Маршрут до Кицбюел-Австрия...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от m525i24v » 30 Дек 2008, 12:28

SKISA написа:
говори ,говори ми за 70 градуса!! ма тва са 70% на 70 градуса нема как да се спуснеш...!!! ;)
аз за тва съм наточил зъби и кантове и съм се подпрел на щеките от една седмица...!!!!

Скиса сигурен съм че ги умееш ските , фен си и т.н. но ще ти дам съвет като от приятел - да караш с повишено внимание там - наистина.

Изключително опасни участъци има дето на друго място няма как да ги срещне човек. Успех и приятно изкарване :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Яну 2009, 12:39

m525i24v написа:
Скиса сигурен съм че ги умееш ските , фен си и т.н. но ще ти дам съвет като от приятел - да караш с повишено внимание там - наистина.

Изключително опасни участъци има дето на друго място няма как да ги срещне човек. Успех и приятно изкарване :)

благодаря за съвета...! почти съм сигурен ,че няма писта ,която да ми се опъне.трябва де е нещо вертикално и пак ше рипна да го вида....
карал съм в кортина дампецо,в словения ,да не говорим за витоша и боровец :mhihi: то там си е екстремно заради обработката -не толко заради наклоните. опасността идва не от самите наклони ,а от хората на пистата-оня ден кмета на тюрингия е очистил една жена в австрия на пистата,а той е в кома...!!! чуствам се по-спокоен на 70 процентен наклон на някой склон сам ,отколкото на 20 процентен на писта ,но с 200 души около мене.

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Яну 2009, 12:41

още едно въпросче към знаещите: дайте съвет къде по пътно да спра и да намеря фото-магазин!? търся никон апарати ! някъде ако знаете в австрия-виена или залцбург по възможност да не влизам много навътре в града. ак ознаете някой голям магазин покрай града и да е на магастрилата с фото-техника ще ми свърши идеална работа....!!!???

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 04 Яну 2009, 12:45

Е, Магазин не знам...ама да ти пожелая лек път насам, че като гледам кви са снегове :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 04 Яну 2009, 13:01

Малко прясна информация.Прибрах се вчера от Виена. Имаше не
почистен сняг само 40 тина км в Сръбско и естествено от София до
Калотина всичко беше в коловозчета. Натам до Виена всичко е все едно
не вали сняг.
Просто ориентировъчно в Пардндорф един Nikon D40 беше с
намалението на 499 оиро.
Приятно изкарване и лек път.

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Яну 2009, 13:19

стига бе!!!нали там беше по-евтино!? тука във фотопавилиона Д40 с обектив е 700лв! 500 ойро = 980лв!!! нещо не е наред...!!
аз докат тръгна ,то ше е почистено насякъде. :lol: само на пистите да не чистят...!!!
от оня ден има много кофти новина от австрия-не знам кой точно курорт! управителя на тюрингия в германия/тва е нещо май като технитя бойко борисов за 1/3 германия / се е треснал с друга скиорка на пистата и жената е починала!той самият е в кома,но ще издрапа....!! тва ме убеждава още повече в правилността на решението да си взема каска и бек-протектор за тоя сезон!
взел съм си вериги ше стигна до тоя пусти кицбюел ,но ме притеснява единствено времето за стигането!! не ми се мотая по пътя и да губя време .....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 04 Яну 2009, 13:27

10 часа нормално каране с TDS и пет човека в него са до Виена.
Сега ще проверя за цената с точност. Имам карта за iGo за Сърбия да ти
я качвам ли :?:

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Яну 2009, 18:08

благодарско-имам сичките карти за и-гоуто! то в сърбия нема как да се изгубя-аз и на другите места нема как да се затрия ,че съм го пътувал до германия тоя път доста пъти ,ма в австрия като зваия след виена ще го пусна навито ,за да не се мотая и да се бавя....
10ч с тдс-а начи треа да ти сваля 20мин поне....а и сме само трима. :mhihi:
задавам въпросите за пандорф и за никонски магазин ,за да спестя време ,а не че няма да мога да ги открия.... :lol: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 04 Яну 2009, 18:56

Много се извинявам подвел съм те относно цените.
Това е голям магазин за електроника
в Парндорф.

И за по сигурно скатаи някъде една кредитна карта че жените от наща
"групичка" бяха накупили един багажник на Е38 само от там.

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Яну 2009, 19:16

така по-се ядва! само дето не предлагат мойто фото-ше го търся другаде.
аз за тва нема да сложа тюлето отгоре,щото и мойта жена ше се възползва от безпомощното ми състояние там....!!! :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата