зверски почва да ми писва...:(
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
BMW///M-ma6inata написа:За българия трябва да си има човек, една Лада Нива![]()
За мен истински джипове за Нисан Патрол, ама от тея ръбатите прасета, Тойота Ленд Круизер пак от старите И Щаер-Пух/Мерцедес Г клас-ама не баровските изпълнения![]()
С тея возила няма да има проблеми по нашите пътища

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Енджи, тая дупка от 10 години е там, точно между 2 изрязани и неизползваеми трамвайни линии. Кърпена е 2-3 пъти и се отваря до 2 седмици макс. Сори,че точно 17-те си вкарал вътре и аз съм кривил джанта на нея! Най-гадното е,че като си счупиш колата в дупка или няко се пребие в дупка - ония лайняно-зелени човечета идват и констатират несъобразена скорост, неопитност, техническа неизправност на автомобила и какво ли още не, но не и истинската причина - престъпна немарливост на длъжностно лице, придружена със злоупотреба със служебното положение за лично обагодетелстване! Сигурно и те се виждат в тази квалификация, та затова... Аз лично докато мога данък за колата няма да плащам, достатъчно товарят бензина с такъв. После ще му мисля...
Never mistake motion for action...
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2