Маршрут до Кицбюел-Австрия...
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
SKISA написа:
говори ,говори ми за 70 градуса!! ма тва са 70% на 70 градуса нема как да се спуснеш...!!!![]()
аз за тва съм наточил зъби и кантове и съм се подпрел на щеките от една седмица...!!!!
Скиса сигурен съм че ги умееш ските , фен си и т.н. но ще ти дам съвет като от приятел - да караш с повишено внимание там - наистина.
Изключително опасни участъци има дето на друго място няма как да ги срещне човек. Успех и приятно изкарване

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
m525i24v написа:
Скиса сигурен съм че ги умееш ските , фен си и т.н. но ще ти дам съвет като от приятел - да караш с повишено внимание там - наистина.
Изключително опасни участъци има дето на друго място няма как да ги срещне човек. Успех и приятно изкарване
благодаря за съвета...! почти съм сигурен ,че няма писта ,която да ми се опъне.трябва де е нещо вертикално и пак ше рипна да го вида....
карал съм в кортина дампецо,в словения ,да не говорим за витоша и боровец

- SKISA
-
-
още едно въпросче към знаещите: дайте съвет къде по пътно да спра и да намеря фото-магазин!? търся никон апарати ! някъде ако знаете в австрия-виена или залцбург по възможност да не влизам много навътре в града. ак ознаете някой голям магазин покрай града и да е на магастрилата с фото-техника ще ми свърши идеална работа....!!!???
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Малко прясна информация.Прибрах се вчера от Виена. Имаше не
почистен сняг само 40 тина км в Сръбско и естествено от София до
Калотина всичко беше в коловозчета. Натам до Виена всичко е все едно
не вали сняг.
Просто ориентировъчно в Пардндорф един Nikon D40 беше с
намалението на 499 оиро.
Приятно изкарване и лек път.
почистен сняг само 40 тина км в Сръбско и естествено от София до
Калотина всичко беше в коловозчета. Натам до Виена всичко е все едно
не вали сняг.
Просто ориентировъчно в Пардндорф един Nikon D40 беше с
намалението на 499 оиро.
Приятно изкарване и лек път.
- SKISA
-
-
стига бе!!!нали там беше по-евтино!? тука във фотопавилиона Д40 с обектив е 700лв! 500 ойро = 980лв!!! нещо не е наред...!!
аз докат тръгна ,то ше е почистено насякъде.
само на пистите да не чистят...!!!
от оня ден има много кофти новина от австрия-не знам кой точно курорт! управителя на тюрингия в германия/тва е нещо май като технитя бойко борисов за 1/3 германия / се е треснал с друга скиорка на пистата и жената е починала!той самият е в кома,но ще издрапа....!! тва ме убеждава още повече в правилността на решението да си взема каска и бек-протектор за тоя сезон!
взел съм си вериги ше стигна до тоя пусти кицбюел ,но ме притеснява единствено времето за стигането!! не ми се мотая по пътя и да губя време .....
аз докат тръгна ,то ше е почистено насякъде.

от оня ден има много кофти новина от австрия-не знам кой точно курорт! управителя на тюрингия в германия/тва е нещо май като технитя бойко борисов за 1/3 германия / се е треснал с друга скиорка на пистата и жената е починала!той самият е в кома,но ще издрапа....!! тва ме убеждава още повече в правилността на решението да си взема каска и бек-протектор за тоя сезон!
взел съм си вериги ше стигна до тоя пусти кицбюел ,но ме притеснява единствено времето за стигането!! не ми се мотая по пътя и да губя време .....
- SKISA
-
-
благодарско-имам сичките карти за и-гоуто! то в сърбия нема как да се изгубя-аз и на другите места нема как да се затрия ,че съм го пътувал до германия тоя път доста пъти ,ма в австрия като зваия след виена ще го пусна навито ,за да не се мотая и да се бавя....
10ч с тдс-а начи треа да ти сваля 20мин поне....а и сме само трима.
задавам въпросите за пандорф и за никонски магазин ,за да спестя време ,а не че няма да мога да ги открия....

10ч с тдс-а начи треа да ти сваля 20мин поне....а и сме само трима.

задавам въпросите за пандорф и за никонски магазин ,за да спестя време ,а не че няма да мога да ги открия....

Много се извинявам подвел съм те относно цените.
Това е голям магазин за електроника
в Парндорф.
И за по сигурно скатаи някъде една кредитна карта че жените от наща
"групичка" бяха накупили един багажник на Е38 само от там.
Това е голям магазин за електроника
в Парндорф.
И за по сигурно скатаи някъде една кредитна карта че жените от наща
"групичка" бяха накупили един багажник на Е38 само от там.
- SKISA
-
-
така по-се ядва! само дето не предлагат мойто фото-ше го търся другаде.
аз за тва нема да сложа тюлето отгоре,щото и мойта жена ше се възползва от безпомощното ми състояние там....!!!
аз за тва нема да сложа тюлето отгоре,щото и мойта жена ше се възползва от безпомощното ми състояние там....!!!

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2