Да ми помогнете за избор на лаптоп
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- blackrider
- младши ентусиаст
-
а аз ще ти кажа ,че ако искаш комп. не само за документи и филми си вземи НАСТОЛЕН !!!!
минуси на лаптоп- охлаждането е слабо
-загрява бързо
-батерийте им не държат много -1-1.5 часа!
-батерийите се скапват бързо
- поради компактните си размери,клавиатурите не са много удоби ! Особено за игри !
-струват в пъти повече от десктопа
- лесно можеш да го пратиш по дяволите ако си невнимателен и го полееш с нещо! От опит ти казвам!
предимства- преносим!
Ако искаш наистина добър лаптоп си приготви над 3000 лв !
Ако искаш перфектно ПЦ адски мощтно ,взимай десктоп - за около 700лв без монитор ще притежаваш дву ядрен ,с рам 4 Гб, и достатъчно хард! + мощна видео карта за игри ! На него ще ти върви всичко без проблеми и няма да имаш нужда от ъпгрейт поне 2-3г!

-загрява бързо
- поради компактните си размери,клавиатурите не са много удоби ! Особено за игри !
- лесно можеш да го пратиш по дяволите ако си невнимателен и го полееш с нещо! От опит ти казвам!
предимства- преносим!
Ако искаш перфектно ПЦ адски мощтно ,взимай десктоп - за около 700лв без монитор ще притежаваш дву ядрен ,с рам 4 Гб, и достатъчно хард! + мощна видео карта за игри ! На него ще ти върви всичко без проблеми и няма да имаш нужда от ъпгрейт поне 2-3г!

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Zapa написа:Общо взето DELL и HP са на върха на хранителната пирамида, особено пък ако ти трябва и лаптоп за работа. Не се хвърляй на разни марки от сорта на BENQ
MSI или Acer. Аз от скоро съм с Dell Studio 1535
и е голяма фурия. А пък ако решиш да взимаш от laptop.bg драсни един ПМ
в никакъв случаи Dell,бил съм им и в завода-ефтина американка
моята препоръка е за Тoshiba,имат и спец.модели за игра,пък и говорителите им са harmon kardon,6те има не6то об6то с баварката

Значи аз тази година купих на майка ми сони вайо и се оказа доста добър,но пак,зависи за какво ти трябва.Ако търсиш нещо по-професионално,вземи си ейпъл.Мога да ти кажа,че ще насереш от яд всички,които като ми искарат някакви дървени тошиби,които в САЩ струват 200$ и вече с тях не може да се говори.
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
blackrider написа:а аз ще ти кажа ,че ако искаш комп. не само за документи и филми си вземи НАСТОЛЕН !!!!
-загрява бързо
предимства- преносим!

BMWPetar написа:Делл 1525 който ми предложихте е ок, но с вградена видеокарта, тоест изобщо не ме устройва...
Сега си харесах едно Vostro

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
evans написа:Значи аз тази година купих на майка ми сони вайо и се оказа доста добър,но пак,зависи за какво ти трябва.Ако търсиш нещо по-професионално,вземи си ейпъл.Мога да ти кажа,че ще насереш от яд всички,които като ми искарат някакви дървени тошиби,които в САЩ струват 200$ и вече с тях не може да се говори.
колега ейпъл са скъпи,автора е посочил колко мое да отдели,и аре не ми говори за САЩ и Toshiba
P.S. za Люлин мое да разказва6

Тоshiba е марката за лап топи за мен .Има доста класове ,но дори и от най-ниския клас на Toshiba Satellite ще останеш очарован.Вече по-високите им класове,като Pоrtege и Qosmio няма кой да ги гони .
Решението си е твое разбира се
Решението си е твое разбира се

Последна промяна biberon4o на 30 Ное 2008, 20:11, променена общо 4 пъти
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
В съотношение цена-качество това най-добрия вариант за игри и филми с HDMI out .Ще останеш много доволен http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09039533
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
HP и Sony, това са марките за мен!
http://www.dalavera.net/cat/view/catid/4126/page/1 Тук се продават доста внесени от Щатско на прилични цени, ако си харесаш нещо обаче да е НЕползвано! На по-малко парички са от Технополис и Техномаркет, но забрави за гаранции.
http://www.dalavera.net/cat/view/catid/4126/page/1 Тук се продават доста внесени от Щатско на прилични цени, ако си харесаш нещо обаче да е НЕползвано! На по-малко парички са от Технополис и Техномаркет, но забрави за гаранции.

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
То е ясно марките са Аpple i Sony VAIO другото всичко е компромис - просто тези лаптопи си държат и цена(качество).
Лично аз си взех точно Acer просто заради самите параметри, мога да играя всичко на него -
Acer ASPIRE - 5735Z
- ПРЕНОСИМ КОМПЮТЪР
- CPU PENTIUM DUAL CORE T3200 2.00GHZ
- DISPLAY WXGA 15.6" (40 CM)
- RAM 4 GB DDRII
- HDD 320 GB SATA
- DVD±RW±R DL LAYER
- VGA INTEL GMA X4500
- 5 IN 1 CARDREADER , 3 USB 2.0,
- WLESS 802.11 B/G/N WLAN
- 0.3 MPXL WEBCAM, BLUETOOTH
- ТЕГЛО 2.8 КГ
- МЕЖДУНАРОДНА ГАРАНЦИЯ
на това ако не ми кажеш, че са му силни параметри. и за тези смешни пари просто е страшна примоция
няма примерно игра, която да не ми тръгне ... също за работа е много удобен перфектен, просто за хубав и качествен лаптоп си приготви 2 хилки минимук - другото е компромис(toshibi, aceri, hp-ta,) и т.н
Лично аз си взех точно Acer просто заради самите параметри, мога да играя всичко на него -
Acer ASPIRE - 5735Z
- ПРЕНОСИМ КОМПЮТЪР
- CPU PENTIUM DUAL CORE T3200 2.00GHZ
- DISPLAY WXGA 15.6" (40 CM)
- RAM 4 GB DDRII
- HDD 320 GB SATA
- DVD±RW±R DL LAYER
- VGA INTEL GMA X4500
- 5 IN 1 CARDREADER , 3 USB 2.0,
- WLESS 802.11 B/G/N WLAN
- 0.3 MPXL WEBCAM, BLUETOOTH
- ТЕГЛО 2.8 КГ
- МЕЖДУНАРОДНА ГАРАНЦИЯ
на това ако не ми кажеш, че са му силни параметри. и за тези смешни пари просто е страшна примоция

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
4 DELL_a Проблеми никакви .
Занимавал съм се около 11 години с това -проблеми само с Acer,Fujitsu-Siemens й HP .
Иначе Lenovo няма кой да ги бие.
P.S. На DELL завода за Европа е в Ирландия
Занимавал съм се около 11 години с това -проблеми само с Acer,Fujitsu-Siemens й HP .
Иначе Lenovo няма кой да ги бие.
P.S. На DELL завода за Европа е в Ирландия

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
и кво излезна от тази тема сега ?!
всеки си хвали неговото чавенце, май повече объркваме човека отколкото да му помагаме

всеки си хвали неговото чавенце, май повече объркваме човека отколкото да му помагаме

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Zapa написа:и кво излезна от тази тема сега ?!
всеки си хвали неговото чавенце, май повече объркваме човека отколкото да му помагаме![]()
Не робувай на марки освен ако нямаш 4-5000 лева да си го позволиш,купи тоя ,който ти предлага максимум пърформанс за парите които даваш.Самото лого на любимата марка на капака едвали ще те топли ако в кутията няма съдържание.За лаптопите на Acer мога да кажа ,че ако не робуваш на нещо определено ще ти вършат чудна работа,марката е на 3 място в света по продажби.Доскоро не бях чувал марката EVEREX докато не ми попадна служебен такъв.Ами страхотно готина машина , с много добре оптимизирани драйвери докато на личния DELL още немога да намеря най доброто като драйвери.
Успех.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ако си склонен да дадеш малко повече вземай това и всичко е ток и жици,всичко ще ти върви както трябва
Гарантирам!
http://www.speedcomputers.biz/index.php?productID=11182

Гарантирам!
http://www.speedcomputers.biz/index.php?productID=11182
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
За мен Дел е БМВ-то при компютрите
Сменил съм 3 ИБМ-а на 2 от тях и се пре*ба матрицата на дисплея, 3 Compaq-a - единия го забравих на слънце - нов дисплей, единия морално остаря, третия даде проблем с харда. Сега съм с Фуджицу - нищо особено не е, но пък кара 3-та година и неще да се предаде
Моя съвет е нещо с голяма гаранция - все пак от всичкото кламбичкане дават проблеми машинките най-често с дисплея. Един колега по-горе даде една не лоша конфигурация на Асус, която според мен си струва и беше с 3 год. гаранция

Сменил съм 3 ИБМ-а на 2 от тях и се пре*ба матрицата на дисплея, 3 Compaq-a - единия го забравих на слънце - нов дисплей, единия морално остаря, третия даде проблем с харда. Сега съм с Фуджицу - нищо особено не е, но пък кара 3-та година и неще да се предаде

Моя съвет е нещо с голяма гаранция - все пак от всичкото кламбичкане дават проблеми машинките най-често с дисплея. Един колега по-горе даде една не лоша конфигурация на Асус, която според мен си струва и беше с 3 год. гаранция

60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4