем честни - не е точно така / не е баш като някогашното “забиване” и нужен рестарт , но го има / . Пак повтарям - мнението ми е изградено от висок клас телефони на няколко марки . Не ми се пишат фермани - в какви ситуации става това . Да -липсват ми възможностите и свободата при настройките на Андроид , но пък тук знам , че на няколко апарата /от 6-са до XS до които имам в момента досег в семейството/ знам кое къде е - а не да ровя 10 мин.за дадена настройка или нещо в зависимост от марката телефон ,или версията на андроид-а.
Sent from my iPhone XS max using Tapatalk
Sent from my iPhone XS max using Tapatalk
Последна промяна laviatan на 06 Май 2019, 23:30, променена общо 2 пъти
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
@Dextuar, пробвай да си дръпнеш една мп3ка и да си я добавиш в Player-a, или някой филм си свали на торент и го пусни. може и със субтитри.
Или най добре смяна на мелодията на Messenger-a
Имаш AirPlay, но с него можеш ли да Miracast-неш на което и да е TV с Miracast? Защото Android-a може с един клик.
За OTG вече казаха колегите, може да вържеш всичко, от мишка, клавиатура до флашка и джойстик с който да цъкаш.
Айфоня става и е супер, но никога не е ставал за нашия пазар, няма и да стане като цяло.
Преди няколко години докато Android наистина беше зле, имаше бъгове, лагове и тн. и аз бях с Айфоня г/д периода ( 2008 - 2017 (с 2 год пропуск) ),
но вече е безсмислено да си с iPhone честно има къде по добри телефони по всеки един фактор, а не стига, че са по добри, някой от тях са и по евтини, все още има много, много по гадни Android-и от iPhone и винаги ще ги има първо заради price range-a. Второ защото все още има компании като самсунг дето не знаят как да пишат софтуер и всичко е лагаво там. iPhone-a трябва да се сравнява с чист Google Pixel, така е редно. За колегите с айфоните купете си последни модели Pixel и iPhone сравнете ги, но не по клипчета,a usage поне 2-3 седмици и ще видите,че повече няма да се върнете към iPhone, не защото е гаден, а защото губите много функционалност която имате с Android, защото сме в Европа, а не в Америка. Ако си купите самсунг след айфона обаче, положението е отчайващо и от към ъпдейти и от към софтуер
Или най добре смяна на мелодията на Messenger-a

Имаш AirPlay, но с него можеш ли да Miracast-неш на което и да е TV с Miracast? Защото Android-a може с един клик.
За OTG вече казаха колегите, може да вържеш всичко, от мишка, клавиатура до флашка и джойстик с който да цъкаш.
Айфоня става и е супер, но никога не е ставал за нашия пазар, няма и да стане като цяло.
Преди няколко години докато Android наистина беше зле, имаше бъгове, лагове и тн. и аз бях с Айфоня г/д периода ( 2008 - 2017 (с 2 год пропуск) ),
но вече е безсмислено да си с iPhone честно има къде по добри телефони по всеки един фактор, а не стига, че са по добри, някой от тях са и по евтини, все още има много, много по гадни Android-и от iPhone и винаги ще ги има първо заради price range-a. Второ защото все още има компании като самсунг дето не знаят как да пишат софтуер и всичко е лагаво там. iPhone-a трябва да се сравнява с чист Google Pixel, така е редно. За колегите с айфоните купете си последни модели Pixel и iPhone сравнете ги, но не по клипчета,a usage поне 2-3 седмици и ще видите,че повече няма да се върнете към iPhone, не защото е гаден, а защото губите много функционалност която имате с Android, защото сме в Европа, а не в Америка. Ако си купите самсунг след айфона обаче, положението е отчайващо и от към ъпдейти и от към софтуер

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
А ве хубави са и Андроид и ИОС, ама мен повече размерите взеха да ме притесняват, след няколко години май ще трябва да носим ''диагоналки'' (педерушки) 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Не знам аз ли съм карък или при всички е така. На старата S7-ца имах проблем със зареждането. Или по-точно, трябваше да ръгам като луд, за да почне бързото зареждане. От няколко седмици забелязвам, че при S9-та пак същия филм. Включвам го на зарядното и директно изписва "Бавно зареждане". Вадя, въртя зарядното (нали е от тия, които нямат значение как ще се сложи), слагам пак - "Бавно зареждане". И така с мъки разгеле го закрепя да започне бързо зареждане. Някой друг има ли този проблем или да отива за ремонт по гаранция? Телефона не е изпускан, удрян и т.н.
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..