Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423

Аватар
Кара: 200CE

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Projektzwo » 03 Апр 2013, 12:31

LiTtLeRoCk написа:
Petrolhead написа:пак казвам, не мога да съдя за хора, които не видял и не познавам.

в моето ежедневие има много простотия, това не ми харесва и се опитвам да се боря с нея както мога.

Тогава няма да правиш изкзвания от сорта на "това, че българина е беден и прост" защото тък не говориш за част от българите, а като цяло.Надявам се да си ме разбрал правилно, защото ако не си, това означава, че ще си имаме проблеми в бъдеще.

старши, ами не е ли в разрез на правилата да пускаш такива свински офтопици, можеше на лично да си изясните "драмата"...

а и напоследък се забелязва как самочувствието ти витае някъде в облаците, а тона ти не е подходящ за оранжавия ти цвят.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 03 Апр 2013, 12:32

Petrolhead написа:пак казвам, не мога да съдя за хора, които не видял и не познавам.
в моето ежедневие има много простотия, това не ми харесва и се опитвам да се боря с нея както мога.

Подкрепям колегата-определено в моето ежедневие хората са доста прости и арогантни. Не говоря за моето обкръжение- приятели, познати, колеги- а за хората, които срещам на улицата и с които споделям автобус, опашки за някоя държавна администрация и т.н....
Дори в офиса звънят масово хора и търсят даден колега по Име-а не по Фамилия- примерно г-н/г-жа Петрова....Което е признак за ниска култура.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Апр 2013, 12:37

Projektzwo написа:
LiTtLeRoCk написа:

Тогава няма да правиш изкзвания от сорта на "това, че българина е беден и прост" защото тък не говориш за част от българите, а като цяло.Надявам се да си ме разбрал правилно, защото ако не си, това означава, че ще си имаме проблеми в бъдеще.

старши, ами не е ли в разрез на правилата да пускаш такива свински офтопици, можеше на лично да си изясните "драмата"...

а и напоследък се забелязва как самочувствието ти витае някъде в облаците, а тона ти не е подходящ за оранжавия ти цвят.

Това е забележка, а не офтопик.
Ако имаш забележки към мен, можеш да сигнализираш на някой админ.
Намесих се в темата, зящото реагирах на подден сигнал от потребител, който явно е останал засегант от изказването на колегата.Или трябваше да подмина сигнала?
Тона ми е напълно нормален, някъде да видя да обиждам или квалифицирам колегата?Или трябваше да му се моля на колене, да не прави подобни изказвания, които обиждат други потребители?

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 03 Апр 2013, 12:43

LiTtLeRoCk написа:

мисля че ти нещо не разбираш.
за мен българинът и България са хората с които се сблъсквам с собственото ми ежедневие. аз не знам нищо за другите. не ми трябва да знам нищо за тях, защото те са същите като тези които виждам аз. представителна извадка му викат
Последна промяна Petrolhead на 03 Апр 2013, 13:49, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 03 Апр 2013, 12:47

rado_rf написа:Знаеш ли колко се смях с един колега, завършил инженерна физика, като го попитах за трите закона на Кирхов??? Каза ми двата, защото те са само два, и почна да измисля трети. И, както вика един колега - като се знам какъм съм майстор, ме е страх да отида на лекар :mhihi: . Що ли???

щото е прост като галош тоя твой колега, затова. И най-елементарно интелигентнния човек знае поне в общи линии колко време е необходимо да се обучат лекарите и адвокатите и през каква цедка минават
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 03 Апр 2013, 13:28

Като ни сбъркаха ценностната система още преди 23 години, така ще е. Голяма част от българите наистина не са гордост за човешкия род, но има и много честни, работливи и почтени българи. За съжаление простотията винаги се стреми да доминира. Много от българите и сега си мислят,че не са успели, защото не са били достатъчно нагли и тарикати. Така ги е учила мама, така те учат децата си. А и бедния неудачник е открил лесен начин да подхрани комплексите си. Да, той е некадърен, слаб ученик, тъп, мързелив, тлъст и беден, но той е хитър и тарикат. И обича реда и справедливостта, но когато са насочени спрямо някой друг. Отчасти затова Бойко е идол на точно този тип хора. Защото разгони фамилията на бизнесмените, защото ни направи полицейска държава, защото е мъжкар и какви работи само им казва и как ги уволнява само министрите.... Ама един път само да глобят такъв тарикат, че е без гражданска отговорност и веднага ще намрази идола си и ще премине на другия бряг. Този тип тарикат е и крадецът политик, защото винаги си има оправдание, че е неудачник и за това всичко му е позволено. Той ще открадне от болницата, от помощите за децата от всичко и съвестта му е чиста, защото той няма а другите имат. Този същия е безбожник и няма никакви скрупули за нищо. А свестните българи през това време си мислят, че нещата ще се оправят, напъват на работа, учат децата си на възпитание и европейски ценности и така.......Докато не им писне и не хванат към летище София.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Апр 2013, 13:37

ineedmoney написа:
rado_rf написа:Знаеш ли колко се смях с един колега, завършил инженерна физика, като го попитах за трите закона на Кирхов??? Каза ми двата, защото те са само два, и почна да измисля трети. И, както вика един колега - като се знам какъм съм майстор, ме е страх да отида на лекар :mhihi: . Що ли???

щото е прост като галош тоя твой колега, затова. И най-елементарно интелигентнния човек знае поне в общи линии колко време е необходимо да се обучат лекарите и адвокатите и през каква цедка минават

Точно така,докторите учат много и е доста тежко за учене ,аз самият учех малко медицина,приеха ме навремето ,защото баща ми (мир на праха му ) беше доктор и смяташе че е добре да продължа,но разбрах че не е за мен тая работа,просто не е моята професия.
Друг е факта че вече докторите с течение на годините (не всички,даже една малка част ) спират да се самообразоват (което за тази и за почти всички професии е много важно) ,не знаят новостите и не задълбочават в проблемите на пациента и бълват всякакви диагнози на принципа проба-грешка,както и че в един момент стават (някой де) супер меркантилни и доста алчни,Баща ми като беше в болницата,понеже е работил там 30 години и някакси не им беше удобно да му искат пари ,но пък на другите искаха та се късаха...абе жалка работа.
Но пък и не е нормално един лекар,какъвто и да е той,да взима под 1000 лева минимум заплата...

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 03 Апр 2013, 14:36

Petrolhead написа:господин началник, масовият българин за съжаление наиситна е прост, неук, необразован, но с високо самочувствие и грешна самооценка.
това е моето мнение, ако то е в разрез с правилата на форума, с удоволствие ще прекратя участието си.

Ако си такъв бизнесмен,какъвто човек се показа по мислене--имаш искреното ми съжаление към твоята личност.А уважение никога няма да спечелиш.
Напълно съм убеден че си поредния видял една хубава субсидийка с 5 нули и помислил се за велик предприемач.
И,да,удоволствието ще е наше,на нас- простия масов българин в този форум,ако си прекратиш участието.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 03 Апр 2013, 14:37

Е.Димитров написа:..
Но пък и не е нормално един лекар,какъвто и да е той,да взима под 1000 лева минимум заплата...

не е и нормално един завеждащ отделение да взима 20 000 лева заплата и да го мързи да си пише епикризите под предлог, че няма време...
докато в същото отделение административния персонал /също висшисти/ да бачка за 500 лева...
да не говорим как се въртят ебати схемите с клиничните пътеки ...

не говоря чисто хипотетично, а имам предвид голяма частна болница в София
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 03 Апр 2013, 15:32

zazomazo написа:не е и нормално един завеждащ отделение да взима 20 000 лева заплата и да го мързи да си пише епикризите под предлог, че няма време...
докато в същото отделение административния персонал /също висшисти/ да бачка за 500 лева...

първо, в задълженията на завеждащия клиника не спада писането на епикризи, това се прави от лекуващите лекари в отделението.
второ, понеже говориш със задните си части, можеш да заповядаш с мен в 8:00 (не в 9:30) да гледаме отстрани деня на един завеждащ отделение (и то не голямо), да видиш точно колко време има за работа, почивки и т.н. и да го сравниш със твоя работен ден като натовареност и отговорности.
и трето, няма смисъл да даваш за пример болницата за проф.Чирков, защото единственото общо на тази болница с останалите в БГ е, че в нея работят лекари и лежат пациенти.
Понеже си супер запознат, що не поясниш как точно се въртят "ебати схемите" с пътеките на широката аудитория. Знаеш ли всъщност какво представлява клиничната пътека? и защо използваш заучени реплики като не си наясно.
На теб мисля не веднъж съм ти казвал точно колко ти струват мненията...хубавото е че голяма част от форума го знае тва, ама кога ли и ти ще го разбереш?
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 03 Апр 2013, 16:05

ineedmoney написа:
zazomazo написа:не е и нормално един завеждащ отделение да взима 20 000 лева заплата и да го мързи да си пише епикризите под предлог, че няма време...

първо, в задълженията на завеждащия клиника не спада писането на епикризи, това се прави от лекуващите лекари в отделението.
второ, понеже говориш със задните си части, можеш да заповядаш с мен в 8:00 (не в 9:30) да гледаме отстрани деня на един завеждащ отделение (и то не голямо), да видиш точно колко време има за работа, почивки и т.н. и да го сравниш със твоя работен ден като натовареност и отговорности.
и трето, няма смисъл да даваш за пример болницата за проф.Чирков, защото единственото общо на тази болница с останалите в БГ е, че в нея работят лекари и лежат пациенти.
Понеже си супер запознат, що не поясниш как точно се въртят "ебати схемите" с пътеките на широката аудитория. Знаеш ли всъщност какво представлява клиничната пътека? и защо използваш заучени реплики като не си наясно.
На теб мисля не веднъж съм ти казвал точно колко ти струват мненията...хубавото е че голяма част от форума го знае тва, ама кога ли и ти ще го разбереш?

сладур, мислиш ли, че съм склонен да приема за чиста монета позицията на потен студент по медицина вместо на член от семейството ми, работещ във въпросното отделение?
недей да го играеш врачка и да споменаваш болницата на Чирков, щото съм нямал предвид нея :winky:
ако на теб не ти е ясно какви са схемите с клиничните пътеки явно си прекалено ...хм... "наивен" ... /да не използвам по силни думи/
и ако наистина си толкова....хм... "наивен" не виждам как точно твоята гледна точка за тежестта на мненията ми би трябвало да има някакво значение за мен... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Апр 2013, 16:08

Такива 5 цифрени суми в медицината се взимат от двуцифрено число хора в цяла България, така че няма смисъл да се споменават. И моята информация е вътрешна :mhihi: То Бентлитата сигурно като бройка са повече :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 03 Апр 2013, 16:18

jordanpar написа:
Petrolhead написа:господин началник, масовият българин за съжаление наиситна е прост, неук, необразован, но с високо самочувствие и грешна самооценка.
това е моето мнение, ако то е в разрез с правилата на форума, с удоволствие ще прекратя участието си.

Ако си такъв бизнесмен,какъвто човек се показа по мислене--имаш искреното ми съжаление към твоята личност.А уважение никога няма да спечелиш.
Напълно съм убеден че си поредния видял една хубава субсидийка с 5 нули и помислил се за велик предприемач.
И,да,удоволствието ще е наше,на нас- простия масов българин в този форум,ако си прекратиш участието.

ОК, прекратявам.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Апр 2013, 17:07

ОК, прекратявам.

Грешка :) тъкмо беше ти обяснено че не струваш и защо не струваш.

Да ти е за урок :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 03 Апр 2013, 17:33

Е.Димитров написа:

отново не говориш по същество, явно нямаш какво да кажеш и разтягаш км локуми за живота през твойта призма на тарикатсвото , никой не го интересува кого си бил и кой познаваш, света не се върти около теб :kuku:

остави моята персона, от 15 поста те питам едно и също нещо, по време на тройната коалиция случиха ли се следните неща?

- кражби в белене, българският народ е ощетен с над 2 млрд, искат да го на*ебат с 11-12
- цанков камък 1045 млн
- заменки за 8млрд, искат да ни глобят 2 млрд
- спрени фондове или усвояващи се с 0,5%. Строени ма магистрали с наши пари, а не както е сега с 80% европейски
- преподписаният договор от овчаров за 13 млрд
- подписаните договори за зелена енергия на колко, 760лв?
- невероятно абсурдният закон за амнистията.. е тука за тоя тарикатлък, ще му ядат главата..! нали сме в ЕС, президенти подават оставка за изгодни кредити.
- чести отвличания и убийства
- "дребните" неща като разпределението на границите, глупостите с адволарните мита, хотелите на масларова, розовите бмв-та няма да ги слагам към сумата, но отово млрд.

докажи че герб са крали и с 1/10 от тройната и модераторите да ми баннат акаунта, а аз ще заобичам бившите партийни величия.. ама в тоя вид, някой да казва че бившите са по "рафинирани" в крадето от високо ще паднат.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата