Кой ви купи колата?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
aз
първата кола която сам си купих е сегашното ми бмв.
За Трабса, (в същност от него тръгнах) ми помогна майка ми. Нямах никаква идея да си купувам кола.
После, купих Голф 2-ка, за основен ремон, дизел
Живя само един месец с мен...Врътнах му 1000 км. и го връчих на друг, да си го чупи в главата.
За ремонта ми помогна приятеля ми.
С парите от Голф-а си купих Пежото и до сега не съжалявам.
После, купих Голф 2-ка, за основен ремон, дизел

С парите от Голф-а си купих Пежото и до сега не съжалявам.
Да караш Peugeot е страст!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Първата ми кола е купи тате - 83 Форд Лазер - Жълт Автоматик ( най-мраза форд, вълт цвят и автоматик....) предтавете си каква обич имах към тази кола... след това (1 година) ми купиха Сузуки Сфифт - 1.3 70 коня ебаси ужаса беше ама немоха се оплача карах си я с кеф...особенно когато дъпрах доста по бързи коли от мен
След това САМ си купих Е30 - имах я цели 3 месеца и е продадох като в тези три месеца хвърлих общо 2500$ за ремонт...
Сега си карам една Ланчия и съм супер доволен... тя се води на майка ми ама тя не кара...така че...става ви ясно...
ПС. В момнета работим яко! Сабираме пари за М3, М5, 320иС и т.н. абе само да пише ПОВЕР на двигателя
Това е от мен....

След това САМ си купих Е30 - имах я цели 3 месеца и е продадох като в тези три месеца хвърлих общо 2500$ за ремонт...
Сега си карам една Ланчия и съм супер доволен... тя се води на майка ми ама тя не кара...така че...става ви ясно...
ПС. В момнета работим яко! Сабираме пари за М3, М5, 320иС и т.н. абе само да пише ПОВЕР на двигателя

Това е от мен....

- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
сам съм си я купил с собствени пари, на 21 изкарах книжка ама трябваше да заавърша Унито и да започна работа (не в БГ) за да изкарам парички. сега вече мога да си купя друга (по-нова, по бърза) но си харесвам тази и си я карам нея (пърсънъл стъф)
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аве от де ги зимате тия пари за по 2 БМВта
И двете коли са на нашите, аз само ги разтъпквам от време на време
И двете коли са на нашите, аз само ги разтъпквам от време на време

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
Еми няма да ви тормозя и да ви разправям за всичките си коли щото те са мноого ама всичките си ги купувам сам ( мамка му) ама и мойто е39 и на жена ми е39-ката съм ги купил сам ( неще да помогне тати) ама се оправям ( надявам се догодина поне с М-ката да удари едно рамо ха-ха -ха...)
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2