временни номера

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 25 Окт 2008, 19:20

martost написа:
stambo_81dg написа:
martost написа:Има ли немски номера колата и до кога са?

АМ няма

А сега де :confused: , нямам представа дали от нашия кат може да ти дадът временни номера, според мен не но...., ако не става вариянта с пътната ти остава само, а третия е взимаш документите и си вадиш временни от Димитровград, което е равносилно на пътна помощ, ако имаш познат с такава е най лесния вариянт 8)

Аз мога да ти предложа пътна за 300-350лв. до Димитровград
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 25 Окт 2008, 19:21

stambo_81dg написа:

АМ няма

Тия всичките май не са разбрали! хахаха само аз ли съм разбрал?!
Значи не бързай с покупката докато не ти извади номера,когато колата има транзитни номера тогава я купуваш с договор покупко продажба от нотариус с фактура и тем подобни!Слагаш си номерата вземаш си колата и документите заедно с договора и се прибираш!Отиваш първо в данъчно да ти дадат бележка и после в КАТ за смяна с български номера и след това обратно в данъчното и си :driving:

Аватар

Мнение от ///M Body Shop » 25 Окт 2008, 19:25

cucko написа:
stambo_81dg написа:

АМ няма

Значи не бързай с покупката докато не ти извади номера,когато колата има транзитни номера тогава я купуваш с договор покупко продажба от нотариус с фактура и тем подобни!Слагаш си номерата вземаш си колата и документите заедно с договора и се прибираш!Отиваш първо в данъчно да ти дадат бележка и после в КАТ за смяна с български номера и след това обратно в данъчното и си :driving:
ако на продавача не му се занимава кво праиме, а?
най лесния вариант е да си напише кауфертраг на негово име и тва е, кво толко сложно има не мога да разбера.
всеки продава така, аз лично кола нов внос така продавам, а ако клиента иска мога и да му я регистрирам но тва си е за негова сметка :!: 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 25 Окт 2008, 20:01

Не си ли чувал за далавера ?! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 25 Окт 2008, 20:05

martost написа:
cucko написа:
stambo_81dg написа:

АМ няма

ако на продавача не му се занимава кво праиме, а?
най лесния вариант е да си напише кауфертраг на негово име и тва е, кво толко сложно има не мога да разбера.
всеки продава така, аз лично кола нов внос така продавам, а ако клиента иска мога и да му я регистрирам но тва си е за негова сметка :!: 8)

А кво ме боли к..а ,че на продавача не му се занимавало.Коли бол,той е заинтересован да продаде,не аз.И като напише кауфертраг какво,да не би да ми закара колата до кат за регистрация.Айде стига селски терикатлъци,коректен продавач е този който ти продаде колата с валидни транзитни номера и гражданска отговорност.
Та с това попълване на кауфертраг един господин си има големи проблеми.В момента е следствен за документална измама.Регистрира си човека колата никакви ядове,но при попълването на кауфертрага тъпчото не си прави сметка ,че на същата дата която е вписал ,че си е купил колата от немско е бил на дело като свидетел и нали се сещате нема как да се измъкне.Сега как се е стигнало до разкриването на това немам идея.А и после ако колата се окаже крадена кой захапва бибата,а?
Изображение

Аватар

Мнение от ///M Body Shop » 25 Окт 2008, 20:18

Глей са г-н гражданин, аз просто изказах на момчето мнение, а лично аз като продавам кола както казах мога да му съдействам в кат, за каско гражданска и т.н.
А и въпросния продавач ако няма време да се занимава?
Тва, че твоя човек не мисли мен па още повече ме боли дедовия :mhihi:

п.с.Без лоши чувства 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 25 Окт 2008, 20:25

martost написа:Глей са г-н гражданин, аз просто изказах на момчето мнение, а лично аз като продавам кола както казах мога да му съдействам в кат, за каско гражданска и т.н.

п.с.Без лоши чувства 8)

Това може да стане само ако си харесам кола още от автовоза и то с качествена цена! ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 25 Окт 2008, 20:27

martost написа:Глей са г-н гражданин, аз просто изказах на момчето мнение, а лично аз като продавам кола както казах мога да му съдействам в кат, за каско гражданска и т.н.

п.с.Без лоши чувства 8)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ха,то гузен негонен бега.Па за теб нещо да съм писал?. :dunno:
Изображение

Аватар

Мнение от ///M Body Shop » 25 Окт 2008, 20:38

Бе я се оправяйте и аз кво се занимавам с глупости незнам :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 25 Окт 2008, 21:45

не е проблем че не си от София, ще ти дадат временни номера в КАТ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 26 Окт 2008, 6:46

може ли с тоа немския договор да ми я прехвърли при нотариус и аз да се оправям нататък с номера и прочее. :?:

или както по горе писаха да ми напише нов кауфертраг на мое име :?:
ама там вече не съм наясно дали трябва нотариус и тн. как точно се прави? :uups: :uups: :uups:

[/quote]
всеки продава така, аз лично кола нов внос така продавам[/quote]

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 26 Окт 2008, 10:02

Не може... сменяте немския договор на твое име и после ти отиваш в КАТ и си вадиш транзитки за 20-30мин. става, струва 70-80лв. с гражданската барабар...
Ако той извади транзитки на негово име няма да може да си регистрираш колата във вашия КАТ...

Ако те интересува друго питай...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 26 Окт 2008, 15:06

Nasti написа:Не може... сменяте немския договор на твое име и после ти отиваш в КАТ и си вадиш транзитки за 20-30мин. става, струва 70-80лв. с гражданската барабар...
Ако той извади транзитки на негово име няма да може да си регистрираш колата във вашия КАТ...

Много то4но и ясно :!:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 26 Окт 2008, 17:20

Лепвай 2 стикера докато си оправиш работите и така ... денис беше с стикер отпред на събора :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 26 Окт 2008, 17:55

Nasti написа:Не може... сменяте немския договор на твое име и после ти отиваш в КАТ и си вадиш транзитки за 20-30мин. става, струва 70-80лв. с гражданската барабар...

:yes: :bowdown: :bowdown: :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата