От какво сте готови да се лишите,заради синьо-бялата перка ?
Модератор: Общи модератори
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Bogat-Beden написа:карам гоф точно заради това,шото не бих се лишил вече от нищо заради тъпа тенекия..било то и БМВ...А и с купуването на колата не свършват разходите по нея,а тепърва започват...Да си дадеш сичките налични пари за кола и после пак да се стискаш и да я мислиш как да спестяваш за поддръжка....заебиЯж пий,обличай се,разходите за кола-било то за покупка или поддръжка не трябва да ги усещаш сериозно ,иначе просто тази кола не е за теб,или въобще не си за кола
...
Това е правилната теза за мен.

Гледам изобщо да не си позволявам да залитам да робувам на колата пък да се лишавам от нещата в живота, които обичам. Пък били те пиене, някой друг порок

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
err0r написа:От както преди 1 година започнах да карам комби, носещо синьо-белия пропелер на капака си, драстично намалиха посещенията ми в увеселителни заведения. Просто не ми беше нужно. Повечето излизания вечер бяха с начална точка кварталната бензиностанция, където се заплащаше цената на вечерта, след което започваха безкрайни и незабравими моменти зад волана. Предпочитам да се счупя от каране, от колкото да се счупя от пиене.
Хабсулиютну съгласен съм с теб!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Dimo написа:err0r написа:От както преди 1 година започнах да карам комби, носещо синьо-белия пропелер на капака си, драстично намалиха посещенията ми в увеселителни заведения. Просто не ми беше нужно. Повечето излизания вечер бяха с начална точка кварталната бензиностанция, където се заплащаше цената на вечерта, след което започваха безкрайни и незабравими моменти зад волана. Предпочитам да се счупя от каране, от колкото да се счупя от пиене.
Хабсулиютну съгласен съм с теб!
и аз съм същата работа

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
оргиите на 4елно место ---после перката
перка щял живот 6те има6 ама оргии нема да има
е може и като наблюдател

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Всеки тряяя да има мечти...при тебе колега е хубаво че ги следваш. Когато си вземеш кола с изкарани от тебе пари удоволствието от каране ще е в ПЪТИ по-голямо като знаеш че толкова време си се въздържал и пестил за си сбъднеш мечтата!
Аз си мислих че ако се понапъна малко - мога да взема някое хубаво е46 купе......но:
1во (ПРИОРИТЕТ) - лято е и тея морета ми е..ват мамата от разходи
2ро - не мога като тебе да се въздържа от "пороци" "Порок е второто ми име"
3то - е36цата още ме кефи и не бих я продал (доста пари съм налял за да ми харесва) - не трябва да се разделяш с нещо което ти харесва
Чети си книжка...бачкай си...пести си парите...Курвите и кръчмите няма да изчезнат за няколко месеца
Иначе по темата: Не ми се е налагало да се въздържам за момента, но ако реша да се кача на по-добро или ново БМВ ще разбера какво имаш в предвид
Аз си мислих че ако се понапъна малко - мога да взема някое хубаво е46 купе......но:
1во (ПРИОРИТЕТ) - лято е и тея морета ми е..ват мамата от разходи

2ро - не мога като тебе да се въздържа от "пороци" "Порок е второто ми име"

3то - е36цата още ме кефи и не бих я продал (доста пари съм налял за да ми харесва) - не трябва да се разделяш с нещо което ти харесва
Чети си книжка...бачкай си...пести си парите...Курвите и кръчмите няма да изчезнат за няколко месеца

Иначе по темата: Не ми се е налагало да се въздържам за момента, но ако реша да се кача на по-добро или ново БМВ ще разбера какво имаш в предвид
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bogat-Beden написа:карам гоф точно заради това,шото не бих се лишил вече от нищо заради тъпа тенекия..било то и БМВ...А и с купуването на колата не свършват разходите по нея,а тепърва започват...Да си дадеш сичките налични пари за кола и после пак да се стискаш и да я мислиш как да спестяваш за поддръжка....заебиЯж пий,обличай се,разходите за кола-било то за покупка или поддръжка не трябва да ги усещаш сериозно ,иначе просто тази кола не е за теб,или въобще не си за кола
...
Не,че те обиждам ама показваш,какво означава термина - ГОЛФАДЖИЯ. Проблема за теб е че колата е ТЪПА ТЕНЕКИЯ - за мен това е нещо което ме кара да се чувствам щастлив.
Да , ще си дам всичките пари за БМВ , може и на заем да взема дори за по-хубаво БМВ , но кой и къде е казал , че в БГ ще работя за 300-400 лева ??? Последно,тия пари съм ги изкарвал в 12 клас и не мисля повече да работя за тях.
Другото което е - написах , че живея така 3 месеца и още толкова остават - къде съм казал цял живот .
Ял съм,пил съм и съм се обличал и в следващите години така ще правя - но просто в началото когато трябва да събереш , за да купиш е малко трудно.
Не знам дали въобще не съм за кола , но си мисля че като съм пил 150-200 лева на седмица , може ида прехвърля малко от тях за колата.Не се гордея с това , но просто не ми правете сметката, само потам от какво сте готови да се лишите вие - ти казваш ОТ НИЩО , то и аз заради голф , от нищо не бих се лишил

