Какво правите като ви застига моторист ?
Модератор: Общи модератори
- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
Мишел написа:В повечето случаи предпочитам ако мога и не притеснявам останалите да се поприбера, за да може да ме изпревари, че от тези субекти на пътя изпитвам ужас!
И аз правя така.
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Лелелеле като ви слушам какви се сте едни примерни пред компютъра, а зад волана сигурно сте агресивни
и не пускате нито един моторист

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Аз си пускам пръскалките и почвам да си мия джама 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ми нищо по различно ако ме настига друга кола ебаси кво трябва да правя да отбивам ли??правилата за всички са еднакви а пък те ако изкат и с 300 да карат, даже ме дразнят по някога като си карам спокоино и изведнъж се едно кубица минава покраи мен
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
BMWALPINA написа:Ако не сменя лентите постоянно давам десен мигач и минавам в дясната лента, а ако шари по пътя стискам здраво волана и не смея да мърдам
и аз така, като си следя непрекъснато огледалата
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Бегам в дясно/ляво,зависи откъде е решил да ме задминава...ма ако е некой 15 годишен келеш със скутерче и шари и ми се праи на баровец нарочно не го пускам...омръзнало ми е от такива..преди 2 седмици един от моя квартал го блъснала жена на Ал.Малинов в най-голямото задръстване точно поради тая причина и сега тя виновна,макар че нашия нито книжка има нито знаците знае...и щял да я съди с цялата си наглост... 

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
търся по-дебел вестник изпод седалката, изваждам го, отварям прозореца и мятам вестника максимално разгънат, после гледам сеир в огледалото
сега сериозно - не мърдам на никъде, чакам няколко секунди докато му видя задницата и това е
///MapTo тия със скутерите в повечето случай заслужават да им увиеш скутера около врата, ама скоро ще им се стъжни като минават покрай мен че съм си поръчал един клаксон малко по-як да ги видим как ще устискат на 125 децибела

сега сериозно - не мърдам на никъде, чакам няколко секунди докато му видя задницата и това е

///MapTo тия със скутерите в повечето случай заслужават да им увиеш скутера около врата, ама скоро ще им се стъжни като минават покрай мен че съм си поръчал един клаксон малко по-як да ги видим как ще устискат на 125 децибела

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
спирам на банкета (на авариини) гася колата и и мятам брезента
П.С - пускам бурканите, и после:
- добър ден, гл. сержант Марков пътна полиция плевен, документите, вашите и на мотора ако може

П.С - пускам бурканите, и после:
- добър ден, гл. сержант Марков пътна полиция плевен, документите, вашите и на мотора ако може

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
spacepl написа:спирам на банкета (на авариини) гася колата и и мятам брезента![]()
Тамън това щях да напиша. Какво, трябва да правиме бре? Карам си и толкоз.
В задръстване е друга бира, винаги, когато се пречкам се помръдвам за да може да се мине покрай мен. Така един ден наскоро срещнах Ати с хундата

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
///MapTo написа:Бегам в дясно/ляво,зависи откъде е решил да ме задминава...ма ако е некой 15 годишен келеш със скутерче и шари и ми се праи на баровец нарочно не го пускам...омръзнало ми е от такива..преди 2 седмици един от моя квартал го блъснала жена на Ал.Малинов в най-голямото задръстване точно поради тая причина и сега тя виновна,макар че нашия нито книжка има нито знаците знае...и щял да я съди с цялата си наглост...
Пресен пример от събота:2 лайненца се возят на скутер по Стамболийски посока Света неделя.На светофара на мола го пускам дришльото да ме испревари отдясно,защото ще се забие в такситата спрели след Опълченска.Пред него една октавия зад него аз и караме с 40.Лапетата на 14-15г(без каски) почват да шарят по платното на зиг заг и возещия от зад се обръща и почва да се лензи нещо и така няколко пъти.Преминаваме релсите на трамвая и октавията се прибира вдясно,за да я изпревари скутера,защото много почна да нервничи

В еждневни ситуации когато мога им правя път винаги,извъмградско просто пускам десен мигач и се прибирам леко,това е

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
отбии в десно тия са опасно нещоMobbDeep написа:Слагам по ниска и му сека пътя със извадена ръка със високо дигнат сред пръстттт![]()