Въпрос за система 5.1

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 04 Яну 2009, 18:44

slatanic написа:
plradev написа:
vicho написа:
ще те поканя у брат ми някой път да чуеш 5.1 "нисък" клас веги и пак ще си говорим къде е истината :mhihi:

С удовоствие бих ги чул :D :yes:

Пък аз ще ви покажа как с нисък клас тъндър мога да клатя прозорците на къщата до нас! :mhihi: При затворени прозорци (халомин дограма) на моята,изолация и 50см стени!
И нека нестават! :mhihi:

Колега,не всичко опира до клатенето и думкането ;) Никой не отрича качествата спрямо цената на редица китайски продукти,ама в темата се говореше за съвсем друго :mhihi: .

Както и да е, "аудиото"по принцип си е доста субективна материя опирайки до вкусовете на хората така че всеки си е прав за себе си :D
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 04 Яну 2009, 18:54

Бих препоръчал на колегата Creative, като за тези пари си вади приятен и добър звук. Моя Creative изкара 6 години и вчера му заминаха 2 канала и най вероятно ще го сменям пак за Creative от GIGAWORKS серията. Впечатленията са ми приятен и кристален звук и много добър surround. Вегата немисля, че трябва да се коментира, защото не е малко пари, а всеки знае какво качество е.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 04 Яну 2009, 19:06

Хехехех ;) Тука само кадри събрани ;)

Кво е това БМВ, толкова си далеч от истината за кола, ходи си купи Ферари... ;)

Вариянт 1: стъпало Technics и малко Jamo колони... нищо че разправят, че са менте
Вариянт 2: Sony система за дом.кино (макар че не бях впечатлен много)
Вариянт 3: Bang&Olufsen или каквато друга грандомания ти дойде наум, макар че е напълно безсмислено да пръснеш ххххх лв. за музика.

Или ако не ти пука чак токлова, взимай един Luxeon от старите големите и си свиркай за 100лв.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 04 Яну 2009, 19:08

Аз от 5.1 станах 2.1 щото прекъснах кабелите на 3 колонки :mhihi: :mhihi: Инъче са Creative и съм много доволен. Доста добра 5.1 система е Logitech Z5500 но струва над 500 лева. Но там вече си говорим за истински звук и бас ( буфера е 12")
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Яну 2009, 19:22

Spit-Fire написа:Аз от 5.1 станах 2.1 щото прекъснах кабелите на 3 колонки :mhihi: :mhihi: Инъче са Creative и съм много доволен. Доста добра 5.1 система е Logitech Z5500 но струва над 500 лева. Но там вече си говорим за истински звук и бас ( буфера е 12")

Z2300 e 320лв ;) субуферите са им еднакви само кадето са 2+1 но подтвърждавам че баса е убииствен можби верно за тея пари са едни от наи добрите на пазара препоръчвам ги определено само не знам дали говорителя не е 10'

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 04 Яну 2009, 20:58

uricatoli написа:Ако цениш качество вземи си Creative.. ..

ако са за компютър и си със звукова карта Creative звука е по-хубав отколкото ушите ви могат да го възприемат! ;)
но и без такава звъкова карта...за ДВД например пак е най-доброто на пазара...
тия които си показал наистина са доста силни и цената им е добра! ама виж съответстващия модел на creative! 8)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 04 Яну 2009, 21:46

Аз мимам микролаб. По-евтин модел са, но съм много доволен. Марката не е много позната у нас, но правят хубави неща за цената си.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 04 Яну 2009, 22:24

kiko написа:
Spit-Fire написа:Аз от 5.1 станах 2.1 щото прекъснах кабелите на 3 колонки :mhihi: :mhihi: Инъче са Creative и съм много доволен. Доста добра 5.1 система е Logitech Z5500 но струва над 500 лева. Но там вече си говорим за истински звук и бас ( буфера е 12")

Z2300 e 320лв ;) субуферите са им еднакви само кадето са 2+1 но подтвърждавам че баса е убииствен можби верно за тея пари са едни от наи добрите на пазара препоръчвам ги определено само не знам дали говорителя не е 10'

Буфера е 10" и е 188 вата поне така пише.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Предишна

Назад към Извън Темата