Някъде се прокраде идеята , че Българите за нищо ги нямат - нещо малко сте се пообъркали - не съм берач на ягоди в Англия или мияч на чинии в Италия - работя си в много прилично ресторантче (с днвевн оборот 20-30 000 евро) и до сега не съм забелязъл и грам пренебрежение към мен - дори се учудвам колко лесни приемат чужденците.Фирмата е с 200 човека персонал , заместник мениджъра е българин - голям пич мъжа , жените го гледат с прехапана джука и постоянно ме разпитват за СЪНИ БИИЧ . Знаят БГ като много красиво място за екскурзии и много корупция - тва е .
Отговор на батко Азраил - не мисля да карам пил , че като блъсне някой насран кренет , няма да ми признаят каското.Търся си гадже с книжка - тя ще ме разкарва на връщане

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Аз откакто взех колата спрях да ходя по кръчмите, оставих си старата компания от надрусани техно маниаци, намалих пиенето, като парите отиват за пиенето на колата.. И не ми е зле, не се чувствам ущетен по някакъв начин, даже точно обратното - щастлив съм като се кача и сме само аз и Тя..
Абе от доста неща съм се лишил, но не се чувствам лишен
Абе от доста неща съм се лишил, но не се чувствам лишен

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
eraziel написа:Бате, първо, обърка ника... Второ, планЪТ ти е добър и с гаджето и с бензина и с всичко ... да видим реализацията обаче

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
гъзар бъди от глад умри
Аре нема нужда, колко шушляци знам дет за тях на първо място е през месец два да сменят гесеемите с по модерният, да сменят тенекиите често и да ходят в студ. град, ама иначе работят за по 400-500лв заплатки, взимат заеми, мизерстват си в няква стаичка и т.н.
Ама такова ние болно обществото та и хората покрай него

Аре нема нужда, колко шушляци знам дет за тях на първо място е през месец два да сменят гесеемите с по модерният, да сменят тенекиите често и да ходят в студ. град, ама иначе работят за по 400-500лв заплатки, взимат заеми, мизерстват си в няква стаичка и т.н.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Zapa написа:гъзар бъди от глад умри![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Zapa написа:гъзар бъди от глад умри![]()
Какво да ти говоря - като те гледам май си момиченце , аз с теб да споря няма смислъл- ЕДНО УДОЛСТВИЕ ИМАТ МЪЖЕТЕ , И ОТ ТВА СЕ ОПИТВАТЕ ДА НИ ЛИшИТЕ. Мойте уважения със жена за кола не ми се спори.Не взимам 500 лева заплата , къщата ми е горе долу колкото едно читалище (макар и не дообзаведена) , та явно не говориш за мене.ГСМ - преди 3 години дадох 600 лева и досега освен батерия за 60 кинта друго не ми трябва - много пари дадох ,но и съм много доволен , дано стане така и с БМВто.
- Zapa
- ентусиаст
-
acho.rs написа:Zapa написа:гъзар бъди от глад умри![]()
Какво да ти говоря - като те гледам май си момиченце , аз с теб да споря няма смислъл- ЕДНО УДОЛСТВИЕ ИМАТ МЪЖЕТЕ , И ОТ ТВА СЕ ОПИТВАТЕ ДА НИ ЛИшИТЕ. Мойте уважения със жена за кола не ми се спори.Не взимам 500 лева заплата , къщата ми е горе долу колкото едно читалище (макар и не дообзаведена) , та явно не говориш за мене.ГСМ - преди 3 години дадох 600 лева и досега освен батерия за 60 кинта друго не ми трябва - много пари дадох ,но и съм много доволен , дано стане така и с БМВто.
вуйче, що реши само че на теб говоря и че те упреквам за нещо

просто си изказах мнението
а пък за момиченцето ще си замълча по добре

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Zapa
- ентусиаст
-