Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от Владо » 05 Май 2019, 21:12

къж ве... :wave:

И да кажа, че камерата на туй нещо п30 про е брутална :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Май 2019, 21:14

Аз след преструктуриране на разходите си реших да изчакам за 1+ 7 :mhihi: . Ще изчакам месец-два да се разпродадат първите бройки с "детски болести" и скачам в тигана
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 05 Май 2019, 23:56

Don_Diego написа:Аз след преструктуриране на разходите си реших да изчакам за 1+ 7 :mhihi: . Ще изчакам месец-два да се разпродадат първите бройки с "детски болести" и скачам в тигана

Добре си решил :) И така направих преди години и направо взех 1+ 5 и не съжалвам грам :) Брутално стабилен и "мазен" телефон! Цифром и словом 0/"НУЛА" проблеми за периода, а вече е преминал през няколко major ъпдейта на Андроида и е все същия чук както го взех :yes: Вярвам, че и седмицата ще е на подобно ниво :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 06 Май 2019, 12:05

Venelin1111 написа:А да си купиш iPhone ,пробва ли ?
Sent from my iPhone Х using Tapatalk

Ти пробвай да си качиш YouTube Vanced, за да нямаш реклами и да може да си play-ваш на заключен тел., много ги разбирате с тия айфони ама мен просто не ми вършат работа, това което ти казвам дори да искаш да платиш не можеш, защото няма YouTube Premium за България.
А това си е липса на функционалност. Има още доста липса на фукнционалности.

Nickelback написа:
Don_Diego написа:Аз след преструктуриране на разходите си реших да изчакам за 1+ 7 :mhihi: . Ще изчакам месец-два да се разпродадат първите бройки с "детски болести" и скачам в тигана

Добре си решил :) И така направих преди години и направо взех 1+ 5 и не съжалвам грам :) Брутално стабилен и "мазен" телефон! Цифром и словом 0/"НУЛА" проблеми за периода, а вече е преминал през няколко major ъпдейта на Андроида и е все същия чук както го взех :yes: Вярвам, че и седмицата ще е на подобно ниво :yes:

И аз съм с 1+5Т, вече година и половина от както е излезнал и съм супер доволен, също никви проблеми и работи мазно като айфоните от които идвам, преди т'ва пробвах самсунг за кратко, но нищо общо с работата на iPhone, а OnePlus-a доста се приближава по мазна работа.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Мнение от Venelin1111 » 06 Май 2019, 15:46

DigitalExile написа:

Ти пробвай да си качиш YouTube Vanced, за да нямаш реклами и да може да си play-ваш на заключен тел., много ги разбирате с тия айфони ама мен просто не ми вършат работа, това което ти казвам дори да искаш да платиш не можеш, защото няма YouTube Premium за България.

Тогава много крашове и ресети...робот , какво да очаква човек. Знам , че феновете на роботите се дразните когато Ви се каже истината , но така е.

Няма вече BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 06 Май 2019, 18:18

А това може ли го айфоната? :mhihi:
Изображение
Сега сериозно, Iphone са добра платформа за отатък океана. За нашите ширини и манталитет смятам, че Android е по-добрата платформа. :yes:
Крайно доволен съм от новият бюджетен Galaxy A50.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 06 Май 2019, 18:20

Крашове, ресет и подобни е имало някога. Сега има ако си купиш тел за 50$. Старото леново изкара 2 години без рестарт. При това е стар тел. И, да Андроида е много по функционален и удобен..Имам и двете ОС, имам наблюдения.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 06 Май 2019, 18:43

Venelin1111 написа:
DigitalExile написа:

Тогава много крашове и ресети...робот , какво да очаква човек. Знам , че феновете на роботите се дразните когато Ви се каже истината , но така е.

Всъщност може, казва се Cercube и го инсталираш през Safari без JB. Android-а е супер за нашите ширини, където всеки е научен да краде app-ве ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 06 Май 2019, 19:17

Dextuar написа:...Android-а е супер за нашите ширини, където всеки е научен да краде app-ве ;)

Мен па ми требе да си вържа стандартен USB-to-UART плъгендплей конвертор към тела, та да си дебъгвам разни хардуери. Ше мое ли ифонфен бойовете да ми кажат как да се случи? :dunno: И други работи ше питам, ама после, да не се сдухате много :ok:
Жабетата да си знаят гьола викат старите 'ора, та айде нема нужда да ни разяснявате кое, какво и що :ok:

PS: BRB, отивам да крАдна аппове :ok:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 06 Май 2019, 19:29

Nickelback написа:
Dextuar написа:...Android-а е супер за нашите ширини, където всеки е научен да краде app-ве ;)

Мен па ми требе да си вържа стандартен USB-to-UART плъгендплей конвертор към тела, та да си дебъгвам разни хардуери. Ше мое ли ифонфен бойовете да ми кажат как да се случи? :dunno: И други работи ше питам, ама после, да не се сдухате много :ok:
Жабетата да си знаят гьола викат старите 'ора, та айде нема нужда да ни разяснявате кое, какво и що :ok:

Ти може да искаш да ползваш телефона и за френска любов, т'ва са си лично твои потребности, които 99% от пишещите в тая тема нЕмат, така че по-спокойно ;) Аз ги имам и 2-те, и да, с андроид се краде софт в пъти по-лесно отколкото с iOS, ако па ще и да не ми требе да закачам USB-to-UART плъгендплей конвертор, за да го знам :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 06 Май 2019, 19:32

Dextuar написа:
Nickelback написа:

Ти може да искаш да ползваш телефона и за френска любов, т'ва са си лично твои потребности, които 99% от пишещите в тая тема нЕмат, така че по-спокойно ;) Аз ги имам и 2-те, и да, с андроид се краде софт в пъти по-лесно отколкото с iOS, ако па ще и да не ми требе да закачам USB-to-UART плъгендплей конвертор, за да го знам :yes:

Аз само казвам да си знаете гьола, щото гьола ви е с размерите на... леген :mhihi: Леген, леген, ама розов и лъскав! :mrgreen:
Иначе 'ич ми не дреме за крадненето, крАдни си там к'вото те влече :ok:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 06 Май 2019, 20:07

Не исках са “цапам” темата , но за обикновен юзър iPhone е супер / който не иска непрестанно нещо да ръчка по телефона/ . От началото на ерата Андроид - до момента съм ползвал само ТОП модели с тази операционна система - а сменям апарата на точно година . За пръв път миналата година “изневерих” с iPhone . Е не може да се отрече - системата е много оптимизирана . Правена си е точно за модела . Това , че андроида не крашвал ... да бъдем честни - не е точно така / не е баш като някогашното “забиване” и нужен рестарт , но го има / . Пак повтарям - мнението ми е изградено от висок клас телефони на няколко марки . Не ми се пишат фермани - в какви ситуации става това . Да -липсват ми възможностите и свободата при настройките на Андроид , но пък тук знам , че на няколко апарата /от 6-са до XS до които имам в момента досег в семейството/ знам кое къде е - а не да ровя 10 мин.за дадена настройка или нещо в зависимост от марката телефон ,или версията на андроид-а.

Sent from my iPhone XS max using Tapatalk
Последна промяна laviatan на 06 Май 2019, 23:30, променена общо 2 пъти
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 06 Май 2019, 21:15

@Dextuar, пробвай да си дръпнеш една мп3ка и да си я добавиш в Player-a, или някой филм си свали на торент и го пусни. може и със субтитри.
Или най добре смяна на мелодията на Messenger-a :lol:
Имаш AirPlay, но с него можеш ли да Miracast-неш на което и да е TV с Miracast? Защото Android-a може с един клик.

За OTG вече казаха колегите, може да вържеш всичко, от мишка, клавиатура до флашка и джойстик с който да цъкаш.

Айфоня става и е супер, но никога не е ставал за нашия пазар, няма и да стане като цяло.
Преди няколко години докато Android наистина беше зле, имаше бъгове, лагове и тн. и аз бях с Айфоня г/д периода ( 2008 - 2017 (с 2 год пропуск) ),
но вече е безсмислено да си с iPhone честно има къде по добри телефони по всеки един фактор, а не стига, че са по добри, някой от тях са и по евтини, все още има много, много по гадни Android-и от iPhone и винаги ще ги има първо заради price range-a. Второ защото все още има компании като самсунг дето не знаят как да пишат софтуер и всичко е лагаво там. iPhone-a трябва да се сравнява с чист Google Pixel, така е редно. За колегите с айфоните купете си последни модели Pixel и iPhone сравнете ги, но не по клипчета,a usage поне 2-3 седмици и ще видите,че повече няма да се върнете към iPhone, не защото е гаден, а защото губите много функционалност която имате с Android, защото сме в Европа, а не в Америка. Ако си купите самсунг след айфона обаче, положението е отчайващо и от към ъпдейти и от към софтуер :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 06 Май 2019, 22:44

А ве хубави са и Андроид и ИОС, ама мен повече размерите взеха да ме притесняват, след няколко години май ще трябва да носим ''диагоналки'' (педерушки) :mrgreen:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Май 2019, 11:11

Не знам аз ли съм карък или при всички е така. На старата S7-ца имах проблем със зареждането. Или по-точно, трябваше да ръгам като луд, за да почне бързото зареждане. От няколко седмици забелязвам, че при S9-та пак същия филм. Включвам го на зарядното и директно изписва "Бавно зареждане". Вадя, въртя зарядното (нали е от тия, които нямат значение как ще се сложи), слагам пак - "Бавно зареждане". И така с мъки разгеле го закрепя да започне бързо зареждане. Някой друг има ли този проблем или да отива за ремонт по гаранция? Телефона не е изпускан, удрян и т.н.

Изпратено от моят SAMSUNG S9 SM-G960F с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата