МАНГАСАРИТЕ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 25 Авг 2004, 10:05

Metallium написа:ей ся вече взе и да ме заплашваш а?.... :twisted:
Няма повече да коментирам... :!:

Излишно е приятелю. Точно с такава тъпота ми говореха и полицайчетата. Тоя сигурно е от тях. Доста са тъпи и неумесни изказванията му :dunno: Не му обръщай внимание. Прост народ-слаба държава. :idea: А тези двамата които дойдоха ще ги подведа под отговорност... Те трябваше да си свършат работата без значение стигат ли им парите за бензин.... Ако не им изнася да напускат. Трябваше да извикат следователи да вземат следи от спирачен път и т.н. Все пак това са 2 смазани коли едната от които 2 годишна на стойност 20 000 лв :!: :!: :!: Не съм аз човека който да им казва как се процедира при такива тежки случаи. Само чакам да минат застрахователите на оглед и ще извикам и телевизия и т.н. щото това е безобразие. Седиш си в къщи и някакъв пиян мангал ти смазва колата и ти си оставаш без кола и без обещетение да си купиш друга просто ей така и никой не е виновен...

Потребител
Аватар

Мнение от Skarabey » 25 Авг 2004, 11:34

Zik написа:
Metallium написа:ей ся вече взе и да ме заплашваш а?.... :twisted:
Няма повече да коментирам... :!:

Излишно е приятелю. Точно с такава тъпота ми говореха и полицайчетата. Тоя сигурно е от тях. Доста са тъпи и неумесни изказванията му :dunno: Не му обръщай внимание. Прост народ-слаба държава. :idea: А тези двамата които дойдоха ще ги подведа под отговорност... Те трябваше да си свършат работата без значение стигат ли им парите за бензин.... Ако не им изнася да напускат. Трябваше да извикат следователи да вземат следи от спирачен път и т.н. Все пак това са 2 смазани коли едната от които 2 годишна на стойност 20 000 лв :!: :!: :!: Не съм аз човека който да им казва как се процедира при такива тежки случаи. Само чакам да минат застрахователите на оглед и ще извикам и телевизия и т.н. щото това е безобразие. Седиш си в къщи и някакъв пиян мангал ти смазва колата и ти си оставаш без кола и без обещетение да си купиш друга просто ей така и никой не е виновен...

Е, кое му е тъпото и неуместното на изказванията на "тоя":shock:
Сори,че са ударили колата на приятелката ти , ама какво са ти виновни полицаите. Чак и с "такава тъпота ми говореха"... Не са ли малко пресилени тия обобщения . Все пак е добре да има малко толерантност към мненията на другите, пък били и те полицаи /или не/ :?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 25 Авг 2004, 11:57

Извинявам се че го нарекох "тоя" но съм малко афектиран от случилото се. Тъпото е че при смазана кола те ти казват че нямало доказателства... и не те гледа в очите и гледа в земята. А за каква толерантност говориш :roll: Пуснах тема как са ми смазали колата и няма виновници а той ми говори колко харчели астрите????????????????? Нямам против никой и не искам да се карам с никой, но такива изказвания на меко казано неуместни. Има дооооста теми за оплюти полицаи. Не казвам че всички са такива а напротив. Има и свестни и доста добри професионалисти на за съжаление са една шепа, има и единици които подронват авторитета на полицията която трябва да ЗАЩИТАВА интересите на гражданите и точно те ще бъдат подведени под отговорност защото се отнасят нехаино и безотговорно!!! Не желая да разпалвам спорове и т.н. ако е загрижен за разхода на астрите и малките заплати на полицията нека да пусне нова тема. Просто този отговор мисля че беше неуместен за тук.
С уважение към всички: Zik
Последна промяна Zik на 25 Авг 2004, 12:02, променена общо 1 път

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 25 Авг 2004, 11:59

Zik написа:...

:yes:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 25 Авг 2004, 12:22

аз съм тази със смазаната вектра и имам няколко неща да кажа:

1 докато на са смазали твойта кола е лесно да даваш акъл
2 ако на полицай му смажат колата и то мангасари ще го разкатаят
3 докато вървят рушвети за по една кифла и едно кафе няма да се оправиме скоро
4 не всички полицаи са продажни-но се броят на пръсти сигурно
5 ако бяха смазали кола на някой бакшиш или военен едва ли щеше да мине номера с рушвета на полицаите , щото никой няма да го пита циганина пил ли е или не
6 всеки да се оправя как може каза чичко полицай
7 ще си позволя да цитирам дословно и точно думите на полицая който пишеше акта: /Охоо "Левски Спартак". Тия са много трудни. Нема а земете почти нищо/. Някои каза нещо за толерантност. Този полицаи беше изключително толерантен с това свое изказване.
8 като те видят и че си жена само дето не те наебават наистина , ЗАЩОТО СИ БЕЗСИЛНА
9ако беше загинал някои случаен човек всички знаеме как се отървава кожата КЕШ
10 СЕГА ЗА ЩАСТИЕ НЯМА ЖЕРТВИ А УТРЕ....................................
Последна промяна Zik на 25 Авг 2004, 16:25, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 25 Авг 2004, 12:26

[/quote]
Излишно е приятелю. Точно с такава тъпота ми говореха и полицайчетата. Тоя сигурно е от тях. Доста са тъпи и неумесни изказванията му :dunno: Не му обръщай внимание. Прост народ-слаба държава. :idea: А тези двамата които дойдоха ще ги подведа под отговорност... Те трябваше да си свършат работата без значение стигат ли им парите за бензин.... Ако не им изнася да напускат. Трябваше да извикат следователи да вземат следи от спирачен път и т.н. Все пак това са 2 смазани коли едната от които 2 годишна на стойност 20 000 лв :!: :!: :!: Не съм аз човека който да им казва как се процедира при такива тежки случаи. Само чакам да минат застрахователите на оглед и ще извикам и телевизия и т.н. щото това е безобразие. Седиш си в къщи и някакъв пиян мангал ти смазва колата и ти си оставаш без кола и без обещетение да си купиш друга просто ей така и никой не е виновен...[/quote]Следователи идват и спирачен път се мери,ако ПТП-то е тежко,демек ако има пострадали/кръв имам в предвид,Г-Н УМНИЯ/.Скорост се доказва само с радар на место,а алкохол-с кръвна проба.Ако на дрегера ти покаже алкохол,не си длъжен да даваш кръв и няма доказателства-следователно си невинен.Законите не ги пишат ченгетата,сърди се на тея,за които си гласувал.Случайно да знаеш,че от няколко месеца има заповед да не се спират никакви автомобили,освен ако не са нарушили нещо??Цитирам-"грубо нарушение на ЗДП"ЧЕТИ И СЛУШАЙ НОВИНИ ПОВЕЧЕ!По тая логика ти можеш да караш труп в багажника,да си мъртво пиян, да спазваш знаците и никой няма да те спре.Работата на полицаите в случая е да го проверят за алкохол и да му съставят акт-нищо друго!Няма пострадали и не могат да го задържат,щото мангала ще ги съди/ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА,ако си чувал/А колкото до съда-щом имаш повече ЪКЪЛ и много свободно време,ходи и си съди кой ти е кеф :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 25 Авг 2004, 12:31

Ок приятел. Благодаря ти. :yes: За мое съжаление останах без кола а виновния има глоба от 100 лв. :dunno: Не знам законите ли к'во ли. Казах че не сме нормална държава. Най- искренно пожелавам на никой да не се случва

Потребител
Аватар

Мнение от Skarabey » 25 Авг 2004, 12:40

Zik написа: А за каква толерантност говориш :roll: Пуснах тема как са ми смазали колата и няма виновници а той ми говори колко харчели астрите?????????????????

Ами доколкото разбрах се оплакваш, че полицаите не са си свършили работата, а човека пък ти отговаря защо не са! Така, че мисля, че е по темата.
Но все пак извинявай, че имам различно мнение :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 25 Авг 2004, 12:49

Това е форум. Всеки има право да исказва мнения. Пък кой крив кой прав не знам. Всеки на който му смажат колата и остане без нея, би реагирал подобно. Просто мислиш че можеш да очакваш подкрепа от органите на реда:) защото ти с нищо не си виновен. Не знам вече и аз.
Последна промяна Zik на 25 Авг 2004, 16:41, променена общо 1 път

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 25 Авг 2004, 12:59

Sasho 28 написа:....Скорост се доказва само с радар на место,а алкохол-с кръвна проба.Ако на дрегера ти покаже алкохол,не си длъжен да даваш кръв и няма доказателства-следователно си невинен.

Това не е вярно, ако откажеш да дадеш кръвна проба се смята за достоверни данните от дрегера (в някои случаи май е точни промили които се вписват в акта и наказателното постановление)
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 25 Авг 2004, 13:02

Zik,

сору за колата на приятелката ти :cry:

Sasho 28,

Съгласен съм с някои от нещата, но със следните;

Цитирам-"грубо нарушение на ЗДП"ЧЕТИ И СЛУШАЙ НОВИНИ ПОВЕЧЕ

1. Те самите куки не го спазват това
2. А за четенето и слушането на новините....ми напомняш ми на вчерашниа полииесмен, който каза има наредба на шефа на КАТ коята гласи, че книжките по виенската конвенция трябва да са розави и за това мояте не важи, защото била синя :lol: и още не знам си какво....

Аз длъжен ли сам да ходя всеки ден до КАТ да видя какво е изобретил шефа на тази чудна институция, плюс това НЯМА ли го в закона тази наредба не важи....той може да реши, че утре всички трябва да се метнем от някъде.

Да не говориме колко са зле самите софийски куки...от закона и хабер си нямат...говорят си някви неща на изуст и ако не си достатачно запознат с ЗДП си плащаш....е сору ама това да те спрат без никво нарушение, и да си напълно изряден според ЗАКОНА и те да почнат да ти говорят, че НЕ си в напън за някой друг лев никаде го няма в цивилизования свят.

Не знам от къде идва тази разлика между софийките куки и тези извън София...сигурно са учили в различни школи
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 25 Авг 2004, 13:24

И аз съм съгласен с sasho28 и Skarabey но само с някои неща!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 25 Авг 2004, 13:34

Vasilen написа:
Sasho 28 написа:....Скорост се доказва само с радар на место,а алкохол-с кръвна проба.Ако на дрегера ти покаже алкохол,не си длъжен да даваш кръв и няма доказателства-следователно си невинен.

Това не е вярно, ако откажеш да дадеш кръвна проба се смята за достоверни данните от дрегера (в някои случаи май е точни промили които се вписват в акта и наказателното постановление)

Ми естествено, че е така... Иначе всички ще карат мъртво пияни и просто ще отказват кръвни проби :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 25 Авг 2004, 14:21

За дрегера не се изказах правилно-ако няма кръвна проба не може да се заведе бързо производство,за което има лишаване от свобода!А в тоя случай наказанието е административно,просто 50-150лв и лишаване някой друг месец,което е нищо :shock:

Потребител
Аватар

Мнение от oooo » 25 Авг 2004, 14:40

аз да задам един въпос на лаик
щетите не трябва ли да се заплатят от гражданската отговорност на виновния

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата