За здравословния начин на живот- да или не

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 07 Сеп 2008, 12:16

Това със здравословното хранене вече незнам дали може да се постигне някак. Че те доматите хрупат като ябълки, не помня от кога не съм хапвал качествени зеленчуци и плодове...

Както каза Весо по-горе, диетите са шит номера е да се хапва умерено и да не се прекалява с алкохола ;)

Като те гледам си малко над 40.

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 07 Сеп 2008, 13:10

ЗА здравословния живот на всяка цена! Това е единствения начин да останеш истински жив.

По спомeни си на 45-47 години.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 07 Сеп 2008, 13:17

Категорично ЗА здравословния начин на живот, колкото и трудно да е в тези времена. Аз например от около 10 години си спортувам активно - най вече фитнес,като до около 2 години си ходех най-редовно в залата да тренирам, но след една нелепа контузия, сега го давам по-полека. Също така доста строго си спазвам режим на хранене в точно определни часове, просто така съм си свикнал организма :D . Не се ограничавам кой знае колко, но мазните храни кажи речи съм ги изключил от менюто. Мисля че пушенето също е доста вреден навик - и именно за това съм непучаш. Един съвет - който може да ги отказва :D . Това лято отново започнах да ходя да бягам макар и само един ден в седмицата, но си има ефект, и мисля в заключение мога да кажа че всичко опира до волята на самия идвид. Ако имаш воля и желание става. Както казаха колегите в по предни постове "ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО". А за годините на колегата ktv - давам ти 39 години 8)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 07 Сеп 2008, 13:42

само домашна ракия , зеленчуци и месо - всичко друго с shit
както каза колегата по горе - домати като ябълки, гумени крастевици, от яйцата ми се драйфа и тн и тн

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Сеп 2008, 14:01

Мисля ,че си на 42 с вид на 32 . А иначе съм забелязал от мненията ти ,че си позитивен и добронамерен човек . Фитнес , храна , забавления, любима кола и разбира се жена ....от всичко по малко - това е формулата за мен. И кажи за талията какво правиш ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 07 Сеп 2008, 14:39

nandrolon написа:само домашна ракия , зеленчуци и месо...

И вино, колега, и вино :)

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 07 Сеп 2008, 14:43

тукА по софия е малко трудно да поддържаш режим,понеже всичко е забързано с напрежение,просто не остават време и сили :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 07 Сеп 2008, 15:22

колега незнам на колко си но не изглеждаш на повече от 30 максимум 31-2 според мен

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 07 Сеп 2008, 15:27

Рецепта за добро здраве няма, защото не всеки може да избира начина на живот. Въпреки обстоятелствата, човек иска ли, може да направи много и всичко започва от мозъка. Повече от 21 години се занимавам с фитнес- тренирал съм леко, тежко, в гараж при 40 градуса, в маза, която се пълнеше с вода, вечер в 22.00, сутрин в 5.00 и т.н, и т.н. Така съм искал- така съм направил, въпреки че много неща са ми пречели и нищо не ми липсва. Сигурно светът е променен и повечето неща са химия, ама какво, да спираме да се занимаваме люБИМИте неща ли? Знам, че има хора, които имат противопожно на моето мнение и ако са мотивирани- ОК. Но когато някой прави нещо и не знае защо или без желание, той не може и да усети сладостта от успеха. Всичко започва и завършва със съзнанието и от мозъка. Айде, да не се правя на много умен, щот ще изтърся някоя глупост :mhihi: или ще стана досаден, и понеже все някой ще познае на колко години съм /което тук не е същественото/ се замислям какъв да е подаръка :winky:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 07 Сеп 2008, 17:01

твърдо не :mhihi: ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Сеп 2008, 18:17

Като цяло отговорът ми е "Да",но изключвам диетата :confused: Никога не съм бил и няма да бъда профи спортист,а и деитата като цяло ми е мноо кофти спомен от първото влизане в болница...(7 ми номер се водеше,безбелтъчна и безсолна :puke: )Просто почти не ям бял ляп,сладко рядко и така...Леко ода на фитнес-не ми личи много :lol: ,не бягам отдавна за съжаление(какъв апетит отваря .... :uups: )Иначе през уикендите здравословният живот се превръща в имагинерно абстрактно понятие :mhihi: :drink: :drinking: :smoke:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 07 Сеп 2008, 18:28

Аз съм за здравословния начин,но все пак един път се живее пък без :drinking: :have one: и :smoke: то живот ли е? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 07 Сеп 2008, 18:35

Ей от одавна не сам писал в толкова интересна за мен тема :)
Аз съм "За",но е много трудно в ежедневието ми лично за мен задържал сам се 3 4 пъти по за месец и малко наистина здравословен начин на живот.но определено не е евтино.Покрай цялото поскъпване на сметките за ток и разни такива поскъпнаха фитнесите места за тичане няма в Пловдив освен гребната не знам друго място кадето можеш събота и неделя да си побягаш на воля а в фитнесите на пътеката е много скучно да караш колело в тоя мръсен град още по кофти плодове зеленчуци всичко скача иначе спорта е най-хубавото нещо което човек може да направи за себе си няма нищо по хубаво от това да се чустваш и изглеждаш добре.И въпреки всички тия дандании дето написах по горе който има воля и истинско желание нищо няма да го спре да си живее по начина който смята за добре ;)

А за автора на темата евала за това което е постигнал и се надявам да е на 37 години и да спечеля :twisted: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 07 Сеп 2008, 19:26

46 години

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Сеп 2008, 19:41

Аз съм твърдо ПРОТИВ здравословния начин на живот, защото жена ми е ТВЪРДО ЗА и ... трябва да има някакво равновесие в семейството, иначе изпадаме в крайности и то големи :mhihi: :mhihi:

не става въпрос само за спорт, а за хранене, зеленчуци, плодове, пестициди ... нитрати ... то е страшна работа...bg-mama, горичка и други подобни са нон-стоп отворени на компютъра

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата