Срамувате ли се да носите ментета? :)
Модератор: Общи модератори
Имам познато момиче от Латвия, един ден дойде тук и вика "Аллоуу, кво става тука? На вас улиците са подиум". Разправяше ми че там при тях никой не гледали как се обличат толкова, а повече за здраве и подобни. Беше дошла със сиви дрехи - последния път, когато я видях беше с някви къси поли и си тананикаше преслава.
Няма кво да се лъжем на всеки му се иска да носи нещо хубаво и качествено.
Няма кво да се лъжем на всеки му се иска да носи нещо хубаво и качествено.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
А, любимата ми тема за дрехите
Повечето тука неща или се Made in Turkey или Шито в България.Оригиналните неща са доста скъпи тука има 1 бутик на Витошка - Cavali,Richmond,CNC и т.н - там са хубави нещата оригинални, но адцки скъпи, също така магазин - Gioia - там е същата работа.А такива Бенетон,Терранова,МахМара,Манго - това всичко се шие в България.
Аз, лично съм страшен фен на марката Richmond, много малко популярна е тука, но пък дрехите са уникати и адцки скъпи и много рядко си позволявам да си взема нещо.Иначе, нещо от складчета, но и доста неща си правя индивидуал - смисъл по-поръчка,иначе за обувки правя компромиси 250-300лв най-вече.
Айде тукмо отивам да си взема обувки, докато не са минали намаленията
Повечето тука неща или се Made in Turkey или Шито в България.Оригиналните неща са доста скъпи тука има 1 бутик на Витошка - Cavali,Richmond,CNC и т.н - там са хубави нещата оригинални, но адцки скъпи, също така магазин - Gioia - там е същата работа.А такива Бенетон,Терранова,МахМара,Манго - това всичко се шие в България.
Аз, лично съм страшен фен на марката Richmond, много малко популярна е тука, но пък дрехите са уникати и адцки скъпи и много рядко си позволявам да си взема нещо.Иначе, нещо от складчета, но и доста неща си правя индивидуал - смисъл по-поръчка,иначе за обувки правя компромиси 250-300лв най-вече.
Айде тукмо отивам да си взема обувки, докато не са минали намаленията
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
волком, дивиес, феймъс, ес и дц.
за кецки озирис.
от амазон или и-бей, че са по евтинки и по орижинал
за кецки озирис.
от амазон или и-бей, че са по евтинки и по орижинал

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Менте или оргинал ми е все едно ако се харесам как изглеждам. По важно е какъв е човека в дрехите .Все пак виждам ,че като си по-"марков" ,предимно при по-малките и младите , и си по - оборотен ,вървежен ,фешън и т.н.

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
държа да са качествени и ефтини,демек маркови купени от чужбина
иначе в Бг забелязвам че хората оби4ат да плащат много за нищо и се чувстват добре
в смисъл много хора си мислят че за да е хубаво трябва да е скъпо.промита работа
също давам един глас за дрехите втора употреба.даже и в сащ съм си пазарувал секънд хенд,просто е кеф
най добрия вариант е да си поръчваш по нета.тогава си купуваш на реални цени а не на цени като молчетата 
също давам един глас за дрехите втора употреба.даже и в сащ съм си пазарувал секънд хенд,просто е кеф
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ай стига бе ,някой друг щи пърди в гащите
Ако ще година да го киснеш в белина пак е вкиснато някак си
Един живот живеем ,да си купуваме хубави неща ,които да ни радват е нормално,но не е задължително да са безумно скъпи
Ако ще година да го киснеш в белина пак е вкиснато някак си
Един живот живеем ,да си купуваме хубави неща ,които да ни радват е нормално,но не е задължително да са безумно скъпи

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Да го ева,ефтинжоси носа,ментета не
...Се едно да си купа от ония китайските имитации на Х5
най ми е кеф га съм по иностранско и налаза по намаленията,например-дънчици Риплей за 50 лева.. 
...Се едно да си купа от ония китайските имитации на Х5 "Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бе и по седалката на колата някой друг е пръцкал,ама нали....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Най-много клоня към последния отговор, но с друга гледна точка.
За мен не е важно да е марково, за да е хубаво!
Има много марки, на приемливи цени, с не по-лошо качество, но просто не са разпространени и толкова известни! Друг е въпроса, че някои хора си държат да им пише Прада, Мария Магдалена и т.н., за да го облекат, пък дали е менте или не... !
Общо казано за мен е по-важно нещата да са качествени и добре съчетани, пък марките... не винаги са гаранция, че си си купил най-доброто
За мен не е важно да е марково, за да е хубаво!
Има много марки, на приемливи цени, с не по-лошо качество, но просто не са разпространени и толкова известни! Друг е въпроса, че някои хора си държат да им пише Прада, Мария Магдалена и т.н., за да го облекат, пък дали е менте или не... !
Общо казано за мен е по-важно нещата да са качествени и добре съчетани, пък марките... не винаги са гаранция, че си си купил най-доброто
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!
♥™- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
В България няма нищо марково. Това че пише на етикета някъв лейбъл няма нищо общо с оригинала. От България почти дрехи не купувам, единствено ако има нещо в Nike & Puma и нещо по-обикновенно за ежедневието. Достатъчно често излизам от България и ходя в цивилизацията, цените са еднакви като с България, но качеството е къде- къде по-добре. И по-важното е, че като влезеш в даден магазин може да купиш нещо, а не да се луташ като изоглавен от единия мол до другия...и накрая нищо да не купиш 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
((:BuKcu:)) написа:В България няма нищо марково. Това че пише на етикета някъв лейбъл няма нищо общо с оригинала. От България почти дрехи не купувам, единствено ако има нещо в Nike & Puma и нещо по-обикновенно за ежедневието. Достатъчно често излизам от България и ходя в цивилизацията, цените са еднакви като с България, но качеството е къде- къде по-добре. И по-важното е, че като влезеш в даден магазин може да купиш нещо, а не да се луташ като изоглавен от единия мол до другия...и накрая нищо да не купиш
аре да ти там един списък и да ми напазаруваш вносно
па после ще почерпиш

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Zapa написа:
аре да ти там един списък и да ми напазаруваш вносно![]()
па после ще почерпиш
Дай парата и нямаш проблеми
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
земи ме с тебе,ща слушкам и чантите ще нося
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)