Offroad

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 01 Окт 2004, 18:51

PILOTA написа:
zmej написа:И фронтера става

Ето тук вече грешиш. Това е ебати тапото МПС. Не съм карал по голям копач. Нито за OFF нито за ON road става. Според мен най-доброто за толкова пари особено ако не те притеснява разхода е Nissan Patrol 4.2! Карал съм такъв. Железен автомобил е! :bowdown:

И за двете си напълно прав! :wink: Фронтерата е боклук.., а Патрул'а е зверски джип особенно за Оффроуд! :twisted: И понеже ходя по разни Оффроуд'и, та даже съдия бях в Албена там най-яко се представиха Самурай'четата.. с малко подобрения стават номер 1! 8)

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 01 Окт 2004, 22:45

Дифендър
Г-класа
или ще накараме с Асен_Х да се регне Вушев (ако се интересуваш от Офф-роада в БГ името ще ти говори нещо) и да ти каже :D
М/у другото след дрифтването това ми е другата страст, но засега не се е разпалила повече от това да тормозя семейните коли да видя какъв баир могат да качат и колко клирънс му трябва на човек и откъде може да си го набави (шегувам се разбира се)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

x3m
Аватар

Мнение от x3m » 01 Окт 2004, 23:51

4.0 с шпер

че то има ли всъдеход без? или шпера е х-тра в офроуда? мислех си че е бай дефаулт, ама щом ти казваш .... за разхода на това 4.0 не ми се мисли щот са бензин - американска банга. ако става на въпрос вранглерът е по-добър, особено с тоя 5.0 бензинов двг, дето лапа 2х бмв м5. ми и не дай си боже нещо да се строши - такса!

Г-класа с ръжда това не го бях виждал.....

ами гледай по-внимателно. ръждата е повърхностна и лесно се оправя.

единствените който са под 10к са от 84-86....
срещал съм '89 или '90 с 5 врати за 10к

Уаз-а е доста здрав,но това е за сметка на проходимоста(не че е лоша,но е по зле от на
Нивата)
Уаз-а не е много здрав (щото 1 го трошихме цяло лято), но е МНОГО проходим.

x3m
Аватар

Мнение от x3m » 01 Окт 2004, 23:56

абе щом фенове на бмв ти препоръчаме МБ, струва си да се замислиш малко ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bimmer » 03 Окт 2004, 12:55

ati написа:Дифендър
Г-класа
или ще накараме с Асен_Х да се регне Вушев (ако се интересуваш от Офф-роада в БГ името ще ти говори нещо) и да ти каже :D
М/у другото след дрифтването това ми е другата страст, но засега не се е разпалила повече от това да тормозя семейните коли да видя какъв баир могат да качат и колко клирънс му трябва на човек и откъде може да си го набави (шегувам се разбира се)
Ати

В.Вушев и неговия УАЗ ...
Знам го разбира се 8) :D :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bimmer » 03 Окт 2004, 13:27

:OT:
Я вижте тук :shock: :shock: :shock: : http://htftp.domainbg.com/v_petrov/Video/rally.wmv

Който си може си *** 8)

x3m
Аватар

Мнение от x3m » 04 Окт 2004, 16:53

луда работа... изСтръпнах :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата