Как изглеждаме ?!
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
нещо май мноо ви е ясно как стаат нещата....!!!некой май ги е праил като малък....!!!!?!??? нещо май знае кво търси!?!?
заяждам се ,щот ме нема в творбата ти!!!!
заяждам се ,щот ме нема в творбата ти!!!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
SKISA написа:заяждам се ,щот ме нема в творбата ти!!!!
Е то за тебе отделна творба трябва,нема се съриш

На кого говориш? Нещо за първи път не те разбрах....
Аааааа, ясно!
Apassionata, включи го някъде и него де, гвоздея на програмата ни да го няма, бива ли?

Аааааа, ясно!
Apassionata, включи го някъде и него де, гвоздея на програмата ни да го няма, бива ли?
Последна промяна Мишел на 22 Окт 2008, 16:28, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
И специално за КОЛЕГАТА:
„ Ейй, Мимкааа, е Те тва е моя Мен… Скицаааа, ще се хилим яко с него, СКИОРА, хммм, на повечето „Ентусиасти" пише, сигурно има некъв модел ски, марка BMW… Или кара много на Витоша… Ииии, това вълк ли е горе? Якоооо! Ела, вълчо, изяж ма! Ох, каква съм пу*ка заспала, пак си забраих Червената шапчицаа... Е шийсее, брях, един батко ме кара вчера /и на Витоша/ и разбрах кво е Е36- тия старите тройки, абе сещаш ли се, на Азис в един клип имааа, не си ли го гледала...Начи Е60 тряя да е нещо мнооого повече от Е36… Почти два пъти повече! Абе тая снимка малко размазана, нищо не се вижда, ма треа да е готин! Е, са па ако случайно се падне около 40, може некое синче да има
С некое кабриолетче, четох, че от един друг батко Абстерикс ли беше, Абсикс ли го пазари"
Доволен?
П.П. Ужас, вече виждам Ангела Велик на Смъртта как се носи към мен
„ Ейй, Мимкааа, е Те тва е моя Мен… Скицаааа, ще се хилим яко с него, СКИОРА, хммм, на повечето „Ентусиасти" пише, сигурно има некъв модел ски, марка BMW… Или кара много на Витоша… Ииии, това вълк ли е горе? Якоооо! Ела, вълчо, изяж ма! Ох, каква съм пу*ка заспала, пак си забраих Червената шапчицаа... Е шийсее, брях, един батко ме кара вчера /и на Витоша/ и разбрах кво е Е36- тия старите тройки, абе сещаш ли се, на Азис в един клип имааа, не си ли го гледала...Начи Е60 тряя да е нещо мнооого повече от Е36… Почти два пъти повече! Абе тая снимка малко размазана, нищо не се вижда, ма треа да е готин! Е, са па ако случайно се падне около 40, може некое синче да има

Доволен?

П.П. Ужас, вече виждам Ангела Велик на Смъртта как се носи към мен

Последна промяна Apassionata на 22 Окт 2008, 17:11, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
plradev написа:Опааа,надушвам спамче нещо.Аз снимка няма да сложа,че ми е много голем носа и пробивам монитори
![]()
и аз не турам ,щото къде вика вичката като си преместим снимката от моя комп на друг сървър и променям въртенето на земята....!!!мноо съм як ,деева.......! за любопитните ме има у галерията...син-дзелен!
- SKISA
-
-
Apassionata написа:И специално за КОЛЕГАТА:
„
Доволен?
ти да немаш аспирантура по форумни геройства!?!? глеам ги разбираш нещата...!?!? къде завърши тия науки !? да не е у
дабъла дабъла дабъла.голф ме носи мамо.клоьп !?
тихо са....
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
SKISA написа:plradev написа:Опааа,надушвам спамче нещо.Аз снимка няма да сложа,че ми е много голем носа и пробивам монитори
![]()
и аз не турам ,щото къде вика вичката като си преместим снимката от моя комп на друг сървър и променям въртенето на земята....!!!мноо съм як ,деева.......! за любопитните ме има у галерията...син-дзелен!
Тебе бате съм те виждал на една снимка,където беше снимал предния капак на БМВ-то ,ама много добре го беше измил та хубаво си се огледал докато снимаш

Знам как изглеждаш

- Illusion
- Бургаското явление
-
Защо ли във всеки друг форум такава тема би имала съвсем различна съдба - три страници само със снимки, а не с три снимки общо.
Давайте все така.
Довечера сигурно ще е локната.
Едит след мнението на alx : Бяха 3!
Давайте все така.
Довечера сигурно ще е локната.

Едит след мнението на alx : Бяха 3!

Последна промяна Illusion на 22 Окт 2008, 18:10, променена общо 1 път
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Детайли за колата: Черна
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-