За крадените коли или щом ще се организираме...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 03 Сеп 2004, 23:19

:OT:
Съсипа се поредната смислена и идейна тема :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 02 Окт 2004, 4:43

Тази вечер ми писна вече. За един час, колкото да пием по бира и дигнаха микробуса на мой добър приятел, пълен с инструменти вътре. Колко нагъл трябва да си, да откраднеш МБ 208 от 87, купен от австрийската пожарна - ГОЛЯМ ЧЕРВЕН, с буркани и целия в надписа на фирмата на моя приятел (Розендал). Аман. Ще предложа в клубния форум да се сложи една важна тема някъде и да се съобщава за крадени коли в нея, ако някой някъде случайно попадне на някоя. Ще обърна скапания квартал в най скоро време, за един месец 4-ма приятели изгоряха.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 02 Окт 2004, 9:01

Добре де, а опцията "Каско" позната ли е? :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 02 Окт 2004, 10:14

супер гадно е това и аз сам го преживявал ,преди 5 години откраднаха на наще една кола,лада 4исто нова пред очитени,от тогава се имам страх от това,предполагам трябва да се организираме нещо като отряд,ще следим когато можем ,ако някои има нужда от помощ след като са му откраднали колата да съобщава и така може поне малко да ги шашем.трабва да се измисли и ас сам платно зад идеята :roll: 8)
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 02 Окт 2004, 11:34

Аз сам с две ръце за отрядите!Мога да помагам за кв. Емил Марков,до сега сам открил 3 коли откраднати на мои познати от квартала!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 03 Окт 2004, 0:11

Идеята не е лоша.Ако ви трябва инфо,мога да вкарвам редовно всички крадени коли от района на София.Има друг проблем-70 процента от тях се вкарват в гаражи/подземни или външни клетки/,намирането е трудно.Въпреки това съм за идеята и може да се направят доста неща по въпроса

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 03 Окт 2004, 7:53

Тано, нещо пич не си в час с тия работи ми се струва...

Нали се сещаш че има застрахователни компании на ВИП бизнесмени у нас като БулИнс и Армеец...?

Ти по-ербап от момчетата в тия каско компании ли си кво? Ама ако имаш зъби за избиване накацвай ги...аз излишни кокали за трошене нямам, а и до сега моите коли не са ги крали... по неква си причина де, ама аз проблеми нямам
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 03 Окт 2004, 11:39

Nasti написа:Тано, нещо пич не си в час с тия работи ми се струва...

Нали се сещаш че има застрахователни компании на ВИП бизнесмени у нас като БулИнс и Армеец...?

Ти по-ербап от момчетата в тия каско компании ли си кво? Ама ако имаш зъби за избиване накацвай ги...аз излишни кокали за трошене нямам, а и до сега моите коли не са ги крали... по неква си причина де, ама аз проблеми нямам
виждате ли защо няма да се оправим никога :roll: то си личи просто без коментар :P
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 03 Окт 2004, 19:16

Ами ако си сложите по един син буркан на таблото ? Полицаите мисля, 4е немогат да пи6ат актове.Не сам сигорен разбирасе, но всеки може да отвори правилника и да про4ете какво то4но пи6е.Искам да кава, 4е ако пи6е "при употреба" зна4и немогат да ви кажат ни6то за6тото едно е притежание, а друго е употреба.Може да не помогне буркана особено, но пак може и да се замислят преди да пипат.
МОЖЕ ДА ВИ СЕ СТОРИ ГЛУПАВО, НО О6ТЕ НЕ СЪМ ГО ДО ИЗМИСЛИЛ, А НАЛИ ЗНАЕТЕ, 4Е ЗА ВСИ4КО СИ ИМА ЦАКА.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 03 Окт 2004, 19:40

Wise Man написа:Ами ако си сложите по един син буркан на таблото ? Полицаите мисля, 4е немогат да пи6ат актове.Не сам сигорен разбирасе, но всеки може да отвори правилника и да про4ете какво то4но пи6е.Искам да кава, 4е ако пи6е "при употреба" зна4и немогат да ви кажат ни6то за6тото едно е притежание, а друго е употреба.Може да не помогне буркана особено, но пак може и да се замислят преди да пипат.
МОЖЕ ДА ВИ СЕ СТОРИ ГЛУПАВО, НО О6ТЕ НЕ СЪМ ГО ДО ИЗМИСЛИЛ, А НАЛИ ЗНАЕТЕ, 4Е ЗА ВСИ4КО СИ ИМА ЦАКА.
Ще ти разбият колата заради буркана... :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 03 Окт 2004, 19:57

Не ти го пожелавам,но рано или късно може да ти се случи.В много случаи дори силни позиции в подземния свят не помагат.Ако колата ти я гепи някой,звъннат му от горе,той се спече,покрие и разчасти-губиш,ако ще и Маргина да ти е брат.Никой не е застрахован.Най-добрия вариянт за застраховка е БулИнс.Техните коли избягват да ги пипат и нещата там са по завързани...Но все пак идеята на Тано не е толкова зъбочупеща,ако се засече крадена кола,звъниш от бул фон на 166 и просто съобщаваш къде се намира без да се биеш в гърдите.Въпроси?

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 03 Окт 2004, 20:51

Извинявам се за офф топика, но така и така говорим за това за6то някои не даде пове4е информация за това кога например при кражба от пример: БулИнс не ти покриват 6тетите ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 03 Окт 2004, 21:06

Wise Man написа:Извинявам се за офф топика, но така и така говорим за това за6то някои не даде пове4е информация за това кога например при кражба от пример: БулИнс не ти покриват 6тетите ?
Когато не им предоставиш:1-контактния ключ/или два според колкото си заявил в полицата/,2-дистанционното за алармата/или пак две/,3талона на колата,4-застрахователната полица/в срок платени вноски/,5-документа за маркиране и поставени стикери,6-протокол за кражба от полицията,и7-трябва да ги уведомиш веднага на дежурен телефон,написан в полицата.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 03 Окт 2004, 22:33

tokarew написа:

виждате ли защо няма да се оправим никога :roll: то си личи просто без коментар :P

Никога няма да се оправим защото никой не си знае мястото в тая държава...

Не ти го пожелавам,но рано или късно може да ти се случи.В много случаи дори силни позиции в подземния свят не помагат.Ако колата ти я гепи някой,звъннат му от горе,той се спече,покрие и разчасти-губиш,ако ще и Маргина да ти е брат.Никой не е застрахован.Най-добрия вариянт за застраховка е БулИнс.Техните коли избягват да ги пипат и нещата там са по завързани...Но все пак идеята на Тано не е толкова зъбочупеща,ако се засече крадена кола,звъниш от бул фон на 166 и просто съобщаваш къде се намира без да се биеш в гърдите.Въпроси?

За това говорим брато... плащаш си каско и спиш спокойно, ако си мислите че по света не се крадат коли без застраховки и ако си мислите че някъде по света авто-застраховането не е айдушки бизнес значи или не сте пътували достатъчно или живеете в някаква заблуда как там на запад(или където дойде) всичко е много хубаво и няма нищо лошо...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 04 Окт 2004, 0:35

Насти бате не се мисля за по ербап от който и да е, но
1. Безсмъртни няма - както аз, така и те
2. Замисъла на това упражнение е да се покаже на кой къде му е мястото.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата