Offroad
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
PILOTA написа:zmej написа:И фронтера става
Ето тук вече грешиш. Това е ебати тапото МПС. Не съм карал по голям копач. Нито за OFF нито за ON road става. Според мен най-доброто за толкова пари особено ако не те притеснява разхода е Nissan Patrol 4.2! Карал съм такъв. Железен автомобил е!
И за двете си напълно прав!

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Дифендър
Г-класа
или ще накараме с Асен_Х да се регне Вушев (ако се интересуваш от Офф-роада в БГ името ще ти говори нещо) и да ти каже
М/у другото след дрифтването това ми е другата страст, но засега не се е разпалила повече от това да тормозя семейните коли да видя какъв баир могат да качат и колко клирънс му трябва на човек и откъде може да си го набави (шегувам се разбира се)
Ати
Г-класа
или ще накараме с Асен_Х да се регне Вушев (ако се интересуваш от Офф-роада в БГ името ще ти говори нещо) и да ти каже

М/у другото след дрифтването това ми е другата страст, но засега не се е разпалила повече от това да тормозя семейните коли да видя какъв баир могат да качат и колко клирънс му трябва на човек и откъде може да си го набави (шегувам се разбира се)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- x3m
-
4.0 с шпер
че то има ли всъдеход без? или шпера е х-тра в офроуда? мислех си че е бай дефаулт, ама щом ти казваш .... за разхода на това 4.0 не ми се мисли щот са бензин - американска банга. ако става на въпрос вранглерът е по-добър, особено с тоя 5.0 бензинов двг, дето лапа 2х бмв м5. ми и не дай си боже нещо да се строши - такса!
Г-класа с ръжда това не го бях виждал.....
ами гледай по-внимателно. ръждата е повърхностна и лесно се оправя.
срещал съм '89 или '90 с 5 врати за 10кединствените който са под 10к са от 84-86....
Уаз-а не е много здрав (щото 1 го трошихме цяло лято), но е МНОГО проходим.Уаз-а е доста здрав,но това е за сметка на проходимоста(не че е лоша,но е по зле от на
Нивата)
- x3m
-
ati написа:Дифендър
Г-класа
или ще накараме с Асен_Х да се регне Вушев (ако се интересуваш от Офф-роада в БГ името ще ти говори нещо) и да ти каже![]()
Ати
В.Вушев и неговия УАЗ ...
Знам го разбира се

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2