НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Re: НВ-ВМХ
Баси, ти си извратен
На мен ми е гадно. Има вкус на цветя и риба.

Чудна сланинка набарах в един магазин за месо до кръговото на "Пушкин"
5-6 сантиметра дебела... имаше и бяла, неовкусена

и пчелен прашец пристигна от едни познати-пчелари.
Да го пробвам тва чудо, че ме заинтригувахте

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
TNT написа:Някой ял ли е Мечи Чал Милк масло? В Чепеларе го правят
Маслото е гадно. Рони се на трохи, все едно е хляб

П.П. Сланинката на каква цена е ?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми на мен ми се стори височка цената, че до сега съм купувал само домашна от селата на 3-3.50.... ама вече мина "свинския" сезон и не мога да намирам. А се изчерпаха запасите
А тая ми хареса много- няма нищо общо с подметките, дето ги продават в супермаркетите

А тая ми хареса много- няма нищо общо с подметките, дето ги продават в супермаркетите

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Наистина са много гадни тези в супермаркетите. И аз си взимам от месарски магазин на 5,80лв/кг. Изобщо от тези "масовите"... само на Маджаров става за ядене, но не е много вкусна. Останалите и за ядене не стават.

Истинско кисело мляко..повече от магазин не искам и да чувам, защото вкуса няма нищо общо. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Супер. Само един съвет, не ползвай пластмасови съдове;) Най-малкото е доста по-нехигиенично от стъкло. Важи за всичко в същност.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Така е, но ги изкупуват като топъл хляб и стоят макс ден в кофичката..иначе тези, които са отделени настрани за семейството, роднини и т.н. и има период на изчакване са си в стъклени буркани
колкото повече време стои толкова по-вкусно става..отгоре се появява една коричка само, а отдолу си е напълно свежо
и е толкова гъсто, че както я виждате самата кофичка дори и да я обърна наобратно нищо не се случва 

enjoy life and drink cold beer

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
zazomazo написа:Чудна сланинка набарах в един магазин за месо до кръговото на "Пушкин"
Здрасти,
Понеже ми е наблизо се ентусиазирах от теб колега и посетих тази месарница и пробвах тази овкусена сланина и много ме изкефи. Най-добрата, която съм пробвал до момента.
Като цяло месарницата изглежда много добре и ще изтествам всичко
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
На мен последните 3 седмици ми свършиха запасите от сланина и понеже не ми се купуваше, докато чакам да ми донеса резултата на кантара е минус 7 килограма 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Явно много малко месо ям и калориите ми са били основно от сланината. А като се има в предвид, че и почти не съм тренирал, щото затвориха залата