зверски почва да ми писва...:(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 18 Окт 2004, 9:35

BMW///M-ma6inata написа:За българия трябва да си има човек, една Лада Нива :twisted:
За мен истински джипове за Нисан Патрол, ама от тея ръбатите прасета, Тойота Ленд Круизер пак от старите И Щаер-Пух/Мерцедес Г клас-ама не баровските изпълнения :idea:
С тея возила няма да има проблеми по нашите пътища :lol:

:yes: :yes: :bgflag: :bgflag: Не пропусна ли само Land Rover Defender :?: :?:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 18 Окт 2004, 10:49

бтр-и трябва за всички и най вече по глупаците които събират пари а не правят нищо за дупките

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 18 Окт 2004, 18:19

Енджи, тая дупка от 10 години е там, точно между 2 изрязани и неизползваеми трамвайни линии. Кърпена е 2-3 пъти и се отваря до 2 седмици макс. Сори,че точно 17-те си вкарал вътре и аз съм кривил джанта на нея! Най-гадното е,че като си счупиш колата в дупка или няко се пребие в дупка - ония лайняно-зелени човечета идват и констатират несъобразена скорост, неопитност, техническа неизправност на автомобила и какво ли още не, но не и истинската причина - престъпна немарливост на длъжностно лице, придружена със злоупотреба със служебното положение за лично обагодетелстване! Сигурно и те се виждат в тази квалификация, та затова... Аз лично докато мога данък за колата няма да плащам, достатъчно товарят бензина с такъв. После ще му мисля...
Never mistake motion for action...

Предишна

Назад към Извън Темата