каква друга марка кола притежавате
Модератор: Общи модератори
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
После се чудете защо има задръствания, глобално затопляне и няма места за паркиране - по 8 коли си купете да има 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- borislav
- младши ентусиаст
-
b2 написа:После се чудете защо има задръствания, глобално затопляне и няма места за паркиране - по 8 коли си купете да има

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
те да не са S-класи че да казваш че сме богати
не виждаш ли че 2-рите и 3-тите коли на колегите са само разни трошливи малолитражки
не виждаш ли че 2-рите и 3-тите коли на колегите са само разни трошливи малолитражки

- borislav
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:те да не са S-класи че да казваш че сме богати
че те само коли ли имат колегите. В щатите не могат да се отърват от данъци или тук данъците са малки или ние сме богати Българите
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Едната е Мерцедес Е220 цди последен модел, с много екстри и простотии.
Другата, която вече аз си карам като учебна, е Е34 М20Б20 от 89
година - по-стара, по-грозна и по-бавна от мерцедеса, но ти дава нещото, което той никога не би ти дал - ЕМОЦИЯ.
Не съм карал ново БМВ, примерно Е60 или Е70, само съм се возил, но дано да е съхранено удоволствието от шофирането и досега, и за в бъдеще.
Както беше казал един съфорумец - БМВ-това е секта
Другата, която вече аз си карам като учебна, е Е34 М20Б20 от 89

Не съм карал ново БМВ, примерно Е60 или Е70, само съм се возил, но дано да е съхранено удоволствието от шофирането и досега, и за в бъдеще.
Както беше казал един съфорумец - БМВ-това е секта

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Мазда 3
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз друга нямам ,ма на жената и купих едно мицубиши паджеро пинин. става кат за джипче-даже ше го яхна са по баирите по снеговете ,да не троша средна плочка на 5цата....!!!поддръжката му откакто с 5цата са в гаража е около 25 пъти повече като пари.......
карам и едно служебно,гадно ,малко,дръгливо фордче-кънект,което всячески се опитва да ме остави по пътя за и от враца ,но все го преебавам по нанадолното да ме докара до дома.....!!! то си е перманетно в ремонт и вече са дадени колкото за още едно пари ,за да е в движение.....
другите ми превозни средства са Драг-про и Росиньол-Радикал11.
ако не ми предложат сервиз за алпина в софия ще се наложи да мина на по-високо стоящо спрямо пътя бмв догодина....!!!
карам и едно служебно,гадно ,малко,дръгливо фордче-кънект,което всячески се опитва да ме остави по пътя за и от враца ,но все го преебавам по нанадолното да ме докара до дома.....!!! то си е перманетно в ремонт и вече са дадени колкото за още едно пари ,за да е в движение.....
другите ми превозни средства са Драг-про и Росиньол-Радикал11.
ако не ми предложат сервиз за алпина в софия ще се наложи да мина на по-високо стоящо спрямо пътя бмв догодина....!!!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:56, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors