За двойниците в ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 07 Окт 2008, 0:03

Azidaha написа:Това по последни не-официални данни е:

Човек роден на твоята дата в същата година със същите три имена. :)
На моята е 5 и това го знам от ....ехееее :)

п.с. Винаги обаче съм си мислел, какво се случва ако има 10 и повече такива? Странните символи > намаляват с един по-малко или?

Ако човека, споменал горе, че преди е било 7, а сега е 3, и не се е объркал, то това не би било възможно.

И аз съм чувал, че това е колко двойника имаш, но незнам дали със същото име, не ми се вярва да е по визия, защото ми е интересно как биха констатирали прилика с някой друг. И до сега не съм виждал някой да има двуцифрено число, такаче на дали приликата е на база само на цвета на очите и ръста. Абе тва с двойниците малко плоско ми звучи, даже не съм много сигурен дали преди това число не ми беше 0, а сега е 6, не съм сигурен, а попринцип моето име не е много често срещано, и малко ме съмнява да имам повече двойници по име, от колкото някой с името Иван, Тодор, Георги и т.н., иначе аз се казвам Велимир. Даже съм сигурен, че почти никой тук на форума не познава някой с това име ;)

И на мен ми е любопитно какво точно означава това число.
Последна промяна Poki на 07 Окт 2008, 0:29, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 07 Окт 2008, 0:03

VesoPesa написа:чшшш тихо че вече трябва да съм останал само аз а наближава време за чистка(27 т.м.) :mhihi:
а иначе Жоро, много ми е интересно дали няма да се обади някой и да каже че на старата му карта са били 3, примерно, а на новата 9 :mhihi:
и ако това вярно са двойници по имена и рожденни дати, значи че живеем в матрицата :mhihi:

Туй че само твоите мрът' не значи, че на другите не ни се пък раждат нови :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 07 Окт 2008, 0:03

Penchev написа:Еее чак пък да са измрели 4 души нещо не ми се вярва :shock:
На мен днес ми казаха ,че това е за външни/отличителни белези по снимка :roll:

Значи тука ,няма как да няма човек ,който да не го знае категорично аудиторията е огромна ,кажете де :help:

Георги Пенчев

Ммм, да бе вярно все пак става въпрос за млади хора?! :shock:

Я на международния ми паспорт пише друга цифра - 96 :shock: , а аз си мислех, че сам единствина и неповторима :confused: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Azidaha » 07 Окт 2008, 0:05

Poki написа:
Azidaha написа:Това по последни не-официални данни е:

Човек роден на твоята дата в същата година със същите три имена. :)
На моята е 5 и това го знам от ....ехееее :)

п.с. Винаги обаче съм си мислел, какво се случва ако има 10 и повече такива? Странните символи > намаляват с един по-малко или?

Ако човека, споменал горе, че преди е било 3 сега е 7, не се е объркал, то това не би било възможно.

И аз съм чувал, че това е колко двойника имаш, но незнам дали със същото име, не ми се вярва да е по визия, защото ми е интересно как биха констатирали прилика с някой друг. И до сега не съм виждал някой да има двуцифрено число, такаче на дали приликата е на база само на цвета на очите и ръста. Абе тва с двойниците малко плоско ми звучи, даже не съм много сигурен дали преди това число не ми беше 0, а сега е 6, не съм сигурен, а попринцип моето име не е много често срещано, и малко ме съмнява да имам повече двойници по име, от колкото някой с името Иван, Тодор, Георги и т.н., иначе аз се казвам Велимир. Даже съм сигурен, че почти никой тук на форума не познава някой с това име ;)

И на мен ми е любопитно какво точно означава това число.

Ами Вели, аз съм Иван и имам само 5 :lol:
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 07 Окт 2008, 0:05

И аз предполагам, че не е за двойници. Не знам, на мойта е 3, но фамилията ми е доста рядка и някак си не ми се вярва да има още 2-ма със същата фамилия, години, рожденна дата и т.н. Не може ли просто да е някакво рандом число? :roll:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Окт 2008, 0:06

Предлагам да напишеме писмо до МВР и да ги питаме че и тая тема май до утре сутринта ще е Н страници :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 07 Окт 2008, 0:08

alpina-ma6inata написа:И аз предполагам, че не е за двойници. Не знам, на мойта е 3, но фамилията ми е доста рядка и някак си не ми се вярва да има още 2-ма със същата фамилия, години, рожденна дата и т.н. Не може ли просто да е някакво рандом число? :roll:

според мен има някаква закономерност с нещо ама въпроса е какво :roll:
въпреки че нищо не пречи вярно да е случйно число :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Azidaha » 07 Окт 2008, 0:08

VesoPesa написа:Предлагам да напишеме писмо до МВР и да ги питаме че и тая тема май до утре сутринта ще е Н страници :mhihi:

Но дали ГДЛ-то (Главно действащо лице) ще го има :mhihi:
Момче, с опасност за живота си! :mhihi: :mhihi:
Изображение

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 07 Окт 2008, 0:09

Аз пък знам,че е само за 3те имена, без рожденната дата :roll:
Dare To Dream

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 07 Окт 2008, 0:10

Иванннеее, Иваанннеее... :mhihi: тиху че рожденния ден в планината ще го празнувам а чистия въздух се сещаш какво главоболие причинява :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Azidaha » 07 Окт 2008, 0:12

VesoPesa написа:Иванннеее, Иваанннеее... :mhihi: тиху че рожденния ден в планината ще го празнувам а чистия въздух се сещаш какво главоболие причинява :mhihi:

:mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 07 Окт 2008, 0:15

cherry_dream написа:Аз пък знам,че е само за 3те имена, без рожденната дата :roll:

Няма начин! Само в София има поне 1000 човека, които се казват Иван Иванов Иванов или Георги Георгиев Георгиев...
а на картите е все едноцифрено число!? :shock:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Azidaha » 07 Окт 2008, 0:17

KIARA_G написа:
cherry_dream написа:Аз пък знам,че е само за 3те имена, без рожденната дата :roll:

Няма начин! Само в София има поне 1000 човека, които се казват Иван Иванов Иванов или Георги Георгиев Георгиев...
а на картите е все еднцифрено число!? :shock:

А тези хора дали всичките "1000 човека" са родени на една и съща дата? Аз не мисля..Вероятно на дадената дата да е изчислено макс до 10? :gay: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Окт 2008, 0:19

KIARA_G написа:

може да е в хиляди :mhihi:

след малко ровене

заповядайте:

http://en.wikipedia.org/wiki/MRZ
Последна промяна vlad0 на 07 Окт 2008, 0:35, променена общо 1 път

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 07 Окт 2008, 0:20

KIARA_G написа:

Виж, това не бях забелязала, че са само едноцифрени числа...
Нямам идея в такъв случай
Dare To Dream

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата