За здравословния начин на живот- да или не
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Това със здравословното хранене вече незнам дали може да се постигне някак. Че те доматите хрупат като ябълки, не помня от кога не съм хапвал качествени зеленчуци и плодове...
Както каза Весо по-горе, диетите са шит номера е да се хапва умерено и да не се прекалява с алкохола
Като те гледам си малко над 40.
Както каза Весо по-горе, диетите са шит номера е да се хапва умерено и да не се прекалява с алкохола

Като те гледам си малко над 40.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
ЗА здравословния живот на всяка цена! Това е единствения начин да останеш истински жив.
По спомeни си на 45-47 години.
RESPECT
by t060
По спомeни си на 45-47 години.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Категорично ЗА здравословния начин на живот, колкото и трудно да е в тези времена. Аз например от около 10 години си спортувам активно - най вече фитнес,като до около 2 години си ходех най-редовно в залата да тренирам, но след една нелепа контузия, сега го давам по-полека. Също така доста строго си спазвам режим на хранене в точно определни часове, просто така съм си свикнал организма
. Не се ограничавам кой знае колко, но мазните храни кажи речи съм ги изключил от менюто. Мисля че пушенето също е доста вреден навик - и именно за това съм непучаш. Един съвет - който може да ги отказва
. Това лято отново започнах да ходя да бягам макар и само един ден в седмицата, но си има ефект, и мисля в заключение мога да кажа че всичко опира до волята на самия идвид. Ако имаш воля и желание става. Както казаха колегите в по предни постове "ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО". А за годините на колегата ktv - давам ти 39 години 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Мисля ,че си на 42 с вид на 32 . А иначе съм забелязал от мненията ти ,че си позитивен и добронамерен човек . Фитнес , храна , забавления, любима кола и разбира се жена ....от всичко по малко - това е формулата за мен. И кажи за талията какво правиш ....
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Рецепта за добро здраве няма, защото не всеки може да избира начина на живот. Въпреки обстоятелствата, човек иска ли, може да направи много и всичко започва от мозъка. Повече от 21 години се занимавам с фитнес- тренирал съм леко, тежко, в гараж при 40 градуса, в маза, която се пълнеше с вода, вечер в 22.00, сутрин в 5.00 и т.н, и т.н. Така съм искал- така съм направил, въпреки че много неща са ми пречели и нищо не ми липсва. Сигурно светът е променен и повечето неща са химия, ама какво, да спираме да се занимаваме люБИМИте неща ли? Знам, че има хора, които имат противопожно на моето мнение и ако са мотивирани- ОК. Но когато някой прави нещо и не знае защо или без желание, той не може и да усети сладостта от успеха. Всичко започва и завършва със съзнанието и от мозъка. Айде, да не се правя на много умен, щот ще изтърся някоя глупост
или ще стана досаден, и понеже все някой ще познае на колко години съм /което тук не е същественото/ се замислям какъв да е подаръка 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Като цяло отговорът ми е "Да",но изключвам диетата
Никога не съм бил и няма да бъда профи спортист,а и деитата като цяло ми е мноо кофти спомен от първото влизане в болница...(7 ми номер се водеше,безбелтъчна и безсолна
)Просто почти не ям бял ляп,сладко рядко и така...Леко ода на фитнес-не ми личи много
,не бягам отдавна за съжаление(какъв апетит отваря ....
)Иначе през уикендите здравословният живот се превръща в имагинерно абстрактно понятие

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Ей от одавна не сам писал в толкова интересна за мен тема
Аз съм "За",но е много трудно в ежедневието ми лично за мен задържал сам се 3 4 пъти по за месец и малко наистина здравословен начин на живот.но определено не е евтино.Покрай цялото поскъпване на сметките за ток и разни такива поскъпнаха фитнесите места за тичане няма в Пловдив освен гребната не знам друго място кадето можеш събота и неделя да си побягаш на воля а в фитнесите на пътеката е много скучно да караш колело в тоя мръсен град още по кофти плодове зеленчуци всичко скача иначе спорта е най-хубавото нещо което човек може да направи за себе си няма нищо по хубаво от това да се чустваш и изглеждаш добре.И въпреки всички тия дандании дето написах по горе който има воля и истинско желание нищо няма да го спре да си живее по начина който смята за добре
А за автора на темата евала за това което е постигнал и се надявам да е на 37 години и да спечеля

Аз съм "За",но е много трудно в ежедневието ми лично за мен задържал сам се 3 4 пъти по за месец и малко наистина здравословен начин на живот.но определено не е евтино.Покрай цялото поскъпване на сметките за ток и разни такива поскъпнаха фитнесите места за тичане няма в Пловдив освен гребната не знам друго място кадето можеш събота и неделя да си побягаш на воля а в фитнесите на пътеката е много скучно да караш колело в тоя мръсен град още по кофти плодове зеленчуци всичко скача иначе спорта е най-хубавото нещо което човек може да направи за себе си няма нищо по хубаво от това да се чустваш и изглеждаш добре.И въпреки всички тия дандании дето написах по горе който има воля и истинско желание нищо няма да го спре да си живее по начина който смята за добре

А за автора на темата евала за това което е постигнал и се надявам да е на 37 години и да спечеля

Аз съм твърдо ПРОТИВ здравословния начин на живот, защото жена ми е ТВЪРДО ЗА и ... трябва да има някакво равновесие в семейството, иначе изпадаме в крайности и то големи
не става въпрос само за спорт, а за хранене, зеленчуци, плодове, пестициди ... нитрати ... то е страшна работа...bg-mama, горичка и други подобни са нон-стоп отворени на компютъра

не става въпрос само за спорт, а за хранене, зеленчуци, плодове, пестициди ... нитрати ... то е страшна работа...bg-mama, горичка и други подобни са нон-стоп отворени на компютъра
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5