Кой има вила ?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
betona написа:ако ти е наследство - както казваш, значи ти трябва документа за собственост на наследодателя, удостоверение за наследници, скица на имота, данъчна оценка, удостоверение за тежести...и си готов за сделка - въобще не те интересува кой какво е ограждал. Обаче като някой го е заградил виж дали няма някаква претенции към него - я продобивна давност, я нещо друго...има нотариуси които без много да се чудят издават такива костативни НА. това на първо четене при тази информация
Имах само едно хвърчащо решение на поземлена комисия, че признава правото на собственост на еди колко си квадрата, еди къде си на името на прадядо ми. Тъй като правиха нова регулация, посочихме мястото, направиха "снимка" на мястото и сега чакам скицата. Проблема е, че някакъв далечен роднина по някакъв начин е продал трите места, които са съседни (без да има негово от тях) и сега там има построена къща. На нашия парцел обаче няма нищо, освен оградата на двора на къщата. В общината ми казаха, че трябва или да се съдим с настанилите се или да ни дадат отказ от възстановяване и да ни компенсират. Мен ме интересува да си взема частта от имота, който ми е наследство.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
На фирмата която прави заснемането и е наредено устно кои вили да бъдат заснети и кои не ! Писменна заповед няма . Кой е наредил - не се знае ! Служителите в общината само вдигат рамене . Идеята е старите постройки да паднат от само себе си и курорта да стане по модерен . Ок, съгласен съм . Но като гледам в следващите 50 години едва ли ще падне която и да е .sharksfin написа:а не може ли да бъде нанесена в новия кадастрален план и после да направиш с нея каквото си искаш?
Владос , ако искаш точно това място май ще ти трябва адвокат !
Последна промяна klintan66 на 09 Май 2009, 21:28, променена общо 2 пъти
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2