Питане към колегите в Италия,Австрия,Швейцария,Германия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Ное 2008, 9:34

add1cted написа:Включване и от мене в Женева. Виждам, че си пуснал Цюрих, което значи, че отиваш натам, но ето малко инфо от тук - последните две седмици седи към десет градуса. Даваха го сняг да вали, но така и не падна (говоря за града). Дават го дори малко да се вдигнат, така че реално се държи към 10 има няма поне за момента. Безавариен път и приятно пътуване ;)

Колега ,говорих с мой приятел там в Цюрих вчера ,той каза същото ,аз ще имам ходене до кантон Апенцел и ако там (недай си боже не стане нищо) до Берн (митерланд).Ровя с търсачките и не мога да намеря сайт да видя какво е положението по Фурка пас,Гримзелпас,Обералпасс,Бернина пас,Нойфенен пас ,че няма начин да съм там и да не покача комбито при козите там нависоко и да погледна Европата отгоре отгоре :mhihi:

Знаете ли сайт за пътищата им ? :help:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 11 Ное 2008, 2:04

Извинявай за късният отговор, не знам тръгнал ли си, не си ли, но единствените карти, които знам са тук - http://map.search.ch/. Дано ти помогнат ;)

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 11 Ное 2008, 2:10

add1cted написа:Извинявай за късният отговор, не знам тръгнал ли си, не си ли, но единствените карти, които знам са тук - http://map.search.ch/. Дано ти помогнат ;)

В София съм още , аз имам карта и в колата ,познавам страната ,но имах в предвид дали има някой сайт с актуална информация за пътищата и проходите към момента :roll:

Много благодаря :D

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 11 Ное 2008, 2:55

Penchev написа:
add1cted написа:Извинявай за късният отговор, не знам тръгнал ли си, не си ли, но единствените карти, които знам са тук - http://map.search.ch/. Дано ти помогнат ;)

В София съм още , аз имам карта и в колата ,познавам страната ,но имах в предвид дали има някой сайт с актуална информация за пътищата и проходите към момента :roll:

Георги Пенчев

Не знан, и да има ще е на френски, а не знам грам френски :(. Ще ти пратя телефона ми на ЛС в случай на някаква авария и няма кой да ти помогне.

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 11 Ное 2008, 9:42

add1cted написа:
Penchev написа:

Георги Пенчев

Не знан, и да има ще е на френски, а не знам грам френски :(. Ще ти пратя телефона ми на ЛС в случай на някаква авария и няма кой да ти помогне.

Много благодаря :bowdown:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 11 Ное 2008, 9:49

Жорка, що не погледнеш на www.viamichelin.com там като зададеш начална икрайна точка като ти изготви маршрута, мисля че какво е времето в момента и ако не се лъжа имаше някаква препратка за прогнозата за определена дата. :D
проблема е че нета пак ми се е бъгнал и не мога да го отворя да ти кажа със сигурност :confused:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 11 Ное 2008, 9:52

Весо , аз чрез този сайт обикновенно си планувам пътуванията ,но това за времето нещо не работи :roll:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 11 Ное 2008, 9:57

http://weather.msn.com/local.aspx?wealo ... c:BUXX0005

това дали ще ти свърши работа? :roll:

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 11 Ное 2008, 13:16

Penchev написа:
Колега ,говорих с мой приятел там в Цюрих вчера ,той каза същото ,аз ще имам ходене до кантон Апенцел и ако там (недай си боже не стане нищо) до Берн (митерланд).Ровя с търсачките и не мога да намеря сайт да видя какво е положението по Фурка пас,Гримзелпас,Обералпасс,Бернина пас,Нойфенен пас ,че няма начин да съм там и да не покача комбито при козите там нависоко и да погледна Европата отгоре отгоре :mhihi:

Георги Пенчев

Баце,

Остави проходите за друг път...

Беше преди 6-години - 10 Февруари. Чел много, надъхал се като чаве с Кале, зимни гуми Бриджстоун чисто нови, кабриото полирано и с хардтоп от Виисман, и дръж се Фурка, шоп ще те катери. Долу на кръстовището с Гримзел едни ей такива табели - Гешлосен, Ферме, Киузо, ма нещо явно избирателно съм ги подбирал тези чужди езици, защото си продължих нагоре. Стигнах до хотела на Ронския глетчер и до там. 3м стена от сняг на пътя и какво правим сега? Обърнах и надолу и тогава стана интересно. Задницата все иска да ме изпревари, шперчето работи извънредно, абе интерсно си беше. Долу на центъра две куки ми обясниха най-вежливо, че трябва да се прегледам, след като ме видяха от къде слизам...

Иначе лятото на 2005 ги минах всичките с 928-цата, та чак и до Стелвио и Пасо ди Гавия стигнах. Но това е друг филм. Няма такова усещане като ехото от 8-ак нагоре към Гримзелзее от Интеркирхен...

Лек път!
Power is Nothing Without Insanity

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 11 Ное 2008, 13:39

най-познават тук
http://www.wetter.com

Пишеш града в Европа и се пулиш! :shock:

За Цюрих примерно:
http://www.wetter.com/wetter_aktuell/we ... =CH0CH4503

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 11 Ное 2008, 18:14

Alex 320i Cabrio написа:
Penchev написа:

Георги Пенчев

Баце,

Остави проходите за друг път...

Беше преди 6-години - 10 Февруари. Чел много, надъхал се като чаве с Кале, зимни гуми Бриджстоун чисто нови, кабриото полирано и с хардтоп от Виисман, и дръж се Фурка, шоп ще те катери. Долу на кръстовището с Гримзел едни ей такива табели - Гешлосен, Ферме, Киузо, ма нещо явно избирателно съм ги подбирал тези чужди езици, защото си продължих нагоре. Стигнах до хотела на Ронския глетчер и до там. 3м стена от сняг на пътя и какво правим сега? Обърнах и надолу и тогава стана интересно. Задницата все иска да ме изпревари, шперчето работи извънредно, абе интерсно си беше. Долу на центъра две куки ми обясниха най-вежливо, че трябва да се прегледам, след като ме видяха от къде слизам...

Иначе лятото на 2005 ги минах всичките с 928-цата, та чак и до Стелвио и Пасо ди Гавия стигнах. Но това е друг филм. Няма такова усещане като ехото от 8-ак нагоре към Гримзелзее от Интеркирхен...

Лек път!

Ааууу 10 февруари просто наистина не си е работа за високите проходи като Фурка и Гримзел пасс :shock:
Аз съм се качвал лятото и есента по това време точно и на мен в самото село Фурка полисмените ми казаха ,че е желателно да си натоваря комбито на влакчето та да мина под планината ,но си отцепих нагоре и се изкефих 8) Спрях даже там до ресторанта на завоя до въпросния ледник ...
Изображение
Ако времето е лошо няма да се качвам толкова на високо , но поне ще отида до Лаутербрюнен лелеей ,няма такава красота ,ще снимам колата :twisted:
Изображение

Благодаря на всички за информацията,за готовноста за помощ в недай боже критична ситуация :yes:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 11 Ное 2008, 18:37

На 9-ти минах през Германия и Австрия.През деня беше около 10 градуса,но валеше дъжд и мъгла имаше на места.В Австрия пак десетина градуса +мъгла през по-голямата част от пътя.Никъде не ме спряха да проверяват с какви гуми е колата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 11 Ное 2008, 19:58

Направи повече снимки,че ме гони носталгия от 6-ти клас!Блазя ти,Швейцария е прекрасна страна,дано някой ден да я посетя пак,само че този път с кола...! 8) :D
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 11 Ное 2008, 20:19

Тито , аз после като се прибера в България вероятно ще пусна тема в "Страхотни истории" , ще има снимки ,защото освен всичко ще взимаме автомобил от там,само се моля за слънчево време из Алпите :help: Ти живял ли си там ,спомена за 6-ти клас ?

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 11 Ное 2008, 21:30

колега защо не си купиш от платнените вериги колко място заемат и са от плат не се вдига даже и гумата да ги сложиш тука са кьм 50/60€, а спея е около 20€

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